Boşanmış 2 çocuklu adamla beraberim

Gerçekten öyle 30 yaşından sonra ayrı bir havası oluyor. Ben şu an kendimi çok daha seksi ve güzel buluyorum

30 yaşında bir kadın daha önce evlenmiş ya da evlenmemiş birisi ile evlenebilir ama bu kişi kendisinden 13 yaş büyük olmamalıdır

bir de hangi çocuk üniversite sınavına girince istemeye gelecekmiş

18 olan mı 14 olan mı

18 olansa sıkıntı yok bu yaz yapar da 14 olansa 4 yıl beklenir mi bu adam

ne özelliği varmış da herkes peşindeymiş vs vs

bakın çıtır hatun bulmuş modunda adam

5 yıl sonra dam 50sine merdiven dayadığında 3. bir çocuk istemiyorum diyecek belki siz ise çocuk isteyeceksiniz vs vs

Bu tamamen sizinle ilgili adam istediğiniz gibi biriyse içinize sindiyse eş olarak, çocuk konusunda kendinize güveniyorsanız anormal bir durum yok. Ama sırf adı evlilik olsun diye olmasın

O modelle evlendim ben
Lakin sizin durumda yaş farkı çok
Ve tabi 30 yaşındayım evde kaldım, sadece boşanmışlar gelir kafası büyük hata

adam birkaç yıla yaşlanırım artık bana bakacak biri lazım. gençsin paran da var benden bir şey de beklemezsin,seni seçtim pikaçu, enerjine hayran kaldım, hatta o kadar anlayışlısın ki çocuğumun üniversite sınavına kadar seni bekletebilirim...

adamın düşüncelerini okudunuz.. saygılar..

Evlenmiş boşanmış olması neyse ama çocuklu olması benim için sorun olurdu. Yaş farkı da biraz fazla. Karar sizin.

Bakalım kademeli kademeli gidelim
Yavaş yavaş can yakmasın
Yani 30 yaşında ‘evlenemedim’ kafasında olan bir kadının çevresi ve ailesi hakkında da olumlu düşüncelerim olamaz
İstisnalar olsa da armut dinine düşer...
Bencede aile o yönde düşünüyor yoksa neden kalkıpta böyle bircümle kurarki bir kadın.
çok samimi birşey söyleyeyim, eğer iki personel aynı performansı göstermişse, evli olana daha çok zam yapılıyor.
yani sırf bekar diye (kadın-erkek farketmez) ayrımcılık yapıyor kurumsal yerler bile.
Mutlaka öyledir emeğinin karşılığıda bu olmamalı aslında.
Evli yada bekar kavramı işin tezat kısmı.

Sizin ilk evliliğiniz olacak .Yaşınız 30 nasıl dullar gelecek ,çok saçma bir yaklaşım.Bu işler nasip işi ,35 yaşında bekar adamla evlilik yapan çok yakın arkadaşım var .Birde ayrılma nedeni aldatılma demiş .Bu olayı kesin kaynaklardan duydunuzmu?bana da evlilik yaptığım kişi ,eşim beni aldattı o yüzden ayrıldım demişti .Evlendikten sonra işin çok başka olduğunu öğrendim .İki çocuklu bir adam ,o çocuklarla ömür boyu bağlılığı olacak .Yeri gelecek sizinlede olacaklar ,bunların üstesinden gelebilecekmisiniz?Bence çok iyi düşünün .Arada 13 yaş fark var .Erkeğin 13 yaş farkı toplumumuz açısından yadırganmasada.Sizle uyum sağlayabilecekmi?sizin enerjinize yetişebilecekmi?gezme ,sosyallik her anlamda .Ailenizin haberi varmı ?tanıştırdınızmı ?onlar bu işe ne diyor .

Gerçekten öyle 30 yaşından sonra ayrı bir havası oluyor. Ben şu an kendimi çok daha seksi ve güzel buluyorum
30 yaş kadının en güzel çağları,hele bizim yaşımızda daha farklı hala acayip havalı bulurum kendimi havamıda atayım hemen şuraya

Ben de 30 yaşındayım ama evde kaldım nerem genç
Şu zihniyette birine beni kimler istedi de ben seni seçtim yalanını makul bulan bir adam bence çok uygun.
Kaçırmayın derim.
Hakimlerin bilmem kimlerin istediği bir adamı daha nerden bulacaksınız.
Yaş da olmuş 30 zaten
Zaten her türlü dullar gelecek size talip olarak en azından zenginini kapısında kuyruk olanını seçin

Çok sıkıntılı durumlar. Ayrıca işiniz var, eviniz, arabanız var ne gerek var böyle bir evliliğe kendinize daha uygun bekar biri mutkaka çıkar karşınıza

Kesinlikle katılıyorum bu yoruma.. zihniyetiniz adamınkinden beter, ben bu adam size fazla bile diyeceğim, kaçırmayın sakın...tencere kapak devam edin hayata, siz başka bir "dulun", o hakim bayanın başını yakmasın.

mezuna kalmak gibi bişi heralde veya dul-a yazdım

Karışık değil de başka birşey kafanız.

30 yaşında evde kaldım yaşım kaç öldü diyebilmek için başka şeyler yiyip içmek gerekiyor zannimca. Ne kullaniyorsaniz bırakın acilen

Konu sahibinin vizyonu oldukca dusuk. 30 koca seneyi cok daha iyi degerlendirememis maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…