Boşanmış bayanlara sorum ?

sevmediğin bi adamla bir yıl idare edebilir misin bilmiyorum. hamileliği engellemek için aşı vs olursun. ders çalışırsın para biriktirebilirsen para biriktirirsin. sonra yerleştiğin ile göre tek başına gider hayat kurarsin.
mesela dönmek için şart koş düğüne takılan takılar nerde, esinden aldığın belli bi miktar para var miydi kişisel ihtiyaçların için falan. bu sorular da önemli. şimdi git bosan desem hem is hem sınav zorlanabilirsin. ama bekle desem de sevmediğin adamla aynı çatı altında zor...
biraz daha detay verirsen ona göre yorum yapayim

Peki eşinizi sevmeseniz bile verirmiydiniz o şansı

beni de alıntılamışsın ama ben şans vermezdim. sana hiç saygısı yok belli ki bu saatten sonra da olacağını sanmıyorum. zaman kazanmak, para biriktirmek açısından söyledim ben sadece. O da zor gibi o adamla.

Ben olsam ailemle idare edemiyorsam geri döner bir süre rol yapardım
Sınava hazzirlanirdim gece gündüz
Yemez icmez para biriktirirdim
Sonra şehir dışına gider hem okur hem calisir kendi hayatımı kurardım

Arkanızda destek yoksa kendinizi toparlayacak gücü bulana kadar dönün. İşe girmeyi ya da üniversiteye başlamayı şart koşarak dönün ama. Düzelirse ne ala. Düzelmezse ve kendinizi hala mutsuz hissetmeye devam ederseniz ayakları yere basan, kendine hayat kurabilecek güçte bir kadın olarak ayrılırsınız. Bunları şiddete meyli olmadığını düşünerek söylüyorum elbette öyle bir ihtimal varsa asla dönmeyin.

Arkanızda destek yoksa kendinizi toparlayacak gücü bulana kadar dönün. İşe girmeyi ya da üniversiteye başlamayı şart koşarak dönün ama. Düzelirse ne ala. Düzelmezse ve kendinizi hala mutsuz hissetmeye devam ederseniz ayakları yere basan, kendine hayat kurabilecek güçte bir kadın olarak ayrılırsınız. Bunları şiddete meyli olmadığını düşünerek söylüyorum elbette öyle bir ihtimal varsa asla dönmeyin.
Dünden bu yana çok sancılı bir dönem yaşadım nereye gideceğim şimdi diye evde dönmek istemiyordum gidersem boşanmamayı kabul etmiş olurum kalacak bi yerim de yok desteğim de yok.burda kafayı yemektense en azından orda daha rahat olurum bende bilmiyorum aslında. En iyisi gidip Bi müddet kendimi toparlamak maddi manevi. Elimde Bi birikim var ama yinede gidecek yerim yok işim olmadığı için. Gidersem de direk bu şehirden ayrılacağım

beni de alıntılamışsın ama ben şans vermezdim. sana hiç saygısı yok belli ki bu saatten sonra da olacağını sanmıyorum. zaman kazanmak, para biriktirmek açısından söyledim ben sadece. O da zor gibi o adamla.
Çok pişmanım diyor herkesefe öyle diyormuş ille eve dönsün hatalarımı telafi edeceğim diyormuş bugün de çiçek göndermiş ama ben sevmiyorum benim içimde ona karşı yaprak kımıldamıyor.

Çok pişmanım diyor herkesefe öyle diyormuş ille eve dönsün hatalarımı telafi edeceğim diyormuş bugün de çiçek göndermiş ama ben sevmiyorum benim içimde ona karşı yaprak kımıldamıyor.

Ben de onun için şans vermezdim diyorum zaten, sevmedigin bir insanla beraber uyuyacaksın, beraber uyanacaksin. Bu çok zor.

sevmediğin bi adamla bir yıl idare edebilir misin bilmiyorum. hamileliği engellemek için aşı vs olursun. ders çalışırsın para biriktirebilirsen para biriktirirsin. sonra yerleştiğin ile göre tek başına gider hayat kurarsin.
mesela dönmek için şart koş düğüne takılan takılar nerde, esinden aldığın belli bi miktar para var miydi kişisel ihtiyaçların için falan. bu sorular da önemli. şimdi git bosan desem hem is hem sınav zorlanabilirsin. ama bekle desem de sevmediğin adamla aynı çatı altında zor...
biraz daha detay verirsen ona göre yorum yapayim
Evet sadece bilezikler var. Onun dışında Bi işim yok malesef :KK43:
Ev kurmak istedim ama bilmediğim Bi şehirde beni korkutuyor direk yurda yazılmıştım oda bir ay sonra açılıyormuş benide burda durutmuyorlar çok çaresiz kaldım

Birincisi sevmediğin biriyle evlendin senin tarafı bırakalım da adama çok acıdım. Sevmediğin içinde bu evliliği yürütemiyorsun her şey gözüne batıyor. Aile zoruyla evlilik nedir başına silah mı dayadılar.

İkincisi 1 yılda ne kadar para biriktire bilirsin? Burda başka şehire gidersin bide okursun diyenler hangi rüya aleminde yaşıyorlar? Aman deyim çalışmıyorsun muhtemelen harçlık veriyorsa o. Onunlada 2 ay ev tutma ıvır zıvıra paran kalmaz. Hele o hemen iş bulur çalılırsın diyenlere cv göndermek gerek hayrına bir iş bulun şu kıza diye.

Canım vereceğin karar hayatının kararı işin yok, bir mesleğin yok, ailen arkanda değil. Şu an eşinin pişmanlığı ve dön deyişinin güvencesiyle rahatsın. Yarın gelme istemiyorum derse ki uzun sürerse o olur, bir de o zamanı düşün bence.

Birincisi sevmediğin biriyle evlendin senin tarafı bırakalım da adama çok acıdım. Sevmediğin içinde bu evliliği yürütemiyorsun her şey gözüne batıyor. Aile zoruyla evlilik nedir başına silah mı dayadılar.

İkincisi 1 yılda ne kadar para biriktire bilirsin? Burda başka şehire gidersin bide okursun diyenler hangi rüya aleminde yaşıyorlar? Aman deyim çalışmıyorsun muhtemelen harçlık veriyorsa o. Onunlada 2 ay ev tutma ıvır zıvıra paran kalmaz. Hele o hemen iş bulur çalılırsın diyenlere cv göndermek gerek hayrına bir iş bulun şu kıza diye.

Canım vereceğin karar hayatının kararı işin yok, bir mesleğin yok, ailen arkanda değil. Şu an eşinin pişmanlığı ve dön deyişinin güvencesiyle rahatsın. Yarın gelme istemiyorum derse ki uzun sürerse o olur, bir de o zamanı düşün bence.
Birikmişim var ama altınlarda bende birazda onlara güveniyordum. Parayıda yine ben kendi çalıştığımda biriktirdim. Evde hiç boş durmadım çeyiz işi dikim yaptım sattım sürekli..
Eşim istemiyorum dese aslında emin olun daha çok vijdanım rahat eder o böyle yaptıkca ben kahroluyorum.
Ama bu ilişkide eşimin çok hataları oldu beni ondan soğutan çok şeyler var çok kaba saba mesela ben aksine etrafımdaki herkes söyler ince ruhlu hassas kibar biriyimdir. O sinirlenince hakaret küfüre kadar gitti.
Annesine sık sık gitmemi istedi evini temizlemi istedi sık sık baskısı oldu.
Birde sevmiyordum iyice soğudum çok büyük tartışmalarımız oldu yeri geldi çok alttan aldım idare ettim. Geceleri uyumaya gelirdi eve, bana haber bile etmezdi. pazarları kv ye zorla bırakır kendisi arkadaşları ile pikniğe balık tutmaya giderdi yerin bile söylemez birden ortadan kaybolur Du.
Yani iyi taraflarıda var illaki aslında yinede iyi Bi insan ama bana karşı çok kaba saba ataerkil eski kafalı bir insan.
Bende hep tam tersiydim, fikrimi hiç sormadı bşy yapacaksa gidilecekse edilecekse. Oturup Bi muhabbetimiz olmadı ortak alanlarımız.
Lütfen olaylara benim tarafımdan bakın ben ondan daha zor durumdayım aslında.

Bu ilgi ve cicek gondermeler, pismanim demeler gecici biliyor musun? Bpsanmaktan vazgectigin an adam fabrika ayarlarina geri donecek. Bosanmis biri olarak soyluyorum. Burada bu durumu yasauan bir suru kadin var. Sen bosanmaya karar verince mi akli basina gelmis? Esinin gecinmeye gonlu yok. Evlilik tek basina yurutulmez. Yapilacak tek sey bosanmak. Baskalarinin baskilarina aldirmadan bosanip wgitimine devam et. Sonra ise girip kendi ayaklarinin uzerinde dur. Esin evlilik sorumlulugunu bilmeyen biri. Evliligi evcilik sanmis
Sorumsuz biri sonradan sorumluluk sahibi olmaz. Su yasadigin ilgi sadece seni kandirmak icin.

Back
X