- 6 Kasım 2014
- 374
- 463
- 23
- 41
- Konu Sahibi mutluluk1982
-
bakin ne guzel baslamissiniz yaziniza..YIBE HERKES ACIMASIZCA ELESTIRI YAPICAK diye....HIC NEDEN HERKES BOYLE DIYOR DIYE DUSUNDUNUZ MU? burda kimse sizi tanimaz etmez. esinizi de ...sizi kiskanacak degil hic kimse. yada art bir niyet zaten mantiken olamaz..TA-NI-MI-YO-RUZ...zaten o yuzden herkes buraya rahatca derdini soyleyip fikir istiyor. cunku objektif bakiliyor olaya. sizin yazdiginiz hic bir seyde akil mantik alir taraf yok. siz bu adami takinti yapmissiniz..sizin gitmeniz gereken yer de psikiyatrist olmali. yanlis anlamayin ben de gittim giderim de gogsumu gere gere. insan bazen tek basina bir isin icinden cikamayabilir. ama once sizin anormalliginizi kabul etmeniz gerek...siz koskoca kadinsiniz. annesiniz. benim annem 28 yasinda 2 cocukla bosandi ben bir kere onu aglayip zirlayip kocaaam derken gormedim. annem de askindan gebererek evlenmis bir kadindir. biraz guclu olun ayip ediyorsunuz. saglikli sihhatli cocuklarinizi yetistirmek olmali sizin ilk amaciniz.hayatinizda suan icin erkek olmak zorunda mi? neden hayatima birini alamiyorum ne demek? bir zahmet bir sure de almayiverin. zamanla olacaksa olur orasini zaman gostersin. ama hic mi utanmazsiniz o adamla tekrar evlenseniz. ayni yataga girmeye nasil migdeniz el verir. ona nasil dokunursunuz bu saatten sonra nasil guvenebilirsiniz. SIZE SADECE PES DIYORUM. PESS YA GERCEKTEN PES...18 yasinda ergen gibi asktan dert yaniyosunuz. herkes bi kendine gelse keske. hayret ediyorum burdaki insanlarin bu kocayla erkekle askla bozmalarina. ben de evliyim bosanabilirim birgun. onunla dogmadim onunla olmek gibi bir zorunlulugum yok. ha uzulmez miyim elbet uzulurum ama gebermem mahvolmam zamabla atlatirim tabiki. insanlarin annesi babasi yavrusu oluyor kira odeyemiyor dunya beni aldatan bir adamin etrafinda donecek kadar ucuz degil bence cunku...size allahtan sifa diliyorum...yine herkes çok acımasız yorum yapacak.ama şu kalbime laf geçiremiyorum.biraz toparlanmıştım.boşandım ve unuttmaya çalııyordum. ben vazgeçtim derken o pişman ve geri dönmek istiyor.evlendi ve eşinden boşanmayı düşünüyor. kadını boşamak istiyormuş.kadında boşanmayı istemiyor. eski eşimin ailesi kadının arkasındaymış.biz boşanmana izin vermeyiz demişler.Allah isterse herşey olur ama bu benim hakkıma hayırlı değil ki olmuyor.. ama ben neden kabul etmiyorum.neden..o kadar dermansısımki..o kadar yorgunumki.. düzelmiyorum.ben ailesine ne kötülük yaptım.neden benim evliliğim için bu kadr mücadele etmediler.. neden.. üstelik benim vazgeçilmezlerim vardı.çocuklar vardı. uzun bir birliktelik.. bu kadında ne var. 4 aylık bir evlilik.. oğulları çocuklarına dönmek istiyor..neden izin vermiyorlar.. çok yıpranıyorum. olmuyor.. herşeyden vazgeçtim.buralara kadar geldim.unutmak için. olmuyor.fayda etmiyor.kimseyi alamıyorum hayatıma.. istemiyorum.. ne olur birileri bana yardım etsin.. ne olur..Allahım ne olur yardım et.. iyileşmek unutmak istiyorum.. aslında ailemi tekrar istiyorum.ne olur herkes izin verse.kimse karşı çıkmasa.. bir akıl git memlekete.. yalvar..o insanların ayağına kapan.. bizi ayırmayın..izin verin.. diyesim geliyor. ancak sonra diyorum bu insanlar sana neler yaptı..değermi.. onların elini öpmeye ayaklarına kapanmaya değermi..benimde hatalarım vardı ama ben aldatıldım.. ben ihanete ugradım.. ben bi yalvarayım yine.. herzamanki yaptığım gibi..neden önüme bakamıyorum.neden.. bu kadar boşanan insanlar var.. neden ben mutlu olmayı başaramıyorum.. yaşamak istemiyorum şu iki çocugum olmasa.. hiç halim yok.mutsuzum.
Kapattığınız defteri yeniden açmaya niyetlisiniz madem,çekeceksiniz çilenizi,oturacaksınız oturacağınız yerde...yine herkes çok acımasız yorum yapacak.ama şu kalbime laf geçiremiyorum.biraz toparlanmıştım.boşandım ve unuttmaya çalııyordum. ben vazgeçtim derken o pişman ve geri dönmek istiyor.evlendi ve eşinden boşanmayı düşünüyor. kadını boşamak istiyormuş.kadında boşanmayı istemiyor. eski eşimin ailesi kadının arkasındaymış.biz boşanmana izin vermeyiz demişler.Allah isterse herşey olur ama bu benim hakkıma hayırlı değil ki olmuyor.. ama ben neden kabul etmiyorum.neden..o kadar dermansısımki..o kadar yorgunumki.. düzelmiyorum.ben ailesine ne kötülük yaptım.neden benim evliliğim için bu kadr mücadele etmediler.. neden.. üstelik benim vazgeçilmezlerim vardı.çocuklar vardı. uzun bir birliktelik.. bu kadında ne var. 4 aylık bir evlilik.. oğulları çocuklarına dönmek istiyor..neden izin vermiyorlar.. çok yıpranıyorum. olmuyor.. herşeyden vazgeçtim.buralara kadar geldim.unutmak için. olmuyor.fayda etmiyor.kimseyi alamıyorum hayatıma.. istemiyorum.. ne olur birileri bana yardım etsin.. ne olur..Allahım ne olur yardım et.. iyileşmek unutmak istiyorum.. aslında ailemi tekrar istiyorum.ne olur herkes izin verse.kimse karşı çıkmasa.. bir akıl git memlekete.. yalvar..o insanların ayağına kapan.. bizi ayırmayın..izin verin.. diyesim geliyor. ancak sonra diyorum bu insanlar sana neler yaptı..değermi.. onların elini öpmeye ayaklarına kapanmaya değermi..benimde hatalarım vardı ama ben aldatıldım.. ben ihanete ugradım.. ben bi yalvarayım yine.. herzamanki yaptığım gibi..neden önüme bakamıyorum.neden.. bu kadar boşanan insanlar var.. neden ben mutlu olmayı başaramıyorum.. yaşamak istemiyorum şu iki çocugum olmasa.. hiç halim yok.mutsuzum.
zaten sizin evlat hele ki KIZ evlat buyutmeniz tek basina da olsaniz o insanla da olsaniz cok zor ve cok sikintili olur... eger yazdiklariniz saka degilse... cunku siz asla abne olacak kadar guclu bir kadin degilsiniz. uzgunum ama su yazdiklarinizdan sonra size oyle sinir oldum ki kelimeler kifayetsiz kaliyor hislerimi aciklamada... bir de kimse birlesmemize izin vermiyor diyorsunuz. siz ne bencil bir insansiniz ya. sizin aileniz anne babaniz sizin sebeginiz mi? onlari hic mi yipratmadiniz bu 2 kere bosanma surecinde. bir de 3. ye izin vermiyorlar diyorsunuz. siz kimseyi sevemezsiniz bu bencilliginizle. yazik . migdem bulandi cidden.doğru söylyorsun... sıktım size göre.. ama ben yapamıyorum ne yapayım..olmuyor..olmuyor..kimse bunu anlamıyorur.kalbime laf eçiremiyorum.hayatta tek başıma kızlarımı büyütemem... ailemi özledim.hemde çok
ben yillardir burayi takip ederim. ben boyle sinir edici cumleler duymadim. bu ne sacma yazilar ya. belki de biri egleniyor bunlari yazip diye dusundum gece gece. insanlari illet ediyim bi egleniyim dedi biri sanirimKapattığınız defteri yeniden açmaya niyetlisiniz madem,çekeceksiniz çilenizi,oturacaksınız oturacağınız yerde...
Çok meşhur bir sözümüz var:YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZZZZ !!!
Sizin yuvanız ihanet yüzünden yıkılmamış mı?O kadını bırakırsa sizin bir yuvanız olacak mı,buna inanıyor musunuz gerçekten?
İki çocuğunuza darmadağın bir hayat yaşatacaktınız,ne boşandınız o zaman?İhaneti kabullenmişsiniz zaten baksanıza,hiç boşanmasaydınız.
Bu kadar küçük düşmeyi göze aldınız madem,keyfiniz bilir.
Burada noktalıyorum yoksa daha ağır şeyler söyleyeceğim
cok cok cok agziniza saglik. asiri sinirim bozuldu. bu bayani cidden uyelikten cikarsinlar diyecegim neredeyse. gece gece sinir oldum uykum kacti resmen bir insan nasil bu kadar tuhaf olur yada dalga geciyor yani. kisaca agziniza saglik tekrarŞu siteye yazdığın bütün konuları kocana ve kız kardeşine yollayalım link olarak ne dersin?
Ha blöf diyorsan eşinin adı Uğur soyadı da t ile başlıyor, kardeşin de türbanlı. Yeter mi?
Tedavi olmayacaksan buraya gelip insanları çileden çıkarma. SEnden daha fazla çocuklarını düşünen insanlar var burada, kahroluyorlar. Yeter. Yeter. Yeter. Yeter. Yeter.
galiba , yanı yakısıklı degıl allahın adamıBu adam zengin falan mı acaba başka bir açıklama bulamıyorum ben.. çok parası vardır falan anca oyle yoksa bu kadar iğrençlikten sonra yüzünü bile görmek istemez insan...
ohooo hepsini görmüşsün sen ne güzel yaagaliba , yanı yakısıklı degıl allahın adamı
ama maddı durumu ıyımıs gıbı bı ızlenım yarattı bende . ısıde ıyı gıbı . yanı parayla ılgılı daha onceden daha guzel ve rahat bır hayat yasıyorsa sımdı butun bunların eksıklıgınımı cekıyor acaba
buarada adamın evlendıgı kadın adamdan yaslı duruyor net. sınırım bozuldu
Cutecim, konu sahibinin facesini falan biliyor musun? O Mikemmel adamı gördüm adama kadıncağızı göremedim:)galiba , yanı yakısıklı degıl allahın adamı
ama maddı durumu ıyımıs gıbı bı ızlenım yarattı bende . ısıde ıyı gıbı . yanı parayla ılgılı daha onceden daha guzel ve rahat bır hayat yasıyorsa sımdı butun bunların eksıklıgınımı cekıyor acaba
buarada adamın evlendıgı kadın adamdan yaslı duruyor net. sınırım bozuldu
kadını bende gormedım ama guzel bır kadınmıs fızıgı fılan 2 cocuk dogurmus gıbı degılmısCutecim, konu sahibinin facesini falan biliyor musun? O Mikemmel adamı gördüm adama kadıncağızı göremedim:)
Cute ben buldum sana özelden atacaktım ama sanırım özelden mesaj almıyorsun:)kadını bende gormedım ama guzel bır kadınmıs fızıgı fılan 2 cocuk dogurmus gıbı degılmıs
bana atsana nerden buldun ay :) bu kadını ve adamı gözümde canlandıramıyorum bi türlü. adam istediğinde gidip gelen kadın sürekli adamın paçasında falan hayal edebiliyorum ancakCute ben buldum sana özelden atacaktım ama sanırım özelden mesaj almıyorsun:)
Cute ben buldum sana özelden atacaktım ama sanırım özelden mesaj almıyorsun:)
okyanustu eski nicki ama arkadşın bahsettiği ayrıca bir konu vardı.okyanus ex le beraber olmadı..aynı arkadaş zaten kullanıcı adı değiştirmiş.
yani konu sahibi arkadaşım aynaya da mı bakmıyosun sen? yahu adam.... amann ne anlatıyom ki ban yicem durduk yere hakaretten sinirim bozuldu. bu kaçıncı yahu
o ne yaaaokyanustu eski nicki ama arkadşın bahsettiği ayrıca bir konu vardı.okyanus ex le beraber olmadı..
diğer konuda kadın cinsellik yaşıyordu bir de yorum yazanlara,saçmalamayın o benim çocuklarımın babası ,asıl o kadın(şimdiki eşinden bahsediyor) aramıza girdi..biz yatınca aldatma olmaz diyordu:):)
sonra hatırladığım başka bir konuda da,kadın boşandıktan sonra yine eski eşiyle cinsellik yaşıyor ve ondan hamile kalıyordu..ama kadın nişanlı adam da evli...dizi gibi değil mi:):):):)
adam bıldıgın adam yanı nasıl desem oyle genc ergen fıt fılan degılbana atsana nerden buldun ay :) bu kadını ve adamı gözümde canlandıramıyorum bi türlü. adam istediğinde gidip gelen kadın sürekli adamın paçasında falan hayal edebiliyorum ancak
Amca mi yaniadam bıldıgın adam yanı nasıl desem oyle genc ergen fıt fılan degıl
esmer baya baya esmer kalın kaslı bır adam kılolu fılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?