boşanmayı bir türlü kabul etmiyor ve geri gelsin diyorum.şehir değiştirdim.kaçtim ama olmuyor..

Komik misiniz?
Adam dönmek istiyor da ailesi izin vermiyor ha?
Siz de inandınız öyle mi?
Cnm ailesi tabi ıstemez kadına çektirmişler anladığım kadarıyla oğlu tekrar dönse oğullarının kendılerınden uzaklaşacağını düşünüyorlardır

İnanılır gibi değil üşenmedim eski konulara baktım kocasını başka kadınla kendi yatagında basmış kocası aylarca baska kadınlarla aldattığını itiraf etmiş hatta her erkek aldatır ne var bundada demiş bunlar iki kez birbirleriyle evlenip boşanmış şimdi adam tekrar baskasıyla evlenmiş kalbime söz geciremiyorum ne yapayım boşanıp bana dönecek.. Ne desem boş kesinlikle ortada bir ruh hastalığı var bu adam altınla mı kaplı nasıl bir adam delirmemek elde değil ilk defa bir konuya mantığımla bir yorum getiremedim pes diyorum sadece sana kim ne dese boş..

Hadi yaa öyle mi olmuş
Özet geçtiğin için sağol

E yatması gerekiyorsa yatacak hastaneye.
Yazık çocuklara

Ben konu sahibesini gördüm gayet hoş biri elini sallasa ellisidir eminim. Keşke kafaya takmak yerine yeni aşklara yelken açsa.

Diğer konunda da söylemiştim , bu kafayla aileni yarın yolda bırakırsın. Ailen senin için şehir değiştirmiş, sırtlanmış seni, sen hala sana hayatının hatasını yapmış adama ailem diyorsun.

Üstelik bu adam çok karaktersiz, başka bir hayatı döndürüp dönmek istiyormuş. Buna çocuklar bile güler.

Size gelecek yine başkasına gidecek.

Artık konuna yazmak bile anlamsız geliyor. Biri hastaysa tedavi olmalı , terapi görmeli, kangrense kesip atmalı.
Yok ama ben illa ateşe gideceğim deyip duruyorsun. Yap o zaman neden konu açıp duruyorsun.
Kimseyi dinlemiyorsun.

Hadi yaa öyle mi olmuş
Özet geçtiğin için sağol
Valla çok emek harcadım öyle uzun uzun yazmış ki işin özeti bu ama içinde daha neler var neler.. Birde herşeyi bırakıp baska şehre gitmiş aileside onunla gelmiş bu üçüncü kez bu adamla evlenmek istiyor ama aileside karsı çıkıyor ama hanfendi liseli aşık gibi birde okumuş iş sahibi bir bayan ikide kızı var..çok enteresan.

insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş o yüzden çok yorum yapmaya bile korkuyorum bu duruma. yoksa bayağa ağır konuşucam. gidin tedavi olun lütfen. yatağınızda kadınla bastığınız bi adamı nasıl sevebiliyosunuz. önceki konularınızda dahil sizin psikolojik bir sorununuz olduğu net. burda herkes aynı şeyi demiş siz hala dert yanıyosunuz. siz çocuklarını seven bir anne misiniz gerçekten yoksa psikolojik sorunununuz mu bunları yaptırıyor? eski kocanızı sevdiğinizden asla bahsetmeyin. siz sadece koca da koca diye ortalıkta gezinen çarpık ilişkilerden haz alıp yaşayan sorunlu birisiniz acilen ciddi olaraak diyorum ki tedavi olmalısınız

Ben gerçekten bazen bu konunun fake olduğunu düşünüyorum.
Böyle bir saplantı olmasına inanamıyorum, inanmak istemiyorum.

İkinci böyle düşünme nedenim ; herşey arka arkaya gelişiyor. Kısa zaman aralıklarıyla.

Bilemiyorum. Nasıl çocuklarına üzülmez, ailesi onlar halbuki..

Bu adam kim ya kim ?

Pessss

Ya havle diye baslicam simdi
Biz de sandik ki duzeldin be arkadasim
Yazdiklarin arasindan cevap verecegim tek sey cocuklar asla bir iliskinin vazgecilmezi degildir bunu unutma
Huzursuz mutsuz eslerin birbirini kandirdigi aldattigi evliliklerde eger ki cocuk varsa zaten hemen bosanilmali ve cocuklari bu rezil ortamdan uzak tutmalidir tam tersine
Ama sen anlamiyorsun ki birsey
Psikolojin bozuk,hastaneye yatmani tavsiye ederim zira bu kafayla cocuga bakilmaz
Eski esinin simdiki karisinda da ne var bu kadinda diye bahsetme daha fazla kuculme sana ne onda ne varmis ne yokmus sen kendine bak
Ne erkek askiymis arkadas ne erkekmis pessss yaaa beni benden aldi valla

Önyargı olacak ama bu adam eminim pek de bir meziyeti olmayan her bakımdan orta halli biri.
Ama konu sahibi içinde nereye oturtmuşsa çocuk mocuk önemli değil, kendi kendilerine büyür onlar.

Çocuksuz olsa ne hali varsa görsün, koşsun peşinden istediği kadar.
Bir annenin çocuklarına bunu yapabildiğine inanmak istemiyorum.

Şu başa gelen eski sıfatı sizin için hiç önemli değil dimi? Hala kocan sanıyorsun onu ama ESKİ kocan yani eskiden kocandı... Anlatabildim mi??? Şimdi yuva yıkan 3. Kişi sıfatını taşıyanda sensin.. Başkasının Kocasının karısını bırakıp sana gelmesini istiyorsun ve eskiden kocandı çocuklarının babası olması gayet yaptıklarını masumlaştıran sebepler sanıyorsun.. Ama maalesef sen başkasının Kocasını almak istiyorsun...!

canım yapma bunu kendine daha fazla lütfen yaa... nolur kendini sev biraz. Ailesi boşanmasını istemez tabi çünkü siz iki kere boşanmışsınız demek ki olmuyormuş. ikinci kadından da boşandı dedirtmek istemezler. O kadının da 2. evliliğiymiş. Girmeyin günahına. Bu toplum boşanmış kadına malesef zaten önyargılı bakıyo o kadının adı bu sefer de iki kere boşandı'ya çıkacak. Onun suçu ne? Sizin kendinizden emin olmadan aldığınız ve yalamaya çevirdiğiniz hataları niye o ödesin. Boşanan sizsiniz. Yapma. Sen orda o adam için ağlamaya devam ettikçe adamın kafası karışacak ve kadının günahına gireceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…