Boşanmayı düşünüyorum

Mlskurtast

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2017
335
113
103
Merhaba kızlar 1 yıl 9 aydir evliyim severek evlendik eşim doğulu bende manisaliyim sağlık çalışanıyım isim maksimum 7 de biter eve dönerim ancak eşim yeni kurduğu iş geregi 6-7 aydir geç gelmekte ben çoğu akşam evde tekim diyebilirim şimdi işidir çalışsın diyenleriniz olacak ama biz evlendiğimizden beri yalnızca 2 kez tatile çıktık sebebi aşk maddi değil işini bırakıp gelmemesi annesigil sehirdisindan gelde 2 hafta kaldı eve geç geldi hep ben ilgilendim onlarda oğullarının geç gelmesinden rahatsız olmasına rağmen tek söz söylemediler beni savunacak işidir gelir dediler ha birde öğretmen abisine (evli ve karisi çalışıyor) para yollaması var rahatsız olduğumu binlerce kez söylememe ragmen..
Ailesinin bu denli uzun kalışı benim evden yorgun argın gelip kocamı bulamamam konuşurken bile hik dese biri ağlamam artık iyi olmadığımı anladım ve Ankara’ya teyzemin yanına geldim soğuk ve tek kelimelik cevaplar vermeye başlamıştım zaten şimdi de mesaj atınca öyle yapıyorum 3 günlüğüne geldim bugün 3. Günüm artık o da mesaj atmıyor zaten donuyorum bugün ve istemesem de o alacak beni sizce boşanmayı düşündüğümü söylemem onu düzeltir mi kendine bakar mı ben napiyorum bu kadar ihmal ediyorum diye şimdiden teşekkür ederim

Oturup ciddi ciddi sorunları konuşun baktınız hiçbişey düzelmiyor çocuk yokken boşanın..

İşten geç gelmesi mi tek gerekçeniz?
Hayat bu bazen öyle bazen böyle...
Birbirinizle konuşun.
Evdeki vakitlerinde o durumu telafi etmelisiniz birbirinizle.
Evlilik bu inişli çıkışlı olacak.

Abisine verilen parayı da net bir şekilde konuşup kendi hayatınız bir yatırım yapacak şekilde düzenlemelisiniz.

Başka gerekçelerini yoksa bu anlattığınız konular konuşarak çözülebilir.

Blöf yapmak için ben senden boşanıyorum denmez. Eğer sonuçlarına katlanabilecekseniz söyleyin.

Ben de önce konuşun diyecektim ama belli ki bıçak kemiğe dayanmış. Mutsuz bir evlilik sizi tüketir. Daha 1 yılda bu kadar bıktıysanız ilerde daha da mutsuz olursunuz. Boşanma işini dile getirin bence

Ben boşanmazı gerektirecek bir sebep göremedim. İş bu geç gelmesi normal ama abisine para göndermemesi için oturup konuşabilirsiniz

Yalnızca geç gelmesi değil olay geç gelse ama gönlümü hoş etse lafım yok ama ben onun ev arkadaşı gibiyim şu an o geldiğinde ben uyuyor oluyorum sabah ise gidiyorum tatili geçtim bir evli çift olarak ki yeni ihtiyaçlarımızı yerine getiremiyoruz birbirimizi görmüyoruz görünce de o ilgi eksikliğini gidermiyor

Durumumuz oldukça iyi bekarken yaptığım tatil sayısı bile daha fazlaydı işimiz zaten yeterince stresli bunun istemem hak değil mi

Çok kez konuştuk aslında hepsine bir bahanesi var diyebilirim ancak hiçbir şey değişmiyor
Bahanesi olabilir ama evliliğinin bitme noktasına geldiğini öğrenince bahanesi olmayacaktır. Güzelce konuşun, bence farkında değil durumun tam olarak. Yine bahaneleri varsa ve evliliğini kurtarmaya çabalamazsa boşanırsınız. Bu hayatı tek yasamak için evlenmediniz sonuçta.

Daha 1 yılda bu kadar yetersizse sizin için :/ bir konuşun bakalım boşanma işini

Mutsuzsanız çocuk yokken bitmesi çok daha uygun. Sonuçta bazısı "aman çalışsın kazansın zaten evden uzak olması benim de işime gelir" der bazısı kabul etmez. Böyle ömür geçiremez. Eşini görememek, ilgilenilmemesi, tatile gidememek basit anlaşmazlıklar değil bence. He çözülemez mi? Elbette çözülür ama iki taraf da çözmek isterse. Eşinizle konuşun. Gerekirse evlilik terapisi alın. Baktınız farklı dünyaların insanısınız ayrılın gitsin.

Eşiniz ya tamam bosanalim derse ne yapacaksınız. Bu şekilde boşanan tanıdığım var . Evlilik terapisi deneyin. eşiniz ne iş yapıyor , ortam uygunsa işten sonra siz de gidin arada iş yerine . Tatil vs olayında haklısınız 100 bin geliri olup size kredi odedip ailesine para gönderiyorsa size yedirtmek istemiyor. Şu da var boşabirsaniz maddi bir şey alamazsınız . Hayat standardıniz vs düşecek her şeyi düşünün

Evet bunları çok düşündüm ama galiba umrumda değil psikolojim o kadar bozuldu ki insanlarla rutin bir konuşmada bile ağlama krizine giriyorum

İlgi eksikliğini nasıl gidermiyor mesela ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…