Boşanmış anneler , burada toplanalım, hayatı paylaşalım !

haklısın tatoş huylu huyundan asla vazgeçmiyor bebek olsada aynılar olmasada zaten aynı durumdalar..
9 yılda çok verdim ama artık alma zamanım geldi diye düşünüyorum..
hem nafakaları hemde maddi manevi tzminatımıda alacagım ben bugüne kadar verdiklerimi zaten gitti gözüyle bakıyorum fakat gelirsede tazminatla falan çocuklarım için kendim için yine birşey istemiyorum inanki..
Allahım bizim durumumuzda olan hiç kimseyi utandırmasın inş...

Allah yardımcın olsun canım sende az şeyler yaşamamışsın hele o hamilelik döneminde yaşanan olaylar insanın aklından hiç çıkmıyor inanki..
şayet kararında kesinsen seni hiç bir şekilde kandıramaz bu sefer,
inş. bebeğinle mutlu huzurlu günler yaşarsın canım sende...

Durumunuza çok üzüldüm. 2 çoçukla hayata tutunmak çok zor ama başaracak bir kadınsınız. konuşmalarınızdan güçlü olduğunuz belli.

Ama zaten bu işin sonu belli.Kumarbaz insan akıllanmaz kumarıda bırakamaz. Ben eniştemden biliyorum ablam boşanmadı hayatını bitirdi, ne oldu hiç bir şeyi olmadı. ne evi, ne arabası, nede eşyası.Adam emekli oldu para buldukça hala oynar.

O yüzden kendin ve bebeklerin için bence kararın doğru. Zorlanacaksın ama bir süre sonra bebeklerin büyüyecek ve sende benim gibi deyeceksinki (hayatta yaptığım en güzel şeyler bunlar).

Ne güzel şeymiş eşinin düşüncesi.Sen gel evlen sonra sıkıldım bekarlığıma dönmek istiyorum ne ala memleket.Evlilik sanki çoçuk oyuncağı. Peki 2 çoçuk ne olacak onların suçu ne.Peki karın bekarlık hayatına dönmek isterse ne olacak o zaman 2 çoçukla ne halt edeceksin. Ama olurmu biz kadınlar çoçuklarımızı sandıkla koca evine götürdüğümüz için çoçuklar annelerde kalır kocalarda sapsız üzüm misalı gerçekten bekar hayatına döner.

Garibim kadınlarda çoçuklarıyla yaşamaya çalışsın. Hayat erkeklere güzel valla.

güçlüyüm evet gücümü bebeklerimden alıyorum üstelik büyük bir şehirde değilde doğuda bir ilin ilçesinde küçük bir yerde yaşamaya çalışıyorum ben.

ama şikayetci değilim halimden yaşadığım yerden memnunum en azından emekli oluncaya kadar burda olmam daha iyi benim için.

keşke ablanda zamanında çekmeseydi inan bunu çekmeyen bilemez çok zor hergün kapıya birimi gelecek icra kagıtlarımı gelecek diye düşün dur...
çok ama çok zor o durumda olmak Allah yardımcısı olsun ablanında canım

değişmezler bu adamlar..
değişen şey sadece zaman olur ve de dahada dibe batıştırr..
en yakın ken mantıklı davranıp hemen uzaklaşmakk lazım..
eee elin delisini akıllı edecez diye ömrümüzümü harcıyalım..

Son düzenleme:

çok güzel demişsin elin delisini akıllı edemiyosunda zaten kv. son olaydan sonra eşim için gelip benim başıma bela olacak demiş. demekki onlarda farkındalar herşeyin ama elin kızı yıllardır çekiyor birşey denmiyor..
bencede en mantıklısı olmuyorsa bırakacaksın gidecekkk..

bu kv ler zaten aslında olayın en başındalar ama neyseee ..
bilmezmi insan oğlunun huyunu suyunu..
yinede sen doğru bildiğini yap canım..
ellerle uğraşıp,hizmet edip ömrümüzü tüketeceğimizeee
yaşarız evlatlarımla analarımızlaa..
onlara hizmet ederiz ..
hiç olmazsaaa nankörlük görmeyiz..
bırak ya inceldiği yerden kopsun ki bir gün sana şunu diyeceği günü bekleeeee PİŞMANIM...
ben duydum şükürler olsun ama artık öyle bir adama dönmektenseee ölmek daha iidir benim için..

haklısın inanki, ahh ahh ben varya nede iyi derdim k.v. için nerden bileyim içini hiç görmemişim ki...
şimdiden diyor çok pişmanım yapma etme diye ama asla beni kandıramaz artık bitti herşey canımmm
şu satten sonra ben çocuklarımın kulu kölesi olurum onların hizmetcisi olurum kime giderse gitsin ne yaparsa yapsın umrumda değil inanki..

Kızıma geçen gün eskisi gibi eski evimizde babanla beraber yaşamak ister miydin diye sordum. Hayır annecim burada anneannemle yaşamk daha rahat daha eğlenceli sen hep gülüyorsun benimle oynuyorsun artık hep yorgun değilsin dedi. 5.5 yaşındaki çocuk bile farkında koca insanların umrunda değilmiş.

bişey söyleyeyim mi canım..inan dönsen barışmış olsannn en fazla 15 gün sonrası daha fena..
yok gittin geldin yok şöyle böyleee inan eskisinden dahada beter olur..
aklını başına al yalnış yapmaa artık sen yavrularına hem ana hem babasınn..
eee ozaman söğüt dalına ne ihtiyacın varkiii kuru kuruyaaa pehhh..
kimse istemez tabiiki yuvasının yıkılmasınaaa ama gel görkiii sen ne kadarda diretsenn..
adamın gözü yoksaa boşuna uğraşırsın..
tek taraflı yürümez evlilik..
uhde cimmm rabbim attığın hiç bir adımda seni ve yavru kuzularını utandırmasın..

aslında çocuklar herşeyin farkındalar bakma bizler görmezden geliyoruz çoğu şeyi.
her zaman diyorum mutsuz bir evde anne babayla mutsuz büyüyecegine bir çocuk mutlu bir evde annesiyle mutlu bir şekilde büyüsün..
önemli olan zaten çocuklarımız değilmi ki gerisi boş yaniii

ayyy canım yaaa işte biliyor herşeyin aslında okadar farkındalarkiii bu cennet meleklerimiz..
ne desek boş sözün bittiği yer..
çocuklarımıza huzurlu bir yuva veremiyeceksek niye getirdikki bu kuzuları biz dünyayaaa..
hakkımızda hayırlısı diyelim..

onunla yeniden barışmak mı Allah korusun böyle bir ihtimali bile düşünemiyorum, dediğin gibi sonucu belli zaten görünen köy kılavuz istemez ki canım..
inan şöyle geçmişe bakıyorumda 9 yılda veren hep ben alanda hep o olmuş sanki erkek ben kadın o olmuşuz insan gerçekleri görsede bazen kendisine yalan söyleyebiliyor..
bu kararı verdiğimde baktımki artık kendime bile söyleyecek yalanım kalmamış onla ilgili..
yok yani ufacık bir ışık yokkk..
amin canımm Allahım hepimizin yolunu bebeklerimizle birlikte açık etsin inş..

Son düzenleme:
geçen oğlumu futbol okulundan almaya gittim..
baktım çakma babada ordaaa..
slm hayırdır dedimmm
oğlumu özledim dediii birdeee...
dedi sustu..
neysee ders bitti eve gidecekkenn oğlumaa
annenle yeniden evlenelim mi dediii
ben şok oldum benim yavrumdaaa
hayır baba istemiyorum hem annem seni sevmiyor kiiii
o andaki yüz ifadesini görmeniz lazımdııı
saçmalıyorsun iiice dengesizleştin deyip uzaklaştım neymiş hala seviyormuşşşş..
yuh dedim yaaa pes artıkkk..
buarada eski eşim evliiiiii
işte bu adamlar biz ne yaparsak yapalım mutlaka dönerler bize tavırlarındalarrr..
acıyorum resmennn...
komik geliyorrr artıkk konuşmaları..
dinleme gereği bile duymuyorummm

inan çok güldüm Tatoş hakkatten bu adamların kafalarında eksik bir tarafları var galiba..
halen senin ona dönecegini sanıyor üstelik başkasıyla evliii wayyy beeee
helal olsun oğluşunada net bir tavırla gerçeği söylemiş işte
inan eşine bu gerçek tokat gibi gelmiş ve anlamıştır senin onu sevmediğin gerçeğini
hoş ne kadar kabullenir buda tartışılır tabiiki..

tatlım olayı aşmışsın artık..
bırakmışsın yuvana çocuklarına eşine kendine acımayıı
en mantıklısını yapmaya çalışıyorsun farkındayım..
bundan sonra yaşamaya başlıyacaksın allahın izniyleee..
huzurun olacakk,yüzün gülecekk
daha ne ister ki insan..
zor bir süreçtir mahkeme şahitlik boşanmaaa
ama yılma bak önünde yaşayacak çok daha gzl günleriniz olacak..
rabbim büyük..

yok canım resmi olarak 2009 da boşandım ..
o günden beri her karşı ya geldiğimde aynı laflarr..
yok seviyormuş yok aslında bende onu unutmamışımdaa
yok pişman mış ama benimde hatalarım var mış mış mış mışşşşş
he canım şimdi sen böyle dedin ben hop kucagındayım..
ona dedim başkası olur amaa sen aslaaa ..
yüzsüzlerrr anlamıyorlar anlatamıyorsun kiiii
konuş durrr yeni ben farklı artık..
küllerimden yeniden doğdum..
şükür rabbimeee kiii senin gibi bir mahlukltan ayrıldım
aLlahın sevgili kuluyummmmmmmmm

inanmazsın belki ama şuan arkadaşlarım sürekli evime geliyorlar güya beni teselliye ama bakıyorumki onlar ağlıyolar ben onları teselli ediyorum, en son dedimki Allah aşkına ağlayıpta benimde moralimi bozmayın böyle yapacaksanız gelmeyin dedim.
sonra gülmeye başladılar haklısın dediler...
ben şimdiden yoluma bakıyorum bebeklerim için en güzeli ne onları arıyorum...
zor bir sürece girdiğimi biliyorum ama üstesinden gelirim bununda farkındayım biraz yorucu olacak o kadar

ya boşver arkadaş felan..
ağlarsa anan ağlar gerisi hikayedir..
yaşamayan bilemez..kolaymı böyle bir adamla ömür geçirmekkk
ben senin adına mutluyum en azındann kafan ve gönlün rahat olacak..
mutlaka hayatta zorluklar olacak ama bak dahada güçlü olacaksın sen hayata inat..

Ya aynı şey bana da oluyor. Ailemdeki bazı insanlar, arkadaşlarım ve çevremden duyanlar "üzülme bu günler geçecek olmuyorsa olmuyordur" gibi ya da "bak arada çocuk var dövmüyor aldatmıyor evine bakacak kadar para da kazanıyor yuva yıkmak kolay yapmak zor" gibi türlü laflarla karşıma geliyorlar. Ben de onlara ısrarla bu kararı alan benim ve mutsuz değilim tam tersi mutlu olmak için aldım bu kararı diyorum.
İnsanlar bir kadın boşanırken hele de çocuk varsa adam dövmüyor aldatmıyor ve evin temel ihtiyaçlarını karşılıyorsa ayrılmak saçma geliyor insanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…