Boşanmış 2 çocuklu adamla beraberim

Benim gözümde varyemez tarzı anasının babasının sözünden çıkmayan biri canlandı valla
Dışarı çıkmayan, gezmeyen, hayatı hiç yaşamamış biri
tecrübesiz olduğu da belli. nasıl yani vs diye sormuş her şeye. sadece yaş geçiyor evde kaldım evlenmeliyim kafasıyla hareket edenler genelde yanlış evlilikler yapıyorlar.

Kendi açimdan bakarsam ben olsam kabul etmezdim. Başka kadindan cocuklari var, başka kadina ve cocuklara hala bagli, maddi olarakta bakiyor.( Tabi ki bakacak ve bagli olacak)
Ama ben pek paylaşimci biri degilim, asla çekemezdim bu durumlari.

Ha ama boşanmiş insanlarla evlenen bir suru insan var sonucta, siz de sorun etmem diyorsaniz neden olmasin ama yaşiniz genç daha, sirf yaşim geldi diye evet diyecekseniz demeyin.

Bi de peşimde çok kisi var ben seni seçtim demesi benim için direkt eksi puan demektir. Kendini bu kadar nimet sanmasin, hiç sevmem boylelerini.

Asla inanma buna. Hakim dediğin kadın zekidir ve hukuki bilgisi de iyidir. Kaldı ki neler görüyor onlar. Kibarca yol vermiştir. Bu yedirememiştir kendine. O miras davalarında neler neler oluyor.
Haklısın galiba. Ben yaşından dolayı kabul etmiştir diye düşündüm ama ablamda dedi. Hakimle herkes evlenmek ister. Yalan söylüyor dedi. Geçen de dedi ki o kadın (hakim) aramış - hayatında biri olduğunu duyunca üzülmüş

1. Ben olsam korkardim adamdan . 2. Seni sectim pikacuuu demesinden sogurdum hayirdir senn kimm.. 3.su bu isler nasip kismet isidir dullar tabiri hic hos gelmiyor kulaga kaldiki yasiniz daha 30 isiniz eviniz arabaniz varmis aa bak belkide sizi bu sebepten secmistir. Erkekler zaten genel olarak usengec si daha 30unuzda o 43 yas ici gecmis olabilir . Ben olsam asla istemezdim. Hayirlisi olsun herkes evlenicek diyede bisey yok sonucta

Kızlar ne kadar benimle dalga geçseniz de teşekkür ederim sonuçta dışarıdan bir göz de önemli. Anama babama bağlı yaşamıyorum. Bizim meslekte hemen evleniyor millet bana da böyle baskı yapıyorlar ondan dedim. Bir de pandemi dönemi başka birini bulamam diye düşündüm. Ama haklısınız

Adamın Yaşı değil de çocukları ileride sorun yaratabilir. Yani çocukları derken onlarla ilişkiniz falan, dengeler hassas çok iyi ayarlamak gerek

Evlenme.

Ben hemcinslerimin objektif bakış açısını koruyamadığını düşünüyorum böyle konularda. Niye erkek çocuklu olunca problem oluyor? Boşanmış çocuklu bir kadın için açılsa bu konu yine aynı yorumlar gelir mi? Ölçün tartın belki iyi bir insan. Sonra kendinize dönün sorun yapabilir miyim diye. Çocuklar da büyükmüş ben ilişkinizi etkileyeceğini sanmıyorum.

Ya hiç bulamazsamm

Bulamasan da bu cocuklu adamla evlenmediğine pişman olmazsın...
Daha anası da girmedi filme, bakalım anası nasıl, anacıdır belki de anası yüzünden boşanmıştır bilemezsin ama ogrendiğinde cok geç olur...

En iyisi sıfır kilometre al

Peşimde cok kişi var diyen biri ne kadar iyi olabilir allah aşkına

Ben de 30 yaşındayım ama evde kaldım nerem genç
Sen sehpa mısın yoksa koltuk altına kaçmış eşi kayıp çorap mısın? Kendini hangi eşya, ürün olarak görüyorsun da bu kadar değersiz ve çirkin şekilde niteliyorsun? Senin yerine ben utandım.

Cidden gülüm gözünü ac. Narsistler mesela su 3lü meseleleri bilerek manipulasyon etmek icin yaratiyor. Isin icine 3ü bir kisi katiliyor ki sen daha cok "secilmek" ve "sevilmek" iste. Baskalari oldugunu düsünmen seni daha cabuk istedigi kivama getirmek icin. Birazcin haysiyeti olan "baska kadinlar var. Beni ariyor" demez bile. Sessizce diye kisi ile görüsmeyi keser. Adaam balon gibi kendini sisiriyor sadece

Adam kurnaz bu kafada bir kızı nasıl ikna edeceğini iyi hatta çok iyi biliyor

Yaşınızda ne var anlamış değilim.. 30 yaş çok genç bir yaş..Bu laf tamamen çevrenin ettiği laflar.. Bu devirde artık herkes 30lu yaşlarında evleniyor.. Rica ediyorum şu kendinizi bir kadın olarak genç yaşınızda sizden daha yaşlı, evlenmiş boşanmış, çocuklu adamlara layık görmekten vazgeçin.. Çevredeki cahiller bunu yapıyor sürekli konuşuyor ama siz kendinize yapmayın bari.. Zaten böyle yaparak bu erkeklerin düşünceleriyle ister istemez kadınlar böyle yönlendiriyor .. Adam 50 yaşına geliyor hala 20li 30lu yaşlardaki kadınları kendine layık görüyor deli oluyorum..

Kendinizden 13 yaş büyük bir adamla olmak bilmiyorum pek mantıklı gelmedi bana.. Çocukları olmasını falan hiç konuşmuyorum.. Adama çok aşık falan da değilsiniz orası net belli..o halde ne gerek var bu kadar büyük bir sorumluluğun altına girmeye?? Kendinizden 13 yaş büyük, iki genç evladı olan bir adam??? Üstelik siz daha genceciksiniz..adamda yaşlı değil ama adamın yaşına siz geldiğinizde karşınızda her türlü enerjisi bitmiş hayata bambaşka bakan bir adam olacak.. Bundan beş yıl sonra bile siz hala gençken o artık yaşlanma yoluna girmiş olacak.. İyi düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…