- 13 Mayıs 2015
- 700
- 334
- 303
- 43
- Konu Sahibi mutluluk1982
-
ya sizin yorumlarınızdan bir anda adamdan ve kendimden nefret ediyorum.. Allahım yanlış karar verdirtmesin.. bu hafta sonu ders çalışmaya başlıyacağım.. bunu kızım görürse çok mutlu olur zaten.. 28 kasımda sınavlarım var. çok sıkı ders çalışmam lazım.. aslında derse kafayı versem bu adamın sorunları beni ilgilendirmez... eltimlede görüşmeyi kesmem lazım.. tüm haberleri ben istemesemde alıyorum.. biten bitti.... offffffffff...............senin çok acil destek alman gerek.
neden bu kadar saplantılısın hiç anlamıyorum.
başka adam mı yok ya?
seni aldatmış boşamış üzerine evlenmiş bi adamı nasıl kendine koca yapacaksın aklım almıyor.
nasıl hazmedip sineye çekeceksin?
Allah aşkına ne parası ya.. şu an benim maasım ondan yüksek.. evim var.. benim ona ihtiyacım yok maddi oalrak...sorun hayattan korkum..yanlızlık..çünkü ömür boyu evlenmem ben.. bu yüzden düzelmiyorum zaten.. doktor da böyle diyor.hasta filan değilim.. siz doktordan iyi mi biliyorsunuz.. son seansımda bitti... artık sadece kendimi çok kötü hissetiğimde gidicem.. ben kendi başıma hiçbirşey beceremiyorum. iyi maaş alıyorum ama kendimi idare edemiyroum. bütçe hesabımı yapamıyorum.. olmuyor..nedense o olmadan hiçbirşey yapamıyorum.. ya erkek kardeşim evime geldi.. komşular kim geldi kim geldi. merak ediyolar.. bunlar korkum. çevreyi çok takıyorum.. herkes çok basit yorum yapıyor. ayrıca evlilikte kendi hatalarımda vardı. belki hep o beni sucladı.. aileside hala da sucluyor.. onu bu yola ben sokmuşusum.. hala kendi evlatlarında hata bulmuyor.sanki ben gittim erkek altına yattım ya.. ama hayat şartları dul kalma psikolojisi... yanlızlık.. para filan değil benim iyi bir kariyerim ve iyi bir kazancım var.. iyi bir evim var... beni yöneten idare eden biri yok.. ondan başkasını da düşünmüyorum asla.. belki o yüzden.. hafta sonları dışarı çıkıyorum anne baba çocuklu aile görüyorum ağlamaya başlıyorum..ben çocuklarımı babasız bıkraktım diyorum.sabretseydim diyorum.. hala kendimde hata buluyorum. kadın yuva kurar ben yıktım diyorum..gideydi.. elbet sıkılır gelirdi diyoerum.. iki tane kız çocugunu nasıl yetiştirecektin diyorum.. çünkü ben çok saf ve salak birşeyim maalesef.. uyanık değilim.. insanlarla nasıl uğraşıcam.. ya ben tek başıma dolmuşa binmedim.. eşim de bindirmezdi.. lisede okul yakındı hemen.. şimdi bu sene tek tatile gidemedim kocam yok diye.. akşam dışarı çıkamıyorum..size çok komik geliyor ama 4-5 ay önce mesleğimle ilgili kursa gitmem lazımdı.. kurs akşam saat 22:00 bitiyordu.. eve nasıl giderim diye ağladım bittim.. dolmuşa biniyordum.. arkadaşlarım ailem beni arıyorlardı bindinmi indinmi diye.. durakta beni bekletiyordum.. ben böyleyim.. kimse beni tanımıyor.herkes yorum yapıyotr.. belkide buraya yazmak yanlış ama burdaki kişilerin yorumu beni etkiliyor. ne kadar başa sarsamda kendime biraz güvenim geliyor. ama bu hemen olmuyor... 10 ay oldu.. düşünsenize 33 yaşındayım. yıllardır otobüse bile binmemişim. annemlere giderken çarşıya elbise almaya hiç tek gitmedim.. hep eşimle giderdik.. market alışverişi.. şimdi zorlanıyoerum. ve yanlızlık.... çok korkuyorum... sebgide var. ama bunlarda var tabi...
cocugunuzun belkı mizacıoyledır ama o cocugunuz neden hep surat asıyor?en son o şekilde demişti diyorum..ama çocukları için pişmanmış.. beni yine sevmiyor.. sadece çocukları için boşanmak istiyor.. bilmiyorumki.. onu aramak istiyorum ama arayamam... bana oyle haber geliyor.. kızım babalar gününde hedie vermişty.. ben size döneceğim. hayatımı size adayacağım demiş.. kadınıda bırakacağım filan demiş.. bene hayal kuruyorum.. boşanırsada belki evlenirmiyiz diye düşünüyorum.. yoksa neden boşansın..ki ..bu kadın ne yapmış olablir.. bilmiyorum ya..
canım eltın belkıde senle dalga gecıyorya sizin yorumlarınızdan bir anda adamdan ve kendimden nefret ediyorum.. Allahım yanlış karar verdirtmesin.. bu hafta sonu ders çalışmaya başlıyacağım.. bunu kızım görürse çok mutlu olur zaten.. 28 kasımda sınavlarım var. çok sıkı ders çalışmam lazım.. aslında derse kafayı versem bu adamın sorunları beni ilgilendirmez... eltimlede görüşmeyi kesmem lazım.. tüm haberleri ben istemesemde alıyorum.. biten bitti.... offffffffff...............
Kendinize bahane aramayın yaa benim komşum okuma yazma bilmediği halde elinde telefon gitmedği gezmediği yer kalmıyo, siz sadece bunların arkasına sığınıyosunuz yok safımda ,yok cahilimde siz safım diyebilirsiniz kendinize ama biz değiliz. İnanmıyoruz bu garip bahanelerinize.Allah aşkına ne parası ya.. şu an benim maasım ondan yüksek.. evim var.. benim ona ihtiyacım yok maddi oalrak...sorun hayattan korkum..yanlızlık..çünkü ömür boyu evlenmem ben.. bu yüzden düzelmiyorum zaten.. doktor da böyle diyor.hasta filan değilim.. siz doktordan iyi mi biliyorsunuz.. son seansımda bitti... artık sadece kendimi çok kötü hissetiğimde gidicem.. ben kendi başıma hiçbirşey beceremiyorum. iyi maaş alıyorum ama kendimi idare edemiyroum. bütçe hesabımı yapamıyorum.. olmuyor..nedense o olmadan hiçbirşey yapamıyorum.. ya erkek kardeşim evime geldi.. komşular kim geldi kim geldi. merak ediyolar.. bunlar korkum. çevreyi çok takıyorum.. herkes çok basit yorum yapıyor. ayrıca evlilikte kendi hatalarımda vardı. belki hep o beni sucladı.. aileside hala da sucluyor.. onu bu yola ben sokmuşusum.. hala kendi evlatlarında hata bulmuyor.sanki ben gittim erkek altına yattım ya.. ama hayat şartları dul kalma psikolojisi... yanlızlık.. para filan değil benim iyi bir kariyerim ve iyi bir kazancım var.. iyi bir evim var... beni yöneten idare eden biri yok.. ondan başkasını da düşünmüyorum asla.. belki o yüzden.. hafta sonları dışarı çıkıyorum anne baba çocuklu aile görüyorum ağlamaya başlıyorum..ben çocuklarımı babasız bıkraktım diyorum.sabretseydim diyorum.. hala kendimde hata buluyorum. kadın yuva kurar ben yıktım diyorum..gideydi.. elbet sıkılır gelirdi diyoerum.. iki tane kız çocugunu nasıl yetiştirecektin diyorum.. çünkü ben çok saf ve salak birşeyim maalesef.. uyanık değilim.. insanlarla nasıl uğraşıcam.. ya ben tek başıma dolmuşa binmedim.. eşim de bindirmezdi.. lisede okul yakındı hemen.. şimdi bu sene tek tatile gidemedim kocam yok diye.. akşam dışarı çıkamıyorum..size çok komik geliyor ama 4-5 ay önce mesleğimle ilgili kursa gitmem lazımdı.. kurs akşam saat 22:00 bitiyordu.. eve nasıl giderim diye ağladım bittim.. dolmuşa biniyordum.. arkadaşlarım ailem beni arıyorlardı bindinmi indinmi diye.. durakta beni bekletiyordum.. ben böyleyim.. kimse beni tanımıyor.herkes yorum yapıyotr.. belkide buraya yazmak yanlış ama burdaki kişilerin yorumu beni etkiliyor. ne kadar başa sarsamda kendime biraz güvenim geliyor. ama bu hemen olmuyor... 10 ay oldu.. düşünsenize 33 yaşındayım. yıllardır otobüse bile binmemişim. annemlere giderken çarşıya elbise almaya hiç tek gitmedim.. hep eşimle giderdik.. market alışverişi.. şimdi zorlanıyoerum. ve yanlızlık.... çok korkuyorum... sebgide var. ama bunlarda var tabi...
abla çok erken evlnemiş.kızı 12 yaşında olduğuna göre 20 sinde falan evlenmiş olmalı ,belki dha erken..adamla açmış gözünü..Evlenmeden öncede hayatın bu şekildemiydi,herşeyini ailen mi yapıyordu..
abla çok erken evlnemiş.kızı 12 yaşında olduğuna göre 20 sinde falan evlenmiş olmalı ,belki dha erken..adamla açmış gözünü..
Kimliğini mi deşifre etti? Ben eski konularınıda görmüştüm ama hiç denk gelmedim kimliğini açıkladığına.Benim mi gözümden kaçtı acaba?Ben artık tüm bu konu zincirinin kurmaca olduğunu düşünmek istiyorum. Belki de konu sahibesi ve eski eşi sandığımız insanlar tamamıyla başka insanlar bile olabilir.
Çocuklarını düşünen , çalışan , evi , parası olan bir kadın psikolojik sorunlar yaşasa dahi internet ortamında kimliğini deşifre etmeyecek kadar akıllıdır diye düşünüyorum.
Ve bu yüzden konuyu okuyan birisinin eski konularda paylaşılmış isim bilgileriyle belki de konu sahibesi olmayan bir kadını sosyal hizmetlerle karşı karşıya getirmemesi için @Kazen , @Mune , konuya bakılabilir mi diyorum.
bir konusunu yönetim kaldırmıştı hatırldaığı kadarıyla..o konuda söylemişti..Kimliğini mi deşifre etti? Ben eski konularınıda görmüştüm ama hiç denk gelmedim kimliğini açıkladığına.Benim mi gözümden kaçtı acaba?
gerçekten doğrumu söylüyorsun... üzülmüyeyim diyemi... beni yanına yakıştırmazdı... tüm özgüvenimi aldı benden... herkes karısının yaşlı olduğunu söylüyor.. kızım iyi.. çünkü eskisi gibi değilim..nolarla ilgileniyorum... neler neler yapıyorum.. bunu biliyor.. önceden yemeklerini bile annem yapıyordu.onlar benim herşeyim.. sadece artık buraya anlatıyorum.. onların yanında ağlayıp zırlamıyorum.içimi buraya döküyorum.. çünk burası bana çok iyi geliyor. burda gerçekten çok aklı başında kaliteli insanlar var.
Kimliğini mi deşifre etti? Ben eski konularınıda görmüştüm ama hiç denk gelmedim kimliğini açıkladığına.Benim mi gözümden kaçtı acaba?
senıde gordum bengerçekten doğrumu söylüyorsun... üzülmüyeyim diyemi... beni yanına yakıştırmazdı... tüm özgüvenimi aldı benden... herkes karısının yaşlı olduğunu söylüyor.. kızım iyi.. çünkü eskisi gibi değilim..nolarla ilgileniyorum... neler neler yapıyorum.. bunu biliyor.. önceden yemeklerini bile annem yapıyordu.onlar benim herşeyim.. sadece artık buraya anlatıyorum.. onların yanında ağlayıp zırlamıyorum.içimi buraya döküyorum.. çünk burası bana çok iyi geliyor. burda gerçekten çok aklı başında kaliteli insanlar var.
Kariyerim var dediğine göre okula falan gitmiş olmalı. Yani köyde yaşasa hiç bir yere çıkmasa anlarım ama şu durumda bahane geliyor bunlar bana.abla çok erken evlnemiş.kızı 12 yaşında olduğuna göre 20 sinde falan evlenmiş olmalı ,belki dha erken..adamla açmış gözünü..
işte buu yaaa kendine biraz güven ve birey oll kendin için böyle aciz hissetme kendini aslanlar gibi bir annesin sen tiyatrolara git ,,sinemalara git denize git evlatlarınla gez dolaş evlatlarınla tatile gitt sen bir insansın yahuu ah ah sen benim komşum olacaktınkii bak ben sana şu güzel dünyayı nasıl yaşatırdımm..tutturmuşsun koca da koca onsuz bişiy yapamam bırak bu işleride silkelenn .. evletlerinla mesut yaşa benide burda sinir etme yaaa .. güçlü ol güçlü ol güçlü oll..ya sizin yorumlarınızdan bir anda adamdan ve kendimden nefret ediyorum.. Allahım yanlış karar verdirtmesin.. bu hafta sonu ders çalışmaya başlıyacağım.. bunu kızım görürse çok mutlu olur zaten.. 28 kasımda sınavlarım var. çok sıkı ders çalışmam lazım.. aslında derse kafayı versem bu adamın sorunları beni ilgilendirmez... eltimlede görüşmeyi kesmem lazım.. tüm haberleri ben istemesemde alıyorum.. biten bitti.... offffffffff...............
doğru söylüyorsunuz.. inanın etrafımdaki insanlada bunu söylüor.. teşekkür edeirm yorumlar için..BEN HASTA DEĞİLİM..ZAYIFIM..HEMDE ÇOK ZAYIF..BU ADAM ÖZGÜVENİMİ ALDI BENDEN..BURDAKİ İNSANLAR GÜZELSİN FİLAN DİYO.. BENDE HADİYA DİYORUM.. APTAL GİBİ HADİ YA DİYORUM.. BEN GÜZELMİYİM DİYORUM.. ADAM BENİ ÇİRKİN OLDUĞUM İÇİN BIRAKMADI ASLINDA.. HERKES ÇOK HAKLI HERKES... YA ÇEVREMDEKİLER HADİ OBJEKTİF DEĞİL BURDAKİ İNSANLAR BENİ TANIMIYORKİ... şu an kızım her akşam ders çalış diyor.. kafam basmıyor.. hep aldığım haberlerle merak ediyorum.. ne oldu ne oalcak. gelermi başkası ile yeniden evlenirmi.. gelmezse bana boşandıktan sonra ben gidip ailesine yalvarsam mı.. ya kendimden nefret ediyorum.. hayatta yaşadığım zorluklar beni ona itiyor.. bu maddi dğeil ama.. daha önceki konuılarımda da anlatmıştım. bu adamın arkadaşı bile bana yazdı.. dul kadlım ya.adam evli 8 aylık eşi hamile.. eski eşimin zaafımı olduğunbu biliyor bana mesaj atıyor neymişte eşimi görmüş konuşmuşlar benden bahsetmiş.. bende mal gibi atlıyorum.. ne konuştunuz ne dedi diyer.. sonra adam bana mesajlar atmaya başladı.. çok güzelsin bebek gibisin diye... bende eski kocamı aradım.. küfür ettim hayatımı mahvettin.. burda dul yaşamak o kadar zorki.. dedim.. lan senin kaç yıllık arkadaşın bile bana asıldı demiştim.. şu zarfın üstüne kendi soyismini yazmıştı ya.. sonrada o da acı çektiğini söylemişti. bende yüz buldum bunları anlatmıştım.. buda adamı gitti dövdü.. seni rahatsız eden olursa söyle bana demişti.. sonra kursa gittim.. ordaki evli hoca yemeğe çıkalım dedi.. arada selam diye mesajlar attı.. bende bozdum attım.. ya öyle yollu gibide görünmüyorumki.. açık sacık giyinmem.. makyaj yapmam..yani eski eşim varken nasıl giyiniyorsam nasıl davranıyorsam öyleyim..hiç dğeişmedim.. ama işte bir kere dulmusun.. dul.. bir yem atıyorlar.. sonra zaten vazgeçiyorlar...ama bunlar beni çok yıprattı.. ondan başkası ile de evlenmem.. eğer benim için değil boşanırsada belki diyorum idi.. ancak burda yazılanları okuyorum bir gaza geliyorum.. hayır istemiyorum diyoerum..ama yaşadığım zorluklar geliyor aklıma.. yok yok başımda bir erkek olsun diyorum... ya bir sürü erkek gibi yaşayan kadınlar var.. Alalhım hakkıma ne hayırlısı ise onu versin.. yoruldum artıkCocuk gulumsemıyor bılmıyorum belkıde hassas bakıyorum ama cocuk buyuk zaten babasını sevıyor bellıkı paylasımlarınıda gordum.
bılmıyorum kadının maddı durumu ıyı mı degılmı fakat sanıyorumkı evı, evıde guzel gozukuyor
bence kendıne yazık edecek cokta zayıf bı kadın bende dırek bagladım kadın uzuntuden bu kadar zayıf dıye
ne bılım bence destek alsın ve bu adamı bıraksın kesınlıkle bıraksın
köyde yaşamış olanlar daha bile cesur oluyorlar..korunaklı hayat yaşayan kadınlarda bu korku daha baskın bana göre..Kariyerim var dediğine göre okula falan gitmiş olmalı. Yani köyde yaşasa hiç bir yere çıkmasa anlarım ama şu durumda bahane geliyor bunlar bana.
ya ne parası Allah aşkına.. deliricem ya...ben ondan daha iyiyim ..konumumu daha iyi..maaşım daha iyi.. lütfen son yazdığım yorumlara bakablirseniz sevinirim.. yaşadğım zorluklar beni ona itti.. o zaman anlat.. o zaman akıl ver... başına bunlar gelmemesi için şöyle yap böyle yap de... bunları o adam olmadan da başarablirsin de.. bana yararlı olmak istiyorsanız böyle yorumlar yapın.. evet kabul ediyorum..hasta değilim ama çok zayıfım..çok....sırf parası var diye kendini bu kadar aşağılanmaya değer mi?
bak paran vardoğru söylüyorsunuz.. inanın etrafımdaki insanlada bunu söylüor.. teşekkür edeirm yorumlar için..BEN HASTA DEĞİLİM..ZAYIFIM..HEMDE ÇOK ZAYIF..BU ADAM ÖZGÜVENİMİ ALDI BENDEN..BURDAKİ İNSANLAR GÜZELSİN FİLAN DİYO.. BENDE HADİYA DİYORUM.. APTAL GİBİ HADİ YA DİYORUM.. BEN GÜZELMİYİM DİYORUM.. ADAM BENİ ÇİRKİN OLDUĞUM İÇİN BIRAKMADI ASLINDA.. HERKES ÇOK HAKLI HERKES... YA ÇEVREMDEKİLER HADİ OBJEKTİF DEĞİL BURDAKİ İNSANLAR BENİ TANIMIYORKİ... şu an kızım her akşam ders çalış diyor.. kafam basmıyor.. hep aldığım haberlerle merak ediyorum.. ne oldu ne oalcak. gelermi başkası ile yeniden evlenirmi.. gelmezse bana boşandıktan sonra ben gidip ailesine yalvarsam mı.. ya kendimden nefret ediyorum.. hayatta yaşadığım zorluklar beni ona itiyor.. bu maddi dğeil ama.. daha önceki konuılarımda da anlatmıştım. bu adamın arkadaşı bile bana yazdı.. dul kadlım ya.adam evli 8 aylık eşi hamile.. eski eşimin zaafımı olduğunbu biliyor bana mesaj atıyor neymişte eşimi görmüş konuşmuşlar benden bahsetmiş.. bende mal gibi atlıyorum.. ne konuştunuz ne dedi diyer.. sonra adam bana mesajlar atmaya başladı.. çok güzelsin bebek gibisin diye... bende eski kocamı aradım.. küfür ettim hayatımı mahvettin.. burda dul yaşamak o kadar zorki.. dedim.. lan senin kaç yıllık arkadaşın bile bana asıldı demiştim.. şu zarfın üstüne kendi soyismini yazmıştı ya.. sonrada o da acı çektiğini söylemişti. bende yüz buldum bunları anlatmıştım.. buda adamı gitti dövdü.. seni rahatsız eden olursa söyle bana demişti.. sonra kursa gittim.. ordaki evli hoca yemeğe çıkalım dedi.. arada selam diye mesajlar attı.. bende bozdum attım.. ya öyle yollu gibide görünmüyorumki.. açık sacık giyinmem.. makyaj yapmam..yani eski eşim varken nasıl giyiniyorsam nasıl davranıyorsam öyleyim..hiç dğeişmedim.. ama işte bir kere dulmusun.. dul.. bir yem atıyorlar.. sonra zaten vazgeçiyorlar...ama bunlar beni çok yıprattı.. ondan başkası ile de evlenmem.. eğer benim için değil boşanırsada belki diyorum idi.. ancak burda yazılanları okuyorum bir gaza geliyorum.. hayır istemiyorum diyoerum..ama yaşadığım zorluklar geliyor aklıma.. yok yok başımda bir erkek olsun diyorum... ya bir sürü erkek gibi yaşayan kadınlar var.. Alalhım hakkıma ne hayırlısı ise onu versin.. yoruldum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?