Boşanmış bayanlara sorum ?

Eflatuunn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2018
507
297
103
26
Boşanma aşamasındayım eşim iki üç gündür çok pişmanım diye mesajlar atıyor bugün de çiçek göndermiş. Herşey bir yana arkamda destek kimsemde yok.
Üniversite okumadığım için üniversite okumaktı hayalim yaşım 20.
Ailemin zorlamasıyla evlendim ben biraz da
O yüzden çok şey içimde kaldı.
Beyefendinin bu halleride beni düşündürüyor (evldeyken hiç birini görmedim çok ilgisiz alakasız dı eve bile gelmezdi)
Arkamda kimse olmadığı için nereye gideceksin derdi tartışmalarımızda. Eski kafalı ne çalışmama ne okumama izin vermedi. Çok zıt iki karakterdir hiç bşyimiz uyuşmadı hayallerimiz isteklerimiz Bi muhabbetimiz yoktu o gelir elimde telefon TV akşamları yada hiç gelmez direk gece yatmaya gelirdi genellikle. Belki iyi biri ama biz hiç uyuşmadık sevemedim.
Ben evden çıktıktan sonra beyefendinin bu tavırları herkesin üzerime yürümesine sebep oldu. Yani hiç Bi desteğim yok.
Çok karışık hissediyorum uyuyamıyorum ama ne yapacağımı bilmediğim için kesin kararlıydım arkamda kimse olmayınca tek başına kalınca kafayı yiyecek gibi oluyorum bazılarınız kızacak ama dün kendimi öldürmeyi düşündüm çünkü babam üzerime üzerime yürüdü.
Ben şimdi ne yapmalıyım

Çok üzüldüm durumunuza, ancak zararın neresinden dönerseniz kardır, eşiniz de köprüyü geçene kadar düşüncesinde bence. Hayalleriniz için geç kalmış sayılmazsınız, yalnız çok çabalamanız ve pes etmemeniz lazım...

Tam olarak boşanma sebebi nedir? Sadece ilgisizlik mi?

Çok üzüldüm durumunuza, ancak zararın neresinden dönerseniz kardır, eşiniz de köprüyü geçene kadar düşüncesinde bence. Hayalleriniz için geç kalmış sayılmazsınız, yalnız çok çabalamanız ve pes etmemeniz lazım...
Gerçekten zor durumdayım yanlış bşy yapmaktan ilerde pişman olmaktan çok korkuyorum o öyle davrandıkça vicdan yapıyorum acıyorum ama benm sonumda iyi değil geçer mi geçer mi diye sorguluyorum birde herkes üzerime geliyor pişman olacaksın hata yapıyorsun diye.

Gerçekten zor durumdayım yanlış bşy yapmaktan ilerde pişman olmaktan çok korkuyorum o öyle davrandıkça vicdan yapıyorum acıyorum ama benm sonumda iyi değil geçer mi geçer mi diye sorguluyorum birde herkes üzerime geliyor pişman olacaksın hata yapıyorsun diye.

kötü bi evliliği bitirmek hiç bi zaamanpişman ettirmez

kötü bi evliliği bitirmek hiç bi zaamanpişman ettirmez
Ben ailemin zorlamasıyla evlendim kötü biri değil ama biz hep iki zıt insandık Bi kafese koyuldum sanki ordan hayata bakmamı istediler herşey içimde kaldı Bi mesleğim bile yok ailem beni zamanında evliliğe değil de üniversite okumaya yönetseydi belki bu kadar zor durumda olmazdım

Ne okumanıza çalışmanıza izin veren biriyle devam etmeyin derim. Bu eski kafalılık hayatınızın her anında karşınıza çıkacak çünkü. Şimdi pişman af diliyor peki 5 yıl sonra hala aynı halin devam edeceğinin garantisi var mı? Bence kararınızın arkasında durun

Onun hareketleri tavırları ailesi ilgisizliği vurdum duymazlığı ve en önemlisi sevgisizliğim
Ben olsam bir şans daha verirdim. Üniversite okumak istiyorum destek olacaksın diye söz alırdım. İlgili ve saygılı olacağına dair de söz alırdım. Dava ne zaman? Davaya kadar kanitlasin kendini

Ben olsam bir şans daha verirdim. Üniversite okumak istiyorum destek olacaksın diye söz alırdım. İlgili ve saygılı olacağına dair de söz alırdım. Dava ne zaman? Davaya kadar kanitlasin kendini
Daha dava açmadım evden çıkalı Bi hafta bile olmadı. Sanmıyorum üniversite okutmaz o okutsa bile ailesi karşı çıkar yani okusan bile dışarıdan okuyabilirsin demişti. köyde büyümüş kafa yapısıda öyle.

Yaşın daha 20 o kadar gençsin ki. Ben olsam koca falan umrumda olmazdı. Çocuk da yoksa ne yapar eder üniversite okurdum. Bu adamın sadakatine, dürüstlüğüne, sevgisine geleceğini emanet etme. Bu işin sonunda 4 5 çocukla ortada kalmak da var. Ne yap et oku, gerekirse babanın ayaklarına kapan okucam diye.

Daha dava açmadım evden çıkalı Bi hafta bile olmadı. Sanmıyorum üniversite okutmaz o okutsa bile ailesi karşı çıkar yani okusan bile dışarıdan okuyabilirsin demişti. köyde büyümüş kafa yapısıda öyle.
O zaman uzaklas.

Seviyor olsaydın belki bir şeyler düzelebilir derdim ama sevmedigin birinin yanında yatağında olmak çok zordur diye düşünüyorum.
Allah babana merhamet versin ıslah etsin. Yediğin iki lokma fazla mı gelmiş ki küçük yaşta istemediğin biriyle zorla evlendirmiş. :(

Boşanma aşamasındayım eşim iki üç gündür çok pişmanım diye mesajlar atıyor bugün de çiçek göndermiş. Herşey bir yana arkamda destek kimsemde yok.
Üniversite okumadığım için üniversite okumaktı hayalim yaşım 20.
Ailemin zorlamasıyla evlendim ben biraz da
O yüzden çok şey içimde kaldı.
Beyefendinin bu halleride beni düşündürüyor (evldeyken hiç birini görmedim çok ilgisiz alakasız dı eve bile gelmezdi)
Arkamda kimse olmadığı için nereye gideceksin derdi tartışmalarımızda. Eski kafalı ne çalışmama ne okumama izin vermedi. Çok zıt iki karakterdir hiç bşyimiz uyuşmadı hayallerimiz isteklerimiz Bi muhabbetimiz yoktu o gelir elimde telefon TV akşamları yada hiç gelmez direk gece yatmaya gelirdi genellikle. Belki iyi biri ama biz hiç uyuşmadık sevemedim.
Ben evden çıktıktan sonra beyefendinin bu tavırları herkesin üzerime yürümesine sebep oldu. Yani hiç Bi desteğim yok.
Çok karışık hissediyorum uyuyamıyorum ama ne yapacağımı bilmediğim için kesin kararlıydım arkamda kimse olmayınca tek başına kalınca kafayı yiyecek gibi oluyorum bazılarınız kızacak ama dün kendimi öldürmeyi düşündüm çünkü babam üzerime üzerime yürüdü.
Ben şimdi ne yapmalıyım
allah yardımcın olsun , bende boşanma arefesinde biriyim , senin yaşın çok genç ve inan bana hayat herkese , herşeye rağmen çokkkkkkk güzelllllll , sevginin olmadığı sorumsuz bir eşle zaten yürümüyor o evlilik , ben hayatımdan çalınmış koca bir 7 yılı bitirdim ama boşa geçen koca bir yıl ve tek pişmanlığım neden 7 yıl bekledim oldu

eşinin yanına dönüp çalış para biriktir, ders çalış diyeceğim ama izin vermiyormuş o yüzden dönmemek daha iyi gibi. ailenden, çevrenden bir süreliğine sana destek olacak kimse yok mu? çalışıp para biriktirip kendi hayatını kurana kadar en azından. Yaşın o kadar genç ki, senin ciddi anlamda evlilik düşünmen için şu an en az 5 senen vardı.

yanında barınabileceğin bir yakının olsa kısa bir süreliğine hersey daha kolay olurdu. Allah yardımcın olsun.

Kocanın yanına dön. Gizliden üniversite sınavlarına hazırlan. Birazda para biriktir. 10 ay sonra sınav sonra da başka şehire gidersin hem çalışır hem okursun. Sonra da boşanma davasını açarsın ailene de eyvallahın kalmaz temiz
Arkadaş doğru söylemiş, tabi bu arada da korun ki çocuğun olmasın, gizli gizli o işe gidince ders çalışabilirsin

eşinin yanına dönüp çalış para biriktir, ders çalış diyeceğim ama izin vermiyormuş o yüzden dönmemek daha iyi gibi. ailenden, çevrenden bir süreliğine sana destek olacak kimse yok mu? çalışıp para biriktirip kendi hayatını kurana kadar en azından. Yaşın o kadar genç ki, senin ciddi anlamda evlilik düşünmen için şu an en az 5 senen vardı.

yanında barınabileceğin bir yakının olsa kısa bir süreliğine hersey daha kolay olurdu. Allah yardımcın olsun.

Peki eşinizi sevmeseniz bile verirmiydiniz o şansı

Verdiğiniz sans beter sekilde er gec geri donecek
Ben insanların degıstıgını hıc görmedim, buna bende dahilim
Istedıgımiz olana kadar rol yapan canlılarız
Barısın uc dört gun gecsın, hadi bir ay gecsın eski sıkayetlerınız neyse misliyle geri baslayacak.

Aileden kocadan hayır yok belli,bi arkadaşında mı yok kalabileceğin bi süre kendine iş bulana kadar filan.

Back
X