- 28 Kasım 2010
- 42.523
- 141.251
- 798
- Konu Sahibi samanyolu11
-
Ne diye ortada kaliyomus size sinavdan önce olmaz diyen adam ortada falan kalmazBırakırsam üzülür ama. Zor şeyler yaşıyor. Cocukları için ortada kalıyor
Bende 30 sayılırım. Büyük konusmuyorum ama o yastakı adamla olmazdım. Memursun gecnsin. Ne dulu denk gelecek. 35 yasına kadar ne bekar adamlar var. Eşimin eski iş yerınde çogu arkadası bekardı. Ve hepsı 30 üzeri insanlar. Düzgün kız bulamıyoruz Dıyorlar. 2 cocuklu adama mı layıksın. Eskı eşle cocuklarla cok ugrasırsın. Sen 45 inde gencecik olunca adam 60 olcakArkadaşlar herkese selam. Arkadaş aracılığıyla 43 yaşında 2 çocuklu iyi bir mesleği olan adamla tanıştırıldım. Başta istemesem de adam da hoşuma gitti karizmatik biri. Ben de bi kamuda memurum. Ama yaşım 30. Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum. İçimden bir ses de devam etme çekemezsin diyor. Çocukları 14-18 yaşlarında.eski eş ev hanımı yani ömür boyu buna bağlı olacak. Sizce ne yapayım? Adama da üzülüyorum zor şeyler yaşamış eşi aldatmış, ama en erken çocuğunun üniversite sınavından sonra istemeye gelebilirmiş beni. Sizce evleneyim mi? Yoksa bekar bekar kalayım mı? Bu arada yaşımı göstermiyorum. Güzel derler bana. Boyumda uzun. Arabam evim var. ( maddi olarak yanındasın demeyin. Zaten adam da yönetici pozisyonunda ve 3 boğaza bakıyor.) ama peşinde çok kişi varmış o beni seçmiş diyor. Herşeyi yazıyorum ki doğru akıl verin bana diye. Lütfen kırmadan bana bi yardımcı olun.
Mesele sadece yaş farkı değil Selen.Kızlar yaş farkı 13 sizce çok mu?
Ama sizi seçmiş nasıl olduysa demekki adamda bir gariplik var,bunu dile getirmesi bile çok aşağılayıcı ...
Karisi emin olun aldatmistir,bu da ona karsiliginda nafaka oduyordur. Isleri gucleri yalan dolan ha su adamlarin
30 yasinda memur bir kadinsiniz,artik dullar gelir nedir yahu,hayatin basinda bir insana yakistiramadigim sozler.
Pesinde cok kadin oldugunu soylemesi de ayri bir fiyasko
Teshisi koyayim hemen adam yalanci. Eski karisi ile ilgili soylediklerinden belli zaten
Kesinlikle dedim zaten adam yalan söylüyor,sırf kendi egoso için karım beni aldattı yalanını ortaya atmış..Bu adamin karisini aldattigina bende bahse girerimdarkmore cunku egolu biri belli. Ben seni sectim diyebiliyorsa. Kadini karaliyor kendini acindirmak icin.
Hayır tabiki evlenmeyin. Bundan sonra dullar gelecek ne demek ayrıca çok kırıcı bir ifade. Dul kelimesi raftan kalksın artık. Sizin deyiminizle dullar gelse bile bari yaşınıza yakın ve çocuksuz insanlar gelsin. Adam kendi taşıtı birini bulsun genç kadın avcılığı yapacağına. Çocuklar ergenlikte illaki aranızda problem olacak. Ayrıca karısı aldatmışsa adam neden nafaka versin? İnsan biraz hak hukuk öğrenir yalan söylerken. Ego yalan tavan valla. Uğraşmaya değmez. Siz daha çok gençsiniz karamsarlık için çok çok erken.Arkadaşlar herkese selam. Arkadaş aracılığıyla 43 yaşında 2 çocuklu iyi bir mesleği olan adamla tanıştırıldım. Başta istemesem de adam da hoşuma gitti karizmatik biri. Ben de bi kamuda memurum. Ama yaşım 30. Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum. İçimden bir ses de devam etme çekemezsin diyor. Çocukları 14-18 yaşlarında.eski eş ev hanımı yani ömür boyu buna bağlı olacak. Sizce ne yapayım? Adama da üzülüyorum zor şeyler yaşamış eşi aldatmış, ama en erken çocuğunun üniversite sınavından sonra istemeye gelebilirmiş beni. Sizce evleneyim mi? Yoksa bekar bekar kalayım mı? Bu arada yaşımı göstermiyorum. Güzel derler bana. Boyumda uzun. Arabam evim var. ( maddi olarak yanındasın demeyin. Zaten adam da yönetici pozisyonunda ve 3 boğaza bakıyor.) ama peşinde çok kişi varmış o beni seçmiş diyor. Herşeyi yazıyorum ki doğru akıl verin bana diye. Lütfen kırmadan bana bi yardımcı olun.
Peki konu sahibinin bukadar saf olmasi? 30 yasinda isi gucu olan bir kadin ama goremiyor hala "birakirsam uzulur" falan diyor.Kesinlikle dedim zaten adam yalan söylüyor,sırf kendi egoso için karım beni aldattı yalanını ortaya atmış..
Birde utanmadan seni seçtim diyor,sanki kavun karpuz seçiyor öküzün önde gideni..
Bu yaşta bu ne karamsarlık? Neden dul gelsin? 33 yaşımda evlendim eşim hiç evlenmemişti. İyi bir kısmet gibi görünmüyor. Evde kalmış hissinden kurtulun. Doluya tutulma ihtimaliniz yüksek.Arkadaşlar herkese selam. Arkadaş aracılığıyla 43 yaşında 2 çocuklu iyi bir mesleği olan adamla tanıştırıldım. Başta istemesem de adam da hoşuma gitti karizmatik biri. Ben de bi kamuda memurum. Ama yaşım 30. Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum. İçimden bir ses de devam etme çekemezsin diyor. Çocukları 14-18 yaşlarında.eski eş ev hanımı yani ömür boyu buna bağlı olacak. Sizce ne yapayım? Adama da üzülüyorum zor şeyler yaşamış eşi aldatmış, ama en erken çocuğunun üniversite sınavından sonra istemeye gelebilirmiş beni. Sizce evleneyim mi? Yoksa bekar bekar kalayım mı? Bu arada yaşımı göstermiyorum. Güzel derler bana. Boyumda uzun. Arabam evim var. ( maddi olarak yanındasın demeyin. Zaten adam da yönetici pozisyonunda ve 3 boğaza bakıyor.) ama peşinde çok kişi varmış o beni seçmiş diyor. Herşeyi yazıyorum ki doğru akıl verin bana diye. Lütfen kırmadan bana bi yardımcı olun.
Çok geride bazı kadınlarımız maalesef.kadınlarımız bu kafayı aştıklarında gerçekten çok yol katetmiş olacağız.
ne kadın ne de erkek, kimse kimseyi seçmiyor.
iki insan hayatı paylaşacak kadar birbirine sevgi ve değer verince kendiliğinden gelişiyor..
ama yoook bizi bir erkek seçmezse evde kalıcaz ya, seçildik diye kadınlık gururumuz! okşanıyor
Siz evlisiniz ama
Tabi ki çok..kart zampara bir de "çocuğun universite sınavından sonra istemeye gelebilirim "diye zaman kazanıyor.Kızlar yaş farkı 13 sizce çok mu?
Güzel sözler iltfatlar beyin yıkamaya yetiyor işte.Peki konu sahibinin bukadar saf olmasi? 30 yasinda isi gucu olan bir kadin ama goremiyor hala "birakirsam uzulur" falan diyor.
Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum
Çok geride bazı kadınlarımız maalesef.
Bu düşünceler yok olduğu zaman belki biraz daha modernleşebiliriz bu hayatta.
İllaki bizi seçmelerimi gerekiyor,sevgi saygı aşk varsa zaten gerisi gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?