Bosanmaya karar verdim ama....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seni istemeyen boğazını sıkan döven senden nefret ediyorum diyip duran s...r git evden diyen adamdan çalışa çabalaya bebek yapıp onun da günahına girmeye ne gerek vardı

Boşanma kararı almışmış ayh hasbam nasıl söyleyecekmiş adama kararını

Merak etme yarın birgün gene dengesizliği tutar atar seni evden s..r git der senin bisey yapmana gerek kalmaz boşanırsın olan o bebeğe olur böyle psikopat adamı baba yaptin o çocuğa da günah yazik

Daha geçen ay aldır bebegi seni de bebegi de istemiyorum diyen ille bosanacam sen beni kilitliyorsun seni istemiyorum sevmiyorum diyen adam sevinir sanıyorum boşanma kararına

Merhabalar

Konularımı bilen bilir, buradaki arkadaşlar bana çok söylediler ama ben hep gormezden geldim,simdi karar verdim bosanmak istiyorum, hem de hemen bir an önce bu insanla ilişkimi bitirmek istiyorum , ama hamileyim , ailemin yanına gitsem beni hemen alırlar yanlarına bundan kurtulma kararıma bile sevinirler, ben boşanmak istediğimi nasıl söyleyeyim bu adama şimdi , nasıl ne şekilde konuşayım ,
Sebebini bilmiyorum diğer konularınızı okumadım haklı olabilirsiniz fakat hamilelik hormonlarından dolayı yanlış karar vermiyorsunuzdur umarım. Çünkü ruh hali değişimi max düzeyde olabiliyor.
Çok eminsen ayrılmak istediğine ne söyleyeceğini düşünme adamı bırak git ailenin evine.

Aaaa sevmek suç mu mu dedi😟. Burda kocasını deli gibi savunanlar bir süre sonra ağlayarak geri geliyor.
Yanlış hatırlıyormuşum.
Önceki konusunda onu savunanlara, kocasının kötü olduğunu söyleyenlere ne yapabilirim sevmek için sebep mi var gibi eski yeşilçam sineması cümlesi kurmuş. Bak işte burada 👇
Seviyorum sadece , sevmek için bir sebep mi gerekiyor ? Annemiz bizi sevmek için bir sebep mi var ? Ben bu adamın diğer yüzünü çok iyi biliyorum ben onun içini gördüm , merhametli duygusal Babacan tavrını gördüm içindeki çocuğu gördüm ben onun iyi yanlarını görmek istedim . Ben sinirlendiğim zaman bana dokunma benim üstüme gelme ben sinirlendiğim zaman başka biri oluyorum sinirim öyle kolay kolay geçmiyor diyordu
Ben o yüzden boşanacağını düşünmüyorum, önceki konusunda da böyle yapmış, kendisine o.... diyen kocasını affetmiş. Hatta yalvarmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış hatırlıyormuşum.
Önceki konusunda onu savunanlara, kocasının kötü olduğunu söyleyenlere ne yapabilirim sevmek için sebep mi var gibi eski yeşilçam sineması cümlesi kurmuş. Bak işte burada 👇

Ben o yüzden boşanacağını düşünmüyorum, önceki konusunda da böyle yapmış, kendisine o.... diyen kocasını affetmiş. Hatta yalvarmış.
O yüzden yazmaya değmez kimseyi dinlemeyecek çünkü görmek istediği seyleri gorecek hatta görmeyecek görmüş gibi yapıp devam edecek

Soyleme bavulunu topla anneme gidicem de o isteyken çeyizini nakliyat firmasına toparlat memlekete gidince de boşanma avukatıyla görüş ohh miss

Yanlış hatırlıyormuşum.

O zaman çocuğu da kocasının içindeki merhametli adamdan yapsaymış. Böyle adamdan baba mı olur yaaa. Bostana korkuluk diye koymam, hayvanlara yazık.

Canım kardeşim güzelim benim, Allah aşkına neden ya neden bir halt olmayacağı en başından belli adamdan, size tüm bunları yaşatmış birinden çocuk doğurmak istiyorsunuz neden ya? O çocuk ikinizin arasında ömür boyu kopmayacak, boşanma durumunda türlü türlü sıkıntılara yol açacak bir bağ. Böyle mühim bir şeyi nasıl göze alıp da hamile kalmak istiyorsunuz bu tarz durumlarda? Bir arkadaşım daha böyle. Berbat bir evlilikleri vardı ve salak gibi 6 ay boyunca hamile kalmaya uğraştı, çok kötü bir hamilelik geçirdi şimdi çocuk doğdu hala çekiyor. Niye gerçekten? Başka hiçbir çaresi olmayan ücra bir köyde yaşayan 16 yaşında kız mısınız? Ben bunu anlamıyorum yahu. Gerçekten anlamıyorum. Allah yardımcınız olsun.

Eski konularınızı arkadaşlar paylaşmış, korkunç resmen ve siz bile bile bu leş adamdan çocuk yapmışsınız, yazık doğmamış bebeğinize yazık. Umarım bu defa o adamdan kurtulursunuz, gerçi o kadar lafa rağmen bebek yapan kadının gideceğini pek sanmıyorum.
Konu sahibi kusura bakmasın burda kendisi de o kadar suçlu ki böyle bir herifçioğlundan çocuk yaptığı için...

Eğer medeni bir şekilde ayrılamayacak biriyse ondan habersiz tüm eşyalarımı toplar giderdim

Eski konularınıızn sadece başlıklarına baktım da kendini yakmışsın üzüldüm Allah yardımcınız olsun inşallah.

O zaman evi terk etmekten suçlu bulunuyor mahkeme tarafından. O işler öyle olmuyor.
Hiçte öyle bir şey olmuyor kafadan uydurmayin adam ona çektirmiş oda boşanma davasını açıyor annesine gidip işte ben öyle yaptım miss gibi kaldı öyle ..ben malları almadım sadece korkudan kitaplarımi birde çocuğumu alıp gitmiştim sadece

Hiçte öyle bir şey olmuyor kafadan uydurmayin adam ona çektirmiş oda boşanma davasını açıyor annesine gidip işte ben öyle yaptım miss gibi kaldı öyle ..ben malları almadım sadece korkudan kitaplarımi birde çocuğumu alıp gitmiştim sadece
Hanımefendi ben de yaklaşık bir sene önce boşanma davası açtım ordan biliyorum, uydurmuyorum yani :))

Bence ailenizin yanına ziyaret bahanesiyle gidin oradan mesaj atın sinirliyse ek kaldirir falan

Evi Terk boşanma sebebi hanımefendi. Kovulma gibi bir durum yoksa, davada boşanma gerekçesi olarak karşı taraf bunu gösterebiliyor. Geri dön çağrısına 2 ayda geri yanıt vermemek ya da reddetmek terk sebebini doğuruyor.
Anlaşmalı mı boşandınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X