- 11 Ocak 2013
- 593
- 591
- 333
- Konu Sahibi mutluluk1982
-
Ben gerçekten bazen bu konunun fake olduğunu düşünüyorum.
Böyle bir saplantı olmasına inanamıyorum, inanmak istemiyorum.
İkinci böyle düşünme nedenim ; herşey arka arkaya gelişiyor. Kısa zaman aralıklarıyla.
Bilemiyorum. Nasıl çocuklarına üzülmez, ailesi onlar halbuki..
Bu adam kim ya kim ?
Önyargı olacak ama bu adam eminim pek de bir meziyeti olmayan her bakımdan orta halli biri.
Ama konu sahibi içinde nereye oturtmuşsa çocuk mocuk önemli değil, kendi kendilerine büyür onlar.
Çocuksuz olsa ne hali varsa görsün, koşsun peşinden istediği kadar.
Bir annenin çocuklarına bunu yapabildiğine inanmak istemiyorum.
Ben eski konuda gördüydüm:)) hatun ismini söylexdi fbdan baktım.
Hafiye gibisiniz :) Merak ettim şimdi gerçekten.
Fake olsaydı bu konu ne iyi olurdu.
O çocuklara üzülüyor insan. Aslında konu sahibine ve ailesine de üzülüyorum.
Hayatını mahvediyor.
Brad Pitt'in bakışları, Johny Deep'in dudakları, George Clooney'in gülüşü, Richard Gere'in karizması, David Becham'ın atletik yapısı Nihat Doğan'ın beyni, Mehmet Ali Erbil'in ahlakı varmış.
Kim olsa kopamaz
İnanılır gibi değil üşenmedim eski konulara baktım kocasını başka kadınla kendi yatagında basmış kocası aylarca baska kadınlarla aldattığını itiraf etmiş hatta her erkek aldatır ne var bundada demiş bunlar iki kez birbirleriyle evlenip boşanmış şimdi adam tekrar baskasıyla evlenmiş kalbime söz geciremiyorum ne yapayım boşanıp bana dönecek.. Ne desem boş kesinlikle ortada bir ruh hastalığı var bu adam altınla mı kaplı nasıl bir adam delirmemek elde değil ilk defa bir konuya mantığımla bir yorum getiremedim pes diyorum sadece sana kim ne dese boş..
Valla çok emek harcadım öyle uzun uzun yazmış ki işin özeti bu ama içinde daha neler var neler.. Birde herşeyi bırakıp baska şehre gitmiş aileside onunla gelmiş bu üçüncü kez bu adamla evlenmek istiyor ama aileside karsı çıkıyor ama hanfendi liseli aşık gibi birde okumuş iş sahibi bir bayan ikide kızı var..çok enteresan.
bu adam size dönmezse( ki bence ailesinin izin vermemsi bir yalan) sen bu adamıda kendinide öldüreceksin gibi geliyor bana
sanırsın adam dünyanın yakısıklısı kaslısı cekıcısı
bıldıgın sumuklu adam ne var bu kadar? merakta ettiriyorsun bizi.
sana gelince bu kadar sümsük olma kusura bakma bunun adı sümsüklük
ondan kaçmak için ve benim yuvam kadınlar yüüzüne yıkıldığı için ben vazgeçtim.. o istedği halde.. onla görüşüyorumki.. ona ben sen gelsende istemiyorum dedim.. bunuda ıspatladım. şehir dğeiştirdim.. işimi bıraktım. evimi bıraktım.. daha ne yapabilirim.. tabiki kalbim bunu istemiyor.kalbim geri gelmesini istedi. ama ona söylemedim.. istemiyorum diyorum. ama deliler gibi istiyorum.. eltimle konuşuyorum.. bana anlattıkça üzülüyorum.o bizi istiyormuş çocuklarını.. ailesi istemiyormuş.. kötüyüm.. kötü.. yaşamak lazım..söylemek çok zor.. tabiki ben bana yapılanı yapmam.. o yüzden memleketimi terk ettim.. daha ne yapabilirim.. ne...bu mu yuva yıkmak.. o istemiyor.. çocuklarına geri dönmek istiyor.. ama .. olmaz iste..bir hatayı ömür boyu bedelini ödüyecekmiyiz.
Anaaa nasi baktin kizBen eski konuda gördüydüm:)) hatun ismini söylexdi fbdan baktım.
Ay ben gördüm adamı dur yazıyorum sana
Anaaa nasi baktin kiz
Insan bi haber eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?