boşanmayı bir türlü kabul etmiyor ve geri gelsin diyorum.şehir değiştirdim.kaçtim ama olmuyor..

bu kadınlar kulubunde okudugum evlılık ılıskılerı filmlerde bıle yok
şaşırıyorum...

Brad Pitt'in bakışları, Johny Deep'in dudakları, George Clooney'in gülüşü, Richard Gere'in karizması, David Becham'ın atletik yapısı Nihat Doğan'ın beyni, Mehmet Ali Erbil'in ahlakı varmış.

Kim olsa kopamaz

Yüz tane meziyeti olsun yine böyle yapılmaz.

Herkes etten kemikten. Kimse vazgeçilmez değildir. Vazgeçilmeyen kişinin kendi saplantıları oluyor.
Bu adam hem etten kemikten hem karaktersiz..

Konu sahibi sen ciddi misin ? Önceki konularına baktım .Yorum yazanlar bahsettiği için ...

Aldatılmışsın defalarca çocukların bile unut o mutlu demiş .O pişman olabilir . Ama sen neden pişmansın . Bence hayatının en doğru hareketini yapmışsın ayrılarak . Ayrılırsa da ayrılsın ayrıca gerçekten boşanmak istedigini nerden biliyorsunda yalvarmalara kalkışıyorsun . Nereden biliyorsun belki de kandırılmadığını ...

Hafiye gibisiniz :) Merak ettim şimdi gerçekten.
Fake olsaydı bu konu ne iyi olurdu.
O çocuklara üzülüyor insan. Aslında konu sahibine ve ailesine de üzülüyorum.
Hayatını mahvediyor.

Hatunun ismini cismini biri 1sene yollasın kızlar bende yok :)

Haha çok güldüm, nihat doğan beyni.
Nihat doğan da akıl yok ama en azından dürüst gibi duruyor.

Özet için teşekkürler.

Bu kadar manyaklığa yapacak yorumum ya da tesellim yok benim.

Allah akıl fikir versin. Doğruyu buldursun inşallah. Amin.

Benim kocam Gerard Butler olsa bana bunları yapsa çocuklarımı düşünüp yeni bir hayat kurarım tek kelimeyle HASTASIN. Çocuklarını ailene bırak bi kliniğe falan yat 3. sayfa haberlerinde kocası dönmeyince cinnet getirdi... diye haber olma

Öööf gene mi yaa ailesi kabul etse ne olacak karısı kabul etmezse yeter,hiçbir şey olmamış gibi adamı koynuna alacan gene belli de aldın günahın boynuna artık, artık sana denecek laf söz de bitti

Bor ayı bir öküz bir tipsiz için bu hallere düştünya utan

Ay ben gördüm adamı dur yazıyorum sana

diğer konularınızı bilmiyorum
sadece diğer yazılanları okudum ve yetti.
çocuklarınıza yazık günah gerçektenya.. illa bir adam mı olması lazım hayatınızda? mis gibi 2 çocuğunuz varmış. kıymetlerini bilin.
bir adam için iş mi bıraktınız siz? şehir mi değiştirdiniz? ve şimdi bu adama yalvarmaktan mı bahsediyorsunuz?
kalp kırıcı laflar etmek istemiyorum gerçekten.

ayrıca bir hatayı bir ömür boyu ödeyecek miyiz mi? öyle basite almışsınız ki siz. hem aldatılmayı hem de kendinizi.

Ailesi izin vermiyomuş çok acı çekmiş, diğer kadın neden boşansın daha 4 ay olmuş yazık değil mi, her boşanmada gidip birileriyle evlensin boşansın o zaman kul hakkı değil mi bu

tüm başlıklarında benim de yorumum yardı eğer in tahmin ettiğim üyeysen.
benim demem o ki, kimi insanlar hiçbişiyden ders çıkaramıyosa demek ki belasını yeterince bulmamıştır.
bi kez daha dene hadi. ciddiyim. herifi boşamaya çalış size gelsin artık. ciddiyim. nasılsa evli adama yanaşmamakla ilgili prensiplerin yok. dene hadi bakalım. bi finale erdir şu işi. burdan okuyunca bizim gördüğümüz tek şey çocuklarını dahi düşünmeyen ruh hali bozuk koca meraklısı bi kadın. üzgünüm.
gerçi sen ne kadar o adama gel desen de gelmiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…