- Konu Sahibi duvarklima
-
- #1.181
Erkeğin eşini birazcık kıskanması iyidir ama sizinki hastalık derecesinde ikna edebilirseniz bu konuda bir uzmandan yardım alabilirsiniz.Benmerkezci olması kötü degişebilecegini sanmam Allah yardımcınız olsun.Evi terketmesine gelince bunu bir kez yaptı ve affettiyseniz geçmişler olsun bi zaman sonra alışkanlık haline getiriyo bunu erkekler.Benim eşimde her büyük kavgada evi terkederdi mesela şuan da firarda kendisi ama bu sefer son gidişi. Arkadaşım sana tavsiyem evlilik terapistini dene faydalı olacağını saniyorum başka önemli problemleriniz yoksa tabi o da fayda etmezse boşanmayı tekrar düşünürsünüz yoksa sürekli aynı şeyleri yaşayıp durursunuz buda sizi gün gün tüketir. Allah yardımcınız olsunOfke kontrolu yok. Baskici ve benmerkezci birisi. Eger o mutluysa ben de mutlu olabilirim. Onu rahatsiz eden bir duruma asla toleransi yok
Geçmiş bitmiş olsun inşallah bundan sonraki hayatında umarım mutluluğu bulursun. Bende boşanma aşamasındayım adlı süreç başlıyor artık.Tecrübelerini ve nasıl hissettiğini paylaşırmısınVeeeee bugün resmen boşandım
Geçmiş bitmiş olsun inşallah bundan sonraki hayatında umarım mutluluğu bulursun. Bende boşanma aşamasındayım adlı süreç başlıyor artık.Tecrübelerini ve nasıl hissettiğini paylaşırmısın
Birbirimizi sevmemize rağmen hır gür hiç eksik olmadı.En ufak sorunlar bile büyük kavgalara neden oluyordu.Tabi kavgaları alevlendiren de onun küfurleri olurdu genelde ve şuan ciddi ciddi bosaniyoruz galiba. 1 aydır arıyız son bir iki güne kadar gayet iyiydim ama şuan da çok kötü değilim sadece biraz garip hissediyorum neticede 15 yıllık bir evlilik bitiyor birde bundan sonrası nasıl olur biraz kaygı duyuyorum.Sen neden ayrildin pekiYA BEN ÇOK AĞLARIM YIKILIRIM DİODUM AMA ÇOK İYİYİM ŞÜKÜR.İNŞ DAHA İYİ OLACAĞIM.SİZİN SEBEP NE BOŞANMANIZ İÇİN
bende küfürde vardı dayakta vardı ve ailesi aşırı sorunluydu.aynı hayatıma devam ettim artık çekcek dert değildi dayanamdım şimdi şükür çok iyiyim ben hep işime allahıma ve aileme sığındım atlatıyorum şükürBirbirimizi sevmemize rağmen hır gür hiç eksik olmadı.En ufak sorunlar bile büyük kavgalara neden oluyordu.Tabi kavgaları alevlendiren de onun küfurleri olurdu genelde ve şuan ciddi ciddi bosaniyoruz galiba. 1 aydır arıyız son bir iki güne kadar gayet iyiydim ama şuan da çok kötü değilim sadece biraz garip hissediyorum neticede 15 yıllık bir evlilik bitiyor birde bundan sonrası nasıl olur biraz kaygı duyuyorum.Sen neden ayrildin peki
İnşallah bende atlatırım canım.Kaç yıllık evliydin çocuk varmıydı pekibende küfürde vardı dayakta vardı ve ailesi aşırı sorunluydu.aynı hayatıma devam ettim artık çekcek dert değildi dayanamdım şimdi şükür çok iyiyim ben hep işime allahıma ve aileme sığındım atlatıyorum şükür
6 yıllık ewliydim bir tanede kızım varİnşallah bende atlatırım canım.Kaç yıllık evliydin çocuk varmıydı peki
Allah bağışlasın canım.Rabbim evlatlarımızın batını güzel eylesin inş.6 yıllık ewliydim bir tanede kızım var
Allah bağışlasın canım.Rabbim evlatlarımızın batını güzel eylesin inş.[/QUA
AMİN İNŞ HEPİMİZN EVLATLARINI.
PEKİ SİZİN KAÇ ÇOCUĞUNUZ VAR
allah bağıslasın.ayrılırsanız velayeti kim alıcak peki eşiniz ister mi13 yaşında kızım 11 yaşında oğlum var
İstesede alması zor her konuda avantajlı olan benim evim işim kurulu bir düzenim var çocuklarinda benim yanımda bir düzeni ve okulları var eğitim duzeyim de daha iyi anlayacağın zor yani zaten tek isteğim çocuklar başka bir talebim yok kendine baksın kafiallah bağıslasın.ayrılırsanız velayeti kim alıcak peki eşiniz ister mi
ay inş benim eski eşşimde tehdit edio alırım die inş alamaz. ne iş yapıyorsunuzİstesede alması zor her konuda avantajlı olan benim evim işim kurulu bir düzenim var çocuklarinda benim yanımda bir düzeni ve okulları var eğitim duzeyim de daha iyi anlayacağın zor yani zaten tek isteğim çocuklar başka bir talebim yok kendine baksın kafi
Mali müşavir im canım sen ne iş yapıyosunay inş benim eski eşşimde tehdit edio alırım die inş alamaz. ne iş yapıyorsunuz
Dış ticaret işiyle uğraşıyorumMali müşavir im canım sen ne iş yapıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?