boşanmayı bir türlü kabul etmiyor ve geri gelsin diyorum.şehir değiştirdim.kaçtim ama olmuyor..

gerçekten tam antepli tipi var adamda
tatlıcı kuyumcu benzetmesi de iyiymiş
Allah konu sahibine hidayet versin toparlanma gücü versin ne diyim

Sen bizim aylrdir neler crktigimizi bilmiyorsun sanirim,dilimizde tuy bitti bu ablaya akil vercez diye yok gene ayni gene ayni,hepimizin psikolojisi bozuldu artik acimasizlik degil yani yaptigimiz,herkes burda birbirinden akil aliyor da kimse bu abla gibi degil,yedi bitirdi bizi bak insanlar artik facebooktan eski kocayi bulup yazismalari bile gondermeyi dusundu o derece yani

Allahın gücüne gitmesin bir bu adam kalsa erkek namına, ben lezbiyen olurum, karakteri düzgündür seversin dicem o da yok, heralde para nedeni

hepimiz evrim geçirip bugünlere gelmişiz bu dayı değişim geçirmemiş öylece kalmış, belkide bundan farklı geliyodur heralde(!)

evet çocukcağızı bende görmüştüm önceki konuda. yazık gözlerinde hüzün var

kardeşim bu kaçıncı konu kaçıncı olay. artık insanlara gına geldi. her konuda böyle yorumlar var ama kendisi bile bile gene konu açıp aynı şeyleri yazıyor.

Okypete ablamiz gelse de bizi sakinlestirse yoksa kendimizi jiletlicez o derece gina geldi

bir suyla iki kez yıkanmaz der atalarımız.
ama en doğrusunu sen bilirsin
Allah cc.Hakkında hayırlısını nasip eylesin.
cocukların var.olmasa asla arkana bakma derdim.

Canim sen sabret biraz daha. Bak 12 yasindaki yavru zaten cocuklugunu yasayamamis, 2 sene sonra adet görür genc kiz olur kardesine annelik yapar. Ergenligini de genc kizligini da yasamasin varsin olsun. Siz de rahat rahat gelsin dönsün yarabbim yeterki erkegim yine benim olsun diye diye dövünürsünüz sagda solda. Evlat bu evlat, gözümün önünden ayrildi mi bin senaryo geciyor kafamdan. Götürüp babalarina verecekmis sirf onlarin mutlulugu bozulsun diye. Ne biliyorsun mutsuz olacaklarini, belki kadin kocasinin hatirina iyi bakacak. Ya da onlar da istemezse devlet kurumuna atarsiniz cocuklari olur biter.

Sizin is maddi manevi sacma sapan. Adam zenginmis cocuklarina 250'ser lira ödüyor. Sirf geri gelsin diye bosanirken elindeki delilleri kullanmiyor. Mal mülkün hesabini sormuyor, adam baskasiyla evlenince ama biz beraber yapmistik o mali mülkü simdi baska kadin sefasini sürüyor diyor. Sen alsaydin donuna kadar kendinin cocuklarinin hakkini.

Üzmek istememis adami. Bosandiktan bir gün sonra telefon acip geri gel ne olur diyor adama. 12 yasindaki kiz mecburen erken olgunlasmis. Babam mutlu birak gitsin, o gelirse ben evden kacarim diyor. Sizin gibi kadin evlerden uzak olsun. Burada birisi bana kötü bir sey yazsa utanirim acaba bilmeden ters bir sey mi yazdim diye oturur mesajlarima bakarim. Size yapilan uyarinin ikazin hakaretin haddi hesabi yok. Hala gönül bu kalbime söz geciremiyorum gelsin dövsün aldatsin terketsin sonra yine gelsin dövsün .....

Ya uzun süredir üyeyim, biri bana dese ki bu yazdigim gibi seviyesiz yorum yapip cevap yazacaksin, yok asla her zaman üslubuma dikkat ederim derim. Icimden daha beterleri geciyor da yok ya yazamiyorum.

Konu sahibinin eski konuları ve yasal olarak zor durumda kalmaması için yönetim katına kaldırılan bir konusu nedeni ile durumu bilen , okuyan üyeler olarak ; konu sahibesinin 2 kızına üzülüyoruz ve konu sahibesine de kızıyoruz.

İsterseniz eski konularına ve yorumlara bir göz atın.

3 ayda bir aynı konu açılıyor..eski konuların bir göz atın derim.

bir suyla iki kez yıkanmaz der atalarımız.
ama en doğrusunu sen bilirsin
Allah cc.Hakkında hayırlısını nasip eylesin.
cocukların var.olmasa asla arkana bakma derdim.

hangi 2 yıkanma olucak ki bu?
adam evli çocukları olsa ne olucak arkasına bakacak durumu yok artık ama konu sahibi anlamak istemiyor..
adam tatile gitmiş geçen ay eşiyle ama konu sahibi beni istiyor diyor..
okyanus hayal dünyasında yaşıyorsun hala ..

bende baktım ne kadar güzel bir kadınsın neden kendine bunu yapıyorsun ?
yazmıycaktım ama dayanamadım gene çocuklarına acı ..kızını aracı kullanma yeter artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…