boşanmayı bir türlü kabul etmiyor ve geri gelsin diyorum.şehir değiştirdim.kaçtim ama olmuyor..

ya sizin yorumlarınızdan bir anda adamdan ve kendimden nefret ediyorum.. Allahım yanlış karar verdirtmesin.. bu hafta sonu ders çalışmaya başlıyacağım.. bunu kızım görürse çok mutlu olur zaten.. 28 kasımda sınavlarım var. çok sıkı ders çalışmam lazım.. aslında derse kafayı versem bu adamın sorunları beni ilgilendirmez... eltimlede görüşmeyi kesmem lazım.. tüm haberleri ben istemesemde alıyorum.. biten bitti.... offffffffff...............

Evlenmeden öncede hayatın bu şekildemiydi,herşeyini ailen mi yapıyordu..

cocugunuzun belkı mizacıoyledır ama o cocugunuz neden hep surat asıyor?
soyle bır baksanıza
sızde oyle gozlerınızden mutsuzluk okunuyor komsularınızla borek acarken bıle mutsuzsunuz
o cocuguuzun kendısıyle ılgılenmesı gerekıyor aranızda pinpon topu gibi sekmesi değil.
cocuklarınız esınızın evıne gıdıyormu?

canım eltın belkıde senle dalga gecıyor
ıyımı degılmı senle bılemezsın
belkıde onların evıne gıdıyor cay ıcıyor sohbet edıyor
o senın arkadasın olamaz mesafe koy ondan haber almaya calısma en azından eltın uzerinden

Kendinize bahane aramayın yaa benim komşum okuma yazma bilmediği halde elinde telefon gitmedği gezmediği yer kalmıyo, siz sadece bunların arkasına sığınıyosunuz yok safımda ,yok cahilimde siz safım diyebilirsiniz kendinize ama biz değiliz. İnanmıyoruz bu garip bahanelerinize.
Kocasız yapamıyosunuz tek doğrunuz bu ,adama sadece yapışmışsınız o da her moreli bozulup canı sıkıldığında size koşuyo 2 kere denemişsiniz artık birdaha deneyince adamın içinden melekmi çıkıcak komiksiniz gerçekten.

abla çok erken evlnemiş.kızı 12 yaşında olduğuna göre 20 sinde falan evlenmiş olmalı ,belki dha erken..adamla açmış gözünü..

20 yaşında bile olsa hiç mi kendi başına birşeyler yapmadı acaba,ben onu merak ediyorum..
Ne kadar gözünü açsada tek başına bişiler yapmıştır herhalde..

Kimliğini mi deşifre etti? Ben eski konularınıda görmüştüm ama hiç denk gelmedim kimliğini açıkladığına.Benim mi gözümden kaçtı acaba?

@karamelek888 ilk eşimden ayrıldıgımda annemle pazara gıtmem 3 ay sonra fılandı
pazara gırdım ve bır yumru oturdu bogazıma senın aılenle ayrı evın var ,anladıgım kadarıyla. benım yoktu aılemleydım halıyle alan degıl sadece tasıma gorevıyle annemın yanındaydım. zor bılıyorum bızde yasadık cok zor . bende kredı kartı eksterımı bıle takıp edemıyordum fatura fılan odemek daha hala 1 kere bıle odemedım 2. evlendım (3 sene once) ama ayrıldıgım donem cok koymustu bunlar bana
bence sen altına once bır araba cek
ve rahat rahat yavas yavas acıl derım. tatıle neden gıtmedın esın yok dıye.keşke gıtseydın

CuteMom un yazdığı şeylerden en ilgilendiğin noktaya bak kızının mutsuzluğu dururken pess

Kimliğini mi deşifre etti? Ben eski konularınıda görmüştüm ama hiç denk gelmedim kimliğini açıkladığına.Benim mi gözümden kaçtı acaba?

Konuda , bazı arkadaşlar eski konularında kendi adını ve eski eşinin adını paylaştığını yazmışlar. O isimlerdeki face hesaplarına bakmışlar.

O yüzden görsel yorumlar da yapılıyor.

Konu sahibesinin kendi kimliğini deşifre edeceğine inanmıyorum tüm yazdıklarına bakarak ve bu işin içinde bir iş olabilir diyorum.

senıde gordum ben
karısı guzel degıl
zaten adamda hıc guzel bırı degıl asla
sen guzelsın ama sana hıc yakısmıyor bunlar

abla çok erken evlnemiş.kızı 12 yaşında olduğuna göre 20 sinde falan evlenmiş olmalı ,belki dha erken..adamla açmış gözünü..
Kariyerim var dediğine göre okula falan gitmiş olmalı. Yani köyde yaşasa hiç bir yere çıkmasa anlarım ama şu durumda bahane geliyor bunlar bana.

işte buu yaaa kendine biraz güven ve birey oll kendin için böyle aciz hissetme kendini aslanlar gibi bir annesin sen tiyatrolara git ,,sinemalara git denize git evlatlarınla gez dolaş evlatlarınla tatile gitt sen bir insansın yahuu ah ah sen benim komşum olacaktınkii bak ben sana şu güzel dünyayı nasıl yaşatırdımm..tutturmuşsun koca da koca onsuz bişiy yapamam bırak bu işleride silkelenn .. evletlerinla mesut yaşa benide burda sinir etme yaaa .. güçlü ol güçlü ol güçlü oll..

doğru söylüyorsunuz.. inanın etrafımdaki insanlada bunu söylüor.. teşekkür edeirm yorumlar için..BEN HASTA DEĞİLİM..ZAYIFIM..HEMDE ÇOK ZAYIF..BU ADAM ÖZGÜVENİMİ ALDI BENDEN..BURDAKİ İNSANLAR GÜZELSİN FİLAN DİYO.. BENDE HADİYA DİYORUM.. APTAL GİBİ HADİ YA DİYORUM.. BEN GÜZELMİYİM DİYORUM.. ADAM BENİ ÇİRKİN OLDUĞUM İÇİN BIRAKMADI ASLINDA.. HERKES ÇOK HAKLI HERKES... YA ÇEVREMDEKİLER HADİ OBJEKTİF DEĞİL BURDAKİ İNSANLAR BENİ TANIMIYORKİ... şu an kızım her akşam ders çalış diyor.. kafam basmıyor.. hep aldığım haberlerle merak ediyorum.. ne oldu ne oalcak. gelermi başkası ile yeniden evlenirmi.. gelmezse bana boşandıktan sonra ben gidip ailesine yalvarsam mı.. ya kendimden nefret ediyorum.. hayatta yaşadığım zorluklar beni ona itiyor.. bu maddi dğeil ama.. daha önceki konuılarımda da anlatmıştım. bu adamın arkadaşı bile bana yazdı.. dul kadlım ya.adam evli 8 aylık eşi hamile.. eski eşimin zaafımı olduğunbu biliyor bana mesaj atıyor neymişte eşimi görmüş konuşmuşlar benden bahsetmiş.. bende mal gibi atlıyorum.. ne konuştunuz ne dedi diyer.. sonra adam bana mesajlar atmaya başladı.. çok güzelsin bebek gibisin diye... bende eski kocamı aradım.. küfür ettim hayatımı mahvettin.. burda dul yaşamak o kadar zorki.. dedim.. lan senin kaç yıllık arkadaşın bile bana asıldı demiştim.. şu zarfın üstüne kendi soyismini yazmıştı ya.. sonrada o da acı çektiğini söylemişti. bende yüz buldum bunları anlatmıştım.. buda adamı gitti dövdü.. seni rahatsız eden olursa söyle bana demişti.. sonra kursa gittim.. ordaki evli hoca yemeğe çıkalım dedi.. arada selam diye mesajlar attı.. bende bozdum attım.. ya öyle yollu gibide görünmüyorumki.. açık sacık giyinmem.. makyaj yapmam..yani eski eşim varken nasıl giyiniyorsam nasıl davranıyorsam öyleyim..hiç dğeişmedim.. ama işte bir kere dulmusun.. dul.. bir yem atıyorlar.. sonra zaten vazgeçiyorlar...ama bunlar beni çok yıprattı.. ondan başkası ile de evlenmem.. eğer benim için değil boşanırsada belki diyorum idi.. ancak burda yazılanları okuyorum bir gaza geliyorum.. hayır istemiyorum diyoerum..ama yaşadığım zorluklar geliyor aklıma.. yok yok başımda bir erkek olsun diyorum... ya bir sürü erkek gibi yaşayan kadınlar var.. Alalhım hakkıma ne hayırlısı ise onu versin.. yoruldum artık

Kariyerim var dediğine göre okula falan gitmiş olmalı. Yani köyde yaşasa hiç bir yere çıkmasa anlarım ama şu durumda bahane geliyor bunlar bana.
köyde yaşamış olanlar daha bile cesur oluyorlar..korunaklı hayat yaşayan kadınlarda bu korku daha baskın bana göre..

sırf parası var diye kendini bu kadar aşağılanmaya değer mi?
ya ne parası Allah aşkına.. deliricem ya...ben ondan daha iyiyim ..konumumu daha iyi..maaşım daha iyi.. lütfen son yazdığım yorumlara bakablirseniz sevinirim.. yaşadğım zorluklar beni ona itti.. o zaman anlat.. o zaman akıl ver... başına bunlar gelmemesi için şöyle yap böyle yap de... bunları o adam olmadan da başarablirsin de.. bana yararlı olmak istiyorsanız böyle yorumlar yapın.. evet kabul ediyorum..hasta değilim ama çok zayıfım..çok....

dulsun diye sana yazanlar,evliyken yazmıyor muydu?? evli halimle bana yazan çok oluyor mesela..
takmayın bunlara,sizin bir erkeğe ihtiyacınız yok başınızda duracak..kendi ayklaırnız üstünde duraabilrsiniz..kızlarınıza da örnek olmalısınız..annesinin zayıf bir kadın olduğunu görmemeli,annesi hep kahramanı olmalı..ilerde o da güçlü olsun diye..

bak paran var
al bı araba kendıne
bak suanda cınemaxımuma
bu aksam bende sınemaya gıdıcem cocugumla
al cocuklarını sınemaya gotur
tıyatroya gotur
basketbola ver cocuklarını
buyugunu
ufagıyla yuzmeye basla
bu dunyayı senmı kurtaracaksın yaw bır dul'dan daha.
bızde dulduk bızde yasadık normal oluyor takılma korkma
herseyı senmı kurtaracaksın bu adam sana gelse baska kadınlarla gıttıgını geldıgını duysan sen katıl olursun
ılla evlenmen sart degıl zaten suan evlenemezsın bu kafayla
al elıne bı kıtap pucca bak al ama oku lutfen oku bambaska seylerde var hayatta.
havalar sogumadan antalyaya gıdın bır otele guzel bır yere kafan dagılsın sen sag onlar selamet
bırak ya hersey oldugu gıbı kalsın

sen evde kızlarınla yasıyorsun dımı?
harıka olmalı adamın coraplarını toplamıyorsun aksamları evdden.
cocuklar uyuyunca fılm ızle kahve ıc nescafe ıc nasıl guzel tadı latte ıc mıs gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…