Çok teşekkür ederimSeni çok iyi anlıyorum, evde öyle bir adamın varlığı çok rahatsız edici, bekar olup ev arkadaşınızla bile daha iyi vakit geçirebilirsiniz. Maddi manevi yormayın kendinizi derim, maddi gücünüz önemli bir etken. Bunu kullanın ve bu evliliğe bence son verin. Hayırlısı olsun.
merhaba arkadaşlar. Kısaca özetlemek gerekirse 4,5yıldır evliyim . Dışardan belkide Harika görünen bi hayatım var . 4aylık bir bebeğim , evim , lüks bi arabam vs. Ama bu evin içinde o kadar yalnızımki. Eşimle ite kaka yürüyen ilişkimiz artık kopma noktasında çünkü artık dayanamıyorum . Kendimi o kadar değersiz o kadar hiç gibi hissediyorum ki .
Memurum iyi bi gelirim var eşime her konuda anlayış gösteririm canı istediği gibi dışarı çıkar aramam sormam rahatsız etmem ağzının içine bakarım bişey söylesede yapsam diye . O kadar aşık evlendimki. Ama kendimi 4,5yıllık evliliğimde bir kere ona ait hissetmedim . O kadar umursamıyor ki beni büyük ihtimal farkında bile değil . Beni görmüyor duymuyor . Lafa kalsa seviyor beni ama belli edemiyor .
Somut örnekler verecek olursam eve geldiğinde hosgeldin derim cevap vermez, bebeğimi uyutup az hava almak için dışarı çıkmak istediğimde kızar hemen tüymeye çalışıyorsun der, dışarı çıktığımız an suratını asıp bunu görev olarak yapıyormuş gübi davranır , sarılmaz öpmez seni seviyorum demez yani basıl desem böyle anlatınca gereksiz saçma gibi ama o kadar boğuluyorum ki görünmez olmak o kadar koyuyor kı
Pasif biri değilim aslında sesimi çıkarırım . Kavga ettim olmadı , sustum olmadı küstüm olmadı cinnet geçirdim o da olmadı ben bu adama Nasıl ulaşacağımı bilmiyorum artık . Hayattaki tek isteği uyumak araba değiştirmek. Maddi manevi södürüldüğümü hissediyorum . Koyuyor artık .
Harika bi baba ama berbat bi eş eve gelip konuştuğu tek kişi oğlum .
Kızlar zormu? Desteğe ihtiyacım var . Bebeğimle maddi açıdan Harika bi hayat kurabilirim zorlanmadan . Ama nerden başlayacağımı bilemiyorum. O da farkında boşanmak istediğimin söyledim ama ciddiye bile almadı eee ne zaman boşanıyoruz diyo bana . Böyle bi adım atacağımı düşünmüyor Büke anladığım kadarıyla . Bana yol gösterir misiniz ? Aileme nasıl anlatacağım ? Anlaşmalı boşanmak istiyorum süreç nasıl işliyor ?
Ya bu pasif agresif dediğiniz şey tam olarak ne oluyorBence eşiniz pasif agresif,ve sessiz tilki. Sessizligiyle,kendini her durumda haklı çıkartabilen,siz biraz yüklediğinizde,otomatik olarak sizi haksız çıkartan,çünkü bağırmışsınız ya da cinnet gecirmissiniz o hiçbirşey yapmamis ki!!!!
Tam da sorun bu zaten hicbirsey yapmayan. Boyle insanlar,bağıran çağıran maço erkeklerden cok daha tehlikeli. Emin olabilirsiniz
Sizin yüreğinizi tukettikce tüketir..
Karari verecek olan sizsiniz,anlasmali bosanma kolay birsey cekismeliye göre.
Yani,bir kisi birseyler için öfkeleniyor,oldukca hem de ancak bunu yansıtma şekli farklı.Ya bu pasif agresif dediğiniz şey tam olarak ne oluyor
Yani ben de biraz baktım da netten yazılanlara aynı hayatımdaki birini anlatıyor şaşkınlık içindeyim.Yani,bir kisi birseyler için öfkeleniyor,oldukca hem de ancak bunu yansıtma şekli farklı.
Kavga etmez,tartışmaz bağırmaz.
Icinde fırtınalar kopar ama
eşlerimiz tıpatıp aynı. tek farkla benim maddi durumum da iyi değil. ulaşamıyorum ben de ona. bi de eşim boşanırsak boşanırız deyip duruyor. ben de görünmezim aynenmerhaba arkadaşlar. Kısaca özetlemek gerekirse 4,5yıldır evliyim . Dışardan belkide Harika görünen bi hayatım var . 4aylık bir bebeğim , evim , lüks bi arabam vs. Ama bu evin içinde o kadar yalnızımki. Eşimle ite kaka yürüyen ilişkimiz artık kopma noktasında çünkü artık dayanamıyorum . Kendimi o kadar değersiz o kadar hiç gibi hissediyorum ki .
Memurum iyi bi gelirim var eşime her konuda anlayış gösteririm canı istediği gibi dışarı çıkar aramam sormam rahatsız etmem ağzının içine bakarım bişey söylesede yapsam diye . O kadar aşık evlendimki. Ama kendimi 4,5yıllık evliliğimde bir kere ona ait hissetmedim . O kadar umursamıyor ki beni büyük ihtimal farkında bile değil . Beni görmüyor duymuyor . Lafa kalsa seviyor beni ama belli edemiyor .
Somut örnekler verecek olursam eve geldiğinde hosgeldin derim cevap vermez, bebeğimi uyutup az hava almak için dışarı çıkmak istediğimde kızar hemen tüymeye çalışıyorsun der, dışarı çıktığımız an suratını asıp bunu görev olarak yapıyormuş gübi davranır , sarılmaz öpmez seni seviyorum demez yani basıl desem böyle anlatınca gereksiz saçma gibi ama o kadar boğuluyorum ki görünmez olmak o kadar koyuyor kı
Pasif biri değilim aslında sesimi çıkarırım . Kavga ettim olmadı , sustum olmadı küstüm olmadı cinnet geçirdim o da olmadı ben bu adama Nasıl ulaşacağımı bilmiyorum artık . Hayattaki tek isteği uyumak araba değiştirmek. Maddi manevi södürüldüğümü hissediyorum . Koyuyor artık .
Harika bi baba ama berbat bi eş eve gelip konuştuğu tek kişi oğlum .
Kızlar zormu? Desteğe ihtiyacım var . Bebeğimle maddi açıdan Harika bi hayat kurabilirim zorlanmadan . Ama nerden başlayacağımı bilemiyorum. O da farkında boşanmak istediğimin söyledim ama ciddiye bile almadı eee ne zaman boşanıyoruz diyo bana . Böyle bi adım atacağımı düşünmüyor Büke anladığım kadarıyla . Bana yol gösterir misiniz ? Aileme nasıl anlatacağım ? Anlaşmalı boşanmak istiyorum süreç nasıl işliyor ?
Oyle insanlar cok varYani ben de biraz baktım da netten yazılanlara aynı hayatımdaki birini anlatıyor şaşkınlık içindeyim.
Benim karşımdakinde de ne var biliyor musun manipülasyon. Görünüşte hiçbir kusuru yok, sen şöylesin diyemezsin eleştiremezsin hep o haklıdır seni özgür bırakır ya da bıraktığını iddaa eder ben seni sıkmıyorum beni de rahat bırak der böyle sinsi. Böyle sürekli kurban rolü oynuyor sen haklı da olsan bir şekilde seni haksız çıkartıyor. Seni çaktırmadan gaza getiriyor. Sen bağırmaya başlayınca da aaaa bağırdın oluyorsun. Muhalefete asla gelemiyor. Bi şeye muhalefet ettin haklısın diyelim susuyor. Ama başka bir zaman kendi lehine çevirebileceği durumda o muhalefet ettiğin durumu da yanına alarak saldırıyor. Ya ben neyle baş etmeye çalışıyorum cidden çok yıpratıcı. Ha bir de inanılmazzzz dengesiz. Gece ağzına eder. Sabah kalkar hiç bişey olmamış gibi günaydın derOyle insanlar cok var
Benim bir arkadaşım var mesela,sitem eder,alınır. Hic gelmiyorsun benim yanima ne zaman gelcennnn falan der
Gittigimde sinirlerimi bozacak sekilde konusur pisman olurum gittigime
Surekli plan yapar kafasina esine karşı (esim bana boyle desin bende one boyle boyle dicem.. der ıntikam duygusuyla kapli)
Mesela bana demisti ki ben esime b... yaptim ise yaradi yani illüzyon diyim sitede yasak bu konular
Amacimda bunu konusmak degil zaten
Bende nasil yani ohaaa ne yaptin adamin sacini atletini alip boyle selermi yaptin dedim?
Bana dedigi su "sen beni tanimiyor musun oyle degil dua ettim arkasından üfledim "
Sacmaliga bak. Bunu soyleyen kendisi ben o zamanlar bekardim bu arada sonra da sen beni tanimiyor musunn vs
Sürekli kendini met eder mesela
Bu bir kompleks
Zaten genelde kompleksli oluyorlar
Kac tane pasif agresif tanidigim varsa
Kendini sevgilisinin eski sevgilisiyle kiyasladi,ya da sevgilisinden ayrilip pesimde kossun diye delirdi guzelmiyim vs vs diye sorular sordu yani özgüven eksikligi de var bence bu tiplerde..
Mesela laf sokma olayi da cok
Asla guvenilir tipler degil kurnazlar. Akillari sira kurtlar vadicilik oynuyorlar.karsisindakileri aptal yerine koyuyorlar..
Tepki vermiyorlar ama içten ice nefret dolular
Ben artik görüşmüyorum ustelik cocukluk arkadasimdi ,ve son zamanlarda cok ukalalasmisti
Bunlar asla senin iflah olmani istemezler
Mesela bana diyordu ki senin icin cok dua ettim ya da alf esnasinda Allah sanada nasip etsin cocuk,cocugun olunca gelir sana bakarim. Yemek yaparim vs va diodu
Çocuğumuz olmadi ve ben tum safiyene duygularimla
Esim ilacini icmiyor moralim bozuk vs diye anlatiyordum bana aynen sunlari soyledi
Haklisin canim ama Allah ne zaman isterse o zaman olur
Daha sonra da bana baska bi zaman demekki istemiyor cocuk ben ne anlarim bundan istemiyor anlarim gibi seler soleyip beni doldurmaya çalıştı
Oyle bisey yok ama esim cok istiyor cocuk sahibi olmak
Asilamaya gidelim diyen de oydu bana
Ondan sonra yine birisinin bir düğünü vardi o düğüne biz gitmicez esimin eski gorustugu kiz orda olur vs dedim
Bana kendi gelinlerini ornek gosterip o olsaydi boşanırdı haaaa
Seni doldurmak gibi olmasin ama dedi
Bende artik dayanamadim ve dedim ki
Iyi de bu bir bosanma sebebi degil ki
Bir insanin sevgilisi olmus olabilir evlenip bosanmis olabilir nisanlanip ayrilmis olabilir
(Yani bide bana dioki seni doldurmak gibi olmasin heee bende bu yüzden eşimden bosancaktim)
Bu arada kendisinin kocasi nikah masasindan dönmüş ha
Ustelik sormus adama daha once nişanlandinmi vs diye yok demis
Yalanlar,entrikalar uzerine kurulu bir evliligi var
Ona gore yuz goz olmamak. Adam bunu kaale bile almıyor
Eve gelmiyor gece yarisi geliyor surekli icki iciyor bekar gibi orada burada. Benim esimde surekli evde zaten home ofis calisiyor. Bende gorusmeyi kestim artık....
Bu tam bir pasif agresif tutumu.Allah yardımcin olsun isin zor bence yol yakın ken dön ileride anlatmak istediklerini duymaz bile ilgisizlikte olabiliyor bunlar kompleksli oldukları icinBenim karşımdakinde de ne var biliyor musun manipülasyon. Görünüşte hiçbir kusuru yok, sen şöylesin diyemezsin eleştiremezsin hep o haklıdır seni özgür bırakır ya da bıraktığını iddaa eder ben seni sıkmıyorum beni de rahat bırak der böyle sinsi. Böyle sürekli kurban rolü oynuyor sen haklı da olsan bir şekilde seni haksız çıkartıyor. Seni çaktırmadan gaza getiriyor. Sen bağırmaya başlayınca da aaaa bağırdın oluyorsun. Muhalefete asla gelemiyor. Bi şeye muhalefet ettin haklısın diyelim susuyor. Ama başka bir zaman kendi lehine çevirebileceği durumda o muhalefet ettiğin durumu da yanına alarak saldırıyor. Ya ben neyle baş etmeye çalışıyorum cidden çok yıpratıcı.
Uzun süre başarını kıskanma durumunu konduramadım sanırım o da var. Gerçekten kendimde sorun olduğunu düşünmeye başlamıştım artık gördüğüm tavır yüzünden :/Bu tam bir pasif agresif tutumu.Allah yardımcin olsun isin zor bence yol yakın ken dön ileride anlatmak istediklerini duymaz bile ilgisizlikte olabiliyor bunlar kompleksli oldukları icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?