- 22 Kasım 2010
- 11.281
- 20.168
- 598
- Konu Sahibi samanyolu11
-
tecrübesiz olduğu da belli. nasıl yani vs diye sormuş her şeye. sadece yaş geçiyor evde kaldım evlenmeliyim kafasıyla hareket edenler genelde yanlış evlilikler yapıyorlar.Benim gözümde varyemez tarzı anasının babasının sözünden çıkmayan biri canlandı valla
Dışarı çıkmayan, gezmeyen, hayatı hiç yaşamamış biri
Haklısın galiba. Ben yaşından dolayı kabul etmiştir diye düşündüm ama ablamda dedi. Hakimle herkes evlenmek ister. Yalan söylüyor dedi. Geçen de dedi ki o kadın (hakim) aramış - hayatında biri olduğunu duyunca üzülmüşAsla inanma buna. Hakim dediğin kadın zekidir ve hukuki bilgisi de iyidir. Kaldı ki neler görüyor onlar. Kibarca yol vermiştir. Bu yedirememiştir kendine. O miras davalarında neler neler oluyor.
Şu mesajı bilinç altınıza nasıl verdiyseniz gidip bu adamı bulmuşsunuz. Yaşınız genç. Kendinize uygun birini bulun, harcamayın kendiniziAma yaşım 30. Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum.
Ya hiç bulamazsammŞu mesajı bilinç altınıza nasıl verdiyseniz gidip bu adamı bulmuşsunuz. Yaşınız genç. Kendinize uygun birini bulun, harcamayın kendinizi
Ya kendine çok uygun iyi birini bulursan?Ya hiç bulamazsamm
Umutsuzluğa kapılmak için yaşınız çok genç. Fi tarihinde yaşamıyoruz artık 30 genç bir yaş evlilik içinYa hiç bulamazsamm
Evlenme.Arkadaşlar herkese selam. Arkadaş aracılığıyla 43 yaşında 2 çocuklu iyi bir mesleği olan adamla tanıştırıldım. Başta istemesem de adam da hoşuma gitti karizmatik biri. Ben de bi kamuda memurum. Ama yaşım 30. Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum. İçimden bir ses de devam etme çekemezsin diyor. Çocukları 14-18 yaşlarında.eski eş ev hanımı yani ömür boyu buna bağlı olacak. Sizce ne yapayım? Adama da üzülüyorum zor şeyler yaşamış eşi aldatmış, ama en erken çocuğunun üniversite sınavından sonra istemeye gelebilirmiş beni. Sizce evleneyim mi? Yoksa bekar bekar kalayım mı? Bu arada yaşımı göstermiyorum. Güzel derler bana. Boyumda uzun. Arabam evim var. ( maddi olarak yanındasın demeyin. Zaten adam da yönetici pozisyonunda ve 3 boğaza bakıyor.) ama peşinde çok kişi varmış o beni seçmiş diyor. Herşeyi yazıyorum ki doğru akıl verin bana diye. Lütfen kırmadan bana bi yardımcı olun.
Ya hiç bulamazsamm
Ben hemcinslerimin objektif bakış açısını koruyamadığını düşünüyorum böyle konularda. Niye erkek çocuklu olunca problem oluyor? Boşanmış çocuklu bir kadın için açılsa bu konu yine aynı yorumlar gelir mi? Ölçün tartın belki iyi bir insan. Sonra kendinize dönün sorun yapabilir miyim diye. Çocuklar da büyükmüş ben ilişkinizi etkileyeceğini sanmıyorum.
Sen sehpa mısın yoksa koltuk altına kaçmış eşi kayıp çorap mısın? Kendini hangi eşya, ürün olarak görüyorsun da bu kadar değersiz ve çirkin şekilde niteliyorsun? Senin yerine ben utandım.Ben de 30 yaşındayım ama evde kaldım nerem genç
Haklısın galiba. Ben yaşından dolayı kabul etmiştir diye düşündüm ama ablamda dedi. Hakimle herkes evlenmek ister. Yalan söylüyor dedi. Geçen de dedi ki o kadın (hakim) aramış - hayatında biri olduğunu duyunca üzülmüş
Adam kurnaz bu kafada bir kızı nasıl ikna edeceğini iyi hatta çok iyi biliyorCidden gülüm gözünü ac. Narsistler mesela su 3lü meseleleri bilerek manipulasyon etmek icin yaratiyor. Isin icine 3ü bir kisi katiliyor ki sen daha cok "secilmek" ve "sevilmek" iste. Baskalari oldugunu düsünmen seni daha cabuk istedigi kivama getirmek icin. Birazcin haysiyeti olan "baska kadinlar var. Beni ariyor" demez bile. Sessizce diye kisi ile görüsmeyi keser. Adaam balon gibi kendini sisiriyor sadece
Yaşınızda ne var anlamış değilim.. 30 yaş çok genç bir yaş..Bu laf tamamen çevrenin ettiği laflar.. Bu devirde artık herkes 30lu yaşlarında evleniyor.. Rica ediyorum şu kendinizi bir kadın olarak genç yaşınızda sizden daha yaşlı, evlenmiş boşanmış, çocuklu adamlara layık görmekten vazgeçin.. Çevredeki cahiller bunu yapıyor sürekli konuşuyor ama siz kendinize yapmayın bari.. Zaten böyle yaparak bu erkeklerin düşünceleriyle ister istemez kadınlar böyle yönlendiriyor .. Adam 50 yaşına geliyor hala 20li 30lu yaşlardaki kadınları kendine layık görüyor deli oluyorum..Arkadaşlar herkese selam. Arkadaş aracılığıyla 43 yaşında 2 çocuklu iyi bir mesleği olan adamla tanıştırıldım. Başta istemesem de adam da hoşuma gitti karizmatik biri. Ben de bi kamuda memurum. Ama yaşım 30. Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum. İçimden bir ses de devam etme çekemezsin diyor. Çocukları 14-18 yaşlarında.eski eş ev hanımı yani ömür boyu buna bağlı olacak. Sizce ne yapayım? Adama da üzülüyorum zor şeyler yaşamış eşi aldatmış, ama en erken çocuğunun üniversite sınavından sonra istemeye gelebilirmiş beni. Sizce evleneyim mi? Yoksa bekar bekar kalayım mı? Bu arada yaşımı göstermiyorum. Güzel derler bana. Boyumda uzun. Arabam evim var. ( maddi olarak yanındasın demeyin. Zaten adam da yönetici pozisyonunda ve 3 boğaza bakıyor.) ama peşinde çok kişi varmış o beni seçmiş diyor. Herşeyi yazıyorum ki doğru akıl verin bana diye. Lütfen kırmadan bana bi yardımcı olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?