Boşanmış anneler , burada toplanalım, hayatı paylaşalım !

Herkese iyi geceler..benim durumumda sizden farkli degil.ben ogretmenim ama atanamadim.esim hep burgun atanirim umuduyla yasadi.ama allah nasip etmedi..9 senelik evliyim.bir oglum var 4.5 yasinda ve babasina deli oluyor..babasida ona oyle deli oluyor..ama babasinin benn umurundaa bile degilim.olsem kalsam sevinirbenden kurtuldu diye eminim yani..esimin ikinci evliligi bu.benden once evlenmis 3 ay sonra bosanmis hemen.sonra iki sene sonra biz tanistik benim ilk evliligimdi..ilk zamanlar kaynana belasiyla ugrastim esimden dayak yedim berbat gunlerdi..bosanacak oldum ozaman cocugum 1.5 yasindaydi yine ona kiyamadim.bir ay ayri kaldik geldi barismak istedi baristik.sonra kaynana belasindan kurtuldum ama esimde deve kini var cocuk icin baristik ya bidaha yuzi gulmedi evde.sanki anasi i babasi kestim yada ben onu hastanelik ettim beni o beni etmedide..ama gelgor kiii biz bosanamiyoruz..cocuk icinn bir arada olan ayni evde ayni yatakta iki yabanciyiz..aylarca eli elime degmedi..aylarca..yolda yururuz o ogluyla ben arkada..ogluyla konusur sarilir..benn yokum hic..bu yasadigim benim icin hayat degill su gozumun yasi birgun dinmedii bir gun..ama adam bu degismiyoo benide sevmiyo..ben ne yaparimm bilemiyorum.gidemiyorum da kalamiyorum da..ikimizde olsek oglumuzdan vazgecmeyiz asla..ama uzuntudende kahroluyorum..ne olur bana akil verinn.bu evlik nasil duzelir yada duzelir mii

5 aylik oglum var 6 ayldir babamin ewinde kaliyorum esim cocugumuzu hic gormedi arayip sormuyor sewerek ewlnmistik avukat ile konustum mahkemeye werdik ama daha gunu belli degil .

Merhaba arkadaşlar bende yaklaşık 2 sene oldu ayrılalı 5 yaşında kızım var çok şükür evim var ailemle yaşamıyorum kızımla birlikte yaşıyoruz çalışıyorumda ama gerçekten hem maddi hem manevi çok zorluklar çekiyorum zaman zaman. kızımın sorumluluğu evin sorumluluğu iş sorumluluğu aile sorumluluğu herşey senin üstünde çok bunaldığım zamanlar oluyor elbet ama ne yapalım buda bir sınav diyorum şükrediyorum halimize.. benim şuan ki psikolojim çok karışık bir yandan kızımla hayatımı kuracağım hiç kimse olmayacak hayatımda diyorum bir yandan da bazen sıkıştığın anlarda sana yardımcı olabilecek birisi olsa keşke yanımda diyorum git gel lerle yaşamak çok zor allah hepimizin yardımcısı olsun..

canım aynı durum benim evliliğimde de oldu ben çalışıyordum oda çalışıyordu 1 tane eltim vardı bir de kaynanamlar da hep yok hep yoktu biz çalıştığımız için zengin gözüküyordu onlara neyse bir gün eşimle her ay eve erzak alışverişi yapardık bir ay tam alışverişe gidecektik ki bana dedi ki önce abimlere yapalım sonra kendimize yaparız bende sinirlendim hayır dedim önce bu eve yapılacak sonra onlara sonrası malum kavga gürültü hep onları düşünmesi hep onlarla ilgilenmesi evlilikleri bitiriyor bu durumlar ben yapmayalım demiyorum ki önce evine yap sonra git kime ne yapıyorsan yap önce ev önce eş önce çocuk bunları bilmiyorsa bir erkek yada öğrenememişse vay halinee vay halimize sonuç biz ayrıldık güzellikle de anlatsan olmuyor tersini de yapsan yine olmuyor bir insan neyi nasıl öğrendiyse nasıl yapmak istiyorsa öyle de devam ediyor malesef sana tavsiyem elinden geldiğince mücadele et hakkını yuvanı savun sonuna kadar allah yar ve yardımcın olsun tatlım

Benim evliligimde uc aşağı bes yukari bu sorundan bitecek gibi gorunuyor.
Çok doğru yazmissin herkes nasıl öğrendiyse öyle uyguluyor.
Birbirini değiştirmeye çalışmak yıllar gecipte geri dönüp bakınca çok yorucu geliyor.
Bizim ilişkimizde iki tarafı da yorup yipratmaktan başka bir ise yaramadi.
Çocuklara yansitmamaya çalışıyoruz. Şimdilik küçükler anlamıyorlar.
Zaten evde sesli yada fiziksel şiddet ortamı hiç yok, çok şükür... oyle olsa cocuklarimi korumak icin coktan ayrilirdim.
Ben alttan alta psikolojik şiddet hissediyorum, fazla takmiyorum. Bir insanın bana değer vermesiyle benim değerin artmaz, yada eksilmez.BEN COK DEGERLIYIM.
Bilsemki ayrılsam çocuklarım daha mutlu olacak 1 gun beklemem ama eşimin babalığı 10 numara 5 yıldız.
Çocuklar üzerindeki yaptırım gücü inanılmaz. Benim hiç yok gibi birşey. Aslında bu durumda evdeki baba egemen ortamdan. Çocuklar küçük ama sonuçta herşeyi kaydedip ona göre davranıyorlar.
Çocuklarım kendi ayakları üzerinde duran yetişkinler olsun da kimin egemen olduğu hiç umrumda değil.
Ego yarısının kimseye faydası yok.
Çok ezik, çok pasif olduğum için kendime çok kızıyorum,beni seven lerde kızıyor,mutsuz olduğum için üzülüyorlar.
O kadar caresiz değilim aslında ama öğrenilmiş çaresizlik var sanırım. Bir insan 12 yıl kısır dongunun içinde debelenip durur mu?

Boşanma arefesindeyim bu hafta gelecek duruşmayı one çekeceğiz o düzenli bir işte çalışmadıgi için nafaka talep etmedim ancak ben ev kredisi ödediğim için Bakıcı parası veremiyorum o yüzden ailemde kalıyor çocuklarım bazı geceler Uzak olduğu için ayrı kalıyorum cocuklarimdan bazen pişman oluyorum bazende aman diyorum nereye kadar cekecektim

Merhaba bende 5 aylik evliyim 3 aylij gebeyim esimin ailesinden gordugum siddet yuzunden daha oncede cikip babamin evine gittim ayri ev tutma sartiyla geri dondum ama geldigimde hersey daha baskaydi wsim degismedi megersw verdigi sozler beni geri getirene kadarmis simdi ise ayri ev tutmuyor babasinin surekli bana aileme asagilaciyi sozlerle hakaretlerinden biktim artik annesinin arkamdan konusup kufur etmesinden biktim.esim cok anneci annesinin asla toz konduramaz. bosanmayi dusunuyorum ama bebegim var aileme katlanamiyorsan wziyet goruyorsan gel diyor hep arkamdalar ama bebegim dusunuyorum cikip gitsem bosansam bebegim babasinin buyur mu. ama artik gercekten biktim surekli siddet kufur kaldiramiyorum sizce ne yapmaliyim.

Bence hemen boşanmalısın hemde hemen.

Şartlarını bilmediğim den bişey diyemem ama sana bu şekilde davranilmasina asla müsade etme gerekirse yeniden git ayrı ev tutulmadanda gelme

malesfki bazı evlilikler cocuk icin suruyo sabırlı olun bence bitirmeyin Allaha dua edin belki bi gun eşiniz duzelir

Babamin evine geldim suan burdayim esim arayip soz veriyor ama birinci kez de sozunu tutmadigi icin bu seferde ben inanmiyorum gitmicwm oraya gelmezsen bosanirim diyor beni zorluyor belkide ailesyle bana tuzak bile kurmus olabilir bilmiyorum. onun icin gitmiyorum

Merhaba nasıl atlatıyorsunuz?

Sizi
sizinle aynı şeyleri yaşamışız sanki neler yaptınız atlattınız

Merhabalar ben de bosanma aşamasındayım 4 buçuk yaşında oglum var 15 gündür ailemin yanındayım.aramıyor oğlunu oglumda baba kelimesini kullanmıyor bile yavrum psikolojik destek alıyorum oglumda alıyor.

Merhabalar..bende birkac gundür amnemlerdeyim...bosanmak istedigimi soyledim esime 3.5 yasinda bir oglum var...benim bosanma sebebim sevgimin bitmesi...esime karsi degil baska birine karsi bir seyler hissetmem...sadece his...iliski degil...lütfen ikisini ayri düsünerek yaklasin...ayrilma sebebim etrafimdaki hic kimseyi tatmin etmedi..6 yillik evliyim...tartismaktan uyumsuzluktan bir turlu birbirimizi tamamlayamamaktan işler bu raddeye geldi...su an ne yapacagimi bilemez bir haldeyim
.konusmaya o kadar ihtiyacim var ki

Biraz ayrı yaşayıp kendine ve oğluna zaman vermelisin.Başka biri şu an senin için çok yanlış olur .Aynı hatayı yaptığım için söylüyorum sakın bir başkasına hissettiklerin için yuvanı yıkma eğer eşine karşı birşey hissetmiyorsan ayrı kalın ama mutlaka belli bir zamandan sonra başkasını düşünün evladınız anne baba ayrı bir evde büyüyecek.Onun mutsuzluğu annenin mutsuz olmasına yetiyor zaten.Daha neler neler anlatsam yetmez ki .Hakkında hayırlısı olsun yine de çok iyi düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…