- 22 Ağustos 2015
- 911
- 612
- 53
- 43
- Konu Sahibi mutluluk1982
-
Allah aşkına kendinize gelin zaman gectigi icin siz hersey eskisi gibi olmaz düşünuyoraunuz ama inanin deyişmez böyleleri belki biray iyi olur sonra gene aynisi olur sevdiginiz icin körlestiniz siz kendinize bunu yapmayin hemde adam evli halen cok yalnış hayat gecirmissiniz ama kurtuldunuz tekrar bu yalan hayata geri donmek istiyorsunuz onu kalbinizden atin ona bu firsati vermeyin yoksa cok uzuleceksiniz ve sizin onu bukadr istedigini ogrenirse daha cok cektircek size belki suan pisman oldugunu düşünuyorsunuz ama hayir inanmayın kalbinize söz gecirin kendinizin mutlu olmanizi istiyorsanız bundan vazgecin dua edin hep,biliyorum sevince ınsan mantiktan uzaklaşıyor tercübeli biri olarak diyorum neolur bosverin o kişiyi zaten bosandiniz evli olsaydiniz birseylere katlnin derdim çocuklariniz icin ama onlarda artij alismistir bu duruma duzenlerinu bozmayin evet babasizlik zordur ama bitmiş bitmiştir anlayin mutluluklar dilerim hakkinizda hayirlisi olsunyine herkes çok acımasız yorum yapacak.ama şu kalbime laf geçiremiyorum.biraz toparlanmıştım.boşandım ve unuttmaya çalııyordum. ben vazgeçtim derken o pişman ve geri dönmek istiyor.evlendi ve eşinden boşanmayı düşünüyor. kadını boşamak istiyormuş.kadında boşanmayı istemiyor. eski eşimin ailesi kadının arkasındaymış.biz boşanmana izin vermeyiz demişler.Allah isterse herşey olur ama bu benim hakkıma hayırlı değil ki olmuyor.. ama ben neden kabul etmiyorum.neden..o kadar dermansısımki..o kadar yorgunumki.. düzelmiyorum.ben ailesine ne kötülük yaptım.neden benim evliliğim için bu kadr mücadele etmediler.. neden.. üstelik benim vazgeçilmezlerim vardı.çocuklar vardı. uzun bir birliktelik.. bu kadında ne var. 4 aylık bir evlilik.. oğulları çocuklarına dönmek istiyor..neden izin vermiyorlar.. çok yıpranıyorum. olmuyor.. herşeyden vazgeçtim.buralara kadar geldim.unutmak için. olmuyor.fayda etmiyor.kimseyi alamıyorum hayatıma.. istemiyorum.. ne olur birileri bana yardım etsin.. ne olur..Allahım ne olur yardım et.. iyileşmek unutmak istiyorum.. aslında ailemi tekrar istiyorum.ne olur herkes izin verse.kimse karşı çıkmasa.. bir akıl git memlekete.. yalvar..o insanların ayağına kapan.. bizi ayırmayın..izin verin.. diyesim geliyor. ancak sonra diyorum bu insanlar sana neler yaptı..değermi.. onların elini öpmeye ayaklarına kapanmaya değermi..benimde hatalarım vardı ama ben aldatıldım.. ben ihanete ugradım.. ben bi yalvarayım yine.. herzamanki yaptığım gibi..neden önüme bakamıyorum.neden.. bu kadar boşanan insanlar var.. neden ben mutlu olmayı başaramıyorum.. yaşamak istemiyorum şu iki çocugum olmasa.. hiç halim yok.mutsuzum.
Eski eşlerinin metresi konumuna düşüp sonra tekrar onunla evlenme hayali kurup saygı bekleyenleri benim aklım almıyor... almayacakta...
rica etsem bana özelden soyler misin bi bakim su bayana Allah kitap askina yaa..deli olucamKonu sahibi daha güzel. Fotosuna bakınca insan kendine güvenen bir kadın görüyor ama konuları ters köşe yapıyor.
banada atar misin nolurrrÖzelden atıyorum.
Canım benim senj anlıyorum. Yani en azından anlamaya çalışıyorum. Ama bu kadar kişi hep bir ağızdan aynı şeyi diyorsa senin de durup bir düşünmen lazım ko neden herkes aynı şeyi söylüyor. Sen tutturmussun kendine göre bir doğru o yönde gidiyorsun. Kimse istemez çocuklarım evde babasız büyüsün diye ama olmuyorsa olmuyordu yani. Eee madem o kocan istiyor geri dönmeyi peki niye dönmüyor? Hala neden bahaneler. Anasina babasına mi bagli kooocaaa adam da onları dinliyor. Çocuklarım diyorsun ama başta sen o cocuklari mahvediyjrsun. Bir anne güçlü olmalı. Dik olmalı. Baba yokluğunu hissettirmemeli. Ama yazık o çocuklara ki ne adam gibi babaları ne de güçlü anneleri var. Ha şunu da diyim her şey nasip kısmet oldu ki geri döndü ve adam oldu inan ki biz de çok seviniriz ama hep bunu bekleyerek ömrünü curütme be arkadaşım ya.şehir değiştirdim.yeni bir hayata başaldım.işimi değiştiridm. onu görmüyorum. unutamadım ama.. hergüm rüyamda..hergün.. ağlıyorum.. aile olmayı çocuklarımı ana babalı büyütmeyı çok isterdim.. bunu isterkende onun pişlmanlığını geri dönmek isteyişini öğrenince bizi hala istiyor. diyorum.. gelmesini istiyorum..
Bana da yazzzAy ben gördüm adamı dur yazıyorum sana
Böyle biri hatırlıyorum konu açmıştı. Eşi tarafından aldatılmış boşanmış, o aldattığı kadınla evlenmiş. Sonra adam çocukları görmeye gidip gelirken cinsel birliktelik yaşamaya başlamışlar ve adam dönmeye karar vermişti. diğer kadını boşayacaktı sanırım.
Kendisine tepki gösterenlere baya küfürler etmişti burada şimdi onu hatırladım.
Aman allahim ne insanlar var yazik ya biz kadinlar akillanmayiz bu kafayla hep erkekleri biz simartiyoz yazik olmuş kuzeninize allah yardimcisi olsunBenim kuzenim bi cocugu vardi aldatildi eniste bey evlendi sonra o kadini bosadi ve kuzenimle tekrar birlikte yasamaya basladilar ve simdi ikinciye hamile ama eniste bey yine babasinin evine yolladi bizimkini ve galiba baskalariyla cikiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?