Boşanmayı kabul etmeli miyim ?

Dönmeyi inanın deniyoruz ama olmuyor . Artık o kadar saçma şeyleri sorun ediyor ki şaşırıyorum. Neden ruj sürdüğün belli oldu dedi mesela bana?
Yahu evlilik toz pembe mutlak mutluluk değil ki. Aynı evin içine girmeden birbirinizin huyunu nereden bileceksiniz. Ayrıca Eşinize bir msj atsaydiniz bunu tahmin eder şunu bilir diye farazi varsayımda bulunmussunuz siz hatalısiniz evde tek basinasiniz ve teli sessize alıp haber vermeyip her türlü tedirginlik verici şeyi yapmışsınız. Bosanmakla kafa yoracaginiza bir daha böyle davranmama konusunda çaba gösterin.
Diğer taraftan eşiniz size neden bu kadar güvenmiyor? Ya kendisi aşırı paranoyak ruh hastasi ki nisanli veya sevgili iken bu ortaya cikardi ya da siz güven verme noktasinda yetersiz kaliyorsunuz. Oturup konuşun asilamayacak bir sorun değil bu konu.

Canım belli ki eşin sana güvenmiyor benim eşimde öyle bana güvenmiyor. Oysa ben gözümün ucuyla bile aldatmam onu. Seni çok iyi anlıyorum ama keşke o arkadaşına azda olsa kapıyı açsaydın sonuçta onun gönderdiği belli. Başka da bi kabahatin yok ayrıca böyle bi konu için boşanmak istemesi çok saçma o sadece sinirinden böyle söylüyor sana aslında çok sevdiği için. Çok fazla açıklama yapma gereği duyma sonuçta senin bi kabahatin yok. Ay çok sinir oldum kocana ya

Ben tv açık uyuyorum ve girişin ışığıda açık kalır odanın ışığıda tv modunda açıktır yalnız olduğum için korkuyorum oda bunu biliyor . Ayrıca telefonum kapalı değil açıktı . Sadece ce
çok irdeliyor her lafımı ama çıkacağı bir yer yok . Dediğiniz gibi sinirdenmiş herşey asıp kesiyordu dünden beri ben bugün tamam gidiyorum diyince yumuşama belirtileri gösterdi

Bencede sacma merak etmeyin vazgecer oyle sacma sapan sey mi var ya elin adamini gondermek ne demek belkide nabzinizi olcmek istemiştir şaşirdm neler var ya

Ben hatamı kabul ediyorum ama benim teli sessize almam ilk defa yaptığım birşey değil yada uyuyup telefonlarını açmamam . Kendiside kabul ediyor bunu ama neymiş içine bir sıkıntı düşmüş oda öyle yapmış . Yani benim tavırlarımda bir olağanlık yok benim huyumu bilen biri. Buna rağmen böyle büyüttü olayı.

Kırıcı olmadan bana hatamı gösterip , tecrübelerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim.
İnsanın başına herşey gelebiliyor...
Sevgiler

uzakta olunca ben de buyuturdum devir kötü çünkü canım.

Iyide adam sizi düşünüp Kapıya adam göndermiş, neler duyuyoruz gazdır bilmem ne diye adamla kapıyı açmadan en azından kim o deseydiniz bana tuhaf geldi eşiniz neden güvenmiyor ayrıca.

Dönmeyi inanın deniyoruz ama olmuyor . Artık o kadar saçma şeyleri sorun ediyor ki şaşırıyorum. Neden ruj sürdüğün belli oldu dedi mesela bana?
Neden ruj sürdüğün belli oldu mu?Ne kadar iğrenç bir itham bu ya.Yol yakınken ondan boşan.Sonra çok geç olabilir.Onun için yaptığın herşeyi başka adamlar için yapıyorsun sanacak bu enteresan kişilik.

Esin problemli biri.

Kırıcı olmadan bana hatamı gösterip , tecrübelerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim.
İnsanın başına herşey gelebiliyor...
Sevgiler
hatanız böyle biriyle devam etmek
eşiniz normal değil
siz de bunlara boyun eğiyorsunuz bu da normal değil
saat 9dan sonra markete çıkmak için bile yalan söylüyorsunuz çünkü karşınızda bir ruh hastası var bu örnekler anlatsanız çoğalır
yani her şeye tamam diyebilirim ama namus şeref benim için önemli kavramlar insanların ağzına sakız etmem ama sizin eşiniz bunları ağzına sakız etmiş
insan namusu şerefi için de yaşamıyorsa başka ne için yaşar?
böyle evlilikler evlilik kurumunu bozuyor
türk aile yapısını bozuyor
bu bozulmaya alet olmayın

Bence tek suclu esiniz degil. Sizde biraz sorumsuzluk var gibi. Kac saat esinize cevap vermemissiniz birakinda merak etsin. Merak etmeseydi eminim bu seferde kac saattir cevap vermiyorum hic merak etnemis diye konu acardiniz. Adamij guven problemi bence birazda sizden kaynaklanıyor

Evet eşiniz biraz paranoyakça davranmış aldatıyorsun falan ama sizinde biraz hatalı olduğunuz yer var. Birincisi eşinize çıktığınızı söylememişsiniz belki daha öncede böyle şeyler yaptıysanız ve ortaya çıktıysa güvensizlik ortamı oluşmuş olabilir. Bir mesaj atmak zor değil ben uyuyorum diye birde telefonun sesini kısmışsın rahatsız olmamak için. Adamın merak etmesi normal tvde gördüğümüz kazalar bizim başımıza gelmeyecek diye birşey yok benim eşimde bazen haber vermeden uyuyakalır çokta ağırdır uykusu, ben bilirim uyuduğunu ama bu endişelenmeme engel olmaz. Tabi beni aldatıyor diye düşünmem o ayrı. Arkadaşınada ben iyiyim diyebilirdiniz kapının arkasından. Eşinizde abartmış tabi baya bunun için mi ruj sürüyordun falan paranoyaklaşmış iyice. Madem güvenmiyordu niye bırakıp gittin, niye evlendin yani.

Alisveris yapip yorgun argin eve gelip de kek kalibi almayi unuttum diye aksamin 9 undan sonra birdaha cikmak bana inanilmaz mantiksiz geldi. Hadi yorgun degildin cikayim dedin. Eve dondugunde telefonu sessize almak nedir? Yalnizsin, demedin mi ki esime bir mesaj yazayim da uyuyacagimi soyleyeyim merak etmesin..adam nasil merak etmis ki arkadasini yollamis. Sonra kapiyi duyup da duymamis gibi yapmak. Bilmiyorum. Ben olsam benim de guvenim kirilirdi.

Ben de birgun gündüz vakti uyuyup kalmışım. Eşim aramış birçok kez. Muhtemelen çocuk uyanacak diye sessizdeydi telefon. Uyandığımda baktım bir sürü aramış. Hemen döndüm aradim hazirlaniyormus eve gelecekmiş. Eşiniz haklı. Tek basınayken telefonu sessize almasaydiniz. Ya da uyumadan önce ben uyuyorum diye bir mesaj atsaydiniz bu kadar buyumezdi.

Bence kocaniza karsi cok guclu durun ..hicbir sekilde kabul etmeyin guvensizligi..tepkinizi cok sert dile getirin..esiniz diye size istedigini soyleyemez istedigi gibi davranamaz.kocaniz paranoyak hasta..bosanin diye bisey soylemicem sizin karariniz..ama kocaniza iyi bir ders vermeniz lazim..bu tip adamlar bosancam bosancam diye erkeklenir..sen eeee bosanirsan bosan be hastasin sen diyip kendi gucunu kararliligini gosterdiginde yalvarmaya baslar ben ettim sen etme diyee..surundur bence ..soylediklerini ona yedirmen lazim..bi daha yapamasin..haaa olduda gercekten bosanmak istiyor o zaman bosanirsa bosansin..zor bi durum tabiki daha yeni evliyken.

Resmen bosanmak icin bahane ariyomus bulmus yani daha yeni evlisiniz ne bu guvensizlik bosanmadan once iliskinizi gozden gecirin bence

O seni çok sevdiği için sinirleniyor sen sakin ol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…