Boşanmış 2 çocuklu adamla beraberim

Seni görende adam 30 sen 43 yaşındasın sanır. Senin yaşında beğer yaşına uygun birini bulmak varken elin adamının çocuk kalarının kahrını çekeceksin ve dinleyeceksin. Bence yol yakınken ayrıl derim. Bu ilişkinin geleceğini göremiyorum. Çekerim diyorsan devam et. Herşeyi göze alarak.

Seni görende adam 30 sen 43 yaşındasın sanır. Senin yaşında beğer yaşına uygun birini bulmak varken elin adamının çocuk kalarının kahrını çekeceksin ve dinleyeceksin. Bence yol yakınken ayrıl derim. Bu ilişkinin geleceğini göremiyorum. Çekerim diyorsan devam et. Herşeyi göze alarak.

Birincisi ben dulum tabir çirkin. İkincisi 30 yaş daha neki. Üçüncüsü katlanamazsın o çocuklara.

Beni el üstünde tutuyor? Değişir mi diyorsun
Otuz yaşında çoluksuz çocuksuz gencecik kadınsın. Evin var araban var, çalışıyorsun. Güzelmişsin de. 43 yaşında iki çocuklu, eski eşe nafaka veren adam ipek yataklı kilitli kasada taşımalı seni, el üstü nedir? El üstünde taşıyan adama da bak, üniversite sınavından sonra istemeye gelecekmiş. Maşallah inşallah.

Orayı görmemişim Dur yine de bozuntuya vermem Bazen egolar karşılıklı yükselir ya öyle bir anda söylemiştir belki
Bi de kendisini aldattığını iddia ettiği eski eşe nafaka veriyormuş. İyi niyeti koruyalım biz yine, çok merhametli bir abimizdir belki.

He 43 yaşında, boyunca 2 çocuğu olan adama herkes bakıyordur ama o size bakmış.
Allah kitap aşkına inandınız mı bu dediğine Allah aşkına.
Kim yani bu adam Sabancı mı? Koç mu? Ultra elit bı hayatımı var herkes peşinde olacak.
Benim eşimde yönetici, yönetici olunca ne oluyor ki!!!
Yaşınızda hiç sorun yok. En güzel evlenme çağındasınız.
Asla bu adamı kabul etmeyin.

Not: eşimle 33 yaşında evlendim.

yaşınızda ne var acaba kendinize yazik etmeyin meslek sahibi bi bayansiniz.karsinizdaki erkek sizden daha tecrübeli başından bi evlilik geçmiş 2 tane çocuğu var ve ufak degiller kendi hayatinizi sekillendireyim derken bi bakmissiniz çalışıp kazandiginiz onlara gidiyo üzülürsünüz.karisinin onu aldattiginida ondan duyuyorsunuz belkide amaci sizi tavlamak inanmayın hemen.

Yaş çok fazla.Aynı yaştayız bende boşandım.Bence bekar kalın daha ıyı .Çocugun tok sanırım.Hem dullar gelir fln bu nasıl bir cümle ???Dul deılız biz bekar ınsanlarız.

30 yaşa hakaretten suç duyurusunda bulunmak istiyorum 30 yaş çiçektir.
kaldı ki kessssn bu adam sütten çıkma akpakçe bir yazık zavallıcık biridir kessssin karısı hatalar kusurlar içindedir hiç şaşmaz. Ayrıca karısının ne olduğundan üçüncü kişiye ne ki?

Şaka misiniz?
Birçok arkadaşım 30 civarı evlendi.
Hiçbirine de boşanmış ya da çocuklu talipler gelmedi.
Uğraşacağım ben dertsiz başıma dert açmayı severim derseniz bilemem.
Denginiz değil diye düşünüyorum.
Tabi ki karar sizin.

30 yaşında dul biriyle evlenebilirim ne demek ne kadar ilginç düşünce yapın var. Bu devirde 30 yaşında insanlar yeni meslek sahibi oluyor. Evlenmek için ideal yaş bence ki senin yaşınızda erkeklerin çoğu bekar daha hayata yeni atıldılar. Ben 32 yaşında kendimle aynı yaşta bekar biriyle evlendim. Eğer 40 lı yaşlarda olsaydın evlen daha kimseyi bulamazsın hazır adamda hoşuna gitmiş derdim. Ama daha çok gençsin o kadar büyük ve çocuklu bir adamla evlenip dertsiz başına dert alma derim. Kendi yaşlarında bul birini evlen. Ne acelen var evde kalmadın merak etme.

aldatan kadina nafaka odenmez ki neden 3 boğaza bakiyor?
aldatan sevgiliniz olmasin sakin?
30 yasindan sonra dullar (dul karisi kocasi ölmüş kişiye denir bosanmışa degil) gelir mantiginizi çozemedim 50 yaşinda degilsiniz, artik herkes bu yaşlarda evleniyor zaten.
etrafimda zibilyon tane 30 unu coktan gecmis hic evlenmemis bayan ve erkek var mesela.
sorunuza cevap olarak 30 yasinda hayatinin baharinda kendi ayaklari uzerinde durabilen genç bir bayanin kendinden 13 yaş buyuk 2 cocuklu 3 bogaza bakan bir adamla evlenmesi kendi elleriyle hayatini mahvetmesi demek bana göre.

30 yaş çok mu geç sizin için. Şimdiki insanlar 30 dan aşağıya evlenmiyorlarki. Okumakti işti kariyerdi derken. Bence siz kendinizi çok yaşı geçmiş olarak goruyorsunuz ama daha yolun basindasiniz. Yani sırf yaşınız için bu beyfendiyi kabul etmeyin. Gerçekten istiyorsanız kabul edin

Yasim 30 evim var arabam var guzelim isim var
Ne isim var benden 13yas buyuk bir adamla, simdi farkina varmazsiniz belki ama siz 7yil sonra siz 37 citir bayanken adam 50 yasinda olacak. Babami 50yasindayken dusunuyorumda miskin miskin oturan bi adamdi yani bu sadece babama has bise degil vucud kaldirmaz bazi seyleri artik yani
Sonracima 2 cocugu var ustelik ergen
Ya kardesim 10 yasinda kizim var esiminde 11 yasinda kizi var bazen zor zaptediyoruz dusun artik
Bide sen ne dersen goze batarsin

Bosverin gitsin yaa
Karsiniza daha iyileri cikar korkmayin
Cikmasada hayatinizi mahfetmeye degmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…