- 20 Mart 2008
- 141.951
- 213.886
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi samanyolu11
-
Siz neye karar verdiniz devammı terk mi..Yazık üzülür tüm arkadaşlarına demiş beni şimdi olmadı mı diyecek
Niye ya şakaklarında kır saçları vardır böyle George clooney gibidir belkiGeçmişe dönsem böyle bi kısmet çıksa karşıma sizce ne yapsaydım tadında
Ya çok dandik değil mi mevzu 30 yaşında, memur evi arabası var böyle kılçıklı bi kısmetten sanki nimetmiş gibi bahsediyor, hakim kısmına girmiyorum içim kaldırmıyor
Her şeyi geçtim yaşım geçti, geçiyor diye evlenilmez(gençsiniz de zaten) evlilik öyle bir şey değil. İnsan onunla yaşamanın çok güzel olacağını, onunla aynı evi hayatı paylaşmayı düşünür ister ve evlenir. Yani en azından bence böyledir. Eğer burada soruyorsan ne yapayım diye evlenme tabii ki. Birinin veya birilerinin verdiği akılla evlenilir mi?Arkadaşlar herkese selam. Arkadaş aracılığıyla 43 yaşında 2 çocuklu iyi bir mesleği olan adamla tanıştırıldım. Başta istemesem de adam da hoşuma gitti karizmatik biri. Ben de bi kamuda memurum. Ama yaşım 30. Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum. İçimden bir ses de devam etme çekemezsin diyor. Çocukları 14-18 yaşlarında.eski eş ev hanımı yani ömür boyu buna bağlı olacak. Sizce ne yapayım? Adama da üzülüyorum zor şeyler yaşamış eşi aldatmış, ama en erken çocuğunun üniversite sınavından sonra istemeye gelebilirmiş beni. Sizce evleneyim mi? Yoksa bekar bekar kalayım mı? Bu arada yaşımı göstermiyorum. Güzel derler bana. Boyumda uzun. Arabam evim var. ( maddi olarak yanındasın demeyin. Zaten adam da yönetici pozisyonunda ve 3 boğaza bakıyor.) ama peşinde çok kişi varmış o beni seçmiş diyor. Herşeyi yazıyorum ki doğru akıl verin bana diye. Lütfen kırmadan bana bi yardımcı olun.
Bit git ya :)Yazık üzülür tüm arkadaşlarına demiş beni şimdi olmadı mı diyecek
Bi ara bırakmaya çalıştım çok üzüldü sensizliği düşündüm kahroldum dediNe diye ortada kaliyomus size sinavdan önce olmaz diyen adam ortada falan kalmaz
Ama bu akılla sen birakmazsin birakacak olsanda o seni kandirir
Bence bak cidden otur adam akıllı düşün ve su yas dramindan kendini kurtar kimsenin safsatalarinada inanma
Ne gibi sorunlar yaşarımBende 30 sayılırım. Büyük konusmuyorum ama o yastakı adamla olmazdım. Memursun gecnsin. Ne dulu denk gelecek. 35 yasına kadar ne bekar adamlar var. Eşimin eski iş yerınde çogu arkadası bekardı. Ve hepsı 30 üzeri insanlar. Düzgün kız bulamıyoruz Dıyorlar. 2 cocuklu adama mı layıksın. Eskı eşle cocuklarla cok ugrasırsın. Sen 45 inde gencecik olunca adam 60 olcak
Vallahi alay etmiyorumBit git ya :)
Aklınca alay ediyorsun :)
Mesela gezmek istersin zaman gecırmek istersin. O evden cıkmaz istemez. Arkadaşım 30 eşi 40 yasında. Arkadaşım diyorki enerjisi bıtmıs. Hayattan bezmiş dıyor. Buyuk bırıyle evlendigine cok pısmanNe gibi sorunlar yaşarım
İnan ki çok teşekkür ederim hele de üsteki alıntıyı ben de yaşarım . HaklısınızEşimin kızı bize taşındı
Eşimin İlk evliliğinden 21yasinda kızı var cici babasıyla tartışmış bize taşındı,ben de şaşırdım geldiğine neyse tamam dedim oğlumun odasin ona verdik . Kısacası kız evde yiyip içip yatıyor ne odasını toplar ne de kıyafetlerini.Ben çalışiyorum fabrikada sabahın 5 i işe gidiyorum eve gelince...www.kadinlarkulubu.com
Çok yorgunum yalnızım ne yapacağım
Merhaba bayanlar sizden fikir almak istiyorum böyle ne yapabilirim yardım edin 1yıllık evliyim ama 20 yıllik evli gibiyiz eşimle eşimin yaşi olgun olduğu için ve akraba örf ve adet geleneklerine bağlı o yüzden degisik hic birsey yapmiyor şunu alalim bunu ypalim diyorum o ayip kaçar ailesinde...www.kadinlarkulubu.com
Günümüzde meslek sahibi ol, güzel gelirli bir iş edin derken yaş 30 oluyor zaten.
Evde kaldım demeniz çok anlamsız.
Ayrıca yerinizde olsam en azindan çocuksuz olmasına dikkat ederdim eş adayımın.
Çok çeşitli zorlukları var.
Sizin için iki konu linki paylaştım üstte.
Okuyun ve durumunuzu doğru değerlendirin.
EeeBi ara bırakmaya çalıştım çok üzüldü sensizliği düşündüm kahroldum dedi
Niye ya şakaklarında kır saçları vardır böyle George clooney gibidir belkiİnsanın gözü ne iki çocuğu ne de salakça sözlerini görür
Evlilik seneye anca bence evlenmeye de bilirAdam uzulmesin diye evlenecek yav
Saka gibi uye
Gözlerim yaşardı ağlayacağım şimdiBi ara bırakmaya çalıştım çok üzüldü sensizliği düşündüm kahroldum dedi
E evlenmesin,bir zahmet. Size de baska adam mi yok yahuEvlilik seneye anca bence evlenmeye de bilir
Yabanelma cok tatlisınYaşım otuz bu saatten sonra dullar gelir neyin kafasidir? Memursunuz, belli bir eğitim almış kadının düşünce yapısı buysa yazık yani.
Siz olaya böyle bakarsanız, bulunmaz hint kumaşı bulursunuz kendinizden 13 yaş büyük iki çocuklu adamı.
Karısı da eminim aldatmıstir ve ona rağmen yüce gönüllü sevgiliniz kadına nafaka ödüyordur.
Kendinizi bile bile zora sokmanın ne manası var?
Te yarabbim ya mumkunse sen onla evlenmeEvlilik seneye anca bence evlenmeye de bilir
Adam benden 4 kat fazla maaş alıyor yine de ben mi bakarım onlaraEvlenin evlenin, doğru bu yaştan sonra kimi bulacaksınız...
Artık üzümün çöpü demeden 2 çocuğun ve eski eşinin yükünü adam yüklenir, siz de adamı geçindirirsiniz.
E yani müstehak size.
En güzel yıllarınızı böyle heba edin oh mis...
Kac boğaza bakiyo maaş mi kalıyo elinde nafaka da ödüyorAdam benden 4 kat fazla maaş alıyor yine de ben mi bakarım onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?