- 21 Mayıs 2017
- 335
- 113
- 103
- Konu Sahibi Mlskurtast
-
Normalde erkek olsam aynı şeyi ben yapsaydım kuru bir çiçek küçük romantik jestler vs yapardım benim gözüm pahalı hediyelerde asla değil ama küçük şeyler bile yokİlgi eksikliğini nasıl gidermiyor mesela ?
Normalde erkek olsam aynı şeyi ben yapsaydım kuru bir çiçek küçük romantik jestler vs yapardım benim gözüm pahalı hediyelerde asla değil ama küçük şeyler bile yok
Evet bir kaç kez söyledim sen benim için napiyorsun dediBunu talep ettiğinizi eşinize söylediniz mi? Bak bunu istiyorum, bunu yapabilirsin diye örnekler verdiniz mi? Erkekler kadınlar gibi pek ayrıntılı düşünmezler. Belki o da napması gerektiğini bilmiyordur.
Evet bir kaç kez söyledim sen benim için napiyorsun dedi
İnanın içimden gelmiyor hem evde yalnız kalıyorum hem madddi yardım bir kadin olarak içimden gelmiyor çiçek mi alayım eve zaten geç geliyor romantik bir yemek nasıl yapayım söyleyinSiz de onun için yaparsınız o da size yapar. Sizin başlatmanızı mı bekledi bu ilgi sürecini?
İnanın içimden gelmiyor hem evde yalnız kalıyorum hem madddi yardım bir kadin olarak içimden gelmiyor çiçek mi alayım eve zaten geç geliyor romantik bir yemek nasıl yapayım söyleyin
Eminim öyledir de 100 bin maaşı olan bir adamın bir hemşire maaşına tenezzül etmesini anlayamadım. Sonuçta siz kendi birikiminizi yaparak da katkı sağlayabilirsiniz ilerdeAilemiz için yatirimlara gelecege benimde katkım olsun diye kira elektrik su eşimde
O zaman çift terapisi olmasa da kendiniz bir randevu ayarlayın, öncelikle sağlıklı karar verecek aşamaya gelinEvet bunları çok düşündüm ama galiba umrumda değil psikolojim o kadar bozuldu ki insanlarla rutin bir konuşmada bile ağlama krizine giriyorum
Hala ödüyorum hiçbir şey değişmedi
Benim yaşadıklarımı anlatıyorsun sankiİnanın içimden gelmiyor hem evde yalnız kalıyorum hem madddi yardım bir kadin olarak içimden gelmiyor çiçek mi alayım eve zaten geç geliyor romantik bir yemek nasıl yapayım söyleyin
Değişmiyorsa boşanınÇok kez konuştuk aslında hepsine bir bahanesi var diyebilirim ancak hiçbir şey değişmiyor
Sizin geçinmeye gönlünüz yok kusura bakmayin. Şımarıklık resmenMerhaba kızlar 1 yıl 9 aydir evliyim severek evlendik eşim doğulu bende manisaliyim sağlık çalışanıyım isim maksimum 7 de biter eve dönerim ancak eşim yeni kurduğu iş geregi 6-7 aydir geç gelmekte ben çoğu akşam evde tekim diyebilirim şimdi işidir çalışsın diyenleriniz olacak ama biz evlendiğimizden beri yalnızca 2 kez tatile çıktık sebebi aşk maddi değil işini bırakıp gelmemesi annesigil sehirdisindan gelde 2 hafta kaldı eve geç geldi hep ben ilgilendim onlarda oğullarının geç gelmesinden rahatsız olmasına rağmen tek söz söylemediler beni savunacak işidir gelir dediler ha birde öğretmen abisine (evli ve karisi çalışıyor) para yollaması var rahatsız olduğumu binlerce kez söylememe ragmen..
Ailesinin bu denli uzun kalışı benim evden yorgun argın gelip kocamı bulamamam konuşurken bile hik dese biri ağlamam artık iyi olmadığımı anladım ve Ankara’ya teyzemin yanına geldim soğuk ve tek kelimelik cevaplar vermeye başlamıştım zaten şimdi de mesaj atınca öyle yapıyorum 3 günlüğüne geldim bugün 3. Günüm artık o da mesaj atmıyor zaten donuyorum bugün ve istemesem de o alacak beni sizce boşanmayı düşündüğümü söylemem onu düzeltir mi kendine bakar mı ben napiyorum bu kadar ihmal ediyorum diye şimdiden teşekkür ederim
Ortada gecinilecek bir koca yok ki, adam yatmadan yatmaya geliyor.Sizin geçinmeye gönlünüz yok kusura bakmayin. Şımarıklık resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?