- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
- Konu Sahibi delircemmm
Ah benim güzel kardeşim, bazen bir yanlış beraberinde ne kadar çok yanlış getiriyor. Çok tanımadan kısa sürede evlilik kararı almışsınız. İki apayrı insanın aynı evd Mutlu bir hayat sürmesi için sevgi bağı yeterli değil. Size ilk saygısızlığı yaptığında bir karşıt tavır geliştirseydiniz belki şimdi hayatınızı yola sokmuştunuz bile. Şiddet her yönüyle suçtur, günahtır, ayıptır. Ayrıca ot kullanan bir Adamdan asla çocuk sahibi olmamalıydınız bunu yavrunuzun sağlığı için düşünmelisiniz. Kuru içki, alkol, sigara, sentetik ilaçlar ve hatta ağrı kesiciler bile fetüs üzerinde olumsuz etkiler doğurabiliyor. Özellikle kuru içki hidrosefali ye sebebiyet veriyor. Sevmediğin soğuduğun ilgi ve değer görmediğin bir Adama cinsel partnerlik Nasıl ettin? Yoksa seni zorladı mı? Bak mesela öyleyse bu da suç. Bu çocuğu doğur doğurma demek yanlış olur fikrimce ama her halükarda tez elden boşanmanda fayda var.Merhabalar
23 yasindayim bi senelik evliyim.
esimle kisa bi surede severek evlendik.
Daha balayindayken basladi kavgalarimiz ve ilk orda bana vurmustu.
severek, buyuk beklentilerle, buyuk umutlarla evlendim.
En basindan uyusmuyorduk,
Esim sinirlendiginde gozu biseyi gormeyen, herseyi en iyi ben biliyorum diyen onun dogrulari onun hayati, egolu bi insan
evlendigimiz gunden beri isden sonra kahveye gidip gelince playstation oynayan sonra uyuyan bu yuzden cok kavga ettik cok ugrastim.
yeri geldi bagirdim yeri geldi tatli dille konustum ama nafile bi gram duzelme olmadi.
Hic bisey paylasmiyoruz
artik direnmeyi biraktim ve bosanmayo dusunmeye basladim
aileme actim konuyu beni desteklediler
son bir aydir hic olmadim kadar cesaretliyim ve bu kararimdan eminim.
taki bugun hamile oldugumu ogrenene kadar.
napicam bilmiyorum
lutfen bi akil verin yazicagim cok sey var uzun olmasin diye kisa ozet gectim