- 5 Ocak 2016
- 315
- 252
- 23
- Konu Sahibi delircemmm
Anladığım kadarıyla kadınlar kulübündeki çoğu üye boşanmaya karar verip sevişmeye ,hatta deli cesaretiyle korunmadan sevişmeye devam ediyor. Şaşırıyorum bu hikayeleri okuyunca. Korunmayı bıraktım çünkü bebek istiyordum,.eşim o zaman iyiydi son zamanlarda azıttı diyorsunuz . Ardından daha balayındayken dayak yedim diye ekliyorsunuz. Üstelik eşinizin uyuşturucu kullandığınıda evlendikten sonra öğrenmişsiniz. İnatla bu çocuk niye?? Ne diyeyim aklım almıyor böyle mantıksız işleri. Ben olsam çocuğu aldırır,bu adamdan derhal boşanır ve yoluma bakardım. Allah yardımcın olsun
Güzel yorumlamıssın canım. Düzelir eder filan diyip sevgimiz agır bastıgı icin ilerlettik zamanı cocugu bebegı ıstedık.. o kadar yanlıs ki! Ben 5 aylık evlıyım ve kv yasadım. Of kı offff durumlarla karsı karsıya kaldım ve korunmuyordm! 5ay oldu ve Allah nasıp etmedı cok sukurrrr ...suan 10-15 gundur annemlerdeyım.bosanıcam.şiddet saygısızlık kvgalar tartısmalar vsvsvsvsvs...bolelerı degısmez... ve ot kullanıyormus vs vs.. dugunu fln bosverde bosan bır an once! Cocuk ıcın artık bırsey dıyemem o Allah ın verdıgı takdır.. ama o kocayla evlılık cok zor...