Boşanmaya karar verdim

Denedim onuda gitmez ki ona göre hiç bi sorun yok ben abartıyorum o halinden çok memnun .şixofren gibi hissediyorum bazen sanki herseyi uyduruyormusum gibi öyle rahat ki . İnanın tek düşündüğüm evladım zaten o olmasa uğraşmazdım bile bu kadar

Anladım da anne mutlu olmayınca çocuk da mutluluktan uçmuyor... mutlu anne, mutlu çocuk...

Erken karar vermeyin gözünü korkutmak için eşyalarınızı toplayıp bı yerlere gidin. Bence durumun ciddiyetini görüp kendisine çeki düzen verecektir.

Kocana söylesen ben sorun goremiyorum der sen abartiyosun der neyin eksik der seni seviyorum bilmiyomusub der bence seviyordur yani

eşiniz bu evliliği sürdürmek istemiyorsa, boşansak da olur modundaysa etraflıca bir düşünün. boşanmak kolay bir şey değil ama belki de boşanınca daha mutlu olursunuz. bir terapiste gidip tüm detayları konuşmak karar verme sürecinizde yardımcı olabilir. ne istediğinize emin olursunuz belki. allah yardımcınız olsun. anlaşmalı boşanmaya karar verirseniz epey kolay bir iş. bulduğunuz ile göre değişir ama dilekçeyi verdikten sonra 1 ay içinde boşanmış olursunuz.

Bende 9 aylik evliliğimi degersizlik ten ilgisizlikten onun icin görünmez olduğum için bitirme noktasın dayim fakat zorlu süreç

Senı anlıyorum çocuktan sonra benum de yasadıgım durum bu o yüzden sana akıl veremıyorum

Boşanmadım ama herhalükarda şimdikinden mutlu olacağınıza inanıyorum .
Sizin için hayırlısı olur umarım.

İki oğlu olan biri olarak hiiiç de öyle düşünmüyorum. Boşan hayat çok güzel olacak falan. Erkek boşanınca bekar olup yeni ilişkilere yelken açıyor kadın ise elinde çocukla kalakalıyor. Bütün sorumluluk bütün yük annede. Adamın kafa rahat, oh iyi valla. Dayak şiddet hakaret vs yoksa bu adamların kullanma kılavuzunu terapist ya da kitaplardan öğrenip çocuğun yükünü paylaşmak lazım.
Büyük oğlum 17 yaşında sigara bilmez cep telefonu yok dışarı çıkmaz. Ama yine de babası olmasa napardım bilmiyorum. Çocuklu hanımlar boşanırken iki kere düşünmeli. Adam için değil kendileri ve çocukları için.....
Bi de kadınlar Venüs’ten erkekler Mars’tan kitabını okumanızı tavsiye ederim. İnşallah çok mutlu bir hayatınız olur....

Bence profesyonel destek almayi deneyin. Evlenirken de mi bu kadar umursamaz di? Cok aşık olarak evlenmişsiniznonun için merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…