boşanmayı bir türlü kabul etmiyor ve geri gelsin diyorum.şehir değiştirdim.kaçtim ama olmuyor..

Allah aşkına kendinize gelin zaman gectigi icin siz hersey eskisi gibi olmaz düşünuyoraunuz ama inanin deyişmez böyleleri belki biray iyi olur sonra gene aynisi olur sevdiginiz icin körlestiniz siz kendinize bunu yapmayin hemde adam evli halen cok yalnış hayat gecirmissiniz ama kurtuldunuz tekrar bu yalan hayata geri donmek istiyorsunuz onu kalbinizden atin ona bu firsati vermeyin yoksa cok uzuleceksiniz ve sizin onu bukadr istedigini ogrenirse daha cok cektircek size belki suan pisman oldugunu düşünuyorsunuz ama hayir inanmayın kalbinize söz gecirin kendinizin mutlu olmanizi istiyorsanız bundan vazgecin dua edin hep,biliyorum sevince ınsan mantiktan uzaklaşıyor tercübeli biri olarak diyorum neolur bosverin o kişiyi zaten bosandiniz evli olsaydiniz birseylere katlnin derdim çocuklariniz icin ama onlarda artij alismistir bu duruma duzenlerinu bozmayin evet babasizlik zordur ama bitmiş bitmiştir anlayin mutluluklar dilerim hakkinizda hayirlisi olsun

Eski eşlerinin metresi konumuna düşüp sonra tekrar onunla evlenme hayali kurup saygı bekleyenleri benim aklım almıyor... almayacakta...

Böyle biri hatırlıyorum konu açmıştı. Eşi tarafından aldatılmış boşanmış, o aldattığı kadınla evlenmiş. Sonra adam çocukları görmeye gidip gelirken cinsel birliktelik yaşamaya başlamışlar ve adam dönmeye karar vermişti. diğer kadını boşayacaktı sanırım.
Kendisine tepki gösterenlere baya küfürler etmişti burada şimdi onu hatırladım.

Bu adam zengin falan mı acaba başka bir açıklama bulamıyorum ben.. çok parası vardır falan anca oyle yoksa bu kadar iğrençlikten sonra yüzünü bile görmek istemez insan...

Gerçekten anlayamiyorum. Kocaman bir kadinsiniz ve bir annesiniz. Konu açıyorsunuz günlüklerinizi yayimliyorsunuz orada adiniz yaziyor- sonradan o konu silindi sanirim- mesela okurken sirf meraktan girip facebook hesabiniza bakmıştım gayet is guc sahibi eli yuzu duzgun esmer guzeli bir kadindiniz. Hatya kocaniza bile baktim onun profilinde yeni karisiyla fotosu vardi. Demem o ki brn sizi tanimam etmem su an adinizi bile hatirlamiyorum ama düşünün hayatinizla ilgili neler ogrendim. Bunu herkes de ogrenebilir. Hem kendinizi ifsa ettiniz hem de yasadiklarinizi o kadar acik anlattiniz ki kotu niyetli biri olsa sizi tehdit bile ederdi. İnsan bir adam yuzunden bu kadar suurunu kaybetmemeli ya hu... kaldi ki o adam da millete gosteris olsun diye umre fotolari koyup sonra da karisink aldatan, zina yapan bir adam.

3 senedir kkdayım çok konuya yorum yapmışımdır ağzımı bozmadan ama inan senin konunu okuyunca zor tutuyorum kendimi. Arkadaşım nedir bu adam kim yani ? Adam seni defalarca aldatmış, senin bildiklerin haricinde denemişsiniz yine olmamış şimdi de karısını boşasın benimle birleşsin diyorsun. seninle evliyken bile çook kadınla düşmüş kalkmış çok afedersin ama ka,rlanmış kokmuş herifin ne diye bu kadar peşine düşüyorsun ? Aşk deme ya ne aşkı ya, sevmiyorsun adamı sen saplantı haline getirmişsin niye gelsin evlensin seninle yine senin yatakta başka kadınlarla yatmak içşn mi ? Ya ben srnin kocan olsaydım çok zor onun yerine kendimi koymam onun kadar düşmek istemiyorum ama evet karımı boşar sana dönerim her türlü kadınla da her türlü haltı yerim seni aşağılarım, hakaret ederim çünkü sen kendisine saygısı olmayan bir insansın kocan sana ne diye saygı duysun ? Kocanın ailesi niye saygı duysun böyle gelinim olsa değil kapıma gelip yalvarsa tonla altın bağışlasa aman oğlum boşanma yuvanı yıkma eski karın için derim. Azıcık dik dur ya azıcık gözünü aç ya, hayatı ıskalıyorsun, çocuklarının canını sıkıyorsun ileride onlar da sana saygı duymaz bak. Ne hale getiriyorsun kendini sen ya ne duruma düşürüyorsun farkında mısın sen ?

Önceki konularınızıda biliyorum,siz acil gidip tedavi olun bence hiç normal değilsiniz.Madem bu kadar çok seviyordunuz neden boşadınız kocanızı? Bu adamın yeni karısının suçu ne ya? Çocuk oyuncağına çevirmişsiniz işi başka insanların hayatlarınıda mahvediyorsunuz.
Ailesi izin vermiyor diye boşanamıyormuş yalana bak.Koskoca adam ailesinden izin alacaktı sanki.Sizi isteyen insan boşanma davasını açar,size gelirdi zaten.Bu yalanlarla kendinizi kandırmayın.

Canım benim senj anlıyorum. Yani en azından anlamaya çalışıyorum. Ama bu kadar kişi hep bir ağızdan aynı şeyi diyorsa senin de durup bir düşünmen lazım ko neden herkes aynı şeyi söylüyor. Sen tutturmussun kendine göre bir doğru o yönde gidiyorsun. Kimse istemez çocuklarım evde babasız büyüsün diye ama olmuyorsa olmuyordu yani. Eee madem o kocan istiyor geri dönmeyi peki niye dönmüyor? Hala neden bahaneler. Anasina babasına mi bagli kooocaaa adam da onları dinliyor. Çocuklarım diyorsun ama başta sen o cocuklari mahvediyjrsun. Bir anne güçlü olmalı. Dik olmalı. Baba yokluğunu hissettirmemeli. Ama yazık o çocuklara ki ne adam gibi babaları ne de güçlü anneleri var. Ha şunu da diyim her şey nasip kısmet oldu ki geri döndü ve adam oldu inan ki biz de çok seviniriz ama hep bunu bekleyerek ömrünü curütme be arkadaşım ya.

Çocuklara ettiği küfürleri Dr yazmıştı kendisi,iyi bir baba olsa gam yemicem yani

Kavga ettikçe adam birileriyle nişanlanıp evleniyo şaka gibi, karısı boşanırsa da sıkı bir tazminat almalı

aynı arkadaş zaten kullanıcı adı değiştirmiş.

yani konu sahibi arkadaşım aynaya da mı bakmıyosun sen? yahu adam.... amann ne anlatıyom ki ban yicem durduk yere hakaretten sinirim bozuldu. bu kaçıncı yahu

Benim kuzenim bi cocugu vardi aldatildi eniste bey evlendi sonra o kadini bosadi ve kuzenimle tekrar birlikte yasamaya basladilar ve simdi ikinciye hamile ama eniste bey yine babasinin evine yolladi bizimkini ve galiba baskalariyla cikiyormus

Eski konularına şöyle bir baktım.Sizin derdiniz aile,çocuklar falan değil.O sapık ruhlu adamı hastalıklı bir şekilde İstiyorsunuz!!!! (!!!) Çocuklar umrunuzda değil.Rezilsiniz. Umarım o çocukları anneniz babanız elinizden alır da o cocukları sorunlu,hastalıklı bir gelecek beklemez!!

valla o 12 yaşındaki haber taşıyan yavrucak şöyle iyi bi sinirlenip ergenlik krizine girip yeter kendine gel diye iyi bi tokat atsa keşke size.

kendi hayatınızı saçma sapan bi adama harcamışsınız, o güzelim iki tane yavrucağın da hayatıyla oynuyosunuz ya helal olsun size.

ne yaparsanız yapın kimsenin umrunda değil, ama allah evladın hayırlısını versin denir ya, allah annenin de hayırlısını versin.

Cocuklarina geri dönmek istiyor ne demek? Sizden bosanirken cocuklardan da mi bosandi? Cocuklarina babalik yapma kosulu tekrar evlenmek mi? Anne babasi izin vermiyormus ergene, yazik. Cocuklarina babalik yapmasina da izin varmi acaba? Gerci bu adamdan ne derece baba olur ki? Bu cocuklar onlarin torunu degilmi? Eski konularinizi bilmiyorum ama yatakta yakaladiginizi yazmis diger üyeler. Büyük konusmamayi kinamayi ögrendim ama düsününce yok ya imkansiz yapamam diyorum. Adami yatakta yakaliycam da sonra unutamiyorum diycem. Yapmayacagimdan emin oldugum tek sey babalarindan uzak bir yere götürmek olurdu. Özel günlerinde hastaliklarinda veya özleyip görmek istediklerinde bir telefon uzakta kalabilir. Ben yakinda veya uzakta olsam ne, adami silmis atmissam. Valla hic rahatimi bozmam. Kardes mahkeme nafakayi ve görebilecegin günleri belirledi gelip alirsin cocuklarini, tatile matile gidersem de sende kalirlar dönenene kadar derdim heralde.

Gidin sacinizi yaptirin, netten meditasyon pilates videolarini izleyin yapin evde. Gelir durumunuzu bilmiyorum ama kücük günü birlik ya da bir gün kalmali tatiller ayarlayin cocuklarinizla. Hafta sonu kek pasta yemeye gidin, ne bileyim evdeki esyalarin yerini degistirin. Blog yazin. Internette ücretsiz blog acan siteler var. Bugün yaptiginiz yemegi, en son aldiginiz kisisel esyanizi, hatta cocuklarinizla yaptiginiz aktiviteleri bile yazin paylasin.

ee yuh yani aldatılmışsın.. hala gidip birilerinin ayaklarına kapanma düşüncesindesin.. peeeeeessss.....
üstelik adam evlenmiş karısına yazık değil mi.. zorla mı evlendi eski kocan..
konuyu nerden tutsan elinde kalır..
sen bence kıskançlıktan geri dönmek istiyorsun.. seni sevse zaten aldatmazdı.. yoluna bak artık..

Benim kuzenim bi cocugu vardi aldatildi eniste bey evlendi sonra o kadini bosadi ve kuzenimle tekrar birlikte yasamaya basladilar ve simdi ikinciye hamile ama eniste bey yine babasinin evine yolladi bizimkini ve galiba baskalariyla cikiyormus
Aman allahim ne insanlar var yazik ya biz kadinlar akillanmayiz bu kafayla hep erkekleri biz simartiyoz yazik olmuş kuzeninize allah yardimcisi olsun

bu nasıl hastalıklı ruh hali..
başka kadınla aldatılmışsın hala diyorsun kı bizi istiyor bizi istiyor.. komik misin nesin..
yahu git bi tedavi ol gözünü seveyim bu ruh halin normal değil..
ay fenalık bastı.. burdaki herkesin psikolojisini bozdun.. toplu tedaviye ihtiyacımız var sayende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…