boşanmayı bir türlü kabul etmiyor ve geri gelsin diyorum.şehir değiştirdim.kaçtim ama olmuyor..

ben şimdi anlamadım diğer konularınıda okudumm sen şimdi bu adamımı geri istiyorsunnn..pess vallaa

konu sahibesinin yerinde olsam, bu adam bana her birleşelim dediğinde, elimde sopayla kovalarım

önceki konularınızı okumadım bilmiyorum ama sizi aldatmış adama bir daha dönmeyin .Siz affettikçe aynısını yapacaktır.

Ay benim de vardı başımda sizin gibi sülük bi eski eş!! Aylarca peşimizi bırakmadı!! Şükür artık kurtulduk.. Darısı eski eşinizle yeni karısının başına.. Sizin gibilere evlilik ehliyeti verilmemeli bence tedavi olun çoluk çocuğunuza yazık.. O çocukları da eski eşinize verin en azından hastalıksız bi anneyle büyüme imkanları olur belki

bu kadını bence şikayet fln edelim bir yere çocuklarını alsınlar elinden kendi pisliğinde boğulsun

Zengin olmasa da ortalama üstü bi geliri var durumu iyi anladığım kadarı ile. Zaten parası olmasaydı nasıl aldatacaktı? Tip olarak çok itici hiçbir albenisi yok Ama sıraya dizmiş resmen yatakta bile basılmış....Boşanır boşanmaz iki çocuklu haliyle bu kadar kısa sürede evlenmesi, çapkın olduğu ve eski karısını aldattığı bildiği halde kadının kabul etmesi de bence maddiyatla ilgili. Yoksa kadınların bu kadar yapışmasının bir manasını göremiyorum ben. Ayrıca kadın annesi gibiymiş belki de büyük yaş olarak.

Konu sahibinin sinir bozucu duygu durumu yüzünden fevri hareket etmemekte fayda var. Açılan konuların, yapılan yorumların eski eş ile paylaşılması, olayları dönülemeyecek boyutta kötüye çevirebilir. Böyle bir şey düşünen arkadaşlar, rica ediyorum sonuçlarıyla düşünsünler.. Adamın nasıl bir reaksiyon alacağı, o masum yavruların bunca yükün ertesinde, bir de başka şekillerde nasıl hırpalanacağı belli değil. Çok kötü sonuçlara sebebiyet verebilir.

Psikiyatrist'lik, çok dolambaçlı ve karmakarışık bir ruh hali var konu sahibinin.. İnişi ve çıkışı çok sert olabiliyor ruh halinin.. Buradan bu kadarını yazmak yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Çünkü her zaman yaptığı gibi, yazmasa da, burayı takip ediyor.. İnanın en az sizin kadar farkında bu arada, nasıl bir durum içinde olduğunun.. Neden böyle yaptığı da, tamamen müdahale edilmesi gereken baş konu zaten...
Yapılan yorumlar, sonuçlarıyla değerlendirildiğinde, bizi de zor duruma sokabilir..
Haddimi bağışlayın.

ailesinin boşanma demesinin nedeni ikinci evliliğinide bitirirse millet adamdaymış suç diycekler diye boşanmasını istemiyor seni kötülemişlerdir ilk gelin kötüydü oglumuz haklıydı boşandı demişlerdir.şimdi bundanda boşanırsa ogulları suçlu çıkıcak ondan boşatmıyorlar.sizi aldatan adamı napcaksınız aklınızı başınıza alın çocuklarınız için güçlü durun

ben başka şehre gittiğine, ailesinin de onunla olduğuna inanmıyorum konu sahibinin. dediğim gibi, kendi düşüncesine kılıf uydurmaya çalışıyor bence.
evet..yalan söylüyorum.. amacım ne ise anlamadım.. kim neye inanmak istiyorsa ona inansın... geldğim şehirede alışamadım. iş ortamınada.. burdaki iş yerim memeleketteki işyerimin şubesi..buldupum ev kızkardeşimin evinin üst katı.. ama zorlanıyorum.. o da pişman ve boşanırsa giderim belki diyodum. ama bu kadar yazılan çevremdeki insanların hepsini geri dönmemi asla istememesi beni köt etkiliyor... kimse laf dinlemiyor diyor ama ister inanın ister inanmayın burdaki insanlar tarafsız yorum yapabilirler diye etkileniyorum.. çünkü eski eşim hakkında çevremdekiler bişey söylese çok ınandırıcı elmiyor beni sevdikleri için benim hatalarımı görmüyorlar diyorum.. ama burdaki insalar kaliteli ve çok aklı başında yorum yapıyorlar.o yüzden fikir alıyorum..neden yalan söylüyeyim.. ben gerçekten iyileşmeye çalışıyorum.hayata alışmaya çalışıyorum.gerçekten yeni bir iş yeni bir şehir çok zorluyor. kimse bunu anlamıyor.

burdaki insanlar sana neden geri dönme diyor
h,iç düşündünmü peki ?

çalışıyorum..sınavlarım var.. iyi bir kariyerim var. memlekette evim var. eşyalarımı evimi dağıtmadım.. memeleketteki işimede geri dönebilme sansım var. 2 çocugum var. kız.. birisi 3 diğeri 12 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…