- Konu Sahibi duvarklima
-
- #1.241
Merhaba.benzer seyler yasiyormusuz.nasil ustesinden geldiniz, fikre ihtiyacim var.biz cocuklarimiza hic bisey belli etmiyoruz.yani onlar mutlu.onlari nasıl kirabilirim? Ama biz mutsuzuz.Konusmayi asla beceremez. Onun icin problemlerim hakkinda konusmak tartisma baslangicidir ve olay once kavgayla sonra opucukle filan son buluyor. Yani ne derdimi amlatabilmos oluyorum ne o anlamis oluyor me de sorun cozulmis oluyor. Ama ben mutsuzum yaptiklarini unutamiyorum.
Insallah kizlar diyorum ya binyil dusunsem bunlari yasayacagim aklima gelmezdi 3 ay oldu annemlere geleli evimi tuttum dayadim doedim ceyizlerimin cogunu kullanamadim bile bebegime oda aldim herseyini yapiyorum insan hic boyle hayal edermi ama napalim geldi basima bir kere psikologa gidiyorum simdilerde daha iyiyim ilk zamanlar canli cenaze gibiydim bebegimi emzirip uyuyodum jnsanlarin icine karismaya utaniyodum sanki utanacak benmisim gibi zaman en guzel ilac hayatim altust oldu elbet ama vardir Rabbimin bir bildigi iyiki bir isim var maddi hicbir sıkıntim yok davam kadin ayinda aslinda anlasmali bosanmak istedim 250 lira nafaka veririm dedi bende bana cektirdikleri kredi vardi onu kapat 500 lira nafaka ver dedim 250 lira disind hicbirsey vermem evdende su esyalari alirim dedi ben bebegim olmasa o evden igne bile almaxdim benim bildugim erkek adam ceketini alir cikar bu mutfak bezine kadar ayirmis kizlar ya hic taniyamamisim tencere bardak onlari bile ayirmus oyle yapinca bide bebegi birkez bike sormadigi ucin avukatin akil vermesiyle tazminat istedim 50000 maddi 50000manevi zaten 20000 kredilerini oduyorum altinlarimida babasina goturmus haberim olmadan ogrenince bizimkilerin taktiklatini getir dedim bilezikleri getirdi bastan bana blof yapti ben bosancam dedi protokol hazirlatmis dogum yaptigim hafta bebekle bir sey yapamazsin nasilsa ben ne dersem yapmak zorundasin rezil olursun millet 10 gunluk bebegiyle bosaniyor der dedi korkutmaya calisti nasilsa yapamaz dedi bende yalvardim bak gel dillendirme ben bitti dersem biter dedim herkese duyurdu annemler bile ondan duydu madem oyle bu kadar hevesliydi actim davayi kuzlar babasi bana 8 aylik hamileyken oglumdan bosanirsan ortaliklara dusersin yalvarirsin oglum almaz bi dahada seni dedi hem o gun erken dogumdan oturu hastaneden yeni cikmustim sok oldum hic boyle inaan tanimad8m daha once muhendisim koy koy gezdim bir suru insan tanidim turkiyenin bircok yerini gordum ama boyle arsiz boyle para duskunu insanlar tanimadim sonrada bana babam bosanmamizi istemiyo diyo ne hirsizligim kaldi ne ailemin hirsizligi tokat yesem afferderdimde gururuma serefime dokundu bu yasimdayim daha ac olsam kimseden bir lokma ekmek isteyemem ama bu iftiralara maruz kaldim paramla rezil oldum cekecek cilem varmis yavrumun kaderi guzel olsun insallah cok isteyen8m vardi hep derdim esim seni neden daha onxe tanimamisim der kiymetimi bilir derdim cok yanilmisim ne diyeyim artik hayatim sekillendi olene kadar yavrumla iki kisilik yuvamizda yasar gideriz
ben de bebeğimle annemin evine geldim. 1.5 yıl oldu.Merhaba, ben de boşanma davası açmak üzereyim. Ailemin yanına geldim. Beni kabul ettiler ve oğluma da kendi çocukları gibi bakıyorlar. Yine de bu süreci nasıl geçirmeliyim bilemiyorum. Anlaşmalı olacak boşanma. İçimde zerre sevgi yok.. Oğlum 8 aylık.. Babası sahip çıkacağım vs diyor ama bilmiyorum.
Merhaba . Benim de esim boşanmak istiyor. 10 yillik evliyim.Ailesine aşırı düşkün.köydeki abisinin çocuklarını bizim yanımızda okuttu.Ben yeni evliydim, istemedim.
Işlerin bu noktaya varacağını bilsem sesimi çıkarmaz,4-5 yıl idare ederdim.
O zaman istememekte sonuna kadar haklı olduğumu düşünüyordum. Yine haklı olduğumu dusunuyorum ama haklı olmak hiç bir ise yaramıyor bazen. Ben kendimi yiirttim adam yine yapacağını yaptı.
Eşimi tam tanımadığım için damarına basmisim.
Bu olaydan sonra beni hiç affetmedi. Çok kinci.
3 yıl önce evi terk etti. Bir kaç sokak ileriye taşındı. Çocuklarımın her akşam babam niye gelmedi sorularinadayanamayip çocukları alıp onun yanına yerleştim. onceleri mutluluktan havalara uctu.sonra yine ayrılacağını söylemeye başladı. Ev aldı,2 yıldır tadilat yapıyor, bitmek üzere. 2-3 ay içinde gidecek.8 ve 6 yaşında 2 oğlum var. Şimdiden beni dinlemiyorlar.Esim bu cocuklar ilrde seni hiç saymaz, çocuklar benim yanımda kalsin diyor.
Tekrar evlenip cocuk yapacakmış. Bunu söyleyince kıskançlıktan oluyorum.
Evlenmeden önce 4 çocuk istiyordu, ben şaka saniyodum.buda aramızda çok sorun olmuş. Yeni yeni anlıyorum. Şu an hamile olsam havalara uçar.
Hepsini birden anlatınca çok saçma, şaka gibi geliyor.yıllarca beynimin içinde kendi kendimle konuşmaktan o kadar yorulmuştu ki,
Dün gece buraya biraz bir şeyler yazdım müthiş rahatladım.
Sacmada olsa ben 12 yıl içinde bütün bunları yasadim.birlikte olmamız ilk günden sacma geliyordu.bazen dizi izlerken nikah masası sahnesinde hep o ani tekrar hatırlıyorum.
Ben o masadan kaçıp gitmenin en doğru hareket olacağını dusunerek imzayı attım.
Bu arada memurum. Maasimla çocukları ve kendimi idare edebilirim, luks merakim yok ama bosanmaktan ödüm kopuyor. Yukarıda bir arkadaş yazmış, millet ne düşünecek kaygısı hat safhada.
Sanırım inat için evlenmisim, kendime yeni yeni itiraf edebiliyorum.
12 yil içinde eşimi biraz tanidiysam evi terk ederse asla geri donmez.
Çocuklari çok iyi yetistireceginden eminim. Tekrar evlenicem demese çocukları ona verip ayrılmak mantıklı görünüyor.
Içim kan aglasada doğrusu bu. 2 erkek cocuk beni şimdi dinlemiyor, ilerde hiç baş edemem.
Çocuklarımı üniversiteye yerlestirene kadar disi mi sikmam lazim.
Benim yerimde olsanız siz ne yapardınız ?
Konuyu takip eden yok mu
Merhaba . Benim de esim boşanmak istiyor. 10 yillik evliyim.Ailesine aşırı düşkün.köydeki abisinin çocuklarını bizim yanımızda okuttu.Ben yeni evliydim, istemedim.
Işlerin bu noktaya varacağını bilsem sesimi çıkarmaz,4-5 yıl idare ederdim.
O zaman istememekte sonuna kadar haklı olduğumu düşünüyordum. Yine haklı olduğumu dusunuyorum ama haklı olmak hiç bir ise yaramıyor bazen. Ben kendimi yiirttim adam yine yapacağını yaptı.
Eşimi tam tanımadığım için damarına basmisim.
Bu olaydan sonra beni hiç affetmedi. Çok kinci.
3 yıl önce evi terk etti. Bir kaç sokak ileriye taşındı. Çocuklarımın her akşam babam niye gelmedi sorularinadayanamayip çocukları alıp onun yanına yerleştim. onceleri mutluluktan havalara uctu.sonra yine ayrılacağını söylemeye başladı. Ev aldı,2 yıldır tadilat yapıyor, bitmek üzere. 2-3 ay içinde gidecek.8 ve 6 yaşında 2 oğlum var. Şimdiden beni dinlemiyorlar.Esim bu cocuklar ilrde seni hiç saymaz, çocuklar benim yanımda kalsin diyor.
Tekrar evlenip cocuk yapacakmış. Bunu söyleyince kıskançlıktan oluyorum.
Evlenmeden önce 4 çocuk istiyordu, ben şaka saniyodum.buda aramızda çok sorun olmuş. Yeni yeni anlıyorum. Şu an hamile olsam havalara uçar.
Hepsini birden anlatınca çok saçma, şaka gibi geliyor.yıllarca beynimin içinde kendi kendimle konuşmaktan o kadar yorulmuştu ki,
Dün gece buraya biraz bir şeyler yazdım müthiş rahatladım.
Sacmada olsa ben 12 yıl içinde bütün bunları yasadim.birlikte olmamız ilk günden sacma geliyordu.bazen dizi izlerken nikah masası sahnesinde hep o ani tekrar hatırlıyorum.
Ben o masadan kaçıp gitmenin en doğru hareket olacağını dusunerek imzayı attım.
Bu arada memurum. Maasimla çocukları ve kendimi idare edebilirim, luks merakim yok ama bosanmaktan ödüm kopuyor. Yukarıda bir arkadaş yazmış, millet ne düşünecek kaygısı hat safhada.
Sanırım inat için evlenmisim, kendime yeni yeni itiraf edebiliyorum.
12 yil içinde eşimi biraz tanidiysam evi terk ederse asla geri donmez.
Çocuklari çok iyi yetistireceginden eminim. Tekrar evlenicem demese çocukları ona verip ayrılmak mantıklı görünüyor.
Içim kan aglasada doğrusu bu. 2 erkek cocuk beni şimdi dinlemiyor, ilerde hiç baş edemem.
Benim yerimde olsanız siz ne yapardınız ?
- Çocuklarımı üniversiteye yerlestirene kadar disi mi sikmam lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?