- 23 Aralık 2014
- 88
- 92
- 88
- 39
- Konu Sahibi mutluluk1982
-
Adam klasik antep erkegi (antepli oldugum icin bu yorumu yaptim) koskoca adam sisman,boyle tatlici ile kuyumcuya benzer bir hali var belli ki hali vakti yerinde hemserim olmasa bu yorumu yapamazdimAmca mi yani
Bence evetAmca mi yani
Ay hic gülesim yoktu sabah sabah ahahahahhahahaAdam klasik antep erkegi (antepli oldugum icin bu yorumu yaptim) koskoca adam sisman,boyle tatlici ile kuyumcuya benzer bir hali var belli ki hali vakti yerinde hemserim olmasa bu yorumu yapamazdim
adam bıldıgın adam yanı nasıl desem oyle genc ergen fıt fılan degıl
esmer baya baya esmer kalın kaslı bır adam kılolu fılan
evet evet gördüm öyle ölünüp bitilecek bi tipi yok ama gönül buadam bıldıgın adam yanı nasıl desem oyle genc ergen fıt fılan degıl
esmer baya baya esmer kalın kaslı bır adam kılolu fılan
ahahah sabah sabah bu nasıl yorum yaAdam klasik antep erkegi (antepli oldugum icin bu yorumu yaptim) koskoca adam sisman,boyle tatlici ile kuyumcuya benzer bir hali var belli ki hali vakti yerinde hemserim olmasa bu yorumu yapamazdim
Mesaj olarak atabilirmisiniz merak ettim antepli tatliciyiBence evet
bencede bende para oldugunu dusunuyorumAllahın gücüne gitmesin bir bu adam kalsa erkek namına, ben lezbiyen olurum, karakteri düzgündür seversin dicem o da yok, heralde para nedeni
cute sebebi para olsa bile bu kadar şeye rağmen vazgeçilirtdi..ayrıca okyanusun da maddi durumu gayet iyi söylediğine göre..önceki konusunda bahsetmişti zaten..bencede bende para oldugunu dusunuyorum
ben bu adama bakmam yolda gorsem hanı dıkkatımı cekmez
hem o kadar uzmus ben kadınıda gordum kadın guzel eyvallah adamın yenı karısında bence kart
uf bız bu kadına yenı bırını bulalım kadın sevdımmı tam sevıyor
ama dıkaktımı cektı yazmadan edemeyecegım
büyük cocuk , MUTSUZ
ayy adamı nerden gördünüzbencede bende para oldugunu dusunuyorum
ben bu adama bakmam yolda gorsem hanı dıkkatımı cekmez
hem o kadar uzmus ben kadınıda gordum kadın guzel eyvallah adamın yenı karısında bence kart
uf bız bu kadına yenı bırını bulalım kadın sevdımmı tam sevıyor
ama dıkaktımı cektı yazmadan edemeyecegım
büyük cocuk , MUTSUZ
Cocuk gulumsemıyor bılmıyorum belkıde hassas bakıyorum ama cocuk buyuk zaten babasını sevıyor bellıkı paylasımlarınıda gordum.cute sebebi para olsa bile bu kadar şeye rağmen vazgeçilirtdi..ayrıca okyanusun da maddi durumu gayet iyi söylediğine göre..önceki konusunda bahsetmişti zaten..
çocuğun da mı hesabı var onu da mı gördünüz? nasıl mutlu olsun ki,bu kadar değişime rağmen annesi hala saplantılı şekilde değişmiyor..
hakketen mi? o adamda baska bırıylemı evlıydı neydıYeliz Yeşilmenin kocasına benziyo aynı, o adam içinde ne kavgalar olmuştu
Adam klasik antep erkegi (antepli oldugum icin bu yorumu yaptim) koskoca adam sisman,boyle tatlici ile kuyumcuya benzer bir hali var belli ki hali vakti yerinde hemserim olmasa bu yorumu yapamazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?