- 24 Aralık 2018
- 16
- 42
- 18
- 33
- Konu Sahibi samanyolu11
-
Sahte konu olduğu benim için netleşti.. konuyu okurken ve mesaj yazarken ki vaktime yazık olduBoşanmak istememboşanmak için evlenir mi insan. Hem de o da 2 kez boşanmış olur yazık
Bunun 2 çocuk onun 2 çocuk baya zor olur ama
30 yasa niye dullar gelsin ki bu nasil bir kafa yapısı?Evde kaldım psikolojisinden kurtulun öyle bir sey yok evlilik askla yapılır sizin yaşlarda siz aşık da degilsiniz 43 yasinda 2 cocuklu adamla adım atmak delilik.Arkadaşlar herkese selam. Arkadaş aracılığıyla 43 yaşında 2 çocuklu iyi bir mesleği olan adamla tanıştırıldım. Başta istemesem de adam da hoşuma gitti karizmatik biri. Ben de bi kamuda memurum. Ama yaşım 30. Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum. İçimden bir ses de devam etme çekemezsin diyor. Çocukları 14-18 yaşlarında.eski eş ev hanımı yani ömür boyu buna bağlı olacak. Sizce ne yapayım? Adama da üzülüyorum zor şeyler yaşamış eşi aldatmış, ama en erken çocuğunun üniversite sınavından sonra istemeye gelebilirmiş beni. Sizce evleneyim mi? Yoksa bekar bekar kalayım mı? Bu arada yaşımı göstermiyorum. Güzel derler bana. Boyumda uzun. Arabam evim var. ( maddi olarak yanındasın demeyin. Zaten adam da yönetici pozisyonunda ve 3 boğaza bakıyor.) ama peşinde çok kişi varmış o beni seçmiş diyor. Herşeyi yazıyorum ki doğru akıl verin bana diye. Lütfen kırmadan bana bi yardımcı olun.
Evlenmek için evlenilmez. Birini severseniz evlenirsiniz üstelik iki çocuklu ve anladığım kadarı ile çocuklarla ilgili deneyiminiz yok. Üzülüyorsunuz diye evlenilmez. Bekar bekar kalma gibi de bir durum yok bence, her şey nasip kısmet olayı. Ben çok geç evlendim hatta geçen sene bu zamanlar biri bana deseydi ki sen bu adamla evlenip çocuk yapacaksın üstelik seni el üstünde tutacak hayatta inanmazdım.Arkadaşlar herkese selam. Arkadaş aracılığıyla 43 yaşında 2 çocuklu iyi bir mesleği olan adamla tanıştırıldım. Başta istemesem de adam da hoşuma gitti karizmatik biri. Ben de bi kamuda memurum. Ama yaşım 30. Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum. İçimden bir ses de devam etme çekemezsin diyor. Çocukları 14-18 yaşlarında.eski eş ev hanımı yani ömür boyu buna bağlı olacak. Sizce ne yapayım? Adama da üzülüyorum zor şeyler yaşamış eşi aldatmış, ama en erken çocuğunun üniversite sınavından sonra istemeye gelebilirmiş beni. Sizce evleneyim mi? Yoksa bekar bekar kalayım mı? Bu arada yaşımı göstermiyorum. Güzel derler bana. Boyumda uzun. Arabam evim var. ( maddi olarak yanındasın demeyin. Zaten adam da yönetici pozisyonunda ve 3 boğaza bakıyor.) ama peşinde çok kişi varmış o beni seçmiş diyor. Herşeyi yazıyorum ki doğru akıl verin bana diye. Lütfen kırmadan bana bi yardımcı olun.
Yaşınızdan dolayı dullar mi gelir Allah aşkına siz kendinizi hiç mi sevmiyorsunuz? Yaşınız sanki 65 üstü. Bir toprak atmadığınız kalmış üstünüze yapmayın etmeyin töbe töbe.Arkadaşlar herkese selam. Arkadaş aracılığıyla 43 yaşında 2 çocuklu iyi bir mesleği olan adamla tanıştırıldım. Başta istemesem de adam da hoşuma gitti karizmatik biri. Ben de bi kamuda memurum. Ama yaşım 30. Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum. İçimden bir ses de devam etme çekemezsin diyor. Çocukları 14-18 yaşlarında.eski eş ev hanımı yani ömür boyu buna bağlı olacak. Sizce ne yapayım? Adama da üzülüyorum zor şeyler yaşamış eşi aldatmış, ama en erken çocuğunun üniversite sınavından sonra istemeye gelebilirmiş beni. Sizce evleneyim mi? Yoksa bekar bekar kalayım mı? Bu arada yaşımı göstermiyorum. Güzel derler bana. Boyumda uzun. Arabam evim var. ( maddi olarak yanındasın demeyin. Zaten adam da yönetici pozisyonunda ve 3 boğaza bakıyor.) ama peşinde çok kişi varmış o beni seçmiş diyor. Herşeyi yazıyorum ki doğru akıl verin bana diye. Lütfen kırmadan bana bi yardımcı olun.
“Kimse peşinde yoktur ozaman öyle mi, ya bulamazsam” tarzı dalga geçer gibi cevaplar bana bunu düşündürdühadi ya?
30 yaş için dullar gelir kısmı da bana biraz dalga gibi geldi
Kendinden kaç yaş küçük evlenmemişi bulmuş zor olur tabiDedim onu , hayır ben seni istiyorum dedi sensizliği düşünmek çok zor dedi
Sen bence bizimle dalga geçiyorsun
Eski eşe dörtte bir oranında veriliyor ama bir de çocuklar için veriliyor.onun oranını da hakim belirliyorBana ne kadar kalır x desek maaşına
Niye kabul etmiyormus kendisi bulunmaz hint kumasi miymis? Alacak bekar kizi sefa surecek. Cocuguna kendini aldatan esine nafaka odeyen 40 ustu iki cocuklu adam olsa da evlensek diye bekliyorduk zaten. Birak Allah askina yalanci bu herif gozunu boyamaya calisiyor.Yok etmezdi, çünkü tanıştıran kişiye demiş bekar olması çok iyi . Başka boşanmış biri ya da yaşıtı birilerini önermişler kabul etmemiş
Konu sahibinin dalga geçiyor olduğuna katılmak ile beraber belki gerçekten aynı durumda olan bir kadın okur diye yazmak istedim.
Doğada, bütün canlılarda her zaman dişi seçer. O yüzden, insanlar hariç, çoğu canlının erkeği daha güzel, daha renkli, daha dikkat çekicidir. Çünkü kendini dişiye beğendirmek zorunda olan taraf erkektir. Ne demek çok talibim vardı, ben seni seçtim? Eee sen seçtin de, benim rızam olmadan hayatıma girebiliyor musun diye sormak lazım er kişiye! Giremez, çünkü doğada herkesin görevi bellidir. Erkek uğraşır, dişi seçer. Kendi değerinizi küçültmeyin hanımlar.
Ben düz memur o kariyerli Biri olsa dahil mi üstünümSizden 13 yaş büyük 2 çocuklu adamdan her türlü üstünsünüz. Siz daha gençsiniz, tecrübesizsiniz, sorumluluklarınız yok. Üstelik işiniz var, ekonomik olarak da özgürsünüz. O sizi değil siz onu seçeceksiniz kendinize haksızlık etmeyin. 30 yaş çok geç bir yaş değil. Beni kimse almaz moduna girmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?