Boşanmış anneler , burada toplanalım, hayatı paylaşalım !

Seni çok iyi anlıyorum canim çünki bende ilgisiz , sorumsuz ve bencil bir adama 15 yıl kocam dedim 2 çocuk verdim birde üstüne hergün küfür hakaret yedim. Kaç kez ayrılık aşamasına geldik bilsen. Hatta 3 yıl önce boşanma davası açtım ben ona eline mahkeme celpi gidince biraz tutuştu bende akillanmistir heralde dedim davayı geri çektim barıştık bir süre kedi gibiydi sonrası yine aynı. Şimdi çok pişmanım 3 yıl önce yapmadığım için. Anlayacağın huylu huyu ndan asla vazgeçmiyor. Küfür olayı olmasa belki bu raddeye gelmezdik kimbilir

Cok üzüldüm canim senin durumun da kotuymuş
Onca yıl katlanmışsın
Bu adamlar ömür törpüsü resmen
İnsanın ömrünü yiyip bitiriyorlar
İsin kotu tarafı biz evde çile cekiyoruz ama onlar keyfi yerinde yaşayıp gidiyor
Onu cok üzmek en az benim kadar acı çektirmek istiyorum birazda ayrılmak istemem o yüzden
Ama umursamayıp hayatına devam ederse yıpranan üzülen yine ben olurum
Sen çalışıyor musun çocukların kaç yasında

Evet çalışıyorum canım kendi işyerim var 11 yaşında oğlum, 13 yaşında kızım var

Evet çalışıyorum canım kendi işyerim var 11 yaşında oğlum, 13 yaşında kızım var
Masallah Allah bağışlasın evliliğin en guzel yanı evlatlar sanırım
Boşanma konusunda acele etmek istemiyorum ama Bi on yıl sonra Keske demekte istemiyorum sen keşke daha erken ayrılsaydım diyor musun hic

Masallah Allah bağışlasın evliliğin en guzel yanı evlatlar sanırım
Boşanma konusunda acele etmek istemiyorum ama Bi on yıl sonra Keske demekte istemiyorum sen keşke daha erken ayrılsaydım diyor musun hic
Keşke diye birşey yok aslında herşey kader imtihan ama yinede keşke ilk hatasında terketseydim diyorum çünkü taviz tacizi getiriyor benden sana abla tavsiyesi seni mutsuz etmesine asla izin verme boşan demiyorum senin sorunların çözülemeyecek şeyler değil ama tavrını sert bir şekilde koy bence yoksa nasıl alisirsa öyle gider

Ben karar veriyorum o anlık sinirle ama sonra cesaretim yok oluyor vazgeçiyorum
Böyle böyle günler geciyor
Mesela dun kötüydük gece barıştık sabah iyiydik öğlen tartıştık simdi yine kötüyüz
Annesi bizde olduğu icin fazla bişeyde yapamıyorum
Beyefendi grip oldu yatıyor ama surda maç var deseler koşarak gider bize gelince hasta yorgun uykusu var
Ailemin yanına gitmek istediğimi söyledim
Annemle konuştum ama anlatamıyorum kı gelmek istiyorum dedim
Oda kv var onu bırakıp gelmen uygun olmaz diyor
Bi sorun varsa gelip alalım dedi ama yok bişey dedim anlatamadım
Sıkıştım kaldım anlayacağın

İnan bende altı sene vazgeçemedim ama kan kustum sokak ortasındamı dövülmedim bıçaklar çekti silahlar çekti sürekli ailemi öldüdrmekle tehdit etti beni en çok yıkanda hersefernde kızımı benden izinsiz ailesine götürüp orda bırakamsıydı dayanandım artık çıktım geldim bu haftada resmen boşanıyoruz.rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Sende cok fena seyler yasamışsın canim cok üzüldüm senin icin
İnsallah bundan sonra hayat güzelliklerle dolu olsun senin için
Benim durum tamamen manevi açlık
Esim seviyor aslında yanındayken iyiysek cok da iyi oluyor ama bana yetmiyor iste
Kendime onun dışında uğraşlar bulmalıyım sanırım bu sayede onun beni özlemesine fırsat vermiş olurum
Bilemiyorum bakalım hayırlısı artık

Benimkinde sevgi vardı die düşünüyorum ama hissettirmiyordu.sürekli küsüyorduk ama barışınca o kadar özlediğimi hissediyordumki.çok uğraştı ayrılığımız boyunca yalvardı bütünsözleri yeminleri verdi ama güvenim bittiği için dönmedim ve şuan kızım var beş yaşında babasını çok özlüyor kolumu kanadımı kırıyor Nasıl alışacak bilmiyorum

Seviyorlar elbette ama guzel sevmeyi beceremiyorlar
Bende küslük sonrası cok özlemiş oluyorum hep
Ayrılırsam daha cok özlerim diye düşünüyorum
Benim kızım çok minik onu babayla yasamanın Nasıl birsey olduğunu bilmeden büyütmeye yüreğim dayanmıyor zaten

Ama hep bunları düşünen biz oluyoruz nedense
Erkekler de bizim kadar hesap etse böyle olmayacak

Cnm bende öyleydim ayrılırsam dayanamam diyordum Amadokuz ay oldu dayanabiliyormuşun.ben hep kötü şeyleri düşünüyorum.mesela küsken kızımı hep ailesine götürürdü beni götürmezdi ve haftanın nerdeyse yarısı ailesinde geçerdi ve em önemli katlanamadığımda dayaktı tehditti bu onlardan sonra film koptu bende altı yıl dayak yedim ama olmayacağını anladım şimdi iyiyim şükür inş daha iyi olacağım dua edin

Cok çektirmiş sana canim
İyi yapmissin ayrılmakla
Siddet bir kadın icin cok zor bir sınav
İnsallah bundan sonra cok daha Mutlu ve huzurlu olursun
Benim durumum da bakalım be olacak
Bizde siddet aldatma vs yok
Ben sadece sevgimin karşılık bulmasını istedim
Ama o beni ilgisiz bırakıyor
Daha doğrusu bana vakit ayırmıyor
Hayırlısı diyorum artık
Su sıralar anlayışlı es modundayim eğer biterse keşke dememek icin son hoşgörümü sergiliyorum

bende o yüzden keşke dememek için dayandım bu kadar.
sen bi konuşmayı dene belki dinler benimki dinlemezdi elim kolum bağlıydı
iki tane boşanmış görümcem wardı onlarıda çok diniyordu
benimki olmuyordu anlıcağın cnm

Merhabalar. Ben de bu suralar cok ciddi dusunmeye basladim maalesef bosanmayi. 6 yasinda bir oglum var. Babasina da duskun. Benim bosanmayi isteme sebebim soyle arkama donup baktigimda mutlu oldugum gunler cok az. Onlarda da hep baski altindaydim zaten. Cok kiskanc. Cok fevri bir adam. 4-5 kez evi terkedip gitmisligide var. Ben bosanirsam ailemin oldugu sehre mi gitmeliyim yoksa baska bir sehire mi bilmiyorum. Cok kararsiz ve caresizim. Sadece mutlu olmak istiyorum...

Terapiste gitsem gercekten ise yariyorlar mi bilmiyorum. Ulkedeki hic bir meslek erbabinjn isini hakkiyla ogrenip yapamadigini dusunuyorum. Gercekten kaliteli, cozum odakli ve paragoz olmayan terapistler var midir?

Herseyden cok oglumun psikolojisini dusunuyorum. Mutlu bir anne mi mutsuz bir anne ama anne ve babanin yanimi?

Neden mutlu değilsiniz mesela önce ona bakmak lazım. Biraz detay verirmisiniz ne gibi sorunlarınız var ki boşanmayı düşündürüyor size

Kiskanc ama cok kiskanc. Abartiyor ve belki de bundan zevk aliyor. Sacma sapan seyleri kiskanip evi terkediyor. Sonra geliyor tabi. Dun kiskanmadigi biseyi bugun sorun edip huzursuzluk cikarabiliyor

Ofke kontrolu yok. Baskici ve benmerkezci birisi. Eger o mutluysa ben de mutlu olabilirim. Onu rahatsiz eden bir duruma asla toleransi yok

Konusmayi asla beceremez. Onun icin problemlerim hakkinda konusmak tartisma baslangicidir ve olay once kavgayla sonra opucukle filan son buluyor. Yani ne derdimi amlatabilmos oluyorum ne o anlamis oluyor me de sorun cozulmis oluyor. Ama ben mutsuzum yaptiklarini unutamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…