Boşanmış 2 çocuklu adamla beraberim

Niye ya şakaklarında kır saçları vardır böyle George clooney gibidir belki İnsanın gözü ne iki çocuğu ne de salakça sözlerini görür

Her şeyi geçtim yaşım geçti, geçiyor diye evlenilmez(gençsiniz de zaten) evlilik öyle bir şey değil. İnsan onunla yaşamanın çok güzel olacağını, onunla aynı evi hayatı paylaşmayı düşünür ister ve evlenir. Yani en azından bence böyledir. Eğer burada soruyorsan ne yapayım diye evlenme tabii ki. Birinin veya birilerinin verdiği akılla evlenilir mi?

Bi ara bırakmaya çalıştım çok üzüldü sensizliği düşündüm kahroldum dedi

Ne gibi sorunlar yaşarım

İnan ki çok teşekkür ederim hele de üsteki alıntıyı ben de yaşarım . Haklısınız

Bence zamana bırak ani karar verme, baktın gıcık oldun yol ver,ne ugrasican yok eski karısı yok çocukları yok etrafı bak herkes pesindeymus öyle diyorsa egolu demekki.

Niye ya şakaklarında kır saçları vardır böyle George clooney gibidir belki İnsanın gözü ne iki çocuğu ne de salakça sözlerini görür

Corç amca tadında olduğu için kapısında bekliyorlar diyorsun

Bilemedim öylesi olsa karısı niye aldatmış olsun o kır saçlarının hatrına yapmazdı öyle bi ayıp

Yabanelma cok tatlisın

Adam benden 4 kat fazla maaş alıyor yine de ben mi bakarım onlara

Ya bende eşi ev hanımı ona bağlı kısmına takıldım küçümsüyor musunuz yani ? Çalıssaydı bari mi diyorsunuz . Adam zengin ben memur bide ona paramı verecez demek oluyor bunlar . Kafam çok karışık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…