boşanmayı bir türlü kabul etmiyor ve geri gelsin diyorum.şehir değiştirdim.kaçtim ama olmuyor..

ben sitemiyorum.. yok öyle birşey..ben görüşmüyorum bile... kadın çocuklarımı istemiyor.sıkıntı bu..

anladım ki,etrafınızdaki herkes de tedavi olmanızı istiyor değil mi:):)
beyinde bitiyor tam da bu yüzden terapi almalısınız zaten..beyninizde kendinize güveni artırmalısınız..başarabilrsiniz..adam sizi bunca sene salak konumuna okoyduğu için öyle sanıyorsunuz..oysa kadınlar güçlüdür...siz de öylesiniz..2 kızınız size güç vermeli..aileniz yanınızada..yapyalnız değilsiniz..ne kadınlar var tek başlarına çocuk büyüten..
kendi düzeninizi kurabilrsiniz,yeter ki kendinize inanın güvenin..kızlarınızla beraber bir ailesiniz siz...o adam sizi mutsuz ve huzursuz ediyor aslında farkına varın lütfen..
ilaçlarınızı kullanmaya ve terapi almaya devam edin..kimse sihirbaz değil,uzun soluklu tedavide yarar görürsünüz..

hayır ben o adama sen gelsende olmaz.benim yuvam kadınlar yüzüne bitti ben bunu yapmam dedim.. ki sebep zaten ben değilim.. şunu da biliyorum maalesef o kadın iyi olsa o bize gelmek istemezdi.. ama çok karışıgım.çok bunu ona yansıtmıyorum tabiki..ya eşhir değiştirdik.. daha ne yapalım.. ben sadece haber alıyorum.. ya zaten banada dönmeyebilir.. çünkü ben en son dönsede seni istemiyorum dedim. o çok gururlu beni aramaz.bende aramam.. ama bu defada kızım boşanırsa belki yaptıklarınızdan ders çıkarırsınız olur diyo.. zaten memelekete geri dönmeyi düşünmüyorum şu an.. konuşmuyorumda.. vicdanım rahat.. kimsenin günahına girmem.. ben ona net konuştum.. seni istemiyorum dedim.. ama kalbim öyle değil tabiki..

neden affediyorum.. çünkü hata bende iidi.. onu o yola ben ittim.benim dırdırım.. sinirim..bağırıp çağırmam kadınlık yapmamam...ikimizde sucluyuz..

Eski eşini görmedim , tanımam etmem. Ancak daha önce bir konuda paylaştığın adından seni gördüğümü sanıyorum. Mutfakta maaile yemek yaparken çekilmiş fotoğrafın vardı , mutfaktaki hanımlar eşarp , tülbent bağlamışlardı.

Doğru insanın face ine baktı isem , güzel bir aile fotoğrafı gördüm ben orada. Maşallah kızın da omuzlarında.

Kendini suçlamaktan vazgeç , eski eşini aklamaktan da.

Genç bir kadınsın. Kaç yaşındasın ? 30 larında bir kadın gördüm ben. Hayatını değmeyecek bir adam için mahvetmeye çalışmak neden ?

Kendi ayakların üzerinde durabilir , yeniden bir başka insanı sevip , düzgün bir insanla hayatına devam edebilirsin.

ben sitemiyorum.. yok öyle birşey..ben görüşmüyorum bile... kadın çocuklarımı istemiyor.sıkıntı bu..
ya ben okuduklarımı anlamıyorum ya siz bizimle dalga geçiyosunuz Sıkıntı kocanızı geri almaktı başta şimdi üvey anne evlatlarımı istemiyo mu oldu nedir!! Sizin kafanız çok karışık bence yaa bu kadar da saçmalanmaz artık

haber alma..............bu kadar basit ;hala eltimle konuştum da mutsuzmuş falan diyosunuz..ne eltisi,ne mutsuzluğu...
görüşmeyin kimseyle,o sizin eltiniz de değil artık..kimse kimsenin evinin içini bilemez..
siz kendi hayatınıza bakın sadece..

doğru kendimi ifşa etmem iyi dğeil.. etrafımdaki herkes herşeyimi biliyorki.. yanlış birşey yapmıyorum.. o yüzden gizli saklım yok.. kim neden tehdit edebilir ki.. suç mu işliyorum.. boşanmayı atlatamıyorum sorun bu.. o da pişman.. bunu eşine aileside herkes biliyor zaten.. o yüzden kimseden korkum yok.Allahtan başka.. umrumda değil... Aldatlan benim..ben mi aldattım..utanılacak birşey yapmadım..

Atamam kusura bakmayın.

Ne çok alet ediyorsun çocuklarını hayır sen bu adami istiyorsun ve bunun için çocuklarını kullanıyorsun.
Hırs yapmış hırs bunu başka bi adı yok yani artık.. E tabi hırs yolunda herşey mübahtır o zehir kanına girmiş bi kere artık ne çoluk çocuk ne başka bişey umrunda değil bu hastalıklı zihniyetin! Böyle kadınları görünce kadın olmaktan utanıyorum! Aciz sefil aşk'mış ne aşkı yaa seni 100 kere boynuzlayan adamla!! yuva diyo aile falan diyo bi de!! Sen kiiiimm yuva kim aile kim!! Sen kıçıkırık rezil bi adam için çocuklarını üzücek kadar kendini bu kadar ezikleyecek kadar çocuklarına analık yapmak yerine 12 yaşında çocuğunun sana akıl vermek zorunda bırakacak kadar zavallısın!! Aile falan senin neyine!!! Valla sinirlendim artık !!

aileside kadında boşanmak istemiyor...gelmesin ya... artık ondan bahsetmeyeceğim diyorum ama olmuyor.. ne olur hastane filan demeyin.. deli değilim.. en büyük korkum yanlızlıkkkkkkkkkkkk

eşi boşamak istemiyor.. ailesi değil.. o da dava açmıyor.. bunları bana eltim söylüyor tabi ne kadarı doğru bilmiyorum.

aileside kadında boşanmak istemiyor...gelmesin ya... artık ondan bahsetmeyeceğim diyorum ama olmuyor.. ne olur hastane filan demeyin.. deli değilim.. en büyük korkum yanlızlıkkkkkkkkkkkk
ondan önceki hayatınızı düşünün o zaman...siz vardınız,o adam değil...tek başııza ayakta durabilrsiniz,az kendinize güvenin yahu..bu kadar da olmaz ...işi gücü olan kadınsınız,bir kızınız 12 yaşına gelmiş,aile yanınızda...nedir bu kadar korkutan sizi??
nice kadınlar 2 bebekle merdiven silip,hayatta kalıyor,çocuk okutuyorlar...

"ama bu defada kızım boşanırsa belki yaptıklarınızdan ders çıkarırsınız olur diyo.."
12 yasinda cocuk öyle bir cümleyi kurmamali. Akli fikri arkadaslarinda, okulunda, yeni elbise kiyafette, dogum gününde isteyecegi hediyede olmasi gereken yasta cocugun kurdugu cümleye bak. Örnek olmaya devam edin. Böyle rezilliklerin normal oldugunu bilerek büyüsün. Nerden biliyor bunlari? Ilk önce babam dönerse ben evden kacarim diyordu simdi de bosanirsa niye olmasin diyor. Dert ortagimi yaptiniz sübyani? Unutabilmek icin sehir degistirin, bir umut dogarsa tekrar geri dönüp yine mekan ev degistirirsiniz. Cocuk mu oyuncak mi mal mi artik tasinirken koyarsiniz onlari da kutuya. Okullari düzenleri arkadaslari ne önemi var.

Bu adam karisiyla cikip gelip yeter be düs yakamizdan derse belki dank eder kafaniza. Istemedigimi söylüyorum hic demeyin bana. Arkadas adami kendi yataginda baska kadinla basmissin ki bir degil iki degilmis, hala diyorsun ki ben ittim ben sebep oldum diyorsun. Kadin cocuklarimi istemiyor diyormussun, ajanlik yaptiriyorsun ccuklara, belki de günahin boynuna örgütlüyorsundur cocuklari. Sunu söyleyin böyle yapin diye. Benim son yorumum bu valla sabirtasi catlar size. Uyusturucu madde bagimliligi mi bu ya nedir alt tarafi bir erkek.

o zaman diğer kadın çok özelliği olan ya da çok güzel biri, konu sahibi onu kıskanıyor?

Mesleğini para durumunu bilmem ama kadın basbaya şey yani...allahın yarattığına çirkin denmez tabii de hiç güzel falan değil asla. hatta annesi gibi duruyor neredeyse...güzellikten olmadığu kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…