Boşanmış 2 çocuklu adamla beraberim

Çok saçma. Hem kendinizle ilgili fikirleriniz yanlış (bu saatten sonra ancak dul bulur beni filan) hem de adamın bi tarafları kalkmış bence asıl onu kimse almaz ya kendini öyle gösteriyor.
bence istemeyin, ayrılın.
2 çocuk artı bir ev hanımı fazla gelir.
karşınıza denginiz olan biri illaki çıkacaktır.
sizin de bir çocuğunuz olsaydı bakalım o kabul edecek miydi?

Yok etmezdi, çünkü tanıştıran kişiye demiş bekar olması çok iyi . Başka boşanmış biri ya da yaşıtı birilerini önermişler kabul etmemiş

27 sayfa yorum yazılmış hiçbirini okumadım ama kendine karşı haksızlık ettiğini düşünüyorum.
30 yaş dulların geldiği bir yaşmıymış
ayrıca o genellemeler yok artık. dul kadınlar bekar erkeklerle evleniyo. bu yargıları kafandan kaldır.
adamdan elektrik aldıysan en önemlisi bu. ama başka biri beni almaz diye evleniyorsan bu çok yanlış bir düşünce

Hem yaşınız genc evlilik için anca hem de neden iki çocuklu bir adam...kendinize bunu layik görmeyin....daima önceliği olacak olan iki cocuk ve asla kopmayacak eski es ....hic gerek yok bunca sıkıntıya

Tamam kızlar; ne yapayım şimdi. Nasıl bir konuşma yapıp bitireyim

Anlaşmalı boşanmada tazminat nafaka olmaz demek yanlış olur, tazminat çekişmeli de olur da yanlış olur. Her durum kendi içinde spesifik değerlendirilir. Bazen adam aldatmıştır kadın boşanmak ister. Adam senelerin hattına kadına tazminat ve/ ve ya nafaka öder. Bazen aynı durumda adam tazminat/nafaka ödemek istemez kadın çekişmeliye gitse tazminat da nafaka da alacaktır ama o da bu evlilik bir an önce bitsin ister kurtulmaktır derdi tazminat almadan anlaşmalı boşanır.Benim söylemek istediğim adam aldatıldığı kadına tazminat ödemez. Erkek aldatılmayı kabullenemez üstüne para ödemez. Çocukları için nafaka ödeyebilir bu ayrı bir nafakadır.

Asik falan degilseniz bence zorlamayin yasiniz daha genc 20 yasindayim ben 30uma gelmeden evlilik dusunmuyorum hem korkuyorumm. Ama gonul bu goz kararinca insan hicbir seyi gormuyorr oyle gozunuz kara degilse hic bulasmayin yasiniz oyle buyuk degill disarida bir suru bekar adam var yahuu mantik evliligi icin yanlis secim.

Yok öyle demedim. Kadın çok harcayan biri 140 bin tazminat bir ev almış hala da para istiyor geziyor tozuyor
Ayrılma sebebinin kadının aldatmış olması olduğuna emin misin? Hem aldatmış hem tazminat, ev, nafaka alıyor, gezip tozup para istiyor , orda bi yanlışlık var muhakkak

Reactions: 000
Şöyle mesajlaşırken yakalanmış, kendi beni aldattı demedi. Aracı olan dedi. Ben de bu adama dedim tazminat vermeyebilirdiniz. O çalışmadığı için illaki birşeyler vermek zorundaydım. Ve uğraşmamak için tazminat ve ev verdim dedi.

Kaçırmamak istese hemen evlenmez mi ? Çocuğun sınavından sonra diyor yani seneye isteme vs
Çocuğunun sınavından önce psikolojisini olumsuz etkilememek için sınav sonrasına erteliyor. Bu arada da sizi kaçırmamak için peşimde çok kadın var ama ben seni seçtim diyip sizi elde tutuyor. Çocuklu bir insanla evlendiğinizde her zaman çocuklarından sonra geleceksiniz, bunu kabullenebilecek misiniz?

Onu bir ortamda tanıyıp da aşık olsanız neden olmasın ki derdim. Ama aşk yok görücü usulü hem de içinize birşeyler sinmemiş ki buraya konu açmışsınız. Neden bile bile lades...

Ayrıca 38 yasinda evlendim doğal bir sekilde 40 yaşında hamile kaldım sağlıkla çocuğumu kollarıma aldım çok şükür. Hiç bir zaman da 38 yaşında iken bile evde kalmış gibi hissetmiyordum.

Bizim de bir arkadaşımız ( 45 yaşlarında 2 çocuklu çocuklar kendisinde ), 30 yaşından küçük hiç evlenmemiş öğretmen biri var mı diye haber yollamış. Ne münasebet dedim bu şartlarla o adamı kabul edebilecek bir gerizekalı bulursa bana da haber versin demiştim. Ama mesajınızdan anlıyorum ki olabilirmiş de yani... lütfen üstünüze alınmayın aşırı etki altında olduğunuzu düşünüyorum sağlıklı düşünemiyorsunuz .

Ablam da dedi, kimse kabul etmez bunu, seninde 2 tahtan eksik olmasa kabul etmezdi dedi. Haklısınız.ne güzel hayat hikayeniz Allah bir ömür mutlu etsin. Ya ben şimdi de üzülüyorum kimse kabul etmezse kimle evlenecek bu adamlar

Reactions: 000
Çocuğu olanla evlenme üvey çok zor hiç bi şekilde yaranamazsın yaşına yakın biriyle evlen he evlenmiş olsa bile karısı vefat etmiş olanla evlen ama çocuklu ve boşanmış bi afamla evlenme çok zor

He bide zaten iki karakterin aynı evde yaşaması çok zor yani evlilik başlı başına bi sorumluluk yeri geliyo anlaşamama durumları oluyor ama siz eğer bu adamla evlenirseniz bide çocukları eski karısı da eklenicek onların evliliği okulları nafakası gelmeleri gitmeleri ücey olunca bi laf etsen batar olcak birde yaş farkıda var inan ilerde dahada uçurum olcak kendin gibi bekar biri senin için daha hayırlı olur derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…