- 13 Mayıs 2015
- 700
- 334
- 303
- 43
- Konu Sahibi mutluluk1982
-
hayır... benim kariyerim çok iyi.. o kadın lütfen kimse yanlış anlamasın ama bir yerde telefonlara bakıyor.memur.. hiçde güzel değil..herkes çok yaşlı ve çirkin olduğunu söylüyor.. öylede zaten.. sorun o değil.. tabiki kıskanıyorum.. benim sevdiğim insanın yanında o var çünkü..bu yüzdeno zaman diğer kadın çok özelliği olan ya da çok güzel biri, konu sahibi onu kıskanıyor?
fotoğrafıı gördüyseniz faceden bana mesaj atabilirmisiniz... bence yanlış kişilere bakıyorsunuz.. yanlış insanlar hakkında yanlış şeyler düşünmeyin.. faceden bana mesaj atın.. size benim diye cevap vereyim..Konu sahibi daha güzel. Fotosuna bakınca insan kendine güvenen bir kadın görüyor ama konuları ters köşe yapıyor.
birde kadın çirkin falan diyosun sende ahlaktan edep yok onu ne yapıcaz seninde kalbinde zerre ınsanlık yok sen kadına laf dıyecegıne kendıne bakhayır... benim kariyerim çok iyi.. o kadın lütfen kimse yanlış anlamasın ama bir yerde telefonlara bakıyor.memur.. hiçde güzel değil..herkes çok yaşlı ve çirkin olduğunu söylüyor.. öylede zaten.. sorun o değil.. tabiki kıskanıyorum.. benim sevdiğim insanın yanında o var çünkü..bu yüzden
henüz alışmanız için erken zaten...kimse sizi anlamıyorsa bir sorununuz olabilr mi acaba??evet..yalan söylüyorum.. amacım ne ise anlamadım.. kim neye inanmak istiyorsa ona inansın... geldğim şehirede alışamadım. iş ortamınada.. burdaki iş yerim memeleketteki işyerimin şubesi..buldupum ev kızkardeşimin evinin üst katı.. ama zorlanıyorum.. o da pişman ve boşanırsa giderim belki diyodum. ama bu kadar yazılan çevremdeki insanların hepsini geri dönmemi asla istememesi beni köt etkiliyor... kimse laf dinlemiyor diyor ama ister inanın ister inanmayın burdaki insanlar tarafsız yorum yapabilirler diye etkileniyorum.. çünkü eski eşim hakkında çevremdekiler bişey söylese çok ınandırıcı elmiyor beni sevdikleri için benim hatalarımı görmüyorlar diyorum.. ama burdaki insalar kaliteli ve çok aklı başında yorum yapıyorlar.o yüzden fikir alıyorum..neden yalan söylüyeyim.. ben gerçekten iyileşmeye çalışıyorum.hayata alışmaya çalışıyorum.gerçekten yeni bir iş yeni bir şehir çok zorluyor. kimse bunu anlamıyor.
kadının çirkin olması güzel olması değilki mevzuhayır... benim kariyerim çok iyi.. o kadın lütfen kimse yanlış anlamasın ama bir yerde telefonlara bakıyor.memur.. hiçde güzel değil..herkes çok yaşlı ve çirkin olduğunu söylüyor.. öylede zaten.. sorun o değil.. tabiki kıskanıyorum.. benim sevdiğim insanın yanında o var çünkü..bu yüzden
tam oalrak bu saplantı ne zaman başladı?? 2.kez boşandıktan sonra mı yoksa adam evlendikten sonra mı? boşanma aşamasında böyle olsaydınız kesinlikle ayrılamazdınız zaten ondan soruyorum..hayır... benim kariyerim çok iyi.. o kadın lütfen kimse yanlış anlamasın ama bir yerde telefonlara bakıyor.memur.. hiçde güzel değil..herkes çok yaşlı ve çirkin olduğunu söylüyor.. öylede zaten.. sorun o değil.. tabiki kıskanıyorum.. benim sevdiğim insanın yanında o var çünkü..bu yüzden
adamın yuvasını ben yıkımıyorum.. benle ne alakası var.sevgını anlamaya çalışıyorum ama sen yuva yıkıyorsun yasadıklarından hıç mı ders çıkartmıyorsun sen yazık ya neden tutunamayacaksın hayata senın hıç gururun onurun yokmu o adam evli yeter bırak adamın yakasını sen nasıl bır ınsansın ya
hayır... benim kariyerim çok iyi.. o kadın lütfen kimse yanlış anlamasın ama bir yerde telefonlara bakıyor.memur.. hiçde güzel değil..herkes çok yaşlı ve çirkin olduğunu söylüyor.. öylede zaten.. sorun o değil.. tabiki kıskanıyorum.. benim sevdiğim insanın yanında o var çünkü..bu yüzden
sen adamın boşanıp sana donmesını ıstemıyor musun neden yapıyosun bunu kendıne bırde karıyerın varmış neden bu ezıklık degermı o adam için gıt tedavı ol bence yardım aladamın yuvasını ben yıkımıyorum.. benle ne alakası var.
Ay benim de vardı başımda sizin gibi sülük bi eski eş!! Aylarca peşimizi bırakmadı!! Şükür artık kurtulduk.. Darısı eski eşinizle yeni karısının başına.. Sizin gibilere evlilik ehliyeti verilmemeli bence tedavi olun çoluk çocuğunuza yazık.. O çocukları da eski eşinize verin en azından hastalıksız bi anneyle büyüme imkanları olur belki
adam diyelim ki bosandi geldi tekrar evlendiniz.adamın yuvasını ben yıkımıyorum.. benle ne alakası var.
o kişi değil ama emin ol bu mesajları görse daha çok mutlu olur.çünkü benim güçsüz yanımı görmedi.. bana sen güçlü durdun rest çektin ayrıldın dedi.. ki benim bu yazdıkalrımı duygularımı zaten biliyor.. daha çok hoşuna gider.. mutlu olur.. onu mutlu etmek istiyorsan yapabilirsin.. umrumda dğeil.Şu siteye yazdığın bütün konuları kocana ve kız kardeşine yollayalım link olarak ne dersin?
Ha blöf diyorsan eşinin adı Uğur soyadı da t ile başlıyor, kardeşin de türbanlı. Yeter mi?
Tedavi olmayacaksan buraya gelip insanları çileden çıkarma. SEnden daha fazla çocuklarını düşünen insanlar var burada, kahroluyorlar. Yeter. Yeter. Yeter. Yeter. Yeter.
Bacım ne 2 kezi ya su çamur olmuş pislikten içinde debeleniyorlarbir suyla iki kez yıkanmaz der atalarımız.
ama en doğrusunu sen bilirsin
Allah cc.Hakkında hayırlısını nasip eylesin.
cocukların var.olmasa asla arkana bakma derdim.
neden affediyorum.. çünkü hata bende iidi.. onu o yola ben ittim.benim dırdırım.. sinirim..bağırıp çağırmam kadınlık yapmamam...ikimizde sucluyuz..insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş o yüzden çok yorum yapmaya bile korkuyorum bu duruma. yoksa bayağa ağır konuşucam. gidin tedavi olun lütfen. yatağınızda kadınla bastığınız bi adamı nasıl sevebiliyosunuz. önceki konularınızda dahil sizin psikolojik bir sorununuz olduğu net. burda herkes aynı şeyi demiş siz hala dert yanıyosunuz. siz çocuklarını seven bir anne misiniz gerçekten yoksa psikolojik sorunununuz mu bunları yaptırıyor? eski kocanızı sevdiğinizden asla bahsetmeyin. siz sadece koca da koca diye ortalıkta gezinen çarpık ilişkilerden haz alıp yaşayan sorunlu birisiniz acilen ciddi olaraak diyorum ki tedavi olmalısınız
ya doktor diyip durmayın.beyinde bitiyor herşey.. doktora da gititm. hemde aylarca.. bilmiyorum. belki hayat şartları hayattan korkularım beni ona itiyor.sebep bu.. çünkü saf ve salak birisiyim.. kesinlikle..ben tek başıma bir bok yapamam.. adam olamam.. hesabımı bile bütçemi bile yapamıyorum. iyi para kazanıyorum. ama borcun içindeyim. o beni yönetiyor idare ediyordu. aylardır plan yapıyorum ama her ay başaramıyorum.olmuyor ite olmuyor.hereşyimi o yapıyordu.. evin sorumluluğu market alışverişi ev tamiratı bilmiyorum herşey.. aile ortamına girmek istemiyorum..tatillerden nefret ediyorum.. anne baba çocuklu bir aile görüyorum içim yanıyor biz niye olamadık diye.. bunlar işte sebep.. erkek delisi yada koca delisi değilim öyle olsa şimdiye bir tane bulmuştum.. yanlızlıktan korkuyorum.. psikolg bunu teshiş koydu..çünkü bir ömür evlenmeyi düşünmüyorum..yapmamda.. ömür boyu yanlız kalma düşüncesi beni mahvediyor.. burda herkes çok kolay yorum yapıyor ama zorlanıyorum herşeyde hemde....neden psikiyatrik tedaviyi reddettiğini soruyorum cevap alamadım???????????
hayır şu an kızım istiyor zaten...kızı bile babamı unut artık anne diyordu...
daha ötesi ne var?
adamı kendi elinizle alıp kadının koynuna sokmadıysanız kimse aldatılmayı haketmez...neden affediyorum.. çünkü hata bende iidi.. onu o yola ben ittim.benim dırdırım.. sinirim..bağırıp çağırmam kadınlık yapmamam...ikimizde sucluyuz..
Güzel kardeşim yalnızlık korkunu anlıyorum da bu adam evliyken de yanında değilmiş ki?ya doktor diyip durmayın.beyinde bitiyor herşey.. doktora da gititm. hemde aylarca.. bilmiyorum. belki hayat şartları hayattan korkularım beni ona itiyor.sebep bu.. çünkü saf ve salak birisiyim.. kesinlikle..ben tek başıma bir bok yapamam.. adam olamam.. hesabımı bile bütçemi bile yapamıyorum. iyi para kazanıyorum. ama borcun içindeyim. o beni yönetiyor idare ediyordu. aylardır plan yapıyorum ama her ay başaramıyorum.olmuyor ite olmuyor.hereşyimi o yapıyordu.. evin sorumluluğu market alışverişi ev tamiratı bilmiyorum herşey.. aile ortamına girmek istemiyorum..tatillerden nefret ediyorum.. anne baba çocuklu bir aile görüyorum içim yanıyor biz niye olamadık diye.. bunlar işte sebep.. erkek delisi yada koca delisi değilim öyle olsa şimdiye bir tane bulmuştum.. yanlızlıktan korkuyorum.. psikolg bunu teshiş koydu..çünkü bir ömür evlenmeyi düşünmüyorum..yapmamda.. ömür boyu yanlız kalma düşüncesi beni mahvediyor.. burda herkes çok kolay yorum yapıyor ama zorlanıyorum herşeyde hemde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?