boşanmayı bir türlü kabul etmiyor ve geri gelsin diyorum.şehir değiştirdim.kaçtim ama olmuyor..

Bacım sen aldatma,şiddet,utanmazlık arsızı olmuşsun. Kadına şiddete sonuna kadar karşıyım ama senin hakkın eline alıp ver Allah ver etmelik. Anca o zaman bir ihtimal akıllanırsın.

adam bıldıgın adam yanı nasıl desem oyle genc ergen fıt fılan degıl
esmer baya baya esmer kalın kaslı bır adam kılolu fılan
evet evet gördüm öyle ölünüp bitilecek bi tipi yok ama gönül bu

Adam klasik antep erkegi (antepli oldugum icin bu yorumu yaptim) koskoca adam sisman,boyle tatlici ile kuyumcuya benzer bir hali var belli ki hali vakti yerinde hemserim olmasa bu yorumu yapamazdim
ahahah sabah sabah bu nasıl yorum ya

Allahın gücüne gitmesin bir bu adam kalsa erkek namına, ben lezbiyen olurum, karakteri düzgündür seversin dicem o da yok, heralde para nedeni
bencede bende para oldugunu dusunuyorum

ben bu adama bakmam yolda gorsem hanı dıkkatımı cekmez
hem o kadar uzmus ben kadınıda gordum kadın guzel eyvallah adamın yenı karısında bence kart
uf bız bu kadına yenı bırını bulalım kadın sevdımmı tam sevıyor
ama dıkaktımı cektı yazmadan edemeyecegım
büyük cocuk , MUTSUZ

cute sebebi para olsa bile bu kadar şeye rağmen vazgeçilirtdi..ayrıca okyanusun da maddi durumu gayet iyi söylediğine göre..önceki konusunda bahsetmişti zaten..
çocuğun da mı hesabı var onu da mı gördünüz? nasıl mutlu olsun ki,bu kadar değişime rağmen annesi hala saplantılı şekilde değişmiyor..

senin çok acil destek alman gerek.
neden bu kadar saplantılısın hiç anlamıyorum.
başka adam mı yok ya?
seni aldatmış boşamış üzerine evlenmiş bi adamı nasıl kendine koca yapacaksın aklım almıyor.
nasıl hazmedip sineye çekeceksin?

ayy adamı nerden gördünüz

Cocuk gulumsemıyor bılmıyorum belkıde hassas bakıyorum ama cocuk buyuk zaten babasını sevıyor bellıkı paylasımlarınıda gordum.
bılmıyorum kadının maddı durumu ıyı mı degılmı fakat sanıyorumkı evı, evıde guzel gozukuyor
bence kendıne yazık edecek cokta zayıf bı kadın bende dırek bagladım kadın uzuntuden bu kadar zayıf dıye
ne bılım bence destek alsın ve bu adamı bıraksın kesınlıkle bıraksın

neden bu kadar acımasızsınız? çok kırıcı yorumlar yapmışsınız. kimse size zorla yorum yaptırmıyor. zaten kalbi kırık bi insan konuyu açan arkadaş. neden daha da üzmeye çalışıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…