boşanmayı bir türlü kabul etmiyor ve geri gelsin diyorum.şehir değiştirdim.kaçtim ama olmuyor..

Bu adam seni kaç kere aldattı

aileside kadında boşanmak istemiyor...gelmesin ya... artık ondan bahsetmeyeceğim diyorum ama olmuyor.. ne olur hastane filan demeyin.. deli değilim.. en büyük korkum yanlızlıkkkkkkkkkkkk
Psikolojik destek almak için deli olmanız gerekmiyor.Sağlıklı düşünemediğiniz için bence destek almalısınız.Madem bu kadar çok seviyordunuz niye ayrıldınız eşinizden? Dayanamayacaktınız madem niye bıraktınız? Şimdi size dönüp geldi diyelim,aileside sizi onayladı diyelim,arkanızda yaralı bir kadın bırakacaksınız içiniz rahat edecek mi? Bu kadar bencil olmayın lütfen.Kimseye bunu yapmaya hakkınız yok.Bu iş çocuk oyuncağı değil.Ayrıl sonra adam evlensin,yok ben vazgeçtim onu özlüyorum böyle şey olur mu sizce? Bence sizin canınız sıkılıyor boşluktan sarıyorsunuz.Kendinize yapacak başka şeyler bulun.Arkadaşlarınızla gezin,eğlenin,spor yapın birşeyler yapın yani böyle olmaz.

aileside kadında boşanmak istemiyor...gelmesin ya... artık ondan bahsetmeyeceğim diyorum ama olmuyor.. ne olur hastane filan demeyin.. deli değilim.. en büyük korkum yanlızlıkkkkkkkkkkkk

eşi boşamak istemiyor.. ailesi değil.. o da dava açmıyor.. bunları bana eltim söylüyor tabi ne kadarı doğru bilmiyorum.

Su iki yorumun giriş cümlelerini bir okuyun

kocan ölse ne yapacaktın?
umarım dönmez senin gibi zayıf karakterli bir kadına. Vallahi ömür törpüsü gibisin. Allah kızlarına daha yakınlarına da sabır versin.

yuva yıkmak ne demek ya.. sanki adama bana gel diyorum.. adam bana çocukalr için bile beni arama. annemi ara dedi.. çocuklarla ilgili bile bir mevzu olsa annesi ile görüşüyorum.. yuva yıkmak ne demek ya... kadınla problemleri varmış.boşanmayı düşünüyor.. ama ben de içimden seviniyorum.. o zaman bize gelir diyorum.. sanki plan yaptık.boşanda bana gel diye... ben gelsende istemem diye haber gönderdim zaten.. .

Adam beni arama demiş sen dönmek istediğini nerden çıkardın

anladım...o zaman herşey bir hayal aslında..adamın evliliği iyi mi değil mi bilmiyosunuz,boşanma durumu bile olmayabilir..eski eltinizden duyduklarınıza göre kurdunuz kafanızda...adam sizinle iletişim bile kurmak istemiyor...
yoksa adamın size dönmek istediği,boşanmak istediği falan kurmaca..ya da adamın isteyip kadının istemediğ,ailenin karşı çıktığı,ya da bir boşanma olsa bile size döneceği....hepsi "YOK" aslında....
ve sizin cidden tedaviye ihtiyacınız var...keşke ailenizden biri olsaydım da ,o çocukların da ruh sağlını bozmanıza izin vermseydim...

benim kariyerim ve konumum ondan iyi.. zengin filan değil.. maaşım da

İnanamıyorum size....Ben bir tek maddiyat içindir diye düşünmüştüm böyle bir mide bulandırıcılığa anca onun için o da belki katlanılır diyordum...Bu şekilde nasıl düşünebiliyorsunuz hala nasıl sevebiliyorsnuz...çocuklarınızı bahane etmeyin tek boşanan siz değilsiniz.Bir daha evlenenem yalnız kalırım diye mi düşünyorsunuz?? Allah aşkına ya ne güzel de kadınsınız kendinize de evlatlarınıza da yapmayın bunu...yazık o çocukların psikolojisi ne haldedir.Benim çevremde boşanmış çoluğu çocuğu ile mis gibi adamlarla 2.evllik yapmış kadınlar var ve de çok mutlular. hem de gelinliğine kırmızı kuşak takıp da evlenen bile var. Onlar nasıl atlattı nasıl baş etti ? boşandım soy adından kurtuldum diye diye sevinçten havalara uçuyorlardı...Size bunca şey yapmış bir adamla nasıl böyle olabiliyorsunuz aç açıkta değilsiniz mesleğiniz eğitiminiz var evlatlarınız yanınızda aileniz var üstünüzde çatınız var sağlıklısınız en önemlisi....
MissCherryBlossom ben ibni sina mı neresiyse geleyim bari...sinirlerim bozuldu cuma cuma....

Sen şaka mısın yoksa sabrımızı mı ölçüyorsun güzel kardeşim.Sen demedin mi adam çocuklarına,bize dönmek istiyor bırakmıyorlar diye.Şimdide diyorsun beni çocuklar için bile arama dedi.

saçmalamayın ya ne cinselliği.... tövbe ötzve.. adamla görüşmüyoruz ya kimse anlamıyor mı

Nasil celiski cümleler kullanıyorsunuz hem adamı unutamıyorum diyorsun hem istemiyorum diyorsun hem adam beni arama annemi ara dedi diyorsun hem bana gelecek diyorsun senin piskolojin bozulmuşbence sen piskyatrisi git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…