- Konu Sahibi samanyolu11
-
Birincisi ben dulum tabir çirkin. İkincisi 30 yaş daha neki. Üçüncüsü katlanamazsın o çocuklara.Arkadaşlar herkese selam. Arkadaş aracılığıyla 43 yaşında 2 çocuklu iyi bir mesleği olan adamla tanıştırıldım. Başta istemesem de adam da hoşuma gitti karizmatik biri. Ben de bi kamuda memurum. Ama yaşım 30. Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum. İçimden bir ses de devam etme çekemezsin diyor. Çocukları 14-18 yaşlarında.eski eş ev hanımı yani ömür boyu buna bağlı olacak. Sizce ne yapayım? Adama da üzülüyorum zor şeyler yaşamış eşi aldatmış, ama en erken çocuğunun üniversite sınavından sonra istemeye gelebilirmiş beni. Sizce evleneyim mi? Yoksa bekar bekar kalayım mı? Bu arada yaşımı göstermiyorum. Güzel derler bana. Boyumda uzun. Arabam evim var. ( maddi olarak yanındasın demeyin. Zaten adam da yönetici pozisyonunda ve 3 boğaza bakıyor.) ama peşinde çok kişi varmış o beni seçmiş diyor. Herşeyi yazıyorum ki doğru akıl verin bana diye. Lütfen kırmadan bana bi yardımcı olun.
Ben 37 yasimda evlendim..ben oleyim ozman..ne alaka..evde kalma ne demek ..yahu..insan ne zman hazir hissederse o zaman evlenmeli..evlilik evde kaldim diyerek yapilacak bir kurum degil..Ben de 30 yaşındayım ama evde kaldım nerem genç
Otuz yaşında çoluksuz çocuksuz gencecik kadınsın. Evin var araban var, çalışıyorsun. Güzelmişsin de. 43 yaşında iki çocuklu, eski eşe nafaka veren adam ipek yataklı kilitli kasada taşımalı seni, el üstü nedir? El üstünde taşıyan adama da bak, üniversite sınavından sonra istemeye gelecekmiş. Maşallah inşallah.Beni el üstünde tutuyor? Değişir mi diyorsun
Bi de kendisini aldattığını iddia ettiği eski eşe nafaka veriyormuş. İyi niyeti koruyalım biz yine, çok merhametli bir abimizdir belki.Orayı görmemişimDur yine de bozuntuya vermem Bazen egolar karşılıklı yükselir ya öyle bir anda söylemiştir belki
yaşınızda ne var acaba kendinize yazik etmeyin meslek sahibi bi bayansiniz.karsinizdaki erkek sizden daha tecrübeli başından bi evlilik geçmiş 2 tane çocuğu var ve ufak degiller kendi hayatinizi sekillendireyim derken bi bakmissiniz çalışıp kazandiginiz onlara gidiyo üzülürsünüz.karisinin onu aldattiginida ondan duyuyorsunuz belkide amaci sizi tavlamak inanmayın hemen.Arkadaşlar herkese selam. Arkadaş aracılığıyla 43 yaşında 2 çocuklu iyi bir mesleği olan adamla tanıştırıldım. Başta istemesem de adam da hoşuma gitti karizmatik biri. Ben de bi kamuda memurum. Ama yaşım 30. Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum. İçimden bir ses de devam etme çekemezsin diyor. Çocukları 14-18 yaşlarında.eski eş ev hanımı yani ömür boyu buna bağlı olacak. Sizce ne yapayım? Adama da üzülüyorum zor şeyler yaşamış eşi aldatmış, ama en erken çocuğunun üniversite sınavından sonra istemeye gelebilirmiş beni. Sizce evleneyim mi? Yoksa bekar bekar kalayım mı? Bu arada yaşımı göstermiyorum. Güzel derler bana. Boyumda uzun. Arabam evim var. ( maddi olarak yanındasın demeyin. Zaten adam da yönetici pozisyonunda ve 3 boğaza bakıyor.) ama peşinde çok kişi varmış o beni seçmiş diyor. Herşeyi yazıyorum ki doğru akıl verin bana diye. Lütfen kırmadan bana bi yardımcı olun.
Yaş çok fazla.Aynı yaştayız bende boşandım.Bence bekar kalın daha ıyı .Çocugun tok sanırım.Hem dullar gelir fln bu nasıl bir cümle ???Dul deılız biz bekar ınsanlarız.Arkadaşlar herkese selam. Arkadaş aracılığıyla 43 yaşında 2 çocuklu iyi bir mesleği olan adamla tanıştırıldım. Başta istemesem de adam da hoşuma gitti karizmatik biri. Ben de bi kamuda memurum. Ama yaşım 30. Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum. İçimden bir ses de devam etme çekemezsin diyor. Çocukları 14-18 yaşlarında.eski eş ev hanımı yani ömür boyu buna bağlı olacak. Sizce ne yapayım? Adama da üzülüyorum zor şeyler yaşamış eşi aldatmış, ama en erken çocuğunun üniversite sınavından sonra istemeye gelebilirmiş beni. Sizce evleneyim mi? Yoksa bekar bekar kalayım mı? Bu arada yaşımı göstermiyorum. Güzel derler bana. Boyumda uzun. Arabam evim var. ( maddi olarak yanındasın demeyin. Zaten adam da yönetici pozisyonunda ve 3 boğaza bakıyor.) ama peşinde çok kişi varmış o beni seçmiş diyor. Herşeyi yazıyorum ki doğru akıl verin bana diye. Lütfen kırmadan bana bi yardımcı olun.
Zaafım var anlamıyorsunuzBi de kendisini aldattığını iddia ettiği eski eşe nafaka veriyormuş. İyi niyeti koruyalım biz yine, çok merhametli bir abimizdir belki.
30 yaşında dul biriyle evlenebilirim ne demek ne kadar ilginç düşünce yapın var. Bu devirde 30 yaşında insanlar yeni meslek sahibi oluyor. Evlenmek için ideal yaş bence ki senin yaşınızda erkeklerin çoğu bekar daha hayata yeni atıldılar. Ben 32 yaşında kendimle aynı yaşta bekar biriyle evlendim. Eğer 40 lı yaşlarda olsaydın evlen daha kimseyi bulamazsın hazır adamda hoşuna gitmiş derdim. Ama daha çok gençsin o kadar büyük ve çocuklu bir adamla evlenip dertsiz başına dert alma derim. Kendi yaşlarında bul birini evlen. Ne acelen var evde kalmadın merak etme.Arkadaşlar herkese selam. Arkadaş aracılığıyla 43 yaşında 2 çocuklu iyi bir mesleği olan adamla tanıştırıldım. Başta istemesem de adam da hoşuma gitti karizmatik biri. Ben de bi kamuda memurum. Ama yaşım 30. Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum. İçimden bir ses de devam etme çekemezsin diyor. Çocukları 14-18 yaşlarında.eski eş ev hanımı yani ömür boyu buna bağlı olacak. Sizce ne yapayım? Adama da üzülüyorum zor şeyler yaşamış eşi aldatmış, ama en erken çocuğunun üniversite sınavından sonra istemeye gelebilirmiş beni. Sizce evleneyim mi? Yoksa bekar bekar kalayım mı? Bu arada yaşımı göstermiyorum. Güzel derler bana. Boyumda uzun. Arabam evim var. ( maddi olarak yanındasın demeyin. Zaten adam da yönetici pozisyonunda ve 3 boğaza bakıyor.) ama peşinde çok kişi varmış o beni seçmiş diyor. Herşeyi yazıyorum ki doğru akıl verin bana diye. Lütfen kırmadan bana bi yardımcı olun.
Gençleşmiş bizim bedevi, he?Saçmalığı bariz olan ve sonrasında salağa yatan tüm konusahiplerinde gözüm bedeviyi arıyor
Bence feyksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?