Boşanmış 2 çocuklu adamla beraberim

Kendi aldatilmis olsa araci olan kişiye kadar herkes bilir miydi mesela hic sanmam. Gayet muhafazakliktan uzak bir sahil kasabasında büyüdüm aldatilan bir komşunun oğlu vardı herkes de bilir yine de kimse bu konuyu dillendirmezdi .Bilmem anlatabildim mi?
Lütfen bu kadar saf olmayın adamin aldatilmadigina eminim. Aldatilan adam kanıtı varsa catir catir çekişmeli bosanir "aman Ali Rıza bey tadimiz kaçmasın "modunda bosanmaz,erkekler bu tip şeyleri asla gururlarina yediremezler

Dedigim gibi tanışır sever iki taraf birbirinden hoşlanır tamam. Ama görücü usulu evlenecekse kendisine uygun birini talep edecek. Evlenmiş bosanmış çocuğu olan bir hanım tercih etmeli.

Kendi dengiyle mesela?

Reactions: 000

Bizim komşunun oğlu da aldatılmıştı (karısı olay esnasında basıldı). Suçlu karısı olduğu halde aileden dışarı tek bir laf çıkmadı. Ayrıca ileride çocuğun karşısına çıkmasın utanmasın diye davayı şiddetli geçimsizlikten anlaşmalı açtılar. Tabii kadına tek kuruş vermedi. Adamın anlattıkları hayatın doğal akışına ters bir kere...

“ Peşimde çok kişi var , hakimden elektrik alamadım” diyen adam hakkında gelmiş burda hala konu açıyorsunuz.. ayhhh bayılajammmm uzaklaşarak kaçın

Eşine ve çocuklarına nafaka veriyordur bu bey, evlilik önemli her ayrıntıyı düşünün. Ve da yaş farkı fazla

Evlenme Sakın yakma kendini bence bırak ilerde bak yalın daha çok genç elbet dulkar çıkacak diye birşey yok belki sana da ikinci baharı değil doğum günüm diyeceğin bir evlilik bekliyor olabilir ufukta kesinlikle evlenme bekle biraz 7 çocukla mağarada kalmadınız aç açıkta değilsiniz lütfen böyle ne hata yapmayın kendinizi değersizleştirmeyin siz kendinize değer verin Lütfen

Arkadaşım ne demek yaşım otuz artık dullar gelir. Lütfen saçmalamayın, bu fikri kim soktuysa aklınıza çıkarın lütfen. İki çocuklu adamı ne yapacaksınız? Bir de peşimde çok koşan var da ben seni seçtim diyor utanmadan, şimdiden ezmeye ozguveninizi yıkmaya başlamış ki kendinizi ona mecbur hissedesiniz. Yapmayın.
Otuz yaş nedir ya. Yol verin gitsin. Yasitiniz bir sürü bekar insan var. İlla hemen evlenmenize gerek yok ki, size değer veren, seven, sevgisini gösteren, sevdiğiniz bir adamla evlenin evlenecekseniz. Yoksa bekarligin tadını çıkarın lütfen. Lütfen.

Ben de 30 yaşındayım ama evde kaldım nerem genç
benim arkadaşım 41 yaşında bekar mühendisle evlendi. kamuda bekar erkekte fazla kızda. yeter ki iste çevreni değiştir bulursun. bence okuyan için normal evlenme yaşı 30. kaldı ki evde kaldım diye hiç evlenilmez. o evlilik çekilmez. ikincisi çoçuklar büyükmüş seni kabullenmezler hep sıkıntı olur. tanıdık biri evlendi bir yıl içinde boşandı. çoçuk büyüktü sıkıntı olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…