boşanmayı bir türlü kabul etmiyor ve geri gelsin diyorum.şehir değiştirdim.kaçtim ama olmuyor..

Sizden artısı olan bir kadınla evlendiği için böyle düşünüyorsunuz...Ehh onla da kaşına gözüne hayran olduğu için evlenmedi çıkarı için evlendiği belli. Kız çocuklarım var babasız kalamazlar diyorsunuz belki bundan. Ama bilmiyorsunuz ki huylu huyundan vazgeçmez. Şimdi böyle iyi gibi görünüyor ama bu adam 2 kız çocuğunu bile kadın için bırakmış gitmiş tıynette. Yeni karısını mı aldatmayacak sanıyorsunuz? Simdi canım cicim tabii ilk aylar tabii.Size dönse de aynı olacak onla evli kalınca da...asla mutlu olmayacaksınız.Çocuklarının annesini kendi yatağında aldatmış mide bulandırıcı uçkur düşkünü bir pislik. Hele de çocuklarınız sizden nefret edecekler onlara mutsuz bir evliliği sunduğunuz için. Boşanma çocuklar için de bir travma ama bakın 12 yaşındaki kızınız bile herşeyin farkında. Evliliğinizin yürümediğini ve olmayacağının farkında.

aldatılmışsın, adam boşandıktan sonra gidip evlenmiş şimdi sana dönmek istiyor kabul ediyorsun, acaba adam aradığını bulsaydı sana dönermiydi tabiki hayır

kadesa yine mesaj atamadım şu uyarı çıkıyor;
kadesa ile üye(ler)in gizlilik ayarlarından ötürü özel mesaj sistemini kullanamazsınız.

Eski eşinin ailesinin suanki yuvaya sahip çıkması senin gücüne gidiyor anlayabiliyorum
Ama eski esinle su anki karısının arası nasıl sen nerden biliyorsun duyduklarin tamamen gerçek olmayabilir sonuçta

Bence adam mutsuz bile değil ama işte illa aldatacak ya...tarzı böyle aynı anda bir kaç kadın olavak hayatında...ve bence başka kadınlarla da görüşüyordur uslandığını durulduğunu hiç sanmıyorum. Eski karısı umudu kesip kendi hayatına bakacak ama istiyor ki sürünsün arkamdan dövünsün elimi attığımda orada olsun...

ben söylerlerdi inanmazdım bu sitede bazı kadınlarda gördüm acı çekmekten ağlamaktan mutlu oluyorlar böyle hayata tutunuyorlar
kendilerine acı verdirmekten hoşlanıyorlar bunu sonuna kadar izin veriyorlar sadece bu konu sahibi de değil dayak yeyip ben çok seviyorum aslında iyi bir insan diyenler de

Okuduğumda neden bilmem üzüldüm. Sonra burada eski konularınızdan özet şekilde bahsedildi yorumlarda işte o an anlamadım ne yapmak istediğinizi.. Neler yaşamışsınız, bir de üstüne evlenmiş ve o kadın da bu adamı(!) nedense boşamak istemiyor! Şeytan tüyü mü var onda? Nedir bu kadar çekici kılan ben anlamadım karaktere bakar mısınız ya özet yorumları okudukça sinirim tepeme çıktı neden kendinize kastınız? Eminim güzel bir kadınsınız, ki öyleymişsiniz Facebook'tan bulanlar olmuş eski konularınız sayesinde. Nedir ya? Bir insanı tipine göre yargılamam ama karakter de yok nedir böyle çekici olan? Nedir unutamadığınız? Aldatma anları mı? Çocuklarınızla ilgilenin, kendinizi toplayın. Engelleyin, görmeyin, silin. Kendi karısı bir yandan boşanmam diyor siz bir yandan gel gel yapıyorsunuz adamın toto tavanda.. Bu ne ya kendinizi düşürmeyin lütfen evlâtlarınızı sarılın dört elle tamamen onlarla meşgul olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…