- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.964
- 798
- Konu Sahibi Kazuletbagyan
-
Evde yalnızken telefonu sesize almamalıydın. Acil bir durum olsa sana nasıl ulaşacaklar. Eşinin meraklanması doğal bana göre. Arkadaşını göndermeside ne kadar çaresiz hissettiğini gösterir. Eşindeki güven sorununun senden kaynaklandığını düşündüm. Evde yalnızken telefonu dinleneceğim diye sessize almak bence sorumsuz bir davranış.2 aylık evliyiz.
Eşim babası rahatsız olduğu için memlekete gitti. Bende yalnızdım 1 haftadır. Ve dün ilk defa dışarı çıktım.
Alışveriş yaptım. Eve döndüm ve eve döndüğümde kek kalıbı almayı unuttuğumu farkedip tekrar kek kalıbı almak için çıktım. Saat 9'u geçtiği için tekrar eşime söylemedim çıktığımı. Geç olduğu için izim vermez diye. Tekrar çıkmaya karar vermeden önce eşimle konuşmuştum poşetlerin ellerimi çok açıttığını ve dinleneceğimi söylemiştim.
Kek kalıbını alıp geldikten sonra gerçekten yorulduğum için uyudum. Telefonu sessize aldım rahatsız olmamak için. Eşim birkaç kez arar sonra uyuduğumu anlar diye düşündüm. TV açıktı uyurken ve eşim 3 saat içinde 27 kez arayıp gecenin 12 sinde kapıya arkadaşını göndermiş. Güya endişelenmiş. Beni temizlik yaparken düştü , bayıldı sanmış. Oysa ben dinlenicem demiştim. Ve kapı çaldı yanlıştır diye umursamadım. Sonra telefona baktım aramaları mesajı gördüm. Kapıya kilit falan denedi arkadaşı arkada anahtar var mı diye sonra ben eşimle konuşunca gitti ve ben arkadaşına hiç tepki vermedim. Kapıyı açmadım. Çok sinirlendim tanımadığım birini kapıma gönderdiği için. Yalnızdım sonuçta. Oda ona yalan söylediğim ve dışarda olduğum kanısına varmış, yok tv sesi gelmiyormuş yok ark kapı açmamışım. Zaten bir güven problemimiz vardı ama ben bu kadar abartacağını hiç düşünmemiştim. O kadar sinirlendim ve kırıldım ki. Beni rezil etti ve birde onu aldatmakla suçluyor. Evin ışıklıları bile yanıyordu. Kanıtı sadece arkadaşına kapı açmamam ve anahtarın kapı arkasında olmadığını ima etmesi. Şimdi ayrılmak istiyor ve bana herşey çok saçma geliyor.
bıktım bu erkeklerin saçmalıklarından ya makyaj yapma ben seni doğal beğeniyorumlar falan ben beğenmiyprum kendmi öle arkadaşm ne var sanki yaptığımız herşeyi onlar veya bi başkaları için yapıyoruz sanki seninle evlenmeden önce ruj sürdüğünü bilmiyordu sanıyorki onun için sürüyorsun öf çok salaklar ya bıktım valla bende bıktımDönmeyi inanın deniyoruz ama olmuyor . Artık o kadar saçma şeyleri sorun ediyor ki şaşırıyorum. Neden ruj sürdüğün belli oldu dedi mesela bana?
Ya niye çıkmasın gayette çıkabilir bende markete gitmeyi unutmuştum akşam yemek yicem ekmek yok sonra dondurma reklamı gördüm canım istedi dedim hem onu almış olurum çıktım sevgilimle öncesinde konuştuk evdeydim bu sonradan oluştu bidaha aradığında söyledim evim sahile 100 metre sahilden aldım dondurmayı evde değil burda manzaraya karşı yiyeyim dedim külahtı saat 11 di akşam ama sahil yeri sokak insan kaynıyor vay efendim evimde yeseymişim o saatte dışarda işim neymiş kavga ettik kapattık bende ağladım sinirden eve giresim gelmedi oturdum banka denize karşı arıyor hala eve geçmedin mi aç telefonu yahu hem sinir et kavga et sonra eve gitmedin mi kızlar başımza dert alıyoruz erkeksiz hayat oh ne rahat diyorum bazenBen biraz adama hak verdim nedense.
Adam lap diye böyle olmamıştır. Az çok kocanı tanıyosun.
yatmadan önce sms atsan bile ben yatıyorum yeterli olurdu. onun üstüne arkadaşını gönderse tamam derim
eşim çalışmıyor evde bazen arıyorum arıyorum açmıyor annesini gönderiyorum eve.
ama acaba ben yokken eve kadın mı aldı diye düşünmüyorum. ev kazaları bizden çok uzakta gibi gözüküyor ama öyle değil.
haberlerde neler gösteriyorlar.
arkadaşı geldi madem tamam evdeyim sorun yok dersin ses verirsin.
en azından üstündeki şüpheler gider. çünkü senin kocan normal değil.
eve gelmişim yorgunum kek kalıbı almak için bir daha hayatta çıkmam.
komşun yok mu hiçher evde olan şey. istesen verirler yani.
sende garipsin.
Bana televizyonun sesini aç duyamıyorum derken arkadaşına kapı dinletiyormuş şoka girdim. O kadar saçma geliyor ki
Eveeeeet hiç mantıklı değil. Saat geç , yorgunsam uyumak hiç mantıklı değil. Yatağa yatmak için bile izin almalıyız.
Arkadaşı görüp merhaba dediğim ama tanıyorum diyip güveneceğim biri değil. Ki inanılmaz sinirlendim ve utandım. Bir ara çıkıp adama ağzıma geleni bile söylemek istedim ama öylece kalmak ve eşimle telde kavga etmek daha mantıklı geldi . Bana televizyonun sesini aç duyamıyorum derken arkadaşına kapı dinletiyormuş şoka girdim. O kadar saçma geliyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?