Boşanmayı düşünüyorum

Normalde erkek olsam aynı şeyi ben yapsaydım kuru bir çiçek küçük romantik jestler vs yapardım benim gözüm pahalı hediyelerde asla değil ama küçük şeyler bile yok

Bunu talep ettiğinizi eşinize söylediniz mi? Bak bunu istiyorum, bunu yapabilirsin diye örnekler verdiniz mi? Erkekler kadınlar gibi pek ayrıntılı düşünmezler. Belki o da napması gerektiğini bilmiyordur.

Bunu talep ettiğinizi eşinize söylediniz mi? Bak bunu istiyorum, bunu yapabilirsin diye örnekler verdiniz mi? Erkekler kadınlar gibi pek ayrıntılı düşünmezler. Belki o da napması gerektiğini bilmiyordur.
Evet bir kaç kez söyledim sen benim için napiyorsun dedi

Siz de onun için yaparsınız o da size yapar. Sizin başlatmanızı mı bekledi bu ilgi sürecini?
İnanın içimden gelmiyor hem evde yalnız kalıyorum hem madddi yardım bir kadin olarak içimden gelmiyor çiçek mi alayım eve zaten geç geliyor romantik bir yemek nasıl yapayım söyleyin

Peki hafta sonlarınız nasıl mesela pazar günleri napiyorsunuz bi deniz kenarı bi evde film keyfi herhangi bi ortak yaptığınız bisey de mi yok

İnanın içimden gelmiyor hem evde yalnız kalıyorum hem madddi yardım bir kadin olarak içimden gelmiyor çiçek mi alayım eve zaten geç geliyor romantik bir yemek nasıl yapayım söyleyin

Sizin içinizden gelmiyorsa onun da gelmez. Erkeğe dışardan iki lahmacun söylersiniz yeter, cips falan alın sevdiği. Romantik yemek yerine lahmacunu, tantuniyi, cipsi vs tercih ederler.

Ailemiz için yatirimlara gelecege benimde katkım olsun diye kira elektrik su eşimde
Eminim öyledir de 100 bin maaşı olan bir adamın bir hemşire maaşına tenezzül etmesini anlayamadım. Sonuçta siz kendi birikiminizi yaparak da katkı sağlayabilirsiniz ilerde

Evet bunları çok düşündüm ama galiba umrumda değil psikolojim o kadar bozuldu ki insanlarla rutin bir konuşmada bile ağlama krizine giriyorum
O zaman çift terapisi olmasa da kendiniz bir randevu ayarlayın, öncelikle sağlıklı karar verecek aşamaya gelin

Benim yaşadıklarımı anlatıyorsun sanki
O psikoloji bozulması falan ağlamalar… o yalnızlık . Hissi

Yazdıklarınizdan dolu olduğunuzu anladım. Doğru kararı doğur bir kafa ile vermek gerekir. Önce bir terapi almanızı öneririm. Bunun okulunu okuyorlar sonuçta bunun için varlar. Gerekirse iki farklı terapistten alın. Bu konu buraya yazıp iç döküp geçecek bir şey değil, boşanmak. Özelden mesaj atarsanız takip ettiğim bir aile danışmani ismi verebilirim. Siz de araştırıp bulabilirsiniz size uygun bir terapist ve görüntülü görüşme yaparak farklı şehirlerde de olsanız yardım alabilirsiniz. Bu kadar imkan varken bu önemli mevzuyu burada kapatmayın.

Sizin geçinmeye gönlünüz yok kusura bakmayin. Şımarıklık resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…