- 4 Ocak 2014
- 3.336
- 4.539
- 248
- Konu Sahibi samanyolu11
-
Gerçekten öyle 30 yaşından sonra ayrı bir havası oluyor. Ben şu an kendimi çok daha seksi ve güzel buluyorumElf hislerim, konuya zerre kadar inanmamı dahi engelliyor legolas.
O değil de yaşım, iş durumum ve hayatım konusunda kaygılarımın içinde panda gibi yuvarlandığım şu günlerde, geçen bir başlıkta bir yazar, kadınların 30 yaşından sonrası için tanrıçaya dönüşmeye başladığını yazmıştı. Durdum bir düşündüm, doğru. O saftirik masumiyet (aslında masumiyet de değil ama anladınız siz) yavaştan çekiliyor ama yok olmuyor, kadın resmen kendini yeniden doğuruyor. Neyi istediğini değil, ne istemediğini anlıyor. Kadın kelimesinin içini doldurmaya başlıyor uyanmayı becerebilenler.
O modelle evlendim benArkadaşlar herkese selam. Arkadaş aracılığıyla 43 yaşında 2 çocuklu iyi bir mesleği olan adamla tanıştırıldım. Başta istemesem de adam da hoşuma gitti karizmatik biri. Ben de bi kamuda memurum. Ama yaşım 30. Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum. İçimden bir ses de devam etme çekemezsin diyor. Çocukları 14-18 yaşlarında.eski eş ev hanımı yani ömür boyu buna bağlı olacak. Sizce ne yapayım? Adama da üzülüyorum zor şeyler yaşamış eşi aldatmış, ama en erken çocuğunun üniversite sınavından sonra istemeye gelebilirmiş beni. Sizce evleneyim mi? Yoksa bekar bekar kalayım mı? Bu arada yaşımı göstermiyorum. Güzel derler bana. Boyumda uzun. Arabam evim var. ( maddi olarak yanındasın demeyin. Zaten adam da yönetici pozisyonunda ve 3 boğaza bakıyor.) ama peşinde çok kişi varmış o beni seçmiş diyor. Herşeyi yazıyorum ki doğru akıl verin bana diye. Lütfen kırmadan bana bi yardımcı olun.
Arkadaşlar herkese selam. Arkadaş aracılığıyla 43 yaşında 2 çocuklu iyi bir mesleği olan adamla tanıştırıldım. Başta istemesem de adam da hoşuma gitti karizmatik biri. Ben de bi kamuda memurum. Ama yaşım 30. Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum. İçimden bir ses de devam etme çekemezsin diyor. Çocukları 14-18 yaşlarında.eski eş ev hanımı yani ömür boyu buna bağlı olacak. Sizce ne yapayım? Adama da üzülüyorum zor şeyler yaşamış eşi aldatmış, ama en erken çocuğunun üniversite sınavından sonra istemeye gelebilirmiş beni. Sizce evleneyim mi? Yoksa bekar bekar kalayım mı? Bu arada yaşımı göstermiyorum. Güzel derler bana. Boyumda uzun. Arabam evim var. ( maddi olarak yanındasın demeyin. Zaten adam da yönetici pozisyonunda ve 3 boğaza bakıyor.) ama peşinde çok kişi varmış o beni seçmiş diyor. Herşeyi yazıyorum ki doğru akıl verin bana diye. Lütfen kırmadan bana bi yardımcı olun.
Yavaş yavaş can yakmasınBakalım kademeli kademeli gidelim
Bencede aile o yönde düşünüyor yoksa neden kalkıpta böyle bircümle kurarki bir kadın.Yani 30 yaşında ‘evlenemedim’ kafasında olan bir kadının çevresi ve ailesi hakkında da olumlu düşüncelerim olamaz
İstisnalar olsa da armut dinine düşer...
Mutlaka öyledir emeğinin karşılığıda bu olmamalı aslında.çok samimi birşey söyleyeyim, eğer iki personel aynı performansı göstermişse, evli olana daha çok zam yapılıyor.
yani sırf bekar diye (kadın-erkek farketmez) ayrımcılık yapıyor kurumsal yerler bile.
Sizin ilk evliliğiniz olacak .Yaşınız 30 nasıl dullar gelecek ,çok saçma bir yaklaşım.Bu işler nasip işi ,35 yaşında bekar adamla evlilik yapan çok yakın arkadaşım var .Birde ayrılma nedeni aldatılma demiş .Bu olayı kesin kaynaklardan duydunuzmu?bana da evlilik yaptığım kişi ,eşim beni aldattı o yüzden ayrıldım demişti .Evlendikten sonra işin çok başka olduğunu öğrendim .İki çocuklu bir adam ,o çocuklarla ömür boyu bağlılığı olacak .Yeri gelecek sizinlede olacaklar ,bunların üstesinden gelebilecekmisiniz?Bence çok iyi düşünün .Arada 13 yaş fark var .Erkeğin 13 yaş farkı toplumumuz açısından yadırganmasada.Sizle uyum sağlayabilecekmi?sizin enerjinize yetişebilecekmi?gezme ,sosyallik her anlamda .Ailenizin haberi varmı ?tanıştırdınızmı ?onlar bu işe ne diyor .Arkadaşlar herkese selam. Arkadaş aracılığıyla 43 yaşında 2 çocuklu iyi bir mesleği olan adamla tanıştırıldım. Başta istemesem de adam da hoşuma gitti karizmatik biri. Ben de bi kamuda memurum. Ama yaşım 30. Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum. İçimden bir ses de devam etme çekemezsin diyor. Çocukları 14-18 yaşlarında.eski eş ev hanımı yani ömür boyu buna bağlı olacak. Sizce ne yapayım? Adama da üzülüyorum zor şeyler yaşamış eşi aldatmış, ama en erken çocuğunun üniversite sınavından sonra istemeye gelebilirmiş beni. Sizce evleneyim mi? Yoksa bekar bekar kalayım mı? Bu arada yaşımı göstermiyorum. Güzel derler bana. Boyumda uzun. Arabam evim var. ( maddi olarak yanındasın demeyin. Zaten adam da yönetici pozisyonunda ve 3 boğaza bakıyor.) ama peşinde çok kişi varmış o beni seçmiş diyor. Herşeyi yazıyorum ki doğru akıl verin bana diye. Lütfen kırmadan bana bi yardımcı olun.
30 yaş kadının en güzel çağları,hele bizim yaşımızda daha farklı hala acayip havalı bulurum kendimiGerçekten öyle 30 yaşından sonra ayrı bir havası oluyor. Ben şu an kendimi çok daha seksi ve güzel buluyorum
Şu zihniyette birine beni kimler istedi de ben seni seçtim yalanını makul bulan bir adam bence çok uygun.Ben de 30 yaşındayım ama evde kaldım nerem genç
At tabi havanı ablam30 yaş kadının en güzel çağları,hele bizim yaşımızda daha farklı hala acayip havalı bulurum kendimihavamıda atayım hemen şuraya
Kesinlikle katılıyorum bu yoruma.. zihniyetiniz adamınkinden beter, ben bu adam size fazla bile diyeceğim, kaçırmayın sakın...tencere kapak devam edin hayata, siz başka bir "dulun", o hakim bayanın başını yakmasın.Şu zihniyette birine beni kimler istedi de ben seni seçtim yalanını makul bulan bir adam bence çok uygun.
Kaçırmayın derim.
Hakimlerin bilmem kimlerin istediği bir adamı daha nerden bulacaksınız.
Yaş da olmuş 30 zaten
Zaten her türlü dullar gelecek size talip olarak en azından zenginini kapısında kuyruk olanını seçin
mezuna kalmak gibi bişi heralde veya dul-a yazdımBenim ne düşündüğüm değil, senin ne düşündüğün önemli... ben 35 yaşındayım gayette genç ve güzel hissediyorum, sen 'dula kalmış' hissediyorsun (ne demekse...)
43 yaşında, 2 çocuklu, bu karakterde adamla ben olsam evlenmezdim...
Atacam tabisi bakma yaşlıyım filan diyorum ama ruh yaşı çok önemli kadınlarımızdaAt tabi havanı ablam
Karışık değil de başka birşey kafanız.
30 yaşında evde kaldım yaşım kaç öldü diyebilmek için başka şeyler yiyip içmek gerekiyor zannimca. Ne kullaniyorsaniz bırakın acilen
Bu cümleyi dediyse eğer aldatan kendisi olmasın karısı değil de. Ne samimiyetle böyle bişey deme cürreti bulmuş kendinde..peşinde çok kişi varmış o beni seçmiş diyor.
35 yaşındayım evlendim boşandım . Sırf çocuğum yok diye evlenmemiş, ya da evlenmişse bile çocuksuz biri radarımda olur. Garip geldiniz bana.Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?