Boşanmış anneler , burada toplanalım, hayatı paylaşalım !

Ofke kontrolu yok. Baskici ve benmerkezci birisi. Eger o mutluysa ben de mutlu olabilirim. Onu rahatsiz eden bir duruma asla toleransi yok
Erkeğin eşini birazcık kıskanması iyidir ama sizinki hastalık derecesinde ikna edebilirseniz bu konuda bir uzmandan yardım alabilirsiniz.Benmerkezci olması kötü degişebilecegini sanmam Allah yardımcınız olsun.Evi terketmesine gelince bunu bir kez yaptı ve affettiyseniz geçmişler olsun bi zaman sonra alışkanlık haline getiriyo bunu erkekler.Benim eşimde her büyük kavgada evi terkederdi mesela şuan da firarda kendisi ama bu sefer son gidişi. Arkadaşım sana tavsiyem evlilik terapistini dene faydalı olacağını saniyorum başka önemli problemleriniz yoksa tabi o da fayda etmezse boşanmayı tekrar düşünürsünüz yoksa sürekli aynı şeyleri yaşayıp durursunuz buda sizi gün gün tüketir. Allah yardımcınız olsun

Bende kıskançlıktan çok çektim hatta güvensizlik yatak odamda ses kayıt cihazı bile buldum altı yıl ewde ailemle rahat telefon bile konuşamadım yanlış anlat diy e çok zor seni anlıyorum allh yardımcın olsun

YA BEN ÇOK AĞLARIM YIKILIRIM DİODUM AMA ÇOK İYİYİM ŞÜKÜR.İNŞ DAHA İYİ OLACAĞIM.SİZİN SEBEP NE BOŞANMANIZ İÇİN

YA BEN ÇOK AĞLARIM YIKILIRIM DİODUM AMA ÇOK İYİYİM ŞÜKÜR.İNŞ DAHA İYİ OLACAĞIM.SİZİN SEBEP NE BOŞANMANIZ İÇİN

Birbirimizi sevmemize rağmen hır gür hiç eksik olmadı.En ufak sorunlar bile büyük kavgalara neden oluyordu.Tabi kavgaları alevlendiren de onun küfurleri olurdu genelde ve şuan ciddi ciddi bosaniyoruz galiba. 1 aydır arıyız son bir iki güne kadar gayet iyiydim ama şuan da çok kötü değilim sadece biraz garip hissediyorum neticede 15 yıllık bir evlilik bitiyor birde bundan sonrası nasıl olur biraz kaygı duyuyorum.Sen neden ayrildin peki

bende küfürde vardı dayakta vardı ve ailesi aşırı sorunluydu.aynı hayatıma devam ettim artık çekcek dert değildi dayanamdım şimdi şükür çok iyiyim ben hep işime allahıma ve aileme sığındım atlatıyorum şükür

İnşallah bende atlatırım canım.Kaç yıllık evliydin çocuk varmıydı peki

allah bağıslasın.ayrılırsanız velayeti kim alıcak peki eşiniz ister mi
İstesede alması zor her konuda avantajlı olan benim evim işim kurulu bir düzenim var çocuklarinda benim yanımda bir düzeni ve okulları var eğitim duzeyim de daha iyi anlayacağın zor yani zaten tek isteğim çocuklar başka bir talebim yok kendine baksın kafi

ay inş benim eski eşşimde tehdit edio alırım die inş alamaz. ne iş yapıyorsunuz

Kizlar merhaba. Bende bosanmis bir anneyim. Bebegin 16 aylik. Basta anlasmayan 1 bucuk yil davayi surduren adam sonunda anlasti ve bosandik. Anlasmada gorus gunlerini hakim karar verdi. Ve 3 yasindan sonra yatili alma hakki var. 1 ay ve 15 tatillerde 7 gun alma hakki var. O gunler nasil gececek bilmiyorum. Siz nasil geciriyosunuz. Daha var yatili almasina ama korkuyorum bebegim beni unutursa diye. Hos kendisi bebegim dogdu dogali 2 kez gördü. Alirmi bilmem ama mahkemede 2 yas diye diretti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…