boşanmayı bir türlü kabul etmiyor ve geri gelsin diyorum.şehir değiştirdim.kaçtim ama olmuyor..

o zaman diğer kadın çok özelliği olan ya da çok güzel biri, konu sahibi onu kıskanıyor?
hayır... benim kariyerim çok iyi.. o kadın lütfen kimse yanlış anlamasın ama bir yerde telefonlara bakıyor.memur.. hiçde güzel değil..herkes çok yaşlı ve çirkin olduğunu söylüyor.. öylede zaten.. sorun o değil.. tabiki kıskanıyorum.. benim sevdiğim insanın yanında o var çünkü..bu yüzden

sevgını anlamaya çalışıyorum ama sen yuva yıkıyorsun yasadıklarından hıç mı ders çıkartmıyorsun sen yazık ya neden tutunamayacaksın hayata senın hıç gururun onurun yokmu o adam evli yeter bırak adamın yakasını sen nasıl bır ınsansın ya

Konu sahibi daha güzel. Fotosuna bakınca insan kendine güvenen bir kadın görüyor ama konuları ters köşe yapıyor.
fotoğrafıı gördüyseniz faceden bana mesaj atabilirmisiniz... bence yanlış kişilere bakıyorsunuz.. yanlış insanlar hakkında yanlış şeyler düşünmeyin.. faceden bana mesaj atın.. size benim diye cevap vereyim..

birde kadın çirkin falan diyosun sende ahlaktan edep yok onu ne yapıcaz seninde kalbinde zerre ınsanlık yok sen kadına laf dıyecegıne kendıne bak

henüz alışmanız için erken zaten...kimse sizi anlamıyorsa bir sorununuz olabilr mi acaba??
eğitimli,işi gücü olan bir kadınsınız,kendi başınıza ya da sevdiklerinizin desteği ile çözemdiğiniz altından kalkamadığınız bir sorununuz var..neden psikiyatrik yardım almayı reddediyorsunuz???
ayrıca adam pişman olsa bu dakka boşanır gelir kapında köle olurdu..öyle bir durum da yok..sizi nasıl aldattıysa evliyken ,şimdi de sizinle görüşüerek eşini aldatıyor..başka kadını bu hale koymaya gerk var mı??
kızlarınızı düşünün biraz..

kadının çirkin olması güzel olması değilki mevzu
yani bence eski eşiniz sizde saplantı olmuş.

tam oalrak bu saplantı ne zaman başladı?? 2.kez boşandıktan sonra mı yoksa adam evlendikten sonra mı? boşanma aşamasında böyle olsaydınız kesinlikle ayrılamazdınız zaten ondan soruyorum..

adamın yuvasını ben yıkımıyorum.. benle ne alakası var.

Konu sahibi sizde hiç gördüğü şeylerden etkilenme gibi bir huy bir özellik yok mu . Adam sizi aldatmış gözlerinizle görmüşsünüz . Ne bekliyorsunuz ki . Dönse geri gelse ne olacak .Kaç kez evlenip boşanmayı düşünüyorsunuz .

Yeni eş , çocukları istiyor gözükmüyor. Yani söylediğiniz durum pek mümkün değil. Konu sahibesi; kendini 12 yaşındaki kızının ellerine bıraksa çocuk hem kardeşini hem annesini hale yola koyacak olgunlukta.

adamın yuvasını ben yıkımıyorum.. benle ne alakası var.
adam diyelim ki bosandi geldi tekrar evlendiniz.
seni aldatmaya devam edince goz yumacak misin bu sefer?
dondugu yer evi olduktan sonra istedigi kadinla yatsin onemli degil diyebilecek misin?

o kişi değil ama emin ol bu mesajları görse daha çok mutlu olur.çünkü benim güçsüz yanımı görmedi.. bana sen güçlü durdun rest çektin ayrıldın dedi.. ki benim bu yazdıkalrımı duygularımı zaten biliyor.. daha çok hoşuna gider.. mutlu olur.. onu mutlu etmek istiyorsan yapabilirsin.. umrumda dğeil.
ama kızkardeşime asla ..ailem çok üzülüyor.beni affetmezler.. lütfen.. ben çaresizim.. biz burda bişeyler paylaşıyorsak burda kalmalı. ki zaten ulaşamazsınız..ulaşsanızda bu yaptığınız yanlış.. lütfen bu sitenin amacı sadece buraya yorum yapın.. başka şeylere karışmayın.. ..

bir suyla iki kez yıkanmaz der atalarımız.
ama en doğrusunu sen bilirsin
Allah cc.Hakkında hayırlısını nasip eylesin.
cocukların var.olmasa asla arkana bakma derdim.
Bacım ne 2 kezi ya su çamur olmuş pislikten içinde debeleniyorlar o temiz masum kızlara oluyor olan bu pisliğin içinde kk adminleri sosyal hizmetlere ulaşsa keşke veya ailesine kızlara yazık değilmi normal değil bu kadın

neden affediyorum.. çünkü hata bende iidi.. onu o yola ben ittim.benim dırdırım.. sinirim..bağırıp çağırmam kadınlık yapmamam...ikimizde sucluyuz..

neden psikiyatrik tedaviyi reddettiğini soruyorum cevap alamadım???????????
ya doktor diyip durmayın.beyinde bitiyor herşey.. doktora da gititm. hemde aylarca.. bilmiyorum. belki hayat şartları hayattan korkularım beni ona itiyor.sebep bu.. çünkü saf ve salak birisiyim.. kesinlikle..ben tek başıma bir bok yapamam.. adam olamam.. hesabımı bile bütçemi bile yapamıyorum. iyi para kazanıyorum. ama borcun içindeyim. o beni yönetiyor idare ediyordu. aylardır plan yapıyorum ama her ay başaramıyorum.olmuyor ite olmuyor.hereşyimi o yapıyordu.. evin sorumluluğu market alışverişi ev tamiratı bilmiyorum herşey.. aile ortamına girmek istemiyorum..tatillerden nefret ediyorum.. anne baba çocuklu bir aile görüyorum içim yanıyor biz niye olamadık diye.. bunlar işte sebep.. erkek delisi yada koca delisi değilim öyle olsa şimdiye bir tane bulmuştum.. yanlızlıktan korkuyorum.. psikolg bunu teshiş koydu..çünkü bir ömür evlenmeyi düşünmüyorum..yapmamda.. ömür boyu yanlız kalma düşüncesi beni mahvediyor.. burda herkes çok kolay yorum yapıyor ama zorlanıyorum herşeyde hemde....

neden affediyorum.. çünkü hata bende iidi.. onu o yola ben ittim.benim dırdırım.. sinirim..bağırıp çağırmam kadınlık yapmamam...ikimizde sucluyuz..
adamı kendi elinizle alıp kadının koynuna sokmadıysanız kimse aldatılmayı haketmez...
kendinizi böyle kandırmaya çalışmayıan...
o zaman siz de gidip yatsaydınız bir adamla,siz nedn yatmadınız??

Güzel kardeşim yalnızlık korkunu anlıyorum da bu adam evliyken de yanında değilmiş ki?
Çok afedersin başkasının yatağından gelip senin tesisatı tamir etmesi midir olay yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…