Boşanmayı Düşünmek

Bazıları hayatta hiç acı çekmez. Sonra en ufak şeyleri acı zannedip yakınır. Boşanma sebebiniz bile yok. Biraz elinizdekilerin kıymetini bilin

Çoğu kadının yaşadığı yanında çok basit sebepler ama aynı evde olmak da anlamsız geliyor artık.
Bende sizdenim....neden aynı evde yaşamak zorundayız...

Boşanmaya kalksam rahatlık battı diyecekler ama kafamdan boşanma fikrini silemiyorum...

Psikolog arkadaşım bana farklı bir bakış açısı kazandırdı, işe de yaradı açıkçası, belki sende de işe yarar diye paylaşıyorum...

"Eşini kullan, maddi manevi anlamda kullan, dedi...pazar, market işlerini yapan bir uşak, evde yardim eden günlükçü, çocuklara bakan bakıcı, yatakta jigolo(bedava) imiş gibi düşün ve sana her konuda bu kadar yardımcı olan eşi boşamak mantıklı mı" dedi....

"Boşansan bunların hepsini sen yapacaksın, gerek var mı, evin geliri de yarı yarıya azalacak, konforun düşecek" dedi. Ve ben boşanma fikrini rafa kaldırdım...

Bende bunları yaşadım.kendi mutsuzlugum olduğunu çok sonra anladım.problen esimde saniyordum,annemin yanında tatile gittim sonra sorun annem olmaya başladı.baskalarinin yanında sorun başkaları oldu.direnmeyi bırakıp doktora gittim.anksiyeteymisim.

Depresyon ama kaynağı doğum olabilir belki. Ilk sayfayi okudum ilaç tedavisi önermiş doktor sanırım ama size iyi bir terapi şart. Önce psikoloğu değiştirin derim. O da aynı tavsiyeyle gelirse ilaçla terapi birlikte yürütecek birini bulun. Bu süreçte karar almamanızı öneririm. Depresyon çok zor yillarca mücadele ettim ve hala ediyorum malesef. Bunu bilmek bile işe yarıyor.

Bu şekilde kullanamıyorsak napacak mışız ?

Sürekli düzenli güzel bakımlı olmamızı beklemelerinden mütevellit yetersizlik duygusuyla dolan her kadın kadar mutsuzsun canım sorun çok daha büyük bir eş değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…