- Konu Sahibi duvarklima
-
evet 9 ay oldu...çok zor günler geçirdim...şu anda mutlumuyum değilim!!!
mutsuzmuyum değilim!!!hayat bi şekilde geçiyo..belki de bu duygu içinde olmam herşeyin çok ani olmasıydı..alışa alışa yaşasaydık mesela birimizden biri evi terketseydik alışırdık bu süreçte.2 gün öncesine kadar iyiydik.boşanmam da 1 günde bitti..büyük bi travmaydı yani..ama alışıyo insan...inşallah daha güzel günler yaşarız..
Benim için sorun olanlar gecelerce gözyaşı döktüğüm sorunlar onun için ne var bu kadar buyutcek den ibaret... Sürurunu peki sizin ki sürükleye sürükleye nekadar gider ki öyle değil mı bu son kaçınılmazsa diyorum bı an önce olmalı ve toparlanmalı insan yanlismi düşünüyorum
ben de bosanmak uzere olan bır anneyım ,kızlar tek celsede nasıl bosanılıyor?Sonra
neler yasanıyor..İŞi olmadan bosanan var mı aranızda?Boşluga dustunuz mu,pişmanlık olur mu??
Off kararı ben vermedım ama sımdıden pişman olacagıma emın olan benım((
benim evliliğimde fiziksel şiddet ..ekonomik şiddet ,en son olarakta. yılarca aldattğını öğrendim ..ama buna rağmen ..bunları yutup evde oturmamı istiyor beyefendi ..böyle bir şey olabilirmi,,,,
Ben de yakında boşanacak annelerdenım maalesef tum yükü biz çekecegız bebegımıze
ıyı anne-BABA olabılmek ıcın herseye katlanan bızler olacagız...8 aylık bebegımle gecen
ay esım tarafından sebepsız terk edıldım,ben de bu adamı baba yaptıgım gune lanet
olsun dedım hıc beklemedıgım seyler yasıyorum hala şaka gibi gelıyor ama nasılsa atlatılır
hayatta neler atlatılmıyor kı..Sunu anladım;erkeklerde vıcdan yok;babalık annelık gıbı
asla olamıyor.En azından bebegının hatrına 1 yasına gelene kadar bıle durmayan bır
herıf nasıl rahat uyur bılmıyorum(( Bebegım bayramda eve gelen mısafırlerın (babaların)
cocuklarını sevmesını öyle bır ızlıyor kı sankı anlıyor(( Onu gördukce aglamak ıstiyorum
ailemin yanına geldim 2 hafta kadr oldu..anlaşmalı boşanma için aradım byefendi teli açmadım mesjla yazdım ama 1 hafta cevep bekledim . ..vermedi akşam konuştuk zorlada olsa .. anlaşmalı boşnmaya haır diyor
birde evde hiç bir eşya alamasın ve kızmda vermicekmiş... amam ben elimden gelen yapacam onun konuşmasıla değil birde hem suçlu hem güçlü tehtitler savuruyor.. tek dileğim bunca yılık emeğim ve kızmı almak ..kızm zaten sanırım kendine sorulur ..kimin yanında isterse orda kalır..nafakasında vermek zorunda...
bende boşanma arefesinde olan 8 aylık ikizlerimin annesiyim, 6 aydır ayrı yaşıyoruz zaten bebeklerim babalarını tanımıyorlar bile bu durumda bile anlaşmalı boşanmayı kabul etmediği gibi bebeklerim için nafaka isteyecegimi söylediğimde beni bulursanız alırsınız dedi 8 ayda sadece 1 kutu mama ve 2 paket bez aldı. 1 çorap bari alda ileride bebeklerim sorduğunda babanız çorap almıştı derim dedim onu bile almadı.
bugün avukatla görüşecegim ama konuya nerden nasıl başlayacagım bilemedim ailemden çok uzak bir şehirde ikizlerimle yanlız başıma hem çalışıp hemde hayat mücadelesi arasında birde boşanma gibi sancılı bir durum çıktı karşıma.
bu süreç nasıl ilerleyecek, beni neler bekliyor bilmiyorum........
allah yar ve yardımcın olsun önceliklee..
kolay değil 2 bebekk ve sen vede hayırsız bir eş..
canım yaa ailene yakınn olsaydın en azından bir nebze daha da güçlü hissederdin kendini..
bulunduğun yerdeki baroya başvurup avukat talep et veya dilekçe yide kendin yazabilirsin ..birsürü örnekleri var nette ayrıca masraf yapmamış olursun..
sonrası malum günü beklemek..
başını dik tut her daim....
önemli olan kararlı olmak..ama en zor anında sana destek olmayan bir erkek için inan onun soyadını taşımaya değmez..kurtul gitsin..
zaten çocuklarına hem ana hemde baba olmuşsunn bundan sonra o olsa ne yazarkiii..
dualarım seninle ..inş.gzl haberlerinide alırım..
tşk.ederim bilgilerin için tatoş;
o kadar çok yorgun hisediyorum ki kendimi daha fazla yorulmamak adına avukat buldum bugün iş çıkışı görüşecegiz dava açılacak, yaşadıklarımın neresinden başlayıp neresinden çıkacagımı bilemiyorum avukata anlatırken yaşananaları yeniden yaşıyor gibi olacagım ama bununda üstesinden gelecegim elbet..
çocukların yanında toplasan 20 gün ancak kalmıştır....
aslında ailem ve çevrem bana çok destekçiler bu kararın çok geç alınmış bir karar oldugunu bile söylüyolar dediğin gibi ailemin uzak olması sanırım yanlız hissettirdi kendimi..
8 aydır yanlız başıma ikizlerime bakıyorum hem iş hem ev hem alışveriş hastalıkları aşıları vs. vs. herşeyde yanlızdım...
bu saatten sonra verdiğim karardan dönme gibi bir durum söz konusu olamaz asla...
Allahım hepimizin hakkında hayırlısı ne ise onu versin inş... evlatlarımıza sağlık sıhhat versin bizlerede bol güç kuvvet sağlık versin gerisi olup gidiyor zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?