- Konu Sahibi duvarklima
-
- #1.221
Merhaba aranıza bende katılmak üzereyim ben 7 haftalık hamileyim ve boşanmak için karar aldık malesef Bebek konusunda kararsızım çocuklu mu daha kolay boşanmak yoksa çocuksuz mu bilmiyorum şuan o kadar büyük bir depresyondayım ki... Neye karar vermem gerektiğini bilmiyorum. Lütfen bana bir şeyler söyleyin çocuk yaptığına pişman olan var mı keşke çocuk olmadan boşansaydım diyor musunuz?
Senin sorunların ne abla belki anlatmak istersin ben aynı tabi sürekli birbirimizle didişmeye başladık artık
Evlilikten o kadar sogudum ki bişe diyemiyorum ama aşk biyere kadar mantık en iyisi canım hayat senin bırak bundan sonra rahat et emin ol seni kaybetmekten korkan seven bi adam hayatını güzel yaşatırMeraba arkadaşlar...uzun zaman oldu..düzenimizi kurduk anne babamla yaşıyorum..herşey iyi.eski eşimle de benim çabalarım sayesinde medeni bi şekilde çocuğumu görüştürüyorum..sıkıntı yok..ama şöyle bi durum var.biriyle tanıştım ..çok aşırı iyi birisi ..benim gibi memur..maaşı 5 bine yakın durumu aşırı iyi..yani maddi durumu..9 tane dairesi var hatta..istediğim yerde yaşatabileceğini söylüyor..beni çok seviyor...sorun şu ki tip olarak çok çirkin dirbilirim..yanıma gerçekten yakışmıyor..ben kendimi övmek için değil ama cidden çok güzwl bi bayanım.yani ilk evliliğim aşk evliliğiydi..maddiyata falan hiç bakmadım..eski yazdıklarımdan beni hatırlayanlar hatırlar..aileme de anlattım durumu..onlar bana bırakıyolar..çocuğuma da on numara bi hayat sunuyor.koleje göndericez diyor güzel bi hayat vaadediyor..izmirin en güzwl yerlerinden ev bakıyor hatta..karşıyaka mavişehir falan....ilk evliliğim aşk evliliğiydi olmadı..acaba şimdi de mantık evliliği mi yapmalıyım..aşık değilim ama sevebileceğime inanıyorum.çok yapıcı birisi..ne diosunuz arkadaşalr görüşlerinize çok ihtiyacım var..teşwkkürler
Bi insan 7de neyse 70inde de aynı degişmez ben de millete kendimizi güldürmek istemiyorum çünkü herkez evlenirken tepkiliydi bu kız nası olduda bunla evlendi çok sürmez diye düşündüler ama tabi eşim çocuk gibi umursamaz ben gerçekten kafama koydum ama napıcam bilmiyorum hamile olmasam şimdi çıkıp giderdim o derece bunaldım çocuk dogduktan sonra gideyim diyorum zaten gitcek kimsem yok kendime düzen kurayım kolay olmaz ama zaten hayatımda da iyi kolay giden bişe yok çocugun velayetini kime verirler böyle bişe yaşayan oldumuCanim kendini ezdirme nasil alisrsa oyle gider..benim bir cok sorunum var bi tarafi duzeltiyorm obur taraf yikiliyor.gitmek istiyorm ama burda halletmem gereken cok sey var uygun zamani bekliyorum
Twşwkkürleer cevabın için..ama kafam o kadar karışıkki..evet çok rahat yaşayabilirim onunla..maddi anlamda cidden çok varlıklı..ben 30 yıl çalışsam çalıştıklarımı yemesem onun kadar varlıklı olamam..ama işte ahh biraz da hoşlanabileceğim tarzı olsaydı..pek çirkin pek...anlatamam yani.kara kuru bişey hiç yakışmıyo yanıma..Evlilikten o kadar sogudum ki bişe diyemiyorum ama aşk biyere kadar mantık en iyisi canım hayat senin bırak bundan sonra rahat et emin ol seni kaybetmekten korkan seven bi adam hayatını güzel yaşatır
Yanına yakışanı düşün aşk bi işe yaramıyor ben biriyle birlikteydim o kadar tipsizdi ki bi dedigimi iki etmezdi şimdi evlendim nereye kadar böyle olcak diye çok pişmanım şimdi tipe bakma gerçekten altında araban seni seven biriTwşwkkürleer cevabın için..ama kafam o kadar karışıkki..evet çok rahat yaşayabilirim onunla..maddi anlamda cidden çok varlıklı..ben 30 yıl çalışsam çalıştıklarımı yemesem onun kadar varlıklı olamam..ama işte ahh biraz da hoşlanabileceğim tarzı olsaydı..pek çirkin pek...anlatamam yani.kara kuru bişey hiç yakışmıyo yanıma..
Twşwkkürleer cevabın için..ama kafam o kadar karışıkki..evet çok rahat yaşayabilirim onunla..maddi anlamda cidden çok varlıklı..ben 30 yıl çalışsam çalıştıklarımı yemesem onun kadar varlıklı olamam..ama işte ahh biraz da hoşlanabileceğim tarzı olsaydı..pek çirkin pek...anlatamam yani.kara kuru bişey hiç yakışmıyo yanıma..
Valla ben sozlere inanmiyorum . Cunku bana sozler verip sunum var bunum var diyen birisiyle evlendim. Saftim arastirmadim. Altindan neler cikti. Tip olarak yakismiyorduda. Cok acele etti evlenmek icin saflik ettim evlendim. Altindan neler cikti. Ne desem tamam derdi evlendikten sonra hersey degisti. Sorun etmem dedigi seyleri sorun etmis bana hic soylemedi ben saf saf mutluyum sanarken. Kucagimda bebekle baba evine dondum. Diyecegim su dikkatli ol kolay kolay inanma. Eminim onun ozguven cok yuksektir. Acele etme tani.Meraba arkadaşlar...uzun zaman oldu..düzenimizi kurduk anne babamla yaşıyorum..herşey iyi.eski eşimle de benim çabalarım sayesinde medeni bi şekilde çocuğumu görüştürüyorum..sıkıntı yok..ama şöyle bi durum var.biriyle tanıştım ..çok aşırı iyi birisi ..benim gibi memur..maaşı 5 bine yakın durumu aşırı iyi..yani maddi durumu..9 tane dairesi var hatta..istediğim yerde yaşatabileceğini söylüyor..beni çok seviyor...sorun şu ki tip olarak çok çirkin dirbilirim..yanıma gerçekten yakışmıyor..ben kendimi övmek için değil ama cidden çok güzwl bi bayanım.yani ilk evliliğim aşk evliliğiydi..maddiyata falan hiç bakmadım..eski yazdıklarımdan beni hatırlayanlar hatırlar..aileme de anlattım durumu..onlar bana bırakıyolar..çocuğuma da on numara bi hayat sunuyor.koleje göndericez diyor güzel bi hayat vaadediyor..izmirin en güzwl yerlerinden ev bakıyor hatta..karşıyaka mavişehir falan....ilk evliliğim aşk evliliğiydi olmadı..acaba şimdi de mantık evliliği mi yapmalıyım..aşık değilim ama sevebileceğime inanıyorum.çok yapıcı birisi..ne diosunuz arkadaşalr görüşlerinize çok ihtiyacım var..teşwkkürler
Bi insan 7de neyse 70inde de aynı degişmez ben de millete kendimizi güldürmek istemiyorum çünkü herkez evlenirken tepkiliydi bu kız nası olduda bunla evlendi çok sürmez diye düşündüler ama tabi eşim çocuk gibi umursamaz ben gerçekten kafama koydum ama napıcam bilmiyorum hamile olmasam şimdi çıkıp giderdim o derece bunaldım çocuk dogduktan sonra gideyim diyorum zaten gitcek kimsem yok kendime düzen kurayım kolay olmaz ama zaten hayatımda da iyi kolay giden bişe yok çocugun velayetini kime verirler böyle bişe yaşayan oldumu
Sağol canım çok haklısın ama zaten ben gerçekte bişeyler yaptığını görmesem evlenmeyi düşünmem..atıyorum mesela evlenmeye karar verdim..önce aldırırım en güzelinden bi ev hatta üstüme istiycem bunu!!yoksa güvenemem sonra dayatıcam içini en lüks eşyalarla..o zaman derim evet bu adam yapıor..ki kendisi üstüme yapmaya razı herşeyi...riske asla girmem bu yaştan sonra zatenValla ben sozlere inanmiyorum . Cunku bana sozler verip sunum var bunum var diyen birisiyle evlendim. Saftim arastirmadim. Altindan neler cikti. Tip olarak yakismiyorduda. Cok acele etti evlenmek icin saflik ettim evlendim. Altindan neler cikti. Ne desem tamam derdi evlendikten sonra hersey degisti. Sorun etmem dedigi seyleri sorun etmis bana hic soylemedi ben saf saf mutluyum sanarken. Kucagimda bebekle baba evine dondum. Diyecegim su dikkatli ol kolay kolay inanma. Eminim onun ozguven cok yuksektir. Acele etme tani.
Benimde bi oğlum var 11 aylık boşanmak istiyorum ama ailem baskı yapıyor ne boşanmasıymış diyor. Çok mutsuzum
Twşwkkürleer cevabın için..ama kafam o kadar karışıkki..evet çok rahat yaşayabilirim onunla..maddi anlamda cidden çok varlıklı..ben 30 yıl çalışsam çalıştıklarımı yemesem onun kadar varlıklı olamam..ama işte ahh biraz da hoşlanabileceğim tarzı olsaydı..pek çirkin pek...anlatamam yani.kara kuru bişey hiç yakışmıyo yanıma..
kimsenin hikayesi kimseye benzemiyor. çok uzun zmn oldu girmeyeli. unutmuşum burda dertleşmeyi, kendime sarmaktan... herkese merhaba, hepimizin Allah yardımcısı olsun. ben de biraz içimi dökmek istiyorum ama nasıl ve neresinden başlasam bilemiyorum. bu arada mantık evliliği düşünen arkadaşı onaylıyorum. aşk evliliği yapıypruz da ne oluyor. sana değer veriyor, çocuğuna değer veriyor, gelecek de vaad ediyor. varsın yanına yakışmasın. kim ne der diye yaşamaktanj değil mi hep bu sıkışmalar. rahat ol, keyfini sür arkadaşım. kadın olarak hepimizin öncelikli olarak istediği sey zaten değer görmek değil mi?[/QUO
yazdiklarina katiliyorum..bende beni cok seven deger veren biriyle, mantik evliligi yaptim..ama sonuc husran ozunde cok iyi biru olmasina ragmen kendisinden beklemeyecegim her seyi ama herseyi yaptu.yasayacagimiz hersey nasip kismet onune gecemiyoruz.tabi tedbirli olmak gerek.
Biz kadinlarin yasadiklari atalarimizin mirasi bizim yalniz mucadele etmemz cok zor..bizim memlekette bi soz vardir koy yikilmadan yeni koy yeni duzeny kurulamaz..once bu toplumun orumcek agli baglamis zihninyetinin yikilmasi gerek ancak o zaman kadinlarimiz kizlarimiz hakettigi degeri gorebilir..ancak o zaman hakiki islama gore hayatlarimiz sekillenir.
seven deger veren
Çok üzüldüm bebeğin de küçük daha..ahh bu erkekler ah....Cok siddetli tartistik..artik dayanamiyorum bir kac gun icinde evden ayrilmayi dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?