- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.121
- 748
- Konu Sahibi samanyolu11
-
Gençleşmiş bizim bedevi, he?
Hakime hiç girmeyelim. Bi gülme geliyor.Geçmişe dönsem böyle bi kısmet çıksa karşıma sizce ne yapsaydım tadında
Ya çok dandik değil mi mevzu 30 yaşında, memur evi arabası var böyle kılçıklı bi kısmetten sanki nimetmiş gibi bahsediyor, hakim kısmına girmiyorum içim kaldırmıyor
Canım ben de 30 yaşındayım ve yeni evlendim. Eşim 31 yaşında. Yaşında herhangi bir sıkıntı yok. Eğer yaştan dolayı ikilem de kalıyorsan bence kalma.Arkadaşlar herkese selam. Arkadaş aracılığıyla 43 yaşında 2 çocuklu iyi bir mesleği olan adamla tanıştırıldım. Başta istemesem de adam da hoşuma gitti karizmatik biri. Ben de bi kamuda memurum. Ama yaşım 30. Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum. İçimden bir ses de devam etme çekemezsin diyor. Çocukları 14-18 yaşlarında.eski eş ev hanımı yani ömür boyu buna bağlı olacak. Sizce ne yapayım? Adama da üzülüyorum zor şeyler yaşamış eşi aldatmış, ama en erken çocuğunun üniversite sınavından sonra istemeye gelebilirmiş beni. Sizce evleneyim mi? Yoksa bekar bekar kalayım mı? Bu arada yaşımı göstermiyorum. Güzel derler bana. Boyumda uzun. Arabam evim var. ( maddi olarak yanındasın demeyin. Zaten adam da yönetici pozisyonunda ve 3 boğaza bakıyor.) ama peşinde çok kişi varmış o beni seçmiş diyor. Herşeyi yazıyorum ki doğru akıl verin bana diye. Lütfen kırmadan bana bi yardımcı olun.
30 yaşındasın niye dullar gelirmiş.Evde mi kaldın yani sen şimdi?Saçma sapan düşüncelere girmişsin.Zaten okudun ettin atandın 25-26 oluyosun.E biraz tadını cıkarayım desen 30 zaten.Ne ki 30.Peşinden kim koşuyomuş o adamın iki çocukla.Seni seçmişmiş.Hadi yine şanslısın tövbe tövbeeArkadaşlar herkese selam. Arkadaş aracılığıyla 43 yaşında 2 çocuklu iyi bir mesleği olan adamla tanıştırıldım. Başta istemesem de adam da hoşuma gitti karizmatik biri. Ben de bi kamuda memurum. Ama yaşım 30. Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum. İçimden bir ses de devam etme çekemezsin diyor. Çocukları 14-18 yaşlarında.eski eş ev hanımı yani ömür boyu buna bağlı olacak. Sizce ne yapayım? Adama da üzülüyorum zor şeyler yaşamış eşi aldatmış, ama en erken çocuğunun üniversite sınavından sonra istemeye gelebilirmiş beni. Sizce evleneyim mi? Yoksa bekar bekar kalayım mı? Bu arada yaşımı göstermiyorum. Güzel derler bana. Boyumda uzun. Arabam evim var. ( maddi olarak yanındasın demeyin. Zaten adam da yönetici pozisyonunda ve 3 boğaza bakıyor.) ama peşinde çok kişi varmış o beni seçmiş diyor. Herşeyi yazıyorum ki doğru akıl verin bana diye. Lütfen kırmadan bana bi yardımcı olun.
Kızin basta kriteri vardi, lise mezunu olmaz gibi. Ama 2 yilda o kriterleri gitmiş. Aralarinda ciddi yaş farki olan, yine eğitim seviyesi kendisinin altinda, ve 2 çocugu oldugu icin sorunluluklari daha fazla olan biri ile tanıştirilmayi nasil.kabul ettigine sasirdim. Cunku onu da is yeinden tanistirmislar ortsk arkadaşlar. Onu nasil kabul etti diye şaşırdım. Alakayi anlamissinizdir umarim.Nereye bağlayacaksınız diye merak ettim ama çok da bağlayamamışsınız. Kardeşiniz ne alaka, kızın yaşadıkları ne alaka, 30 yaş ne alaka??
Sizin hikayenizde öyle olabilir de olmayabilir de ama bazen insanın karşısına öyle biri çıkıyor ki kriter falan kalmıyor. Doğru veya yanlış öyle bir seçim yapmış. Bunu sırf sizin yakışıklı kardeşinizi seçmeyip çocuklu bir adamı seçmesinden dolayı yaşı artınca kriterlerini es geçtiye bağlayamayız.Kızin basta kriteri vardi, lise mezunu olmaz gibi. Ama 2 yilda o kriterleri gitmiş. Aralarinda ciddi yaş farki olan, yine eğitim seviyesi kendisinin altinda, ve 2 çocugu oldugu icin sorunluluklari daha fazla olan biri ile tanıştirilmayi nasil.kabul ettigine sasirdim. Cunku onu da is yeinden tanistirmislar ortsk arkadaşlar. Onu nasil kabul etti diye şaşırdım. Alakayi anlamissinizdir umarim.
Bu arkadasta 30 yasindan sonra beni hep dullar bulur fikrine yonelmis..bizim sirketteki kizda oype düşündü heralde.. buna da kaderimmis diyor.
Kriter koymak cok onemliymis, tecrubeyle sabit.
Yazık üzülür tüm arkadaşlarına demiş beni şimdi olmadı mı diyecekAdamın üzülmesine neden siz üzülüyorsunuz ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?