- Konu Sahibi duvarklima
-
- #1.261
Merhaba . Benim de esim boşanmak istiyor. 10 yillik evliyim.Ailesine aşırı düşkün.köydeki abisinin çocuklarını bizim yanımızda okuttu.Ben yeni evliydim, istemedim.
Işlerin bu noktaya varacağını bilsem sesimi çıkarmaz,4-5 yıl idare ederdim.
O zaman istememekte sonuna kadar haklı olduğumu düşünüyordum. Yine haklı olduğumu dusunuyorum ama haklı olmak hiç bir ise yaramıyor bazen. Ben kendimi yiirttim adam yine yapacağını yaptı.
Eşimi tam tanımadığım için damarına basmisim.
Bu olaydan sonra beni hiç affetmedi. Çok kinci.
3 yıl önce evi terk etti. Bir kaç sokak ileriye taşındı. Çocuklarımın her akşam babam niye gelmedi sorularinadayanamayip çocukları alıp onun yanına yerleştim. onceleri mutluluktan havalara uctu.sonra yine ayrılacağını söylemeye başladı. Ev aldı,2 yıldır tadilat yapıyor, bitmek üzere. 2-3 ay içinde gidecek.8 ve 6 yaşında 2 oğlum var. Şimdiden beni dinlemiyorlar.Esim bu cocuklar ilrde seni hiç saymaz, çocuklar benim yanımda kalsin diyor.
Tekrar evlenip cocuk yapacakmış. Bunu söyleyince kıskançlıktan oluyorum.
Evlenmeden önce 4 çocuk istiyordu, ben şaka saniyodum.buda aramızda çok sorun olmuş. Yeni yeni anlıyorum. Şu an hamile olsam havalara uçar.
Hepsini birden anlatınca çok saçma, şaka gibi geliyor.yıllarca beynimin içinde kendi kendimle konuşmaktan o kadar yorulmuştu ki,
Dün gece buraya biraz bir şeyler yazdım müthiş rahatladım.
Sacmada olsa ben 12 yıl içinde bütün bunları yasadim.birlikte olmamız ilk günden sacma geliyordu.bazen dizi izlerken nikah masası sahnesinde hep o ani tekrar hatırlıyorum.
Ben o masadan kaçıp gitmenin en doğru hareket olacağını dusunerek imzayı attım.
Bu arada memurum. Maasimla çocukları ve kendimi idare edebilirim, luks merakim yok ama bosanmaktan ödüm kopuyor. Yukarıda bir arkadaş yazmış, millet ne düşünecek kaygısı hat safhada.
Sanırım inat için evlenmisim, kendime yeni yeni itiraf edebiliyorum.
12 yil içinde eşimi biraz tanidiysam evi terk ederse asla geri donmez.
Çocuklari çok iyi yetistireceginden eminim. Tekrar evlenicem demese çocukları ona verip ayrılmak mantıklı görünüyor.
Içim kan aglasada doğrusu bu. 2 erkek cocuk beni şimdi dinlemiyor, ilerde hiç baş edemem.
Çocuklarımı üniversiteye yerlestirene kadar disi mi sikmam lazim.
Benim yerimde olsanız siz ne yapardınız ?
Keşke tek annesine yardım etse ablasına çok yardım ediyor çocuklu evli kadın evi ilk taşıdıgımda ne bulsa fazladan verdi ailesine yada onlar istedi vermek zorunda kaldım annem yaşlı bi kadın bizimle yaşıyor evi bitleştirince eşyalardan fazlasını hep ailesine verdi daha da eksik bişeyleri varsa bana soruyor bizde varmıydı verelim çok bunaldım artık bana evimde duran şeyin ne zararı var abla daha 20 yaşındayım bi hevesle aldım ettim yemeden içmeden biriktirdim zoruma gidiyor ben kendi ablama vermiyorum ki dul tek yaşıyor daha zor durumda ve erzak konusunda ablama gittigimde doldurur bize hep gelen yardımlardan kaldıki görümcem kaynanam hiç destek çıkmadı 20 bin lira borç içindeyiz çok umursamaz varsa yoksa ablası annesi geçen tüp için annesinden para aldı diye param kalmadı demeye başladı kadın benim annemden aldıkda gittik kaynanama erzak aldık marketten yüklüce tamam alsın ama biz eve alamıyorken o kadar yardım etmeleride hakları bu zamana kadar 5 kuruş harcamadılar bana hep benim birikmişimden gitti canıma tak etti abla tamam bişe desem kem küm edip yapıyor ama bunlar zoruma gidiyor
Merhaba bende 5 aylik evliyim 3 aylij gebeyim esimin ailesinden gordugum siddet yuzunden daha oncede cikip babamin evine gittim ayri ev tutma sartiyla geri dondum ama geldigimde hersey daha baskaydi wsim degismedi megersw verdigi sozler beni geri getirene kadarmis simdi ise ayri ev tutmuyor babasinin surekli bana aileme asagilaciyi sozlerle hakaretlerinden biktim artik annesinin arkamdan konusup kufur etmesinden biktim.esim cok anneci annesinin asla toz konduramaz. bosanmayi dusunuyorum ama bebegim var aileme katlanamiyorsan wziyet goruyorsan gel diyor hep arkamdalar ama bebegim dusunuyorum cikip gitsem bosansam bebegim babasinin buyur mu. ama artik gercekten biktim surekli siddet kufur kaldiramiyorum sizce ne yapmaliyim.Boşanma arefesindeyim bu hafta gelecek duruşmayı one çekeceğiz o düzenli bir işte çalışmadıgi için nafaka talep etmedim ancak ben ev kredisi ödediğim için Bakıcı parası veremiyorum o yüzden ailemde kalıyor çocuklarım bazı geceler Uzak olduğu için ayrı kalıyorum cocuklarimdan bazen pişman oluyorum bazende aman diyorum nereye kadar cekecektim
Bence hemen boşanmalısın hemde hemen.Merhaba bende 5 aylik evliyim 3 aylij gebeyim esimin ailesinden gordugum siddet yuzunden daha oncede cikip babamin evine gittim ayri ev tutma sartiyla geri dondum ama geldigimde hersey daha baskaydi wsim degismedi megersw verdigi sozler beni geri getirene kadarmis simdi ise ayri ev tutmuyor babasinin surekli bana aileme asagilaciyi sozlerle hakaretlerinden biktim artik annesinin arkamdan konusup kufur etmesinden biktim.esim cok anneci annesinin asla toz konduramaz. bosanmayi dusunuyorum ama bebegim var aileme katlanamiyorsan wziyet goruyorsan gel diyor hep arkamdalar ama bebegim dusunuyorum cikip gitsem bosansam bebegim babasinin buyur mu. ama artik gercekten biktim surekli siddet kufur kaldiramiyorum sizce ne yapmaliyim.
Şartlarını bilmediğim den bişey diyemem ama sana bu şekilde davranilmasina asla müsade etme gerekirse yeniden git ayrı ev tutulmadanda gelmeMerhaba bende 5 aylik evliyim 3 aylij gebeyim esimin ailesinden gordugum siddet yuzunden daha oncede cikip babamin evine gittim ayri ev tutma sartiyla geri dondum ama geldigimde hersey daha baskaydi wsim degismedi megersw verdigi sozler beni geri getirene kadarmis simdi ise ayri ev tutmuyor babasinin surekli bana aileme asagilaciyi sozlerle hakaretlerinden biktim artik annesinin arkamdan konusup kufur etmesinden biktim.esim cok anneci annesinin asla toz konduramaz. bosanmayi dusunuyorum ama bebegim var aileme katlanamiyorsan wziyet goruyorsan gel diyor hep arkamdalar ama bebegim dusunuyorum cikip gitsem bosansam bebegim babasinin buyur mu. ama artik gercekten biktim surekli siddet kufur kaldiramiyorum sizce ne yapmaliyim.
malesfki bazı evlilikler cocuk icin suruyo sabırlı olun bence bitirmeyin Allaha dua edin belki bi gun eşiniz duzelirHerkese iyi geceler..benim durumumda sizden farkli degil.ben ogretmenim ama atanamadim.esim hep burgun atanirim umuduyla yasadi.ama allah nasip etmedi..9 senelik evliyim.bir oglum var 4.5 yasinda ve babasina deli oluyor..babasida ona oyle deli oluyor..ama babasinin benn umurundaa bile degilim.olsem kalsam sevinirbenden kurtuldu diye eminim yani..esimin ikinci evliligi bu.benden once evlenmis 3 ay sonra bosanmis hemen.sonra iki sene sonra biz tanistik benim ilk evliligimdi..ilk zamanlar kaynana belasiyla ugrastim esimden dayak yedim berbat gunlerdi..bosanacak oldum ozaman cocugum 1.5 yasindaydi yine ona kiyamadim.bir ay ayri kaldik geldi barismak istedi baristik.sonra kaynana belasindan kurtuldum ama esimde deve kini var cocuk icin baristik ya bidaha yuzi gulmedi evde.sanki anasi i babasi kestim yada ben onu hastanelik ettim beni o beni etmedide..ama gelgor kiii biz bosanamiyoruz..cocuk icinn bir arada olan ayni evde ayni yatakta iki yabanciyiz..aylarca eli elime degmedi..aylarca..yolda yururuz o ogluyla ben arkada..ogluyla konusur sarilir..benn yokum hic..bu yasadigim benim icin hayat degill su gozumun yasi birgun dinmedii bir gun..ama adam bu degismiyoo benide sevmiyo..ben ne yaparimm bilemiyorum.gidemiyorum da kalamiyorum da..ikimizde olsek oglumuzdan vazgecmeyiz asla..ama uzuntudende kahroluyorum..ne olur bana akil verinn.bu evlik nasil duzelir yada duzelir mii
Merhaba nasıl atlatıyorsunuz?Merhaba bende bosanmis bir anneyim kızım 9 aylik.eşimin ilgisizliği beni sindirmeyee çalışmasi sonuçu gözümü karartıp haziran ayinda davayı açıp bosandim.27 yaşındayım ve hayatı o kadar erteledim ki.şimdi iş bulup kizima ve kendime ayrı ev açıp düzen kurmam lazım. Babaevinde olmuyor.işi gücü olan anneler çok şanslısınız.en azından benim gibi sudan çıkmış balık değilsiniz. Dua edin lutfen hepimize iş güç ayakta kalma direnci ve mutlu bi gelecek icin
sizinle aynı şeyleri yaşamışız sanki neler yaptınız atlattınızKonusmayi asla beceremez. Onun icin problemlerim hakkinda konusmak tartisma baslangicidir ve olay once kavgayla sonra opucukle filan son buluyor. Yani ne derdimi amlatabilmos oluyorum ne o anlamis oluyor me de sorun cozulmis oluyor. Ama ben mutsuzum yaptiklarini unutamiyorum.
Biraz ayrı yaşayıp kendine ve oğluna zaman vermelisin.Başka biri şu an senin için çok yanlış olur .Aynı hatayı yaptığım için söylüyorum sakın bir başkasına hissettiklerin için yuvanı yıkma eğer eşine karşı birşey hissetmiyorsan ayrı kalın ama mutlaka belli bir zamandan sonra başkasını düşünün evladınız anne baba ayrı bir evde büyüyecek.Onun mutsuzluğu annenin mutsuz olmasına yetiyor zaten.Daha neler neler anlatsam yetmez ki .Hakkında hayırlısı olsun yine de çok iyi düşün.Merhabalar..bende birkac gundür amnemlerdeyim...bosanmak istedigimi soyledim esime 3.5 yasinda bir oglum var...benim bosanma sebebim sevgimin bitmesi...esime karsi degil baska birine karsi bir seyler hissetmem...sadece his...iliski degil...lütfen ikisini ayri düsünerek yaklasin...ayrilma sebebim etrafimdaki hic kimseyi tatmin etmedi..6 yillik evliyim...tartismaktan uyumsuzluktan bir turlu birbirimizi tamamlayamamaktan işler bu raddeye geldi...su an ne yapacagimi bilemez bir haldeyim
.konusmaya o kadar ihtiyacim var ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?