hislerinizi anlayabiliyorum ama yine de bosanmayin diyorum!
bir laf vardir hic duydunuz mu ''sevdiginle degil, seni sevenle evlen'' diye...cunku ancak seni seven biri sana cok deger verebilir ve mutlu edebilir...
farzet ki esini cok sevseydin ve her konuda onu yeterli gorseydin, fakat o hoppa bir insan olsaydi, kariya kiza duskun biri, ya da seni surekli kiran ve asagilayan biri...
o zaman ne olacakti? keske bena cok deger veren biriyle evli olsaydim, boyle bir evliligi hayal etmemistim bosanmam gerekli diyecektin...
kocam keske daha az kulturlu, daha az parali, dunya gorusu daha sig biri olsaydi ama beni bu adam gibi kirmasaydi uzmeseydi diyecektin...
kendine gel lutfen, herkes senin gibi kendine deger veren cok seven adam ariyor ama bulamiyor
belki de su anki hisleriniz gelip gecici...
hepimize oluyor bazen boyle seyler...sadece size oluyor diye dusunmeyin...mesela bir konu acilmisti, bir arkadas esini artik sevmedigini ve ne yapmasi gerektigini bilmedigini soyluyordu...
aradan biraz zaman gecti, arkadasin hisleri yerine geldi :)) kocasi ile tekrar birbirine baglandilar cunku bu arkadasin sevgisizlik hisleri gelip geciciydi, monotonluktan ve esiyle az vakit gecirmekten falandi sanirim...donem donem oluyor iste boyle seyler...
kocamizi ya da kendimizi yetersiz hissedebiliyoruz bazi konularda...ama aslinda yanlisi yine kendimize yapiyoruz...
bir seyi boyle uzun uzun dusunursen, kocam soyle kocam boyle diye adamin eksik taraflarini aklinda kendi kendine defalarca hatirlatirsan gayet tabii ondan uzaklasabilirsin ve mutsuzlasabilirsin...ama ben soyleyeyim canim, kendini uzersin boyle bosu bosuna...sadece kendini uzersin hem de ortada hic bir sey yokken...
esin bazi konularda yetersizse hatta senden daha az bilgili, daha az akilli, hatta biraz saftirikse bile birak bu dusunceleri...birak onu kucuk gormeyi...herkes 4 4luk degil ki...adam seni seviyor ve deger veriyorsa senin icin onemlisi bu olmali...
elindekinin kiymetini bil, aza tamah etmeyen cogu bulamaz bunu da hatirlatirim :82:
kocam sunu bilmiyor, bunu beceremiyor, kulturlerimiz farkli vs. diye surekli dusunup durdugun seyleri at kafandan...dusunme...
unut bu olumsuz dusunceleri...aklina geldiginde baska seylere ver kendini, baska seyler dusun...
esinin cinsel anlamda sana yaklasmasina izin ver...
beraber vakit gecirin, gezin dolasin...
bir sure sonra bu dusuncelerin kaybolacak eminim...
sonra kendini ayiplayacaksin esim beni bu kadar severken ben neler dusunmusum diye...
dediklerimi bir dene bence, bir sey kaybetmezsin...aksine evliligini kurtarirsin ve mutlu olursun belki de...