Boşanmış 2 çocuklu adamla beraberim

30 yasa niye dullar gelsin ki bu nasil bir kafa yapısı?Evde kaldım psikolojisinden kurtulun öyle bir sey yok evlilik askla yapılır sizin yaşlarda siz aşık da degilsiniz 43 yasinda 2 cocuklu adamla adım atmak delilik.

Evlenmek için evlenilmez. Birini severseniz evlenirsiniz üstelik iki çocuklu ve anladığım kadarı ile çocuklarla ilgili deneyiminiz yok. Üzülüyorsunuz diye evlenilmez. Bekar bekar kalma gibi de bir durum yok bence, her şey nasip kısmet olayı. Ben çok geç evlendim hatta geçen sene bu zamanlar biri bana deseydi ki sen bu adamla evlenip çocuk yapacaksın üstelik seni el üstünde tutacak hayatta inanmazdım.

Yaşınızdan dolayı dullar mi gelir Allah aşkına siz kendinizi hiç mi sevmiyorsunuz? Yaşınız sanki 65 üstü. Bir toprak atmadığınız kalmış üstünüze yapmayın etmeyin töbe töbe.

Sen bence bizimle dalga geçiyorsun

Konu sahibinin dalga geçiyor olduğuna katılmak ile beraber belki gerçekten aynı durumda olan bir kadın okur diye yazmak istedim.

Doğada, bütün canlılarda her zaman dişi seçer. O yüzden, insanlar hariç, çoğu canlının erkeği daha güzel, daha renkli, daha dikkat çekicidir. Çünkü kendini dişiye beğendirmek zorunda olan taraf erkektir. Ne demek çok talibim vardı, ben seni seçtim? Eee sen seçtin de, benim rızam olmadan hayatıma girebiliyor musun diye sormak lazım er kişiye! Giremez, çünkü doğada herkesin görevi bellidir. Erkek uğraşır, dişi seçer. Kendi değerinizi küçültmeyin hanımlar.

Arkadaşlar dalga geçmiyorum bunu nasıl düşünebiliyorsunuz. Öyle şey olur mu? Ben gerçekten bunları yaşıyorum

Yok etmezdi, çünkü tanıştıran kişiye demiş bekar olması çok iyi . Başka boşanmış biri ya da yaşıtı birilerini önermişler kabul etmemiş
Niye kabul etmiyormus kendisi bulunmaz hint kumasi miymis? Alacak bekar kizi sefa surecek. Cocuguna kendini aldatan esine nafaka odeyen 40 ustu iki cocuklu adam olsa da evlensek diye bekliyorduk zaten. Birak Allah askina yalanci bu herif gozunu boyamaya calisiyor.

Sizden 13 yaş büyük 2 çocuklu adamdan her türlü üstünsünüz. Siz daha gençsiniz, tecrübesizsiniz, sorumluluklarınız yok. Üstelik işiniz var, ekonomik olarak da özgürsünüz. O sizi değil siz onu seçeceksiniz kendinize haksızlık etmeyin. 30 yaş çok geç bir yaş değil. Beni kimse almaz moduna girmeyin.

Bu ülkede bir memur bile bu şekilde düşünüyorsa, vay halimize...

Evet konu sahibi 30 yaşına gelmişsin daha ne ömrün kalmış ki, hemen evlen daha kim çıkacak karşına bir ayağın da çukurda zaten.

Kendinizi layık gördüğünüz şeylere bak. 30 yaşında 14-18 yaşlarında çocuklarınız olsun şimdiden. Daha kim çıkacak ki karşınıza, bu adam bulunmaz hint kumaşı çünkü...

Ayrıca karşısındaki kadın aldatmamış, kendisi aldatmıştır,
Hakim reddetmiştir, kendisi reddedilmiştir.
Bu tip insanlarda hiç şaşmaz bu,
Adamdaki ego aşmış kendini.

Son düzenleme:

Yani paytak paytak yürüyen dişi ördeklerin bile kendi çapında bir ağırlığı var. İnsan dişilerimize ders olur umarım...

Bu ne cürret? Bu denyolara (ban yemeyi göze aldım) bu cesareti hemcinslerim verdiği için çok kızgınım. 30 yaş ideal ve genç bir yaş. Bir kadının en güzel yaşıdır, otuzlar bir kadının en dişi yaşlarıdır hem fiziken hem mental olarak. 20’lerinde en toy zamanlarında havlu atan, 30’a yaklaşınca hayatı bitmiş gibi davranan kadınları gördükçe dehşete düşünüyorum. Daha yeni başlıyorsunuz yaşamaya oysa! Kendinize en güzel çağlarınızda dul adamları mı layık görüyorsunuz gerçekten? Esas o adam haddini bilsin, lütufmuş gibi sizi o seçmiş gibi konuşmuş. Sanki o olmasa kimse yüzünüze bakmayacak, hakarettir bu. Defedin gitsin!

Ben düz memur o kariyerli Biri olsa dahil mi üstünüm

Klasik yalanlar, pesimde cok kisi kosuyordu ben seni sectim, karim beni aldatti ondan bosandik, cocugumun sinavindan ya da gelecekte baska önemli birgünden sonra evlenelim.. Kac kurtul 30 yas ne ki, bir de güzel falanmissiniz. Kendinize bunu yapmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…