Boşanmaya nasıl karar verdiniz?

Dimi? İnsan nasıl bozuluyor kalbi kırılıyor

Ben de boşandım. Bu sebepler ve işin içine şiddet grdi. Hiçbir zaman oturup bosanmak üzerine adam GB konusamadım. Hep hakaret hep bagırma cagrma. En son valizimi alıp cıktım bosandım. Maalesef yolun sonu da böle görünüyor. Ama bu durumu yasamış Bi insan olarak hep şunu sölerim boşanmak zor değil, boşanmış olmak ta zor değil, ama boşanmaya karar vermek çok zor.

Çalışıyorum öğretmenim ona ihtiyacım yok kendi kendime yeterim ben karar aşamasında kalıyorum
O zaman sizin durum cok ilginç....Galiba seviosunuz ama kendinizi yıpratmayin eşinizle yardin almaniz iyi olacaktır.

Kesinlikle gitmiyor bana gitmemi söylüyor herhangi bir tartışmada. Ben şöyle anlıyorum boşanmanın sorumluluğunu alamıyor bana yaptırmaya çalışıyor
Evet aynı bnm eski eş. Aynen böyleydi tavırları biptirgşt bosancam derdi, peki evden ayrıl derdim. Hayır sen gdiceksin derdi. Git dava ac boşanıcam diyip durma icraate gecir benim kabulu dedim. O da yok. Ben evden ayrılıp bısanınca ise bizim bosanıcak ne sebebimiz vardı, sen kaçtın dedi hep. demem o ki g.t yok ne adam GB karar almaya ne de kararları uygulamaya. Vicdanen kendilerini rahat ettiricekler, ben değil eşim benden bosandı diye.ama evden de biz gidğcez biz yeni düzen kurucaz neden onlar yeni Bi düzen kurdun ki. Offff arkadasım aynı süreçleri yasadım, ne emmeye ne gömmeye bunlar. Ama inan ki üzüldüğünde değmez. Sen kendi kararını bu evlilikle ilgili kararı kendin vereceksin.

Yazdığınız iki yorum da çok doğru boşanmak zoruma gitmiyor inanın oturup adam gibi evet olmadı yapamıyoruz diye konuşmaya çalışıyorum olmuyor daima beni suçluyor zorluyorum her türlü elimden geleni yapmaya çalışıyorum sevildiğimi düşünmüyorum insan o küfürleri ettiği birini nasıl sevsin ya da ben normal bir günde hiçbir şey olmasa da yüzüne bakınca bana ettiği küfürler geliyor aklıma ve ben artık gerçekten işin içinden çıkamıyorum

O zaman sizin durum cok ilginç....Galiba seviosunuz ama kendinizi yıpratmayin eşinizle yardin almaniz iyi olacaktır.
Yardım mı asla kabul etmiyor o her şeyi bilir o küfür ettiyse kızdıysa ben bişey yapmışımdır haketmişimdir o an yapmam gerekmez önceden yaptıklarımı hemen unuttu mu sanıyormuşum unutmazmış gönlü bana doğrulmazmış ..

Cikmaz sokak o zaman esiniz.Sizde unutmayın o da unutmasin dünyayı cehennem dar edin birbirinize bu mu yani?Bence siz yardim alin boşanın demek haddime olmaz ama mutlu olun artik diyebilirim.Yilar yillar sonra keske dememek icin belki bugun cesaret gereklidir

Böyle bir şey dediğimde beni oyalama istemiyorsan tamam ben hayatıma bakıcam dediğimde öyle mi çok mu gecikiyorsan hayata tamam aç davayı 5yıl süründürmüyor muyum boşanabiliyor musun ben istemeden diyor
Korkuyor musunuz? Destekçiniz var mı? Korkunuz ondan mı yoksa gelecek belirsizliği ve duygusal yalnızlık korkusu mu?

Korkuyor musunuz? Destekçiniz var mı? Korkunuz ondan mı yoksa gelecek belirsizliği ve duygusal yalnızlık korkusu mu?
Korkmuyorum sadece net bir karar veremiyorum inanın kalbim o kadar rahat ki Allah böyle bir kader yazdıysa ne yapayım der önüme bakarım ben kararsızlıktan adım atamıyorum galiba psikolojim bozuldu bu kadar lafı duyup nasıl normal kalabilirim

Psikolojik istismar altındasınız, iyice düsünüp tasınıp kendinize gelin. Online terapi alabilirsiniz bi süre, iyi gelecektir kararınızı netlestirmek icin. Cok üzüldüm, umarım en dogru kararı alırsınız.

Allah askina cocuk yoksa asla çekmeye değmez üzülmeye ise hiccc degmez

Evet kendimde değilim sanki 30 değil 15 yaşındayım

Sizin daha önce açığınız evlilik konuları...
Evliliğiniz zaten bitmiş durumda.
Hatta siz ayrılık konusunda da konuşmuştunuz, aileler felan da işin icine girmişti.
Boşanmaya nasıl karar verdiniz konusu saçma olmuş.
Herkesin hayatında ki sebepler farklı, şu gerekli anlaşamıyorsanız kararı verip boşanmak...

Madem bosanmak icin bile konusmaya yanasmiyor. Konusmadan gidin verin mahkemeye.
Boyle mutsuz olmaktansa en fazla bikac ay üzülürsün.
Çocuk varmi

Haklısınız..

Madem bosanmak icin bile konusmaya yanasmiyor. Konusmadan gidin verin mahkemeye.
Boyle mutsuz olmaktansa en fazla bikac ay üzülürsün.
Çocuk varmi
Çocuk yok inanın üzülmem bile derim olmadı ama yok insan gibi bi adım atmaya gelince yokk sen beni bu hale getirdin sen yaptın sen sen sen bitmiyor kendimde sürekli suç arar oldum sağlıklı düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…