Boşanmayı kabul etmeli miyim ?

kusura bakmada aynı şeyleri eşin yapsaydı , kesin beni aldatıyor izlenimine kapılırdın kadınlar hissedince bişey erkek hissedince hemen başa kalkıyosunuz sen bana güvenmiyosun diye , hadi bu izlenime kapılmadın meraktan ölürdünnn . Adam sonuna kadar haklı , alttan alıp gönlünü almaya çalış bence. zaten öncedende güvensizlik vardı demişssin , demekki böyle haklıyken haksız konumlara düşürmüşsün kendini , güven oluşturamamışssın.

+100
Hala durup şaşırıyorum karısının dudaginda ki ruju kıskanan adam nasıl evinin anahtarını arkadaşına verir karısı o an banyoda olsa adamda lap diye içeri girse sapigin teki olsa kadın adamı hırsız zannedip tak diye tavayi kafasına yapıştırsa hoş bahsedilen arkadaş da koca da hak etmiş bu durumlara düşmeyi

Bu nasıl bir güvensizlik ki adam telefonu acilmayinca çılgına dönmüş
Boşanmaları hayırlı gibi

Kusura bakmayin ama nezaketen eşinize uyudugunuzu mesaj atsaydinuz adam sizi seviyor ki merak etmis gecenin bi vakti eve gelen eşiyle ilgilenmeyen tonlarca erkek var . Belli ki cok endiselenmis hakli da ben de olsam guvendigim birini yollardim kapiya tepki vermemeyi hele hic anlamadim insanlar sizi merak etmis ben iyiyim teşekkür ederim bile dememissiniz . Bu nasil bir vurdumduymazlik anlamadim cozemedim dogrusu

Evet telefonumun sessizde olmasına çok kızar bende sessizde mi diye sorduğunda değildi derim.

Evet işte bende bunu anlatamıyorum kimseye ben adama temizlik yapcam demedim ellerim çok acıyor dinlenicem dedim ama o bahane olarak merdivenden düşmüş olabileceğimi söylüyor oysa ki tam tersi arkadaşını benim kapıma kontrol için gönderiyor . O kadar utandım ve sinirledim ki kapıdaki adam zerre umrumda değildi ki zaten eğer o adam umrumda olsa o adamdan alırdım sinirimi zaten yan komşuya rezil etti beni seslenirken sanki 5-10 saattir ulaşamamış yada ilk defa böyle birşey olmuş gibi davrandı.

Evet telefonumun sessizde olmasına çok kızar bende sessizde mi diye sorduğunda değildi derim.
aferin sana. Sana kim neden güvensinki , adam milyon kere haklı ben olsam bende boşardım , bunlar ufak görünen çok büyük ayrıntılar.. kusura bakmada bacım kendin edip kendin bulmuşsun. yarın öbür günde boşandım pişmanım diye konu açma burda..

Size soracak değilim hangi konuyu açıp açmayacağımı. Eleştirinizi bile daha saygılı bir şekilde yaparsanız beni incitmezsiniz en azından. Aynı durumda sizde olabilir sizde düşebilirsiniz nasıl olduğunu anlamadan.

Surdugunuz ruja bile laf yapan bir insanla evliyken diger yaptiklari zaten sasirtici degil.
Kendinize deger verin boyle psikopatlari ne kadar daha cekeceksiniz.
Yalnız kalmaktan korkuyorum. 3 yıldır birlikteyiz ve evlenince herşeyin bu kadar kötü olması çok saçma .

bu konuyu esiniz açsa idi 'gereksiz detaylar veriyor bu yüzden yalan soyluyor' derdim kek kalıbı isi konuyla alakasız. ha aldatıyorsunuz demiyorum belki evde değilsinizdir arkadaslar vs takiliyorsunuzdur. ama nedense ev isi şaibeli gözüküyor dışarıdan.

dolayısıyla eşe hak verdim.

Halledemiyoruz. Üzülüyorum çünkü ben ne yaptım diyorum kendi kendime bana bu kadar şüpheci yaklaşacak . Evet kızdığı için bazı yalanlar söyledim ama o yalanları söylemeyince defalarca aynı şeyi sorup sorguluyor ve çok sıkılıyorum yoruluyorum kendimi açıklamaya ...

Bu arada arkadaşımla olan meselemi hallettim itiraf ettim oda son derece ılımlı yaklaştı....

Kek kalıbını alma sebebim hafta sonu evde olmayacaktım oda eve dönecekti bende o kek ve yemek yapıp bırakacaktım bunu onada söylemiştim

Kuzum saçmalama 2 aylık evlisin ve sen bi düzen kurmuşsun bu düzene alıştın çünkü ben iki senelik evliyim bir kere kendi başıma küs gittim ne kendi evimdeki rahatlığımı ne yediğimi içtiğimi bulabildim pişman oldum üç gün dayandım sonra eşimle konuştuk geri döndüm o oldu daha kaşmaya bilr gidince içim sıkılıyo siz daha alışamadınız bizde yaşadık bunları o yüzden

Dinlenicem demiş olsan bile teli sessize almamalıydın kim olsa merak eder evde yalnızsın sonuçta
Ama bundan önce çok daha büyük bir sorununuz var, aldattığını düşünmesi çok ağır bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…