- 6 Nisan 2015
- 1.331
- 1.572
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki eşinizi sevmeseniz bile verirmiydiniz o şansı
Yok, o zaman vermezdim işte. Sevgi her şeyden önde geliyor. Sevmediğin insanla yaşamak, ona "katlanmak" oluyor.Peki eşinizi sevmeseniz bile verirmiydiniz o şansı
Dünden bu yana çok sancılı bir dönem yaşadım nereye gideceğim şimdi diye evde dönmek istemiyordum gidersem boşanmamayı kabul etmiş olurum kalacak bi yerim de yok desteğim de yok.burda kafayı yemektense en azından orda daha rahat olurum bende bilmiyorum aslında. En iyisi gidip Bi müddet kendimi toparlamak maddi manevi. Elimde Bi birikim var ama yinede gidecek yerim yok işim olmadığı için. Gidersem de direk bu şehirden ayrılacağımArkanızda destek yoksa kendinizi toparlayacak gücü bulana kadar dönün. İşe girmeyi ya da üniversiteye başlamayı şart koşarak dönün ama. Düzelirse ne ala. Düzelmezse ve kendinizi hala mutsuz hissetmeye devam ederseniz ayakları yere basan, kendine hayat kurabilecek güçte bir kadın olarak ayrılırsınız. Bunları şiddete meyli olmadığını düşünerek söylüyorum elbette öyle bir ihtimal varsa asla dönmeyin.
Annenize yerinizi söylermiydinizBen olsam ailemle idare edemiyorsam geri döner bir süre rol yapardım
Sınava hazzirlanirdim gece gündüz
Yemez icmez para biriktirirdim
Sonra şehir dışına gider hem okur hem calisir kendi hayatımı kurardım
Çok pişmanım diyor herkesefe öyle diyormuş ille eve dönsün hatalarımı telafi edeceğim diyormuş bugün de çiçek göndermiş ama ben sevmiyorum benim içimde ona karşı yaprak kımıldamıyor.beni de alıntılamışsın ama ben şans vermezdim. sana hiç saygısı yok belli ki bu saatten sonra da olacağını sanmıyorum. zaman kazanmak, para biriktirmek açısından söyledim ben sadece. O da zor gibi o adamla.
Çok pişmanım diyor herkesefe öyle diyormuş ille eve dönsün hatalarımı telafi edeceğim diyormuş bugün de çiçek göndermiş ama ben sevmiyorum benim içimde ona karşı yaprak kımıldamıyor.
Evet sadece bilezikler var. Onun dışında Bi işim yok malesefsevmediğin bi adamla bir yıl idare edebilir misin bilmiyorum. hamileliği engellemek için aşı vs olursun. ders çalışırsın para biriktirebilirsen para biriktirirsin. sonra yerleştiğin ile göre tek başına gider hayat kurarsin.
mesela dönmek için şart koş düğüne takılan takılar nerde, esinden aldığın belli bi miktar para var miydi kişisel ihtiyaçların için falan. bu sorular da önemli. şimdi git bosan desem hem is hem sınav zorlanabilirsin. ama bekle desem de sevmediğin adamla aynı çatı altında zor...
biraz daha detay verirsen ona göre yorum yapayim
Hayır fikrimi sordu ama ben nişan atmak istedim sonra izin vermedilerBaban zorla mı evlendirdi? Hiç fikrini sormadan haydi evleniyorsun mu dedi?
Birikmişim var ama altınlarda bende birazda onlara güveniyordum. Parayıda yine ben kendi çalıştığımda biriktirdim. Evde hiç boş durmadım çeyiz işi dikim yaptım sattım sürekli..Birincisi sevmediğin biriyle evlendin senin tarafı bırakalım da adama çok acıdım. Sevmediğin içinde bu evliliği yürütemiyorsun her şey gözüne batıyor. Aile zoruyla evlilik nedir başına silah mı dayadılar.
İkincisi 1 yılda ne kadar para biriktire bilirsin? Burda başka şehire gidersin bide okursun diyenler hangi rüya aleminde yaşıyorlar? Aman deyim çalışmıyorsun muhtemelen harçlık veriyorsa o. Onunlada 2 ay ev tutma ıvır zıvıra paran kalmaz. Hele o hemen iş bulur çalılırsın diyenlere cv göndermek gerek hayrına bir iş bulun şu kıza diye.
Canım vereceğin karar hayatının kararı işin yok, bir mesleğin yok, ailen arkanda değil. Şu an eşinin pişmanlığı ve dön deyişinin güvencesiyle rahatsın. Yarın gelme istemiyorum derse ki uzun sürerse o olur, bir de o zamanı düşün bence.