- 13 Mayıs 2015
- 700
- 334
- 303
- 43
- Konu Sahibi mutluluk1982
-
en son o şekilde demişti diyorum..ama çocukları için pişmanmış.. beni yine sevmiyor.. sadece çocukları için boşanmak istiyor.. bilmiyorumki.. onu aramak istiyorum ama arayamam... bana oyle haber geliyor.. kızım babalar gününde hedie vermişty.. ben size döneceğim. hayatımı size adayacağım demiş.. kadınıda bırakacağım filan demiş.. bene hayal kuruyorum.. boşanırsada belki evlenirmiyiz diye düşünüyorum.. yoksa neden boşansın..ki ..bu kadın ne yapmış olablir.. bilmiyorum ya..Sen şaka mısın yoksa sabrımızı mı ölçüyorsun güzel kardeşim.Sen demedin mi adam çocuklarına,bize dönmek istiyor bırakmıyorlar diye.Şimdide diyorsun beni çocuklar için bile arama dedi.
Sen şakamısın yoksa sabrımızı mı ölçüyorsun güzel kardeşim.Sen demedin mi adam çocuklarına,bize dönmek istiyor bırakmıyorlar diye.Şimdide diyorsun beni çocuklar için bile arama dedi.
okyanustu eski nicki ama arkadşın bahsettiği ayrıca bir konu vardı.okyanus ex le beraber olmadı..
diğer konuda kadın cinsellik yaşıyordu bir de yorum yazanlara,saçmalamayın o benim çocuklarımın babası ,asıl o kadın(şimdiki eşinden bahsediyor) aramıza girdi..biz yatınca aldatma olmaz diyordu:):)
sonra hatırladığım başka bir konuda da,kadın boşandıktan sonra yine eski eşiyle cinsellik yaşıyor ve ondan hamile kalıyordu..ama kadın nişanlı adam da evli...dizi gibi değil mi:):):):)
adam ilk boşandığımızda öyle dedi.. bizde konuşmadık. hayır şimdi millet yuva yıkıyorsun diyorsa sanki adamla gezip dolaşıyoruz.. anlaştık.boşan gel biz evlenelim dedik. yuva yıkıyorsun diyoarlar.. adamla görüştüğüm ettiğim olmadı..sadece birkaç ay önce konuşmultuk.. o da bana zarf getirmişti evrak.evrak üstüne benim soyismimk değil kendinin soyişsmini yazmış bende bunu gördüm agladım.. sen deidm böyle yazmışsın.. sen bir ismimi söylemeye alışamadın ben ne yapayım dedim.. tek bu laf.. o da pişmanlığını söyledi.. çok acı çektiğini söyledi.. bana aglama fotoğafını gönderdi. bir acı çeken benmiyim dedi.. tabi ben biraz düzelmişken tekrar başa sardım.. demekki bu da mutlu değil dedim.. ama ndan sonra yine çocuklarla ilgili bir mevzu olsa bile annesini arıyorum.. tabiki haber getiren görüren çok.. ben haber almak istiyorum. kızımı arkadaşımı sıkıştırıyorum.. eltim anlatıyor herşeyi.. suç bende.. haber almasamm... unuturu giderim.. ama bana eltim boşanacağını söyledi.. kadını annesinin evine bıraktı iki kere.. kızım duydu.. adam beni arayıpta boşanacağım tekrar sana döneceğim demesdi. o yüzden açıkalma yapıyorum. yok yuva yıkıyorsun diyoalr.. ben ne yapıyorumki... sadece zarf meselesi vardı ve o da pişmandı..Nasil celiski cümleler kullanıyorsunuz hem adamı unutamıyorum diyorsun hem istemiyorum diyorsun hem adam beni arama annemi ara dedi diyorsun hem bana gelecek diyorsun senin piskolojin bozulmuşbence sen piskyatrisi git
Çocuklarıyla ilgilenmesi için boşanmasına gerek yok ki.Çocuklarının ihtiyaçlarını karşılar,onlarla zaman geçirir.Çocuklar gidip onun yanında da kalırlar belirlediğiniz günlerde.Yani boşanmadanda çocuklarıyla ilgilenebilir.en son o şekilde demişti diyorum..ama çocukları için pişmanmış.. beni yine sevmiyor.. sadece çocukları için boşanmak istiyor.. bilmiyorumki.. onu aramak istiyorum ama arayamam... bana oyle haber geliyor.. kızım babalar gününde hedie vermişty.. ben size döneceğim. hayatımı size adayacağım demiş.. kadınıda bırakacağım filan demiş.. bene hayal kuruyorum.. boşanırsada belki evlenirmiyiz diye düşünüyorum.. yoksa neden boşansın..ki ..bu kadın ne yapmış olablir.. bilmiyorum ya..
vallahi bibiciğim devlerim yandı ne desem biledimBacım ne 2 kezi ya su çamur olmuş pislikten içinde debeleniyorlaro temiz masum kızlara oluyor olan bu pisliğin içinde kk adminleri sosyal hizmetlere ulaşsa keşke veya ailesine kızlara yazık değilmi normal değil bu kadın
adam ilk boşandığımızda öyle dedi.. bizde konuşmadık. hayır şimdi millet yuva yıkıyorsun diyorsa sanki adamla gezip dolaşıyoruz.. anlaştık.boşan gel biz evlenelim dedik. yuva yıkıyorsun diyoarlar.. adamla görüştüğüm ettiğim olmadı..sadece birkaç ay önce konuşmultuk.. o da bana zarf getirmişti evrak.evrak üstüne benim soyismimk değil kendinin soyişsmini yazmış bende bunu gördüm agladım.. sen deidm böyle yazmışsın.. sen bir ismimi söylemeye alışamadın ben ne yapayım dedim.. tek bu laf.. o da pişmanlığını söyledi.. çok acı çektiğini söyledi.. bana aglama fotoğafını gönderdi. bir acı çeken benmiyim dedi.. tabi ben biraz düzelmişken tekrar başa sardım.. demekki bu da mutlu değil dedim.. ama ndan sonra yine çocuklarla ilgili bir mevzu olsa bile annesini arıyorum.. tabiki haber getiren görüren çok.. ben haber almak istiyorum. kızımı arkadaşımı sıkıştırıyorum.. eltim anlatıyor herşeyi.. suç bende.. haber almasamm... unuturu giderim.. ama bana eltim boşanacağını söyledi.. kadını annesinin evine bıraktı iki kere.. kızım duydu.. adam beni arayıpta boşanacağım tekrar sana döneceğim demesdi. o yüzden açıkalma yapıyorum. yok yuva yıkıyorsun diyoalr.. ben ne yapıyorumki... sadece zarf meselesi vardı ve o da pişmandı..
bulmaca çözüldü sanırım...en son o şekilde demişti diyorum..ama çocukları için pişmanmış.. beni yine sevmiyor.. sadece çocukları için boşanmak istiyor.. bilmiyorumki.. onu aramak istiyorum ama arayamam... bana oyle haber geliyor.. kızım babalar gününde hedie vermişty.. ben size döneceğim. hayatımı size adayacağım demiş.. kadınıda bırakacağım filan demiş.. bene hayal kuruyorum.. boşanırsada belki evlenirmiyiz diye düşünüyorum.. yoksa neden boşansın..ki ..bu kadın ne yapmış olablir.. bilmiyorum ya..
Ağlarken resim çekip size mi gönderdi te alaamm....kahkaha attım adam da patolojik. Hep elimin altında olsun istiyor. Böyle arkasından dövün ağla istiyor...
Kusura bakmadada sen antepli olamazsın antepliler gururlu olur beni bırakıp gidene geri dönmem bunun sebebide bir bayansa çocukların simdi onemlimis ilk bosandiginda önemli degil mi bunun seni bir kadın için bıraktı ise yarinda başkası için birakiradam ilk boşandığımızda öyle dedi.. bizde konuşmadık. hayır şimdi millet yuva yıkıyorsun diyorsa sanki adamla gezip dolaşıyoruz.. anlaştık.boşan gel biz evlenelim dedik. yuva yıkıyorsun diyoarlar.. adamla görüştüğüm ettiğim olmadı..sadece birkaç ay önce konuşmultuk.. o da bana zarf getirmişti evrak.evrak üstüne benim soyismimk değil kendinin soyişsmini yazmış bende bunu gördüm agladım.. sen deidm böyle yazmışsın.. sen bir ismimi söylemeye alışamadın ben ne yapayım dedim.. tek bu laf.. o da pişmanlığını söyledi.. çok acı çektiğini söyledi.. bana aglama fotoğafını gönderdi. bir acı çeken benmiyim dedi.. tabi ben biraz düzelmişken tekrar başa sardım.. demekki bu da mutlu değil dedim.. ama ndan sonra yine çocuklarla ilgili bir mevzu olsa bile annesini arıyorum.. tabiki haber getiren görüren çok.. ben haber almak istiyorum. kızımı arkadaşımı sıkıştırıyorum.. eltim anlatıyor herşeyi.. suç bende.. haber almasamm... unuturu giderim.. ama bana eltim boşanacağını söyledi.. kadını annesinin evine bıraktı iki kere.. kızım duydu.. adam beni arayıpta boşanacağım tekrar sana döneceğim demesdi. o yüzden açıkalma yapıyorum. yok yuva yıkıyorsun diyoalr.. ben ne yapıyorumki... sadece zarf meselesi vardı ve o da pişmandı..
Allah aşkına ne parası ya.. şu an benim maasım ondan yüksek.. evim var.. benim ona ihtiyacım yok maddi oalrak...sorun hayattan korkum..yanlızlık..çünkü ömür boyu evlenmem ben.. bu yüzden düzelmiyorum zaten.. doktor da böyle diyor.hasta filan değilim.. siz doktordan iyi mi biliyorsunuz.. son seansımda bitti... artık sadece kendimi çok kötü hissetiğimde gidicem.. ben kendi başıma hiçbirşey beceremiyorum. iyi maaş alıyorum ama kendimi idare edemiyroum. bütçe hesabımı yapamıyorum.. olmuyor..nedense o olmadan hiçbirşey yapamıyorum.. ya erkek kardeşim evime geldi.. komşular kim geldi kim geldi. merak ediyolar.. bunlar korkum. çevreyi çok takıyorum.. herkes çok basit yorum yapıyor. ayrıca evlilikte kendi hatalarımda vardı. belki hep o beni sucladı.. aileside hala da sucluyor.. onu bu yola ben sokmuşusum.. hala kendi evlatlarında hata bulmuyor.sanki ben gittim erkek altına yattım ya.. ama hayat şartları dul kalma psikolojisi... yanlızlık.. para filan değil benim iyi bir kariyerim ve iyi bir kazancım var.. iyi bir evim var... beni yöneten idare eden biri yok.. ondan başkasını da düşünmüyorum asla.. belki o yüzden.. hafta sonları dışarı çıkıyorum anne baba çocuklu aile görüyorum ağlamaya başlıyorum..ben çocuklarımı babasız bıkraktım diyorum.sabretseydim diyorum.. hala kendimde hata buluyorum. kadın yuva kurar ben yıktım diyorum..gideydi.. elbet sıkılır gelirdi diyoerum.. iki tane kız çocugunu nasıl yetiştirecektin diyorum.. çünkü ben çok saf ve salak birşeyim maalesef.. uyanık değilim.. insanlarla nasıl uğraşıcam.. ya ben tek başıma dolmuşa binmedim.. eşim de bindirmezdi.. lisede okul yakındı hemen.. şimdi bu sene tek tatile gidemedim kocam yok diye.. akşam dışarı çıkamıyorum..size çok komik geliyor ama 4-5 ay önce mesleğimle ilgili kursa gitmem lazımdı.. kurs akşam saat 22:00 bitiyordu.. eve nasıl giderim diye ağladım bittim.. dolmuşa biniyordum.. arkadaşlarım ailem beni arıyorlardı bindinmi indinmi diye.. durakta beni bekletiyordum.. ben böyleyim.. kimse beni tanımıyor.herkes yorum yapıyotr.. belkide buraya yazmak yanlış ama burdaki kişilerin yorumu beni etkiliyor. ne kadar başa sarsamda kendime biraz güvenim geliyor. ama bu hemen olmuyor... 10 ay oldu.. düşünsenize 33 yaşındayım. yıllardır otobüse bile binmemişim. annemlere giderken çarşıya elbise almaya hiç tek gitmedim.. hep eşimle giderdik.. market alışverişi.. şimdi zorlanıyoerum. ve yanlızlık.... çok korkuyorum... sebgide var. ama bunlarda var tabi...Allahın gücüne gitmesin bir bu adam kalsa erkek namına, ben lezbiyen olurum, karakteri düzgündür seversin dicem o da yok, heralde para nedeni
gerçekten doğrumu söylüyorsun... üzülmüyeyim diyemi... beni yanına yakıştırmazdı... tüm özgüvenimi aldı benden... herkes karısının yaşlı olduğunu söylüyor.. kızım iyi.. çünkü eskisi gibi değilim..nolarla ilgileniyorum... neler neler yapıyorum.. bunu biliyor.. önceden yemeklerini bile annem yapıyordu.onlar benim herşeyim.. sadece artık buraya anlatıyorum.. onların yanında ağlayıp zırlamıyorum.içimi buraya döküyorum.. çünk burası bana çok iyi geliyor. burda gerçekten çok aklı başında kaliteli insanlar var.bencede bende para oldugunu dusunuyorum
ben bu adama bakmam yolda gorsem hanı dıkkatımı cekmez
hem o kadar uzmus ben kadınıda gordum kadın guzel eyvallah adamın yenı karısında bence kart
uf bız bu kadına yenı bırını bulalım kadın sevdımmı tam sevıyor
ama dıkaktımı cektı yazmadan edemeyecegım
büyük cocuk , MUTSUZ
pekii onu biliyorum bunu biliyorum diyorsun eee sen ne istiyorsun o zamnn..kesinlikle hayır.... bunu biliyorum.
Sen eşinden önce cam fanusta mı yaşıyordun Allah aşkına şaçmalık bunlar!Allah aşkına ne parası ya.. şu an benim maasım ondan yüksek.. evim var.. benim ona ihtiyacım yok maddi oalrak...sorun hayattan korkum..yanlızlık..çünkü ömür boyu evlenmem ben.. bu yüzden düzelmiyorum zaten.. doktor da böyle diyor.hasta filan değilim.. siz doktordan iyi mi biliyorsunuz.. son seansımda bitti... artık sadece kendimi çok kötü hissetiğimde gidicem.. ben kendi başıma hiçbirşey beceremiyorum. iyi maaş alıyorum ama kendimi idare edemiyroum. bütçe hesabımı yapamıyorum.. olmuyor..nedense o olmadan hiçbirşey yapamıyorum.. ya erkek kardeşim evime geldi.. komşular kim geldi kim geldi. merak ediyolar.. bunlar korkum. çevreyi çok takıyorum.. herkes çok basit yorum yapıyor. ayrıca evlilikte kendi hatalarımda vardı. belki hep o beni sucladı.. aileside hala da sucluyor.. onu bu yola ben sokmuşusum.. hala kendi evlatlarında hata bulmuyor.sanki ben gittim erkek altına yattım ya.. ama hayat şartları dul kalma psikolojisi... yanlızlık.. para filan değil benim iyi bir kariyerim ve iyi bir kazancım var.. iyi bir evim var... beni yöneten idare eden biri yok.. ondan başkasını da düşünmüyorum asla.. belki o yüzden.. hafta sonları dışarı çıkıyorum anne baba çocuklu aile görüyorum ağlamaya başlıyorum..ben çocuklarımı babasız bıkraktım diyorum.sabretseydim diyorum.. hala kendimde hata buluyorum. kadın yuva kurar ben yıktım diyorum..gideydi.. elbet sıkılır gelirdi diyoerum.. iki tane kız çocugunu nasıl yetiştirecektin diyorum.. çünkü ben çok saf ve salak birşeyim maalesef.. uyanık değilim.. insanlarla nasıl uğraşıcam.. ya ben tek başıma dolmuşa binmedim.. eşim de bindirmezdi.. lisede okul yakındı hemen.. şimdi bu sene tek tatile gidemedim kocam yok diye.. akşam dışarı çıkamıyorum..size çok komik geliyor ama 4-5 ay önce mesleğimle ilgili kursa gitmem lazımdı.. kurs akşam saat 22:00 bitiyordu.. eve nasıl giderim diye ağladım bittim.. dolmuşa biniyordum.. arkadaşlarım ailem beni arıyorlardı bindinmi indinmi diye.. durakta beni bekletiyordum.. ben böyleyim.. kimse beni tanımıyor.herkes yorum yapıyotr.. belkide buraya yazmak yanlış ama burdaki kişilerin yorumu beni etkiliyor. ne kadar başa sarsamda kendime biraz güvenim geliyor. ama bu hemen olmuyor... 10 ay oldu.. düşünsenize 33 yaşındayım. yıllardır otobüse bile binmemişim. annemlere giderken çarşıya elbise almaya hiç tek gitmedim.. hep eşimle giderdik.. market alışverişi.. şimdi zorlanıyoerum. ve yanlızlık.... çok korkuyorum... sebgide var. ama bunlarda var tabi...
bu durumda 20 yaşında falan evlendiniz..bu adamla gözünüz açtınız...şimdi o olmadan nasıl yaşarım diyorsunuz..bakın bu yazdıklarınız daha mantıklı şeyler..böyle konu açan çok kadın var burda...boşanıyorum,üsgünüm,hep kendimde suç buluyorum,iyi günler aklıma geliyor ,nasıl alışıcam,çocuklar nasıl alışacak vs sdiyor herkes..ama kimse sizin gibi bana dönsün,kızlarımdan haber alıyorum,unutamıyorum,hatalıyım vss demiyor...Allah aşkına ne parası ya.. şu an benim maasım ondan yüksek.. evim var.. benim ona ihtiyacım yok maddi oalrak...sorun hayattan korkum..yanlızlık..çünkü ömür boyu evlenmem ben.. bu yüzden düzelmiyorum zaten.. doktor da böyle diyor.hasta filan değilim.. siz doktordan iyi mi biliyorsunuz.. son seansımda bitti... artık sadece kendimi çok kötü hissetiğimde gidicem.. ben kendi başıma hiçbirşey beceremiyorum. iyi maaş alıyorum ama kendimi idare edemiyroum. bütçe hesabımı yapamıyorum.. olmuyor..nedense o olmadan hiçbirşey yapamıyorum.. ya erkek kardeşim evime geldi.. komşular kim geldi kim geldi. merak ediyolar.. bunlar korkum. çevreyi çok takıyorum.. herkes çok basit yorum yapıyor. ayrıca evlilikte kendi hatalarımda vardı. belki hep o beni sucladı.. aileside hala da sucluyor.. onu bu yola ben sokmuşusum.. hala kendi evlatlarında hata bulmuyor.sanki ben gittim erkek altına yattım ya.. ama hayat şartları dul kalma psikolojisi... yanlızlık.. para filan değil benim iyi bir kariyerim ve iyi bir kazancım var.. iyi bir evim var... beni yöneten idare eden biri yok.. ondan başkasını da düşünmüyorum asla.. belki o yüzden.. hafta sonları dışarı çıkıyorum anne baba çocuklu aile görüyorum ağlamaya başlıyorum..ben çocuklarımı babasız bıkraktım diyorum.sabretseydim diyorum.. hala kendimde hata buluyorum. kadın yuva kurar ben yıktım diyorum..gideydi.. elbet sıkılır gelirdi diyoerum.. iki tane kız çocugunu nasıl yetiştirecektin diyorum.. çünkü ben çok saf ve salak birşeyim maalesef.. uyanık değilim.. insanlarla nasıl uğraşıcam.. ya ben tek başıma dolmuşa binmedim.. eşim de bindirmezdi.. lisede okul yakındı hemen.. şimdi bu sene tek tatile gidemedim kocam yok diye.. akşam dışarı çıkamıyorum..size çok komik geliyor ama 4-5 ay önce mesleğimle ilgili kursa gitmem lazımdı.. kurs akşam saat 22:00 bitiyordu.. eve nasıl giderim diye ağladım bittim.. dolmuşa biniyordum.. arkadaşlarım ailem beni arıyorlardı bindinmi indinmi diye.. durakta beni bekletiyordum.. ben böyleyim.. kimse beni tanımıyor.herkes yorum yapıyotr.. belkide buraya yazmak yanlış ama burdaki kişilerin yorumu beni etkiliyor. ne kadar başa sarsamda kendime biraz güvenim geliyor. ama bu hemen olmuyor... 10 ay oldu.. düşünsenize 33 yaşındayım. yıllardır otobüse bile binmemişim. annemlere giderken çarşıya elbise almaya hiç tek gitmedim.. hep eşimle giderdik.. market alışverişi.. şimdi zorlanıyoerum. ve yanlızlık.... çok korkuyorum... sebgide var. ama bunlarda var tabi...
hem içinden seviniyorsun hemde haber gönderiyorsun gelsende ben istemem diyee .. ne istiyorsun pekiiyuva yıkmak ne demek ya.. sanki adama bana gel diyorum.. adam bana çocukalr için bile beni arama. annemi ara dedi.. çocuklarla ilgili bile bir mevzu olsa annesi ile görüşüyorum.. yuva yıkmak ne demek ya... kadınla problemleri varmış.boşanmayı düşünüyor.. ama ben de içimden seviniyorum.. o zaman bize gelir diyorum.. sanki plan yaptık.boşanda bana gel diye... ben gelsende istemem diye haber gönderdim zaten.. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?