- 16 Şubat 2011
- 5.286
- 2.585
- 248
- Konu Sahibi mutluluk1982
-
sırf parası var diye kendini bu kadar aşağılanmaya değer mi?Allahın gücüne gitmesin bir bu adam kalsa erkek namına, ben lezbiyen olurum, karakteri düzgündür seversin dicem o da yok, heralde para nedeni
Valla oyle kiz amaAy hic gülesim yoktu sabah sabah ahahahahhahaha
Sen bizim aylrdir neler crktigimizi bilmiyorsun sanirim,dilimizde tuy bitti bu ablaya akil vercez diye yok gene ayni gene ayni,hepimizin psikolojisi bozuldu artikneden bu kadar acımasızsınız? çok kırıcı yorumlar yapmışsınız. kimse size zorla yorum yaptırmıyor. zaten kalbi kırık bi insan konuyu açan arkadaş. neden daha da üzmeye çalışıyorsunuz.
Yok anam artik olmaz o is,konu sahibi takmis kafayi eski kocaya zor toparlanirgerçekten tam antepli tipi var adamda
tatlıcı kuyumcu benzetmesi de iyiymiş
Allah konu sahibine hidayet versin toparlanma gücü versin ne diyim
o da doğruYok anam artik olmaz o is,konu sahibi takmis kafayi eski kocaya zor toparlanir
Allahın gücüne gitmesin bir bu adam kalsa erkek namına, ben lezbiyen olurum, karakteri düzgündür seversin dicem o da yok, heralde para nedeni
cute sebebi para olsa bile bu kadar şeye rağmen vazgeçilirtdi..ayrıca okyanusun da maddi durumu gayet iyi söylediğine göre..önceki konusunda bahsetmişti zaten..
çocuğun da mı hesabı var onu da mı gördünüz? nasıl mutlu olsun ki,bu kadar değişime rağmen annesi hala saplantılı şekilde değişmiyor..
neden bu kadar acımasızsınız? çok kırıcı yorumlar yapmışsınız. kimse size zorla yorum yaptırmıyor. zaten kalbi kırık bi insan konuyu açan arkadaş. neden daha da üzmeye çalışıyorsunuz.
Okypete ablamiz gelse de bizi sakinlestirse yoksa kendimizi jiletlicez o derece gina geldihepimiz evrim geçirip bugünlere gelmişiz bu dayı değişim geçirmemiş öylece kalmış, belkide bundan farklı geliyodur heralde(!)
evet çocukcağızı bende görmüştüm önceki konuda. yazık gözlerinde hüzün var
kardeşim bu kaçıncı konu kaçıncı olay. artık insanlara gına geldi. her konuda böyle yorumlar var ama kendisi bile bile gene konu açıp aynı şeyleri yazıyor.
bir suyla iki kez yıkanmaz der atalarımız.yine herkes çok acımasız yorum yapacak.ama şu kalbime laf geçiremiyorum.biraz toparlanmıştım.boşandım ve unuttmaya çalııyordum. ben vazgeçtim derken o pişman ve geri dönmek istiyor.evlendi ve eşinden boşanmayı düşünüyor. kadını boşamak istiyormuş.kadında boşanmayı istemiyor. eski eşimin ailesi kadının arkasındaymış.biz boşanmana izin vermeyiz demişler.Allah isterse herşey olur ama bu benim hakkıma hayırlı değil ki olmuyor.. ama ben neden kabul etmiyorum.neden..o kadar dermansısımki..o kadar yorgunumki.. düzelmiyorum.ben ailesine ne kötülük yaptım.neden benim evliliğim için bu kadr mücadele etmediler.. neden.. üstelik benim vazgeçilmezlerim vardı.çocuklar vardı. uzun bir birliktelik.. bu kadında ne var. 4 aylık bir evlilik.. oğulları çocuklarına dönmek istiyor..neden izin vermiyorlar.. çok yıpranıyorum. olmuyor.. herşeyden vazgeçtim.buralara kadar geldim.unutmak için. olmuyor.fayda etmiyor.kimseyi alamıyorum hayatıma.. istemiyorum.. ne olur birileri bana yardım etsin.. ne olur..Allahım ne olur yardım et.. iyileşmek unutmak istiyorum.. aslında ailemi tekrar istiyorum.ne olur herkes izin verse.kimse karşı çıkmasa.. bir akıl git memlekete.. yalvar..o insanların ayağına kapan.. bizi ayırmayın..izin verin.. diyesim geliyor. ancak sonra diyorum bu insanlar sana neler yaptı..değermi.. onların elini öpmeye ayaklarına kapanmaya değermi..benimde hatalarım vardı ama ben aldatıldım.. ben ihanete ugradım.. ben bi yalvarayım yine.. herzamanki yaptığım gibi..neden önüme bakamıyorum.neden.. bu kadar boşanan insanlar var.. neden ben mutlu olmayı başaramıyorum.. yaşamak istemiyorum şu iki çocugum olmasa.. hiç halim yok.mutsuzum.
bu konuyu uzun zamandır takip ediyorum sizler gibi inan çok merak ettim özelden mesaj atar mısın bi görmek isterim bende kadını ve harika kocayı.......Cute ben buldum sana özelden atacaktım ama sanırım özelden mesaj almıyorsun:)
neden bu kadar acımasızsınız? çok kırıcı yorumlar yapmışsınız. kimse size zorla yorum yaptırmıyor. zaten kalbi kırık bi insan konuyu açan arkadaş. neden daha da üzmeye çalışıyorsunuz.
bi de hacca falan gitmişadamın karakteri resmen ihanet üzerine kurulu...
Valla bu işin hacı hoca olmakla değil insan olmakla ilgisi var.bi de hacca falan gitmiş
ben anlamadım
neyse dine bağlamayalım banlanmayalım sonra
bir suyla iki kez yıkanmaz der atalarımız.
ama en doğrusunu sen bilirsin
Allah cc.Hakkında hayırlısını nasip eylesin.
cocukların var.olmasa asla arkana bakma derdim.
demekki onu manasını kavramayamışbi de hacca falan gitmiş
ben anlamadım
neyse dine bağlamayalım banlanmayalım sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?