Boşanmayı kabul etmeli miyim ?

Siz geçen konunuzda da arkadaş ortamında yalan söylemiştiniz, şimdi fark ettim.

Acaba eşinize de böyle sizin umursamadığınız, küçük ve zararsız olduğunu düşündüğünüz (!) yalanlardan sık sık söylediniz mi? Size olan güvenini sarsacak şeyler mi oldu aranızda?

Aaa olmaz ama, güvensizlik bitirir zaten, konu kapıyı-cvpsız aramaları aşmış. Dudağındaki ruju bile başkası için sürdüğünü düşünen adam...

Şizofrenik, paronayak bir karakter. O adamla aynı çatı altında durman tehlike... Bir an evvel yolunu ayır kurtar kendini. Ailene de olduğu gibi anlat...

Evde yalnızken telefonu sesize almamalıydın. Acil bir durum olsa sana nasıl ulaşacaklar. Eşinin meraklanması doğal bana göre. Arkadaşını göndermeside ne kadar çaresiz hissettiğini gösterir. Eşindeki güven sorununun senden kaynaklandığını düşündüm. Evde yalnızken telefonu dinleneceğim diye sessize almak bence sorumsuz bir davranış.
Bunun için boşanılmaz tabi, ama bir şekilde kendini eşine affettirmelisin. Bu olayda suçlu sensin çünkü. Hiç eşinde kabahat arama.

Eşiniz de siz de normal gelmediniz bana. Bence ikinizde hatalısınız ve eksik şeyler var anlattıklarınızda. Mesela neden kek kalıbı almaya indiğinizi yazdınız? Konuyla hiç alakası yok çünkü. Ben o sırada yakalandınız ve kavga oldu diye düşündüm ama değilmiş. Ayrıca eve biri gelse, eşimin arkadaşı olduğunu bilsem açarım kapıyı, neden açmiim ya da eşimin o kadar aradığını filan görsem anında dönüş yaparım, sizin hareketlerde normal değil

Adamın ithamları kesinlikle çok çirkin. İma ettiği şeyler korkunç ve ayrılmayı düşünmek yararınıza olur.
Ama sizdeki rahatlığa da anlam veremedim. Telefonu sessize alıp dan diye yatıp uyumak ne ya? Kapıya adam gelince sessiz kalmak falan. Eşinizi ararsınız bu kim diye, sonra açarsınız adam sizi yiyecek değil ya. Olay başlı başına mantıksız bence siz bir yerleri atlıyorsunuz.

Benim eşim yarım saat geç kalsa aklıma kaza mı yaptı acaba neden gecikti diye gelir ararım .Oda bir saat bana ulaşamasa benim bir ev kazasına maruz kaldığımı düşünmesi çok doğal düşünsün de zaten .Ama ben duşa gireceksem eşime bildiririm erken gelirsen haberin olsun kapıyı duymam sen aç diye .
Anlatmadıklarınız var bence de normal hayat akışı böyle değil çünkü!!
Ruj sürmeni istemeyen ,evlenmeden illaki belirtmiştir zaten istiyorsan kabul edersin istemiyorsan etmezsin .Arkadaşımın eşide hoşlanmıyor kırmızı rujdan kabul de etmiş ama inatla kırmızı sürüyor gizli gizli .mana vermek zor gerçekten .baştan kabul ettiğin şeyi sonradan yapıyorsan amacın gıcık vermektir .

Oncesindeki olaylar ne bilmiyorum ama benim esim boyle yapsa ben de guvenmezdim heralde.
Markete cikman falan tamam normal de adama dinlenicem diyip telefonun sesini kisiyorsun, bir de calar calar anlar uyudugumu diyorsun, erkek anlamaz gercekten endiselenebilir, ki sizin bir guven probleminiz varmis zaten.
Kapiya gelene kapiyi acmadigin gibi seslenmiyorsun bile.
Evet bosanmak abarti olur ama oturup bu guven meselesini esinle konusmaniz lazim.

B
Dönmeyi inanın deniyoruz ama olmuyor . Artık o kadar saçma şeyleri sorun ediyor ki şaşırıyorum. Neden ruj sürdüğün belli oldu dedi mesela bana?
bıktım bu erkeklerin saçmalıklarından ya makyaj yapma ben seni doğal beğeniyorumlar falan ben beğenmiyprum kendmi öle arkadaşm ne var sanki yaptığımız herşeyi onlar veya bi başkaları için yapıyoruz sanki seninle evlenmeden önce ruj sürdüğünü bilmiyordu sanıyorki onun için sürüyorsun öf çok salaklar ya bıktım valla bende bıktım

Ya niye çıkmasın gayette çıkabilir bende markete gitmeyi unutmuştum akşam yemek yicem ekmek yok sonra dondurma reklamı gördüm canım istedi dedim hem onu almış olurum çıktım sevgilimle öncesinde konuştuk evdeydim bu sonradan oluştu bidaha aradığında söyledim evim sahile 100 metre sahilden aldım dondurmayı evde değil burda manzaraya karşı yiyeyim dedim külahtı saat 11 di akşam ama sahil yeri sokak insan kaynıyor vay efendim evimde yeseymişim o saatte dışarda işim neymiş kavga ettik kapattık bende ağladım sinirden eve giresim gelmedi oturdum banka denize karşı arıyor hala eve geçmedin mi aç telefonu yahu hem sinir et kavga et sonra eve gitmedin mi kızlar başımza dert alıyoruz erkeksiz hayat oh ne rahat diyorum bazen

Eşiniz tamamen haksız değil, ben olsam ben de endişelenirdim. Bir kere telefonu sessize almanız çok kötü olmuş, eşiniz şehirdışında merak eder diye düşünmeniz gerekirdi. Eşinizi geçtim, aileniz de panik olabilirdi. Ulaşamayıp eve kadar gelebilirlerdi, sonuçta teksiniz.

Bu durumda eşinizin yaptığı mantıklı. Ve sizin ailenizden birini değil kendi tanıdığını göndermesi de mantıklı, en azından ailenizin panik olmasını engellemiş.

Ama boşanmaya gelmesi kötü ve üzücü. Güven konusunda bir şey diyemeceğim.. O başlı başına derin ve ciddi bir konu.

başımdan geçeni anlatayım daha 3 gün önce aksam eşim dışarı çıkalım dedi ve bn yorgun olduğum için arkadaşlarınla çıkmasını bnm yorgun olduğumu söyledim ve o da bunu yaptı. bn kapı yı kilitledim ve tv karşısında o yorgunluk ve sıcacık soba nın yanın da uyumuş kalmışım. aksilik telefonumun şarjı olmasına rağmen tel. kendi kendine kapanmış. eşim hangi mekanda olduğunu söylemek için beni arıyor ve ulaşamıyor. 4 defa daha arıyor ulaşamıyor. kayınvalidem ve eltimlerle evlerimiz yan yana. kimseyi aramıyor telaş yapıyor ve eve geliyor kapıyı zili pencerelere vuruyor bn duymuyorum . daha da telaş yapıyor. kömür kullanıyorum sobada o da korkmuş . Allah dan mutfak penceremi yarım açık tutmuşum eşim ordan girmiş içeriye . o kadar panik yapmış ki . beni usulce uyandırdı gözlerindeki o korku ve endişeyi gördüm. Dün tekrar dışarı çıkmak istedi bn yine yorgunum ve sabah işe gideceğimi söyledim bu arada eşim hafta içi çalışıyor sadece. eşi bu kez evde bırakmadı bi defa o kaybetme korkusunu yaşadım dedi.
Eşinde bu şekilde korkmuş olabilir. kendi de gelemeyeceği için ark. göndermiştir. o yüzden biraz hak verin.
Aldatılma konusuna gelince onu abartmış sana karşı bi güvensizliği var bu durumu atlatmanız gerek.

Dinlenicem demissiniz uyucam değil. Merak etmekte hakli ben olsam bende merak ederdim o kadar aramadan sonra ulaşamayınca eşime başına birşey mi geldi allah korusun olmadik olmaz diye aklim kalirdi. Masallah sizinki de kış uykusu mübarek telefonun sesini kismakta hata etmissiniz.

Ama tabi olayin aldatma boyutuna gelmis olması biraz saçmalık olmuş. Evliligin ilk ayları olur böyle yersiz kiskancliklar :) zamanla oturacaktir herşey. Biraz çaba gosterin.

Eveeeeet hiç mantıklı değil. Saat geç , yorgunsam uyumak hiç mantıklı değil. Yatağa yatmak için bile izin almalıyız.

Uyurken izin alin mi dedim? Boş yapmayın Allah aşkına, ben öyle bir insan degilim. Ama uyurken rahatsiz olmamak icin sessize almak yerine uyuyacagini soylersin adam rahatsiz etmez.
Uyuyakalsa bir nebze anlarim ama bile bile sessize alip arasin dursun, yanlış. Eşim böyle birsey yapsa amacın ne senin derim yani? Uzakta birde, insan merak eder, illa aldatma olması gerekmiyor, bircok sey olabilir endişelenir insan. Cok zor degil uyuyacagim arama, uyandirma demek. Evet hiç mantıklı değil.

Anahtar ile kapıyı denemek ne demek? Arkada anahtar var mı yok mu diye. Elin adamı gece yarısı. Bir de hadsiz arkadaşı karın evde yok demeye getirmiş. Eşinizin tavrı çok garip geldi. Sizin doğru dürüst tanış olmadığınız bir arkadaşı yerine sizin kendi arkadaşlarınızı araması lazımdı. Gelecekse onlar gelsin evinize. Üst komşu aranır, alt komşu aranır.

Bu arada gece telin sesini kismaniz yanlış. Gerçekten merak edebilir aradığında ulaşamamak. Ama ben senin kocanın bu kadar iyi niyetli olduğunu sanmıyorum. Velevki aldatıyorum sevgilinin yanındasın niye telefonu açmazsın ki. Adam zaten şehirde değil.

Sen o telefonu acsaydin da paranoyak koca senin yine evde olmadığına inanmaz bence ve o arkadaş yine kapıya dayanırdi bence.

Neyse ilişkiniz düzelirse o arkadaş ile görüşmesin. Onlar bence telefonda birbirini dolduruyorlar

Eşinizin akıl sağlığının yerinde olduğuna emin misinz. bu ne güvensizlik ne rezil itham böyle ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…