- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
- Konu Sahibi Kazuletbagyan
-
Yahu evlilik toz pembe mutlak mutluluk değil ki. Aynı evin içine girmeden birbirinizin huyunu nereden bileceksiniz. Ayrıca Eşinize bir msj atsaydiniz bunu tahmin eder şunu bilir diye farazi varsayımda bulunmussunuz siz hatalısiniz evde tek basinasiniz ve teli sessize alıp haber vermeyip her türlü tedirginlik verici şeyi yapmışsınız. Bosanmakla kafa yoracaginiza bir daha böyle davranmama konusunda çaba gösterin.Dönmeyi inanın deniyoruz ama olmuyor . Artık o kadar saçma şeyleri sorun ediyor ki şaşırıyorum. Neden ruj sürdüğün belli oldu dedi mesela bana?
Canım belli ki eşin sana güvenmiyor benim eşimde öyle bana güvenmiyor. Oysa ben gözümün ucuyla bile aldatmam onu. Seni çok iyi anlıyorum ama keşke o arkadaşına azda olsa kapıyı açsaydın sonuçta onun gönderdiği belli. Başka da bi kabahatin yok ayrıca böyle bi konu için boşanmak istemesi çok saçma o sadece sinirinden böyle söylüyor sana aslında çok sevdiği için. Çok fazla açıklama yapma gereği duyma sonuçta senin bi kabahatin yok. Ay çok sinir oldum kocana ya2 aylık evliyiz.
Eşim babası rahatsız olduğu için memlekete gitti. Bende yalnızdım 1 haftadır. Ve dün ilk defa dışarı çıktım.
Alışveriş yaptım. Eve döndüm ve eve döndüğümde kek kalıbı almayı unuttuğumu farkedip tekrar kek kalıbı almak için çıktım. Saat 9'u geçtiği için tekrar eşime söylemedim çıktığımı. Geç olduğu için izim vermez diye. Tekrar çıkmaya karar vermeden önce eşimle konuşmuştum poşetlerin ellerimi çok açıttığını ve dinleneceğimi söylemiştim.
Kek kalıbını alıp geldikten sonra gerçekten yorulduğum için uyudum. Telefonu sessize aldım rahatsız olmamak için. Eşim birkaç kez arar sonra uyuduğumu anlar diye düşündüm. TV açıktı uyurken ve eşim 3 saat içinde 27 kez arayıp gecenin 12 sinde kapıya arkadaşını göndermiş. Güya endişelenmiş. Beni temizlik yaparken düştü , bayıldı sanmış. Oysa ben dinlenicem demiştim. Ve kapı çaldı yanlıştır diye umursamadım. Sonra telefona baktım aramaları mesajı gördüm. Kapıya kilit falan denedi arkadaşı arkada anahtar var mı diye sonra ben eşimle konuşunca gitti ve ben arkadaşına hiç tepki vermedim. Kapıyı açmadım. Çok sinirlendim tanımadığım birini kapıma gönderdiği için. Yalnızdım sonuçta. Oda ona yalan söylediğim ve dışarda olduğum kanısına varmış, yok tv sesi gelmiyormuş yok ark kapı açmamışım. Zaten bir güven problemimiz vardı ama ben bu kadar abartacağını hiç düşünmemiştim. O kadar sinirlendim ve kırıldım ki. Beni rezil etti ve birde onu aldatmakla suçluyor. Evin ışıklıları bile yanıyordu. Kanıtı sadece arkadaşına kapı açmamam ve anahtarın kapı arkasında olmadığını ima etmesi. Şimdi ayrılmak istiyor ve bana herşey çok saçma geliyor.
Ben tv açık uyuyorum ve girişin ışığıda açık kalır odanın ışığıda tv modunda açıktır yalnız olduğum için korkuyorum oda bunu biliyor . Ayrıca telefonum kapalı değil açıktı . Sadece ceAdamin durduk yere guven sorunu olmaz ya. Onceki konun da soyledigin yalanlar uzerine. Yalan soyleyen insan her turlu soyler. Guven sorunu varsa esin de yalanlarini bulmus demektir gecmiste.
Kapida anahtar yok, kapiyi kurcalayan adam icerden hic ses duymuyo, telefon kapali, sadece evin isiklari acik. Tvyi teli kapadin isiklari da kapatip uyusaydin ya yok
Gercekten o gece evde miydin yoksa kizkiza disari mi ciktiniz hadi bunu da itiraf et :)
çok irdeliyor her lafımı ama çıkacağı bir yer yok . Dediğiniz gibi sinirdenmiş herşey asıp kesiyordu dünden beri ben bugün tamam gidiyorum diyince yumuşama belirtileri gösterdiCanım belli ki eşin sana güvenmiyor benim eşimde öyle bana güvenmiyor. Oysa ben gözümün ucuyla bile aldatmam onu. Seni çok iyi anlıyorum ama keşke o arkadaşına azda olsa kapıyı açsaydın sonuçta onun gönderdiği belli. Başka da bi kabahatin yok ayrıca böyle bi konu için boşanmak istemesi çok saçma o sadece sinirinden böyle söylüyor sana aslında çok sevdiği için. Çok fazla açıklama yapma gereği duyma sonuçta senin bi kabahatin yok. Ay çok sinir oldum kocana ya
Bencede sacma merak etmeyin vazgecer oyle sacma sapan sey mi var ya elin adamini gondermek ne demek belkide nabzinizi olcmek istemiştir şaşirdm neler var ya2 aylık evliyiz.
Eşim babası rahatsız olduğu için memlekete gitti. Bende yalnızdım 1 haftadır. Ve dün ilk defa dışarı çıktım.
Alışveriş yaptım. Eve döndüm ve eve döndüğümde kek kalıbı almayı unuttuğumu farkedip tekrar kek kalıbı almak için çıktım. Saat 9'u geçtiği için tekrar eşime söylemedim çıktığımı. Geç olduğu için izim vermez diye. Tekrar çıkmaya karar vermeden önce eşimle konuşmuştum poşetlerin ellerimi çok açıttığını ve dinleneceğimi söylemiştim.
Kek kalıbını alıp geldikten sonra gerçekten yorulduğum için uyudum. Telefonu sessize aldım rahatsız olmamak için. Eşim birkaç kez arar sonra uyuduğumu anlar diye düşündüm. TV açıktı uyurken ve eşim 3 saat içinde 27 kez arayıp gecenin 12 sinde kapıya arkadaşını göndermiş. Güya endişelenmiş. Beni temizlik yaparken düştü , bayıldı sanmış. Oysa ben dinlenicem demiştim. Ve kapı çaldı yanlıştır diye umursamadım. Sonra telefona baktım aramaları mesajı gördüm. Kapıya kilit falan denedi arkadaşı arkada anahtar var mı diye sonra ben eşimle konuşunca gitti ve ben arkadaşına hiç tepki vermedim. Kapıyı açmadım. Çok sinirlendim tanımadığım birini kapıma gönderdiği için. Yalnızdım sonuçta. Oda ona yalan söylediğim ve dışarda olduğum kanısına varmış, yok tv sesi gelmiyormuş yok ark kapı açmamışım. Zaten bir güven problemimiz vardı ama ben bu kadar abartacağını hiç düşünmemiştim. O kadar sinirlendim ve kırıldım ki. Beni rezil etti ve birde onu aldatmakla suçluyor. Evin ışıklıları bile yanıyordu. Kanıtı sadece arkadaşına kapı açmamam ve anahtarın kapı arkasında olmadığını ima etmesi. Şimdi ayrılmak istiyor ve bana herşey çok saçma geliyor.
Ben hatamı kabul ediyorum ama benim teli sessize almam ilk defa yaptığım birşey değil yada uyuyup telefonlarını açmamam . Kendiside kabul ediyor bunu ama neymiş içine bir sıkıntı düşmüş oda öyle yapmış . Yani benim tavırlarımda bir olağanlık yok benim huyumu bilen biri. Buna rağmen böyle büyüttü olayı.BEn bu adamdan korktum ne yalan soyliyim bi haftadır yalnızsin tanimadik biri yolluyor vs. seni ihanetle suçluyor ve yeni evliisiniz falan fazla paranoyakca yaa tuhaf.. ayrıl bence sana da güvenmiyo.okuduğum kadari ile sende de hata yok degil .
Ben hatamı kabul ediyorum ama benim teli sessize almam ilk defa yaptığım birşey değil yada uyuyup telefonlarını açmamam . Kendiside kabul ediyor bunu ama neymiş içine bir sıkıntı düşmüş oda öyle yapmış . Yani benim tavırlarımda bir olağanlık yok benim huyumu bilen biri. Buna rağmen böyle büyüttü olayı.
Iyide adam sizi düşünüp Kapıya adam göndermiş, neler duyuyoruz gazdır bilmem ne diye adamla kapıyı açmadan en azından kim o deseydiniz bana tuhaf geldi eşiniz neden güvenmiyor ayrıca.Arkadaşı görüp merhaba dediğim ama tanıyorum diyip güveneceğim biri değil. Ki inanılmaz sinirlendim ve utandım. Bir ara çıkıp adama ağzıma geleni bile söylemek istedim ama öylece kalmak ve eşimle telde kavga etmek daha mantıklı geldi . Bana televizyonun sesini aç duyamıyorum derken arkadaşına kapı dinletiyormuş şoka girdim. O kadar saçma geliyor ki
Neden ruj sürdüğün belli oldu mu?Ne kadar iğrenç bir itham bu ya.Yol yakınken ondan boşan.Sonra çok geç olabilir.Onun için yaptığın herşeyi başka adamlar için yapıyorsun sanacak bu enteresan kişilik.Dönmeyi inanın deniyoruz ama olmuyor . Artık o kadar saçma şeyleri sorun ediyor ki şaşırıyorum. Neden ruj sürdüğün belli oldu dedi mesela bana?
Esin problemli biri.2 aylık evliyiz.
hatanız böyle biriyle devam etmekKırıcı olmadan bana hatamı gösterip , tecrübelerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim.
İnsanın başına herşey gelebiliyor...
Sevgiler
Resmen bosanmak icin bahane ariyomus bulmus yani daha yeni evlisiniz ne bu guvensizlik bosanmadan once iliskinizi gozden gecirin bence2 aylık evliyiz.
O seni çok sevdiği için sinirleniyor sen sakin ol canımBen tv açık uyuyorum ve girişin ışığıda açık kalır odanın ışığıda tv modunda açıktır yalnız olduğum için korkuyorum oda bunu biliyor . Ayrıca telefonum kapalı değil açıktı . Sadece ce
çok irdeliyor her lafımı ama çıkacağı bir yer yok . Dediğiniz gibi sinirdenmiş herşey asıp kesiyordu dünden beri ben bugün tamam gidiyorum diyince yumuşama belirtileri gösterdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?