- 12 Eylül 2014
- 4.087
- 6.392
- 158
- 39
- Konu Sahibi samanyolu11
-
Kendi aldatilmis olsa araci olan kişiye kadar herkes bilir miydi mesela hic sanmam. Gayet muhafazakliktan uzak bir sahil kasabasında büyüdüm aldatilan bir komşunun oğlu vardı herkes de bilir yine de kimse bu konuyu dillendirmezdi .Bilmem anlatabildim mi?Şöyle mesajlaşırken yakalanmış, kendi beni aldattı demedi. Aracı olan dedi. Ben de bu adama dedim tazminat vermeyebilirdiniz. O çalışmadığı için illaki birşeyler vermek zorundaydım. Ve uğraşmamak için tazminat ve ev verdim dedi.
Dedigim gibi tanışır sever iki taraf birbirinden hoşlanır tamam. Ama görücü usulu evlenecekse kendisine uygun birini talep edecek. Evlenmiş bosanmış çocuğu olan bir hanım tercih etmeli.Ablam da dedi, kimse kabul etmez bunu, seninde 2 tahtan eksik olmasa kabul etmezdi dedi. Haklısınız.ne güzel hayat hikayeniz Allah bir ömür mutlu etsin. Ya ben şimdi de üzülüyorum kimse kabul etmezse kimle evlenecek bu adamlar
Kendi dengiyle mesela?Ablam da dedi, kimse kabul etmez bunu, seninde 2 tahtan eksik olmasa kabul etmezdi dedi. Haklısınız.ne güzel hayat hikayeniz Allah bir ömür mutlu etsin. Ya ben şimdi de üzülüyorum kimse kabul etmezse kimle evlenecek bu adamlar
Bunun 2 çocuk onun 2 çocuk baya zor olur amaKendi dengiyle mesela
Kendi aldatilmis olsa araci olan kişiye kadar herkes bilir miydi mesela hic sanmam. Gayet muhafazakliktan uzak bir sahil kasabasında büyüdüm aldatilan bir komşunun oğlu vardı herkes de bilir yine de kimse bu konuyu dillendirmezdi .Bilmem anlatabildim mi?
Lütfen bu kadar saf olmayın adamin aldatilmadigina eminim. Aldatilan adam kanıtı varsa catir catir çekişmeli bosanir "aman Ali Rıza bey tadimiz kaçmasın "modunda bosanmaz,erkekler bu tip şeyleri asla gururlarina yediremezler
Bunun 2 çocuk onun 2 çocuk baya zor olur ama
Sizi bu hayatta çok üzerler sayın konu sahibi.. Hala 2 çocukla gencecik bekar kızları kafalayıp evlenme peşindeki orta yaşlı kurtlara üzülüyorsunuz. Onlar başlarının çaresine bakar merak etmeyin. Siz kendinizi düşünün.Bunun 2 çocuk onun 2 çocuk baya zor olur ama
Kararır mı cidden. Keşke bi similasyonu olsa yaşayacağım şeylerin ona göre He ya da hayır desemHayatını karartmak istiyorsan evlenzaten bu boşanmış adamları da hep eşleri aldatıyor
Kararır mı cidden. Keşke bi similasyonu olsa yaşayacağım şeylerin ona göre He ya da hayır desem
Boşanmak istememBence evlen ya. Aklında kalacak çünkü. En fazla boşanırsın
Sen bence bizimle dalga geçiyorsunBoşanmak istememboşanmak için evlenir mi insan. Hem de o da 2 kez boşanmış olur yazık
Evlenme Sakın yakma kendini bence bırak ilerde bak yalın daha çok genç elbet dulkar çıkacak diye birşey yok belki sana da ikinci baharı değil doğum günüm diyeceğin bir evlilik bekliyor olabilir ufukta kesinlikle evlenme bekle biraz 7 çocukla mağarada kalmadınız aç açıkta değilsiniz lütfen böyle ne hata yapmayın kendinizi değersizleştirmeyin siz kendinize değer verin LütfenArkadaşlar herkese selam. Arkadaş aracılığıyla 43 yaşında 2 çocuklu iyi bir mesleği olan adamla tanıştırıldım. Başta istemesem de adam da hoşuma gitti karizmatik biri. Ben de bi kamuda memurum. Ama yaşım 30. Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum. İçimden bir ses de devam etme çekemezsin diyor. Çocukları 14-18 yaşlarında.eski eş ev hanımı yani ömür boyu buna bağlı olacak. Sizce ne yapayım? Adama da üzülüyorum zor şeyler yaşamış eşi aldatmış, ama en erken çocuğunun üniversite sınavından sonra istemeye gelebilirmiş beni. Sizce evleneyim mi? Yoksa bekar bekar kalayım mı? Bu arada yaşımı göstermiyorum. Güzel derler bana. Boyumda uzun. Arabam evim var. ( maddi olarak yanındasın demeyin. Zaten adam da yönetici pozisyonunda ve 3 boğaza bakıyor.) ama peşinde çok kişi varmış o beni seçmiş diyor. Herşeyi yazıyorum ki doğru akıl verin bana diye. Lütfen kırmadan bana bi yardımcı olun.
Bana ne kadar kalır x desek maaşınaEşine ve çocuklarına nafaka veriyordur bu bey, evlilik önemli her ayrıntıyı düşünün. Ve da yaş farkı fazla
Arkadaşım ne demek yaşım otuz artık dullar gelir. Lütfen saçmalamayın, bu fikri kim soktuysa aklınıza çıkarın lütfen. İki çocuklu adamı ne yapacaksınız? Bir de peşimde çok koşan var da ben seni seçtim diyor utanmadan, şimdiden ezmeye ozguveninizi yıkmaya başlamış ki kendinizi ona mecbur hissedesiniz. Yapmayın.Arkadaşlar herkese selam. Arkadaş aracılığıyla 43 yaşında 2 çocuklu iyi bir mesleği olan adamla tanıştırıldım. Başta istemesem de adam da hoşuma gitti karizmatik biri. Ben de bi kamuda memurum. Ama yaşım 30. Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum. İçimden bir ses de devam etme çekemezsin diyor. Çocukları 14-18 yaşlarında.eski eş ev hanımı yani ömür boyu buna bağlı olacak. Sizce ne yapayım? Adama da üzülüyorum zor şeyler yaşamış eşi aldatmış, ama en erken çocuğunun üniversite sınavından sonra istemeye gelebilirmiş beni. Sizce evleneyim mi? Yoksa bekar bekar kalayım mı? Bu arada yaşımı göstermiyorum. Güzel derler bana. Boyumda uzun. Arabam evim var. ( maddi olarak yanındasın demeyin. Zaten adam da yönetici pozisyonunda ve 3 boğaza bakıyor.) ama peşinde çok kişi varmış o beni seçmiş diyor. Herşeyi yazıyorum ki doğru akıl verin bana diye. Lütfen kırmadan bana bi yardımcı olun.
benim arkadaşım 41 yaşında bekar mühendisle evlendi. kamuda bekar erkekte fazla kızda. yeter ki iste çevreni değiştir bulursun. bence okuyan için normal evlenme yaşı 30. kaldı ki evde kaldım diye hiç evlenilmez. o evlilik çekilmez. ikincisi çoçuklar büyükmüş seni kabullenmezler hep sıkıntı olur. tanıdık biri evlendi bir yıl içinde boşandı. çoçuk büyüktü sıkıntı olmuştu.Ben de 30 yaşındayım ama evde kaldım nerem genç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?