- 13 Mayıs 2015
- 700
- 334
- 303
- 43
- Konu Sahibi mutluluk1982
-
ben sitemiyorum.. yok öyle birşey..ben görüşmüyorum bile... kadın çocuklarımı istemiyor.sıkıntı bu..Şu başa gelen eski sıfatı sizin için hiç önemli değil dimi? Hala kocan sanıyorsun onu ama ESKİ kocan yani eskiden kocandı... Anlatabildim mi??? Şimdi yuva yıkan 3. Kişi sıfatını taşıyanda sensin.. Başkasının Kocasının karısını bırakıp sana gelmesini istiyorsun ve eskiden kocandı çocuklarının babası olması gayet yaptıklarını masumlaştıran sebepler sanıyorsun.. Ama maalesef sen başkasının Kocasını almak istiyorsun...!
anladım ki,etrafınızdaki herkes de tedavi olmanızı istiyor değil mi:):)ya doktor diyip durmayın.beyinde bitiyor herşey.. doktora da gititm. hemde aylarca.. bilmiyorum. belki hayat şartları hayattan korkularım beni ona itiyor.sebep bu.. çünkü saf ve salak birisiyim.. kesinlikle..ben tek başıma bir bok yapamam.. adam olamam.. hesabımı bile bütçemi bile yapamıyorum. iyi para kazanıyorum. ama borcun içindeyim. o beni yönetiyor idare ediyordu. aylardır plan yapıyorum ama her ay başaramıyorum.olmuyor ite olmuyor.hereşyimi o yapıyordu.. evin sorumluluğu market alışverişi ev tamiratı bilmiyorum herşey.. aile ortamına girmek istemiyorum..tatillerden nefret ediyorum.. anne baba çocuklu bir aile görüyorum içim yanıyor biz niye olamadık diye.. bunlar işte sebep.. erkek delisi yada koca delisi değilim öyle olsa şimdiye bir tane bulmuştum.. yanlızlıktan korkuyorum.. psikolg bunu teshiş koydu..çünkü bir ömür evlenmeyi düşünmüyorum..yapmamda.. ömür boyu yanlız kalma düşüncesi beni mahvediyor.. burda herkes çok kolay yorum yapıyor ama zorlanıyorum herşeyde hemde....
Eski eşinizin karısı hamile değil mi?adamın yuvasını ben yıkımıyorum.. benle ne alakası var.
sizden etkilenmiştir.baktı ki siz böylesiniz babası olmayınca,yazık çocuklarınıza..hiç mi acımıyorsunuz onlara..neden yolunuza bakmıyorsunuz ..neden kızlarınızın yeni hayatına alışması için şans vermiyorsunuz???hayır şu an kızım istiyor zaten...
hayır ben o adama sen gelsende olmaz.benim yuvam kadınlar yüzüne bitti ben bunu yapmam dedim.. ki sebep zaten ben değilim.. şunu da biliyorum maalesef o kadın iyi olsa o bize gelmek istemezdi.. ama çok karışıgım.çok bunu ona yansıtmıyorum tabiki..ya eşhir değiştirdik.. daha ne yapalım.. ben sadece haber alıyorum.. ya zaten banada dönmeyebilir.. çünkü ben en son dönsede seni istemiyorum dedim. o çok gururlu beni aramaz.bende aramam.. ama bu defada kızım boşanırsa belki yaptıklarınızdan ders çıkarırsınız olur diyo.. zaten memelekete geri dönmeyi düşünmüyorum şu an.. konuşmuyorumda.. vicdanım rahat.. kimsenin günahına girmem.. ben ona net konuştum.. seni istemiyorum dedim.. ama kalbim öyle değil tabiki..canım yapma bunu kendine daha fazla lütfen yaa... nolur kendini sev biraz. Ailesi boşanmasını istemez tabi çünkü siz iki kere boşanmışsınız demek ki olmuyormuş. ikinci kadından da boşandı dedirtmek istemezler. O kadının da 2. evliliğiymiş. Girmeyin günahına. Bu toplum boşanmış kadına malesef zaten önyargılı bakıyo o kadının adı bu sefer de iki kere boşandı'ya çıkacak. Onun suçu ne? Sizin kendinizden emin olmadan aldığınız ve yalamaya çevirdiğiniz hataları niye o ödesin. Boşanan sizsiniz. Yapma. Sen orda o adam için ağlamaya devam ettikçe adamın kafası karışacak ve kadının günahına gireceksiniz.
neden affediyorum.. çünkü hata bende iidi.. onu o yola ben ittim.benim dırdırım.. sinirim..bağırıp çağırmam kadınlık yapmamam...ikimizde sucluyuz..
ben sitemiyorum.. yok öyle birşey..ben görüşmüyorum bile... kadın çocuklarımı istemiyor.sıkıntı bu..
konu başlığınız bile "geri gelsin istiyorum".....ben sitemiyorum.. yok öyle birşey..ben görüşmüyorum bile... kadın çocuklarımı istemiyor.sıkıntı bu..
Ne çok alet ediyorsun çocuklarını hayır sen bu adami istiyorsun ve bunun için çocuklarını kullanıyorsun.ben sitemiyorum.. yok öyle birşey..ben görüşmüyorum bile... kadın çocuklarımı istemiyor.sıkıntı bu..
haber alma..............bu kadar basit ;hala eltimle konuştum da mutsuzmuş falan diyosunuz..ne eltisi,ne mutsuzluğu...hayır ben o adama sen gelsende olmaz.benim yuvam kadınlar yüzüne bitti ben bunu yapmam dedim.. ki sebep zaten ben değilim.. şunu da biliyorum maalesef o kadın iyi olsa o bize gelmek istemezdi.. ama çok karışıgım.çok bunu ona yansıtmıyorum tabiki..ya eşhir değiştirdik.. daha ne yapalım.. ben sadece haber alıyorum.. ya zaten banada dönmeyebilir.. çünkü ben en son dönsede seni istemiyorum dedim. o çok gururlu beni aramaz.bende aramam.. ama bu defada kızım boşanırsa belki yaptıklarınızdan ders çıkarırsınız olur diyo.. zaten memelekete geri dönmeyi düşünmüyorum şu an.. konuşmuyorumda.. vicdanım rahat.. kimsenin günahına girmem.. ben ona net konuştum.. seni istemiyorum dedim.. ama kalbim öyle değil tabiki..
doğru kendimi ifşa etmem iyi dğeil.. etrafımdaki herkes herşeyimi biliyorki.. yanlış birşey yapmıyorum.. o yüzden gizli saklım yok.. kim neden tehdit edebilir ki.. suç mu işliyorum.. boşanmayı atlatamıyorum sorun bu.. o da pişman.. bunu eşine aileside herkes biliyor zaten.. o yüzden kimseden korkum yok.Allahtan başka.. umrumda değil... Aldatlan benim..ben mi aldattım..utanılacak birşey yapmadım..Gerçekten anlayamiyorum. Kocaman bir kadinsiniz ve bir annesiniz. Konu açıyorsunuz günlüklerinizi yayimliyorsunuz orada adiniz yaziyor- sonradan o konu silindi sanirim- mesela okurken sirf meraktan girip facebook hesabiniza bakmıştım gayet is guc sahibi eli yuzu duzgun esmer guzeli bir kadindiniz. Hatya kocaniza bile baktim onun profilinde yeni karisiyla fotosu vardi. Demem o ki brn sizi tanimam etmem su an adinizi bile hatirlamiyorum ama düşünün hayatinizla ilgili neler ogrendim. Bunu herkes de ogrenebilir. Hem kendinizi ifsa ettiniz hem de yasadiklarinizi o kadar acik anlattiniz ki kotu niyetli biri olsa sizi tehdit bile ederdi. İnsan bir adam yuzunden bu kadar suurunu kaybetmemeli ya hu... kaldi ki o adam da millete gosteris olsun diye umre fotolari koyup sonra da karisink aldatan, zina yapan bir adam.
Atamam kusura bakmayın.fotoğrafıı gördüyseniz faceden bana mesaj atabilirmisiniz... bence yanlış kişilere bakıyorsunuz.. yanlış insanlar hakkında yanlış şeyler düşünmeyin.. faceden bana mesaj atın.. size benim diye cevap vereyim..
Hırs yapmış hırs bunu başka bi adı yok yani artık.. E tabi hırs yolunda herşey mübahtır o zehir kanına girmiş bi kere artık ne çoluk çocuk ne başka bişey umrunda değil bu hastalıklı zihniyetin! Böyle kadınları görünce kadın olmaktan utanıyorum! Aciz sefil aşk'mış ne aşkı yaa seni 100 kere boynuzlayan adamla!! yuva diyo aile falan diyo bi de!! Sen kiiiimm yuva kim aile kim!! Sen kıçıkırık rezil bi adam için çocuklarını üzücek kadar kendini bu kadar ezikleyecek kadar çocuklarına analık yapmak yerine 12 yaşında çocuğunun sana akıl vermek zorunda bırakacak kadar zavallısın!! Aile falan senin neyine!!! Valla sinirlendim artık !!Ne çok alet ediyorsun çocuklarını hayır sen bu adami istiyorsun ve bunun için çocuklarını kullanıyorsun.
aileside kadında boşanmak istemiyor...gelmesin ya... artık ondan bahsetmeyeceğim diyorum ama olmuyor.. ne olur hastane filan demeyin.. deli değilim.. en büyük korkum yanlızlıkkkkkkkkkkkkÖnceki konularınızıda biliyorum,siz acil gidip tedavi olun bence hiç normal değilsiniz.Madem bu kadar çok seviyordunuz neden boşadınız kocanızı? Bu adamın yeni karısının suçu ne ya? Çocuk oyuncağına çevirmişsiniz işi başka insanların hayatlarınıda mahvediyorsunuz.
Ailesi izin vermiyor diye boşanamıyormuş yalana bak.Koskoca adam ailesinden izin alacaktı sanki.Sizi isteyen insan boşanma davasını açar,size gelirdi zaten.Bu yalanlarla kendinizi kandırmayın.
eşi boşamak istemiyor.. ailesi değil.. o da dava açmıyor.. bunları bana eltim söylüyor tabi ne kadarı doğru bilmiyorum.Canım benim senj anlıyorum. Yani en azından anlamaya çalışıyorum. Ama bu kadar kişi hep bir ağızdan aynı şeyi diyorsa senin de durup bir düşünmen lazım ko neden herkes aynı şeyi söylüyor. Sen tutturmussun kendine göre bir doğru o yönde gidiyorsun. Kimse istemez çocuklarım evde babasız büyüsün diye ama olmuyorsa olmuyordu yani. Eee madem o kocan istiyor geri dönmeyi peki niye dönmüyor? Hala neden bahaneler. Anasina babasına mi bagli kooocaaa adam da onları dinliyor. Çocuklarım diyorsun ama başta sen o cocuklari mahvediyjrsun. Bir anne güçlü olmalı. Dik olmalı. Baba yokluğunu hissettirmemeli. Ama yazık o çocuklara ki ne adam gibi babaları ne de güçlü anneleri var. Ha şunu da diyim her şey nasip kısmet oldu ki geri döndü ve adam oldu inan ki biz de çok seviniriz ama hep bunu bekleyerek ömrünü curütme be arkadaşım ya.
ondan önceki hayatınızı düşünün o zaman...siz vardınız,o adam değil...tek başııza ayakta durabilrsiniz,az kendinize güvenin yahu..bu kadar da olmaz ...işi gücü olan kadınsınız,bir kızınız 12 yaşına gelmiş,aile yanınızda...nedir bu kadar korkutan sizi??aileside kadında boşanmak istemiyor...gelmesin ya... artık ondan bahsetmeyeceğim diyorum ama olmuyor.. ne olur hastane filan demeyin.. deli değilim.. en büyük korkum yanlızlıkkkkkkkkkkkk
kesinlikle hayır.... bunu biliyorum.aldatılmışsın, adam boşandıktan sonra gidip evlenmiş şimdi sana dönmek istiyor kabul ediyorsun, acaba adam aradığını bulsaydı sana dönermiydi tabiki hayır
o zaman diğer kadın çok özelliği olan ya da çok güzel biri, konu sahibi onu kıskanıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?