boşanmayı bir türlü kabul etmiyor ve geri gelsin diyorum.şehir değiştirdim.kaçtim ama olmuyor..

bakin ne guzel baslamissiniz yaziniza..YIBE HERKES ACIMASIZCA ELESTIRI YAPICAK diye....HIC NEDEN HERKES BOYLE DIYOR DIYE DUSUNDUNUZ MU? burda kimse sizi tanimaz etmez. esinizi de ...sizi kiskanacak degil hic kimse. yada art bir niyet zaten mantiken olamaz..TA-NI-MI-YO-RUZ...zaten o yuzden herkes buraya rahatca derdini soyleyip fikir istiyor. cunku objektif bakiliyor olaya. sizin yazdiginiz hic bir seyde akil mantik alir taraf yok. siz bu adami takinti yapmissiniz..sizin gitmeniz gereken yer de psikiyatrist olmali. yanlis anlamayin ben de gittim giderim de gogsumu gere gere. insan bazen tek basina bir isin icinden cikamayabilir. ama once sizin anormalliginizi kabul etmeniz gerek...siz koskoca kadinsiniz. annesiniz. benim annem 28 yasinda 2 cocukla bosandi ben bir kere onu aglayip zirlayip kocaaam derken gormedim. annem de askindan gebererek evlenmis bir kadindir. biraz guclu olun ayip ediyorsunuz. saglikli sihhatli cocuklarinizi yetistirmek olmali sizin ilk amaciniz.hayatinizda suan icin erkek olmak zorunda mi? neden hayatima birini alamiyorum ne demek? bir zahmet bir sure de almayiverin. zamanla olacaksa olur orasini zaman gostersin. ama hic mi utanmazsiniz o adamla tekrar evlenseniz. ayni yataga girmeye nasil migdeniz el verir. ona nasil dokunursunuz bu saatten sonra nasil guvenebilirsiniz. SIZE SADECE PES DIYORUM. PESS YA GERCEKTEN PES...18 yasinda ergen gibi asktan dert yaniyosunuz. herkes bi kendine gelse keske. hayret ediyorum burdaki insanlarin bu kocayla erkekle askla bozmalarina. ben de evliyim bosanabilirim birgun. onunla dogmadim onunla olmek gibi bir zorunlulugum yok. ha uzulmez miyim elbet uzulurum ama gebermem mahvolmam zamabla atlatirim tabiki. insanlarin annesi babasi yavrusu oluyor kira odeyemiyor dunya beni aldatan bir adamin etrafinda donecek kadar ucuz degil bence cunku...size allahtan sifa diliyorum...

Kapattığınız defteri yeniden açmaya niyetlisiniz madem,çekeceksiniz çilenizi,oturacaksınız oturacağınız yerde...
Çok meşhur bir sözümüz var:YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZZZZ !!!
Sizin yuvanız ihanet yüzünden yıkılmamış mı?O kadını bırakırsa sizin bir yuvanız olacak mı,buna inanıyor musunuz gerçekten?
İki çocuğunuza darmadağın bir hayat yaşatacaktınız,ne boşandınız o zaman?İhaneti kabullenmişsiniz zaten baksanıza,hiç boşanmasaydınız.
Bu kadar küçük düşmeyi göze aldınız madem,keyfiniz bilir.
Burada noktalıyorum yoksa daha ağır şeyler söyleyeceğim

zaten sizin evlat hele ki KIZ evlat buyutmeniz tek basina da olsaniz o insanla da olsaniz cok zor ve cok sikintili olur... eger yazdiklariniz saka degilse... cunku siz asla abne olacak kadar guclu bir kadin degilsiniz. uzgunum ama su yazdiklarinizdan sonra size oyle sinir oldum ki kelimeler kifayetsiz kaliyor hislerimi aciklamada... bir de kimse birlesmemize izin vermiyor diyorsunuz. siz ne bencil bir insansiniz ya. sizin aileniz anne babaniz sizin sebeginiz mi? onlari hic mi yipratmadiniz bu 2 kere bosanma surecinde. bir de 3. ye izin vermiyorlar diyorsunuz. siz kimseyi sevemezsiniz bu bencilliginizle. yazik . migdem bulandi cidden.

ben yillardir burayi takip ederim. ben boyle sinir edici cumleler duymadim. bu ne sacma yazilar ya. belki de biri egleniyor bunlari yazip diye dusundum gece gece. insanlari illet ediyim bi egleniyim dedi biri sanirim

cok cok cok agziniza saglik. asiri sinirim bozuldu. bu bayani cidden uyelikten cikarsinlar diyecegim neredeyse. gece gece sinir oldum uykum kacti resmen bir insan nasil bu kadar tuhaf olur yada dalga geciyor yani. kisaca agziniza saglik tekrar

Gelmek istese ailesini dinlemez bence.Ailesi nasıl sizin ayrılmanızda ses çıkarmamış da şimdi bunda destekliyorlar diye biriki gün üzülüp unut.Adamın durmadan ayrılmasını istemiyorlardır belki.Sen aldatma nedeniylr boşsnmışsın ouüzden yüzleri olmamştır belki.Yoksa ağrına gider doğru.Ağrına gitse de bir iki gün üzüldükten sonra unut toparlan...öyle olmalı..

Çocuklarınızın ruh sağlığı için sizin tedaviniz şart. Daha uzun yorum yazıp kendimi yoramayacağım.

Bu adam zengin falan mı acaba başka bir açıklama bulamıyorum ben.. çok parası vardır falan anca oyle yoksa bu kadar iğrençlikten sonra yüzünü bile görmek istemez insan...
galiba , yanı yakısıklı degıl allahın adamı
ama maddı durumu ıyımıs gıbı bı ızlenım yarattı bende . ısıde ıyı gıbı . yanı parayla ılgılı daha onceden daha guzel ve rahat bır hayat yasıyorsa sımdı butun bunların eksıklıgınımı cekıyor acaba
buarada adamın evlendıgı kadın adamdan yaslı duruyor net. sınırım bozuldu

ohooo hepsini görmüşsün sen ne güzel yaa
hayal etmeye çalışıyorum sadece

Cutecim, konu sahibinin facesini falan biliyor musun? O Mikemmel adamı gördüm adama kadıncağızı göremedim:)

okyanustu eski nicki ama arkadşın bahsettiği ayrıca bir konu vardı.okyanus ex le beraber olmadı..
diğer konuda kadın cinsellik yaşıyordu bir de yorum yazanlara,saçmalamayın o benim çocuklarımın babası ,asıl o kadın(şimdiki eşinden bahsediyor) aramıza girdi..biz yatınca aldatma olmaz diyordu:):)
sonra hatırladığım başka bir konuda da,kadın boşandıktan sonra yine eski eşiyle cinsellik yaşıyor ve ondan hamile kalıyordu..ama kadın nişanlı adam da evli...dizi gibi değil mi:):):):)

o ne yaaa

hayatınıza bakmayı deneyin eşiniz ne kadar pişman olursa olsun o sizi aldatmış yetmemiş boşanmış diğer kadınla da evlenmiş pişman olması sizi yanıltmasın bir kere ortalığa döküldümü ne güven kalır ne sadakat ne de möutlu olabilirsiniz artık. aradığını bulamaması bunu bir daha denemeyeceği anlamına gelmez hem bi düşünün o adamla aynı yatağa bir daha girebilecek misiniz?

bana atsana nerden buldun ay :) bu kadını ve adamı gözümde canlandıramıyorum bi türlü. adam istediğinde gidip gelen kadın sürekli adamın paçasında falan hayal edebiliyorum ancak
adam bıldıgın adam yanı nasıl desem oyle genc ergen fıt fılan degıl
esmer baya baya esmer kalın kaslı bır adam kılolu fılan

ayrıca diğer kadınla çekişmenizi ve esinizi elininizden aldı diye sizinde ona bak gördünmü sen bir hevestin demeye çalışmanızda biraz acizce olur söylemeden edemeyeceğim. insanlar sever sevilir soğur bitirir biten ilişkide öyle kolay kolay eskisi gibi olmaz bosuna yıpratmayın ne kendinizi ne colugunuzu cocugunuzu. aynı durumdaki bir ablamın eşi tarafının yalanları yüzünden umut bağlaması sürekli aslında seni istiyor çok pişman dedikleri halde adamın gönlünce takıldığını gördüğümden siz pekte itimat etmeyin eltiye görümceye falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…