Boşanmış, boşanmak üzere olan kadınlar.. birbirimizin manevi destekçisi olalım mı?

çok çok doğru canım. yazdıklarının hepsine birebir katılıyorum. ailem banada zamanında çok söyledi ama 1 musibet, 1000 nasihattan iyiymiş. başına gelmeden bilemiyor insan. ben farklıyım diyor hep. ama hiççte değilsin. aynısın işte. aile önemli, evlenince asla değişmez, böyle kabul ediyorum deme buda geçici sorun olarak görüp kabul edilebilir desen bile bi süre sonra senden de bişeyler değişmeye başlıyor, olmuyor, kendi bildiğini yapan değil sana ayak uyduran adamla evlenmekmiş meziyet..
Allahım hepimizin yüzünü güldürsün, hayırlı insanlarla geçirmemize yardım etsin inşallah.

evlilik = fedakarlık ve biz olmak demek, herkesin oturmuş karakterleri var sevdiğinizi mutlu etmek yönünde değişmiyorsa bu karakterler evlenmeyin kardeşim.
tek taraflı oluyorsa verilen emekler, evlilik değil enayilik oluyor resmen. Amin canım amin, önce Can sonra Canan diyenlerden de korusun.
Herşey güzel olacak senin için pozitif enerjin burdan bile hissediliyor, yalnızda kendini mutlu etmeyi bilenlerdensin. Hayat koca eş demek değilki, hayırlısı olmayacaksa olmasın seni mutsuz edenler yanında. Daha güzel haberler vermek için açacağın topiciği bekliyorum canım :)

çok cansın kız sen. seviyorum seniii. benide harika motive ediyorsun söylemeden geçemeyeceğim :) inşallah canım benim bende sabırsızlıkla bekliyorum. haftasonu arkadaşlarım bizdeydi eski sevgililerimden biride boşanmış. arkadaşımın eşiyle aynı yerde çalışıyorlar 1.5 yıl evli kalmış onlarda ve kız ona rağmen 30bin almış ben 2.5 yıl kaldım dha az alıyorum. neyse para muhabbetine girmiyim konuyla ilgisi yok. ben laf attım artık alsa alsa beni o alır diye. ark.ın eşide öyle kesinlikle düşünme dedi ama sizi görüştürürüm dedi. çok iyi biri ama çok zor dedi ama tabi ilişki başka bişey dedi. ama yinede sizi görüştürmem için çok erken ama not ediyorum dedi. zaten şu anda o erkek olmasına rağmen sen ondan daha güçlüsün dedi bana. ay bi gururlandım. benim durumumu söylemiş ona oda benim için iyi kızdı üzüldüm demiş. sonrada sigara içmemesine rağmen ver bi sigara demiş yakmış. belki onunla ilgili bi topik açarım şaka bi yana aslında yeni heyecan istiyorum yani yeni biri olması iyi olur ama bir erkekle beraber tutamıyorum kendimi yani kendime yakıştıramıyorum ayıpmış gibi geliyor. sevgili gözüyle bakamıyorum. tamam daha boşanmadım 15 gün var boşanmama ama fikri bile cazip gelmiyor

Bende seni seviyorum be canım, hayırlısıyla şu zamanlar geçsinde bir pasta tatlı ısmarlarsın bende sana kawe ısmarlarım :)
Şuan böyle şeyleri düşünme yalnız kal kafanı dinle eğlen gül, ama ilişki için asla acele etme kuzum yağmurdan kaçarken doluya tutulma Allah korusun.
Zaman ne gösterirse onu yaşarız ama bizim elimizde birazda iyi şeyler yaşamak. Genceciksin daha anne olmak sevmek sevilmek seninde hakkın, hepsini akışına bırak senin temiz kalbine gelecek güzellikler ben inanıyorum. He bu arada o arkadaşla arkadaşça görüşebilirsiniz ama şuan değil :) damdan düşenin halini damdan düşen anlar.. Altın çamura düşsede altın altındır, illa boşanmışla boşanmı evlenecek v.s. diye bişey yok, doğru insan nasip olsun yeterki...

tamam canım boşanmamı kutlarız benim :) haklısın canım bakma zaten isteme sebebim bir meşgale olması inan ilişki için kendimi hazır bende hissetmiyorum. zaten kocamıda hala seviyorum. bırakıyorum o zaman akışına canım benim seni dinlemeyeyimde ne yapayım..
boşanmış boşanmışla evlenir diye bişey yokta ben kendimi ilişkide 1-0 ezik hissediyorum gibi. yani evlenmemiş erkek beni anlamaz gibi geliyor ve benim eski evliliğim hakkında da bir laf ederse ben çok üzülürüm. en azından boşanmış olursa onunda başına gelmiş açmaz o muhabbeti gibi geliyor. ama sadece öyle geliyor bilinmez. Allahım sen yardıme t iyi insanlarla karşılaştır yarabbim.
bana doğru bir insan çıkarsın karşıma, sneinkinede yol göstersin inşallah. sizin durumlar nasıl? kefil muhabbeti vardı o konuyu halledebildin mi?

idare ediyoruz Allah bu günümüzü aratmasın. O muhabbeti rafa kaldırdık tartışmaya girmek istemiyor bünyem :)
bak bir yerde şans aslında biliomusun evleneceğin insana eski erkek arkadaşlarınla ilgili şeyleri anlatmaktansa namusunla evlendin olmadı ayrıldın, seven isteyen insan zaten bunları düşünmez,, zamanla bu duygulardan kurtulacaksın şu hayat da neler unutulmuyorki, sağlığın işin olsun gerisi gelir inşallah.

doğru diyorsun. benim takıntılarım işte bunlarda. neyse hayırlısı diyelim canım. çok şükür halimize. Allah aratmasın. konuyada girmiyorum canım o halde.

keşke bu konuyu devam ettirsek kızlar .. eski bir konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın ama paylaşacak çok şeyimiz yokmu sizcede.. çocuklarımız yeni hayatımız.. hadi herkesi bekliyorum

Ben varım ama o günleri tamamen geride bıraktım .. Şuan askerde de olsa ,ilk sevdiğimle ailemin zamanında istemeyip vermediği insanla beraberim .. Askerden geldiğinde herşey çok güzel olacak inşallah ..
Geçmişe dair yaşadıklarımdan dolayı korkuyor olsam da Allahım bana bu günleride gösterdi ve atlattım bir çok sıkıntıyı.
Darısı benim gibi acı çekenlerın başına :) sonu mutlu olur inşallah tüm acılarınızın .

Mutlulugun daim olsun canim...ben boyle bir mutlulugu pek goremeyecegim galiba

Eski esimle ilgili hicbir sikintiyi takmiyirum gecmisle ilgili konularda guclulugum devam ediyor ama gelecekle ilgili kaygim cok...nasil aticam bunj bilmiyorum...esimden sonra gorustugum birisi inancimi yitirmeme sevep oldu..

Yalniz ölmek istemiyorum

Bende varım boşanma sürecindeyim
sabırla davanın açılmasını ve evliliğimin bitmesini bekliyorum

Bende boşanmak üzereyim ama hala boşanma dilekçesini vermedim.Nikahı daha önce yapmıştık düğünden sonra 5ay evli kaldım. Düğünün ertesi gecesi şiddet gördüm.Beyefendi altınları ailesine götürmek istedi bende buna karşı çıktım diye.Nişanlıyken,evlilik zamanı bizle ilgilenmeyen ailesi bir anda kıymetli oldu. Evimin duvarlarını bile kendim badana yapmıştım.Bu kadar safım ben.. O kadar uğraştan sonra şimdide boşanma psikolojisi.. Düğün günüm bile mahvolmuştu,gelin alıcı yapıcaz derken yapmadılar. Kafamda topuzla öylece kalakalmıştım.. Birde annem bu kızı almaya tenezzül etmiyorsanız vermiyorum kızımı dedi diye annemle konuşmadı evli olduğumuz süre içinde eşim.. Annem kanser hastası hemde.. Bana yaşattıkları yanına kalmayacak inşallah. Ama içimde hala bir sevgi var,lanet olası o sevgi olmasa herşey daha da kolay olacak...Eşim 1 sene dolsun gidip anlaşmalı boşanalım diyor.Bende kabul ettim ama saçmalık geliyor öylece 1 senenin dolmasını beklemek. Ama gücüm de yok hiçbirşeye..Annemin hastalığı derken birde bu çıktı.Kolumu kaldırmaya halim yok.

Zor günler geçirmişsin,bir süre daha böyle için sıkılacak tabi kolay değil ama dilerim atlatırsın.. Rabbim annenize acil şifalar versin İnşallah. Bana bir sene beklemek çok mantıksız geldi, o süreçte çok yıpranırsın, bir sene ha bitti ha bitecek derken için içini yer, ben dava günü gelene kadar kudurmuştum tabiri caizse. Ne diyeyim yaşadıklarını bilemem tabi ama dilerim her şey gönlüne göre olur.

Merhaba bende boşanma aşamasındayım ... Zor günler geride kalacak güzel günler kapıda diyorum hepimiz için inşallah öylede olur..Hepimizin yaşadıkları hiç kolay şeyler değil ama aşacağız zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…