Boşanmayı kabul etmeli miyim ?

Güven sorunu olan biriyle neden evlendin ki?

Adamin durduk yere guven sorunu olmaz ya. Onceki konun da soyledigin yalanlar uzerine. Yalan soyleyen insan her turlu soyler. Guven sorunu varsa esin de yalanlarini bulmus demektir gecmiste.

Kapida anahtar yok, kapiyi kurcalayan adam icerden hic ses duymuyo, telefon kapali, sadece evin isiklari acik. Tvyi teli kapadin isiklari da kapatip uyusaydin ya yok

Gercekten o gece evde miydin yoksa kizkiza disari mi ciktiniz hadi bunu da itiraf et :)

geçmişinizde yaşadığınız onu süpheye düşürecek en küçük bir olay olmadığı halde böyle davranıyorsa sorunlu bir kişiliktir eşiniz. onun dışında yalnız olduğunuzu bildiği için endişelenmiş olması çok çok normal.neticede insanız can taşıyoruz.. ama üstteki yorumlarda yalan olayına denk geldim ve dikkatimi çekti. yalan konuşulan konu ne kadar öenmli önemsiz olursa olsun eğer ki ortaya çıktıysa ve bu eşiniz tarafından biliniyorsa şüphe duymak için bile ona göre bir sebep olabilir. eşinizi bu denli septik bir düşünceye iten hangi davranışlarınız oldu...eğer olmadıysa hasta ruhlu bir kişiyle evli olabilirsiniz

BEn bu adamdan korktum ne yalan soyliyim bi haftadır yalnızsin tanimadik biri yolluyor vs. seni ihanetle suçluyor ve yeni evliisiniz falan fazla paranoyakca yaa tuhaf.. ayrıl bence sana da güvenmiyo. okuduğum kadari ile sende de hata yok degil .

Madem okadar merak edecek sizi neden yanlız bırakıyor...kek kalibi için birdaha çıkmak çok saçma bence..unuttuysam unuttum günler torbaya girmediys sonra alırım diye düşünüp bıralırdım...ve ben olsam yinede sonuçta yanlızım eşimin aklı kalmadın diye önceden yazar yada arar söylerdim çok yorgun olup uyucağımı ve okadar aramış haliyle yanlızdınız merak edip birini göndermiş...kapıyı açmak zorunda değilsiniz ya seslenirdiniz yada eşinizi arar söyleyebilirdiniz kapıda biri var falan...şuan merak ettiğim aramızda zaten güven problemi vardı dediniz..anlamadığım daha yeni evlisiniz ve güven probleminiz var iki madem var niye güvenip yanlız bırakıyor...?

Hiç sağlıklı bir birliktelik değil. Güven saygı sıffffır. 2 ayın öncesi önemli 2 ayda bu kdr zedelenmemeli sevgi. Ağır hakaretlere maruz kalarak yaşayabilirseniz devam edin. Yada akıllı davranın ve uzaklaşın yanlış eş seçimi ipe götürür.

Telefonunuzun sesini niye kısıyorsunuz ki ? Bi yakınınızın başına bişey gelse allah korusun arasalar kimse ulaşamayacak. Eşiniz bu konuda haklı ama direk aldatmakla suçlaması saçma olmuş . Benim kocam saatlerce telefonu açmasa bende endişelenirdim.

Adamda güven sorunu varsa ne diye karısını evde tek bırakıp gidiyor güven sorunu olan bunu yapar mi azcik mantikli olun yahu tam tersi eş vurdum duymaz ya Allah askina kocanizi bu kadar arayip ulasamayinca korkmaz misiniz ? Eşinden Özür dile gönlünü al haksizsin

canım boşversene resmen yalan söylediğini savunuyor , eşi telefonun sessiz olmasına kızıyor ve adam her sorduğunda yoo sessizde değil diyor. adam bunun gibi biçok yalan yakalamışsa ben olsam bende güvenmem , en sevdiğim laftır bir ölü dirilmez bide giden güven geri gelmez. bu bayan gibi birçok erkek versiyonda var . erkekler yapınca kızların hepsi ayağa kalkıyor , bayana herkes boşan o psikopat kocadan sana güvenmiyor diyor. neyse bu konuya daha fazla yorum yapmıcam , konu sahibi kırıcı olmayalım demiş ama bu yaşına gelmiş daha yalanın kötü bişey olduğunu ve insanları özellikle eşini kırdığını farkına varamamışsa banane

Aynen canim

İğrenç. Bence boşanın. Kaç yıl boyunca bunları yaşayacaksınız? Güvenmiyorsa olmaz çünkü güven kazandırmak zor. Belki imkansız.

"Neden ruj sürdüğün belli oldu." dedi ve siz hala boşanmayı kabul etsem mi diye düşünüyorsunuz. Vallahi eşiniz kadar ilğinçsiniz.

Arkadaşını göndermesi kapıyı dinletmesi gerçekten boşanma sebebi. Ama boşanmak isteyen o :)

Size iftira atiyor guvenmiyor ama eve elin adamini yolluyor arkadasina nasil bu kadar guveniyor bu devirde olduda kapiyi acsaydiniz ya size bisey yapsaydi sizin arkadaslarinizida arayabilirdi yada ailenizden birini bosanip bosanmamak sizin karariniz ama yaptigi cok ayip

Daha çok yenisiniz,taşlar zamanla oturacaktir yerine,birbirinize degil tam anlamıyla guvenmek alışma surecini bile gecirmemissiniz daha,sen sakin ol esin öfkesi gecince sakin kafayla mantıklı düsünmeye başlıyacaktır.

Haber vermeyerek hata yapmışsın vsss bunlar insani şeyler. Ancak namusuma dil uzatan adamın dilini koparırım, koca diye de yanımda taşımam

Büyük bir iletişim probleminiz var. Eşiniz saçma şüphelerini böyle açık açık söylemekten utanmamış büyük ayıp etmiş kabul. Ama siz de sizin için endişelendiğini bile bile telefonu kapatıp haber vermeden yatarak düşüncesizlik etmişsiniz. Daha çok yeni evlisiniz bence boşanmayı düşünmeyin. Eşimle yeni evliyken erkek kuaföre gittim diye demediğini bırakmamıştı. Tepkim çok sert oldu , o da son kıskançlığı oldu. Flört döneminiz ne kadar bilmiyorum ama biz gibi kısaysa güven kurmak ne yazıkki evliliğe kalıyor. Bu yaptığıyla sizi ne kadar üzdüğünü anlatın , kendi tarzınızla bir şekilde. Ama boşanma için çok erken. O da bir anlık sinirle söylemiş olabilir. Niyeti ciddi mi diye yüzyüze bir konuşun. Ciddi ise zaten ayrılın tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…