- Konu Sahibi mutluluk1982
-
Cnm ailesi tabi ıstemez kadına çektirmişler anladığım kadarıyla oğlu tekrar dönse oğullarının kendılerınden uzaklaşacağını düşünüyorlardırKomik misiniz?
Adam dönmek istiyor da ailesi izin vermiyor ha?
Siz de inandınız öyle mi?
Hadi yaa öyle mi olmuşİnanılır gibi değil üşenmedim eski konulara baktım kocasını başka kadınla kendi yatagında basmış kocası aylarca baska kadınlarla aldattığını itiraf etmiş hatta her erkek aldatır ne var bundada demiş bunlar iki kez birbirleriyle evlenip boşanmış şimdi adam tekrar baskasıyla evlenmiş kalbime söz geciremiyorum ne yapayım boşanıp bana dönecek.. Ne desem boş kesinlikle ortada bir ruh hastalığı var bu adam altınla mı kaplı nasıl bir adam delirmemek elde değil ilk defa bir konuya mantığımla bir yorum getiremedim pes diyorum sadece sana kim ne dese boş..
çevresi de bunalmış artık..burdaki konuları gibi devamlı başa sarıyor..usanmışlar artık bu saplantıdan,kim ne dese ne yapsa olmamış..kendisi anlatıyordu..anlattğına göre eğitimli,işi gücü olan iyi çevrede bir kadın..
belki de hastaneye falan yatmalı tedavi için. çcouklar elinden alınmalı ama kesin görüşüm budur..
al konu sahibi sana en acımasız yorumum da budur: çocuklarınla kalmayı hak etmiyorsun,git seni hor gören aldatan ökzü kocanın koynunda yaşa sen..
Valla çok emek harcadım öyle uzun uzun yazmış ki işin özeti bu ama içinde daha neler var neler.. Birde herşeyi bırakıp baska şehre gitmiş aileside onunla gelmiş bu üçüncü kez bu adamla evlenmek istiyor ama aileside karsı çıkıyor ama hanfendi liseli aşık gibi birde okumuş iş sahibi bir bayan ikide kızı var..çok enteresan.Hadi yaa öyle mi olmuş
Özet geçtiğin için sağol
Pessssyine herkes çok acımasız yorum yapacak.ama şu kalbime laf geçiremiyorum.biraz toparlanmıştım.boşandım ve unuttmaya çalııyordum. ben vazgeçtim derken o pişman ve geri dönmek istiyor.evlendi ve eşinden boşanmayı düşünüyor. kadını boşamak istiyormuş.kadında boşanmayı istemiyor. eski eşimin ailesi kadının arkasındaymış.biz boşanmana izin vermeyiz demişler.Allah isterse herşey olur ama bu benim hakkıma hayırlı değil ki olmuyor.. ama ben neden kabul etmiyorum.neden..o kadar dermansısımki..o kadar yorgunumki.. düzelmiyorum.ben ailesine ne kötülük yaptım.neden benim evliliğim için bu kadr mücadele etmediler.. neden.. üstelik benim vazgeçilmezlerim vardı.çocuklar vardı. uzun bir birliktelik.. bu kadında ne var. 4 aylık bir evlilik.. oğulları çocuklarına dönmek istiyor..neden izin vermiyorlar.. çok yıpranıyorum. olmuyor.. herşeyden vazgeçtim.buralara kadar geldim.unutmak için. olmuyor.fayda etmiyor.kimseyi alamıyorum hayatıma.. istemiyorum.. ne olur birileri bana yardım etsin.. ne olur..Allahım ne olur yardım et.. iyileşmek unutmak istiyorum.. aslında ailemi tekrar istiyorum.ne olur herkes izin verse.kimse karşı çıkmasa.. bir akıl git memlekete.. yalvar..o insanların ayağına kapan.. bizi ayırmayın..izin verin.. diyesim geliyor. ancak sonra diyorum bu insanlar sana neler yaptı..değermi.. onların elini öpmeye ayaklarına kapanmaya değermi..benimde hatalarım vardı ama ben aldatıldım.. ben ihanete ugradım.. ben bi yalvarayım yine.. herzamanki yaptığım gibi..neden önüme bakamıyorum.neden.. bu kadar boşanan insanlar var.. neden ben mutlu olmayı başaramıyorum.. yaşamak istemiyorum şu iki çocugum olmasa.. hiç halim yok.mutsuzum.
Ben gerçekten bazen bu konunun fake olduğunu düşünüyorum.
Böyle bir saplantı olmasına inanamıyorum, inanmak istemiyorum.
İkinci böyle düşünme nedenim ; herşey arka arkaya gelişiyor. Kısa zaman aralıklarıyla.
Bilemiyorum. Nasıl çocuklarına üzülmez, ailesi onlar halbuki..
Bu adam kim ya kim ?
aşk var aşk.konu sahibi öyle aşık ki güya aşk bunun adı gözü kimseyi görmüyor.kızı bile babamı unut artık anne diyordu...
daha ötesi ne var?
nerden nasıl görüyorsunuz çoğu kişi görmüş merak ediyorum.Ben konu sahibesini gördüm gayet hoş biri elini sallasa ellisidir eminim. Keşke kafaya takmak yerine yeni aşklara yelken açsa.
nerden nasıl görüyorsunuz çoğu kişi görmüş merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?