Boşanmış 2 çocuklu adamla beraberim

Karisi emin olun aldatmistir,bu da ona karsiliginda nafaka oduyordur. Isleri gucleri yalan dolan ha su adamlarin
30 yasinda memur bir kadinsiniz,artik dullar gelir nedir yahu,hayatin basinda bir insana yakistiramadigim sozler.
Pesinde cok kadin oldugunu soylemesi de ayri bir fiyasko
Teshisi koyayim hemen adam yalanci. Eski karisi ile ilgili soylediklerinden belli zaten

Bırakırsam üzülür ama. Zor şeyler yaşıyor. Cocukları için ortada kalıyor
Ne diye ortada kaliyomus size sinavdan önce olmaz diyen adam ortada falan kalmaz
Ama bu akılla sen birakmazsin birakacak olsanda o seni kandirir
Bence bak cidden otur adam akıllı düşün ve su yas dramindan kendini kurtar kimsenin safsatalarinada inanma

Bende 30 sayılırım. Büyük konusmuyorum ama o yastakı adamla olmazdım. Memursun gecnsin. Ne dulu denk gelecek. 35 yasına kadar ne bekar adamlar var. Eşimin eski iş yerınde çogu arkadası bekardı. Ve hepsı 30 üzeri insanlar. Düzgün kız bulamıyoruz Dıyorlar. 2 cocuklu adama mı layıksın. Eskı eşle cocuklarla cok ugrasırsın. Sen 45 inde gencecik olunca adam 60 olcak

Kızlar yaş farkı 13 sizce çok mu?
Mesele sadece yaş farkı değil Selen.
Yaşinizla ilgili kendinize haksızlık etmişsiniz. Yaşının verdiği olgunlukla senin için en iyi eşi seçme avantajına sahipsin bunu iyi değerlendir. Adamdaki kendini beğenmişlik onun karizmasini gözümde çok aşağılara çekti...Daha iyi kismetlerin çıkacaktır hatta istediğin özellikte birini gorur veya tanırsan onun gelmesini bekleme sen çık karşısına ...

30 yaşında dullarmı gelir bu neyin kafası Allah aşkına..
30 yaşındayım, gorumcemin düğününde 25lik arkadaslari benimle tanismak istemiş gorumcemin arkadaşı sanmışlar beni. Yani saçmalamayın. 2 kocaman cocuk, herkes beni istedi ama ben seni seçtim diyen egolu biri, ben kabul etmezdim.

Ama sizi seçmiş nasıl olduysa demekki adamda bir gariplik var,bunu dile getirmesi bile çok aşağılayıcı ...

kadınlarımız bu kafayı aştıklarında gerçekten çok yol katetmiş olacağız.
ne kadın ne de erkek, kimse kimseyi seçmiyor.
iki insan hayatı paylaşacak kadar birbirine sevgi ve değer verince kendiliğinden gelişiyor..
ama yoook bizi bir erkek seçmezse evde kalıcaz ya, seçildik diye kadınlık gururumuz! okşanıyor

konu sahibinin bakış açısına istinaden yazıyorum:
36 yaşındayım henüz evlenmedim. bu yaşta! ben öyle bir adamın peşinden koşmam. işim mi yok ?
adam egonun tillahı ve manipülatör.

Bu adamin karisini aldattigina bende bahse girerim darkmore cunku egolu biri belli. Ben seni sectim diyebiliyorsa. Kadini karaliyor kendini acindirmak icin.
Kesinlikle dedim zaten adam yalan söylüyor,sırf kendi egoso için karım beni aldattı yalanını ortaya atmış..
Birde utanmadan seni seçtim diyor,sanki kavun karpuz seçiyor öküzün önde gideni..

Hayır tabiki evlenmeyin. Bundan sonra dullar gelecek ne demek ayrıca çok kırıcı bir ifade. Dul kelimesi raftan kalksın artık. Sizin deyiminizle dullar gelse bile bari yaşınıza yakın ve çocuksuz insanlar gelsin. Adam kendi taşıtı birini bulsun genç kadın avcılığı yapacağına. Çocuklar ergenlikte illaki aranızda problem olacak. Ayrıca karısı aldatmışsa adam neden nafaka versin? İnsan biraz hak hukuk öğrenir yalan söylerken. Ego yalan tavan valla. Uğraşmaya değmez. Siz daha çok gençsiniz karamsarlık için çok çok erken.

Son düzenleme:
Kesinlikle dedim zaten adam yalan söylüyor,sırf kendi egoso için karım beni aldattı yalanını ortaya atmış..
Birde utanmadan seni seçtim diyor,sanki kavun karpuz seçiyor öküzün önde gideni..
Peki konu sahibinin bukadar saf olmasi? 30 yasinda isi gucu olan bir kadin ama goremiyor hala "birakirsam uzulur" falan diyor.

Bu yaşta bu ne karamsarlık? Neden dul gelsin? 33 yaşımda evlendim eşim hiç evlenmemişti. İyi bir kısmet gibi görünmüyor. Evde kalmış hissinden kurtulun. Doluya tutulma ihtimaliniz yüksek.

Çok geride bazı kadınlarımız maalesef.
Bu düşünceler yok olduğu zaman belki biraz daha modernleşebiliriz bu hayatta.
İllaki bizi seçmelerimi gerekiyor,sevgi saygı aşk varsa zaten gerisi gelir.

Siz evlisiniz ama

evliliği takıntı haline getirdikçe özgüveniniz düşer. Saçma sapan insanları gözünüzde mükemmelleştirir yanlış evlilik yaparsınız.
bu adamla evlenilir mi evlenilmez mi biz bilemeyiz ama adamın çok talibi varmış beni seçmiş diye adamı mükemmelleştirmekten, 30 yaşındayım diye kendinizi küçük görmekten vazgeçin.

Kızlar yaş farkı 13 sizce çok mu?
Tabi ki çok..kart zampara bir de "çocuğun universite sınavından sonra istemeye gelebilirim "diye zaman kazanıyor.
Bu kadar mükemmel biri olsaydı eski eşi onu hiç aldatir mıydı sizce?Adamın hayatı yalan eminim eski eşini o aldatmistir yaşına başına bakmadan gencecik kızlara asılıyor bak oturduğum yerden sinirlendim yeminle

Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum

herkes yazmış diye normalde yazmazdım ben ama en irrite olduğum kelime DUL kelimesi olduğu için ben de 3256. baskı olarak bu düşüncenin çok yanlış olduğunu yazacağım. umarım anlattığın gibi kendini geliştirmiş genç bir kadın olarak bu kafadan kurtulursun. yoksa önündeki uzun hayatta mutlu huzurlu, kendine değer veren biri olarak yaşaman çok güç.

ayrıca; ben de 29 yaşında, bekar ( bak bak bak bak; dul demiyorum neden çünkü ben boşandım ve bekarım) bir erkek çocuğu annesiyim. ooooo bana hepten DULLAR gelecek o zaman desene

Çok geride bazı kadınlarımız maalesef.
Bu düşünceler yok olduğu zaman belki biraz daha modernleşebiliriz bu hayatta.
İllaki bizi seçmelerimi gerekiyor,sevgi saygı aşk varsa zaten gerisi gelir.

herşeyden önce evliliği hayat başarısı gibi görmememiz lazım.
iş yerlerinde bile bu algı var yahu ! evli değilse "sen daha hayatını yönetip yuva kuramamışsın, burada insanları nasıl yöneteceksin?"
iş yerindeki astınu yönetmekle evlenmek bir mi ?
ama işte hele de kadınsan evlilik senin için bir başarı demek. evlenememiş kadın, demek eksiği var kafası..
belki de fazlası olduğu için evlenmedi.. hep yetersiz insanlarla karşılaştı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…