Arkadaşlar merhaba. Ben boşanmak üzereyim, hayırlısıyla boşanacağım. Herkes farklı şeyler yaşar, farklı hisseder. Bazılarımız ayakta dik durur, bazılarımızın ayakta durmaya hali yoktur. Bizi en çok biz anlarız. Birbirimizle paylaşalım mı sorunlarımızı? Yada mutluluklarımızı :)
merhabalar ben de boşanma aşamasındayım 8 ay evli kaldım 3 ayı geçti baba evindeyim. dava açtım ama henüz mahkeme günü belli değil. ben evden ayrılırken sadece kıyafetlerimi aldım. çeyizlerim o evde duruyor. avukatım gidip alabilirsin sonuçta sen hala evlisin orası senin evin dedi. bana akıl verin şimdi ben neyapayım gidip alayım mı onlardan biriyle yüzyüze gelmek istemiyorum haber vermeden sadece kendi özel eşyalarımı ve çeyizlerimi alsam nasıl olur?
merhabalar ben de boşanma aşamasındayım 8 ay evli kaldım 3 ayı geçti baba evindeyim. dava açtım ama henüz mahkeme günü belli değil. ben evden ayrılırken sadece kıyafetlerimi aldım. çeyizlerim o evde duruyor. avukatım gidip alabilirsin sonuçta sen hala evlisin orası senin evin dedi. bana akıl verin şimdi ben neyapayım gidip alayım mı onlardan biriyle yüzyüze gelmek istemiyorum haber vermeden sadece kendi özel eşyalarımı ve çeyizlerimi alsam nasıl olur?
yalnız asla gitmem zaten ailemden birileri ve arkadaşlar olur.Allah hepimizin yardımcısı olsun hayata artık daha farklı ama daha temkinli bakmaya başladım...avukatın doğru söylemiş,iştersen giddip kalırsın da.hiçkimseye sormana gerek yok kendine ait eşyaları alman için,problemleriniz nedir bilmiyorum ama senin için tehlikeli bir durum varsa önlem al öyle git tabi.
bu arada ben de bu başlıkta paylaşımlarda bulunabilirim,boşanmış bir kadınım ve anneyim.anneliğim de bekarlığa dönüşüm de henüz yeni,7 yıllık evliliğin ardından yaşamımın dönüm noktasını 2012 de yaşamaya başladım hem de anne olarak,kaldıramadığım şeyleri Allah'a havale ediyorum çoğunlukla,umutluyum heyecanlıyım aslında.koca yok dert yok modundayım sanırım.
bende boşanma aşamasındayım henüz mahkeme tarihim belli olmadı onu bekliyorum.
Allahım hakkımızda hayırlısıı ne ise onu versin inş.
bende boşanma kararı aldım ama çalışıyor olmam ve tayin durumlarından dolayı yaza kadar beklemek zorundayım..oğlum da var..sıkıntılı günler bizi bekliyor.cesaretim çok az korkuyorum.ailem destekler ama eşin pek normal dğil alkol ve kumar problemi var dayanacak gücüm kalmadı...işlemler falan nasıl olur ne yapmak lazım hiç bilmiyorum....allah yardımcımız olsun...
inşallah canım en hayırlısı olsun. evlenmetke bizim için, boşanmakta. Allah acı vermesin. benim günümde belli inşallah tek celsede biter..
haklısın canım herşey biz insanlar için olmaz diye birşey yok bu hayatta onu öğrendim heran herşey olabilir hazırlıklı olmak gerekiyor
benimde isteğim tek celsede bitsin maalesef benimki uzayacak kaç mahkeme sürecek bilmiyorum Allahım herşeyin hayırlsını versin inş.
bende çok sorun yaşadım mal paylaşımında. anlaşmaya vardık. ona göre çok istedim, bana göre az. çoksa ben vereyim sana dedim kabulde etmedi. az aldıysam çalışır kazanır yeniden yaparım huzurum olsun yeterki, çok verdiysemde gözü doysun inşallah. uzatmalı yıpratır Allah yardımcın olsun sanki anlaşmalı yıpratmaz gibi konuştum ama. ayrılığın her türlüsü kötü ama Allah beterinden saklasın ne diyelim..
benim davanın uzaması eşya paylaşımı falan değil eşim boşanmayı istemiyor onun içinde sorun çıkarıyor canım
bende çok sorun yaşadım mal paylaşımında. anlaşmaya vardık. ona göre çok istedim, bana göre az. çoksa ben vereyim sana dedim kabulde etmedi. az aldıysam çalışır kazanır yeniden yaparım huzurum olsun yeterki, çok verdiysemde gözü doysun inşallah. uzatmalı yıpratır Allah yardımcın olsun sanki anlaşmalı yıpratmaz gibi konuştum ama. ayrılığın her türlüsü kötü ama Allah beterinden saklasın ne diyelim..
İnsanların gerçek yüzü bu durumlarda ortaya çıkıyor işte.
aynen öyle canım. birde bazı kadınlarımız varki yinede onada yazık diyor sonradan üzülüyor işte. misal ben( aslında acımayacaksın. annemler diyor çok pişman olacaksın ilerde almadıkların için diye. bencede öyle ama olsun. daha çok mutsuz olmaktansa dahaaz malla yaşarım.
benimkide istememişti ama nereye kadar be canım. eğer sende düzeleceğine inanıyorsan ne mutlu sana. ama eğer bu iş yürümez diyorsan seni daha da yıpratır. benimki bi anlık gaza gelip evet demişti. sonradan çok pişan oldu vazgeçtim verdirtmiycem dedi avukata ama avukatı ben tutmuştum benimd ediğim oldu tabiiki deeeşimdi en geç 2 günde bir msj atıyor birinde sürün ne halin varsa gör diyor, diğerinde seni özledim. bende her sefernde verdiğim kararın doğruluğu ile gurur duyuyorum. hayırlısı olsun seninde hakkında.
ah şu beklemeler. onu bekle bunu bekle hayat ne kadar zalim. o hiç beklemiyor ama. hakkınızda hayırlısı olsun. terapiye gitmeyi denedinizmi? alkol kumar için? tabi boşanma aşamasındaki kadınların ortak sorunduur. sen karar evrdim dersin. başkası onu yaptınmı, peki bunu denedinmi diye akıl verir. hep düzelmesi umudu ile. ama biten bitmiştir yaşayan anlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?