dava açana kadar olan süreyi geçirmek çok zor yaa..kumarı içkisi delirtecek beni..
ben herşeyi bıraktım diyor 5dk sonra içeride bira şişesi buluyorum..off bişey dememyeyim diyorum olmuyor..offf
sizce dava açana kadar nasıl davranmalıyım...
birde alkol kullanımının fazla olduğunu nasıl ispat edebilirim.eşim ispat edemezsin diyor kumar oynadığını bankalardan ispatlarım herhalde..kolay boşanmak için elimde neler olmalı?çünkü eşim asla kabul etöicek..(((
bir sorum daha var ben davayı illa bulunduğum yerde mi açmalıyım ailemin yanına gidince orada açamazmıyım?
bayanlar size bir sorum olacak. bildiğiniz üzre boşanıyorum ama imam nikahı olayını ansıl yapacağız? sadece 3 kere boşol demesi yeterlimi? benim bişey yapmama gerek varmı? ayrıca mihiride vermeyecek diye tahmine diyorum. boşanma parası alacağım ama mihir olarak vermez. o sorun yaratırmı? ben bişey söylemelimiyim yoksa o mu aklına getirsin?
benimde mahkeme tarihim belli oldu 19 şubatta boşanıyorum anlaşmalı olarak.hakkımızda hayırlısı olsun.
dini nikah işini bende araştırdım en son cami hocasına sordum şahitler huzurunda 3 kere boş ol demesi yetiyor adam derse tabiiki...
birde boşamak istemediği durum oluyor ki; boşanma işi resmen bittiğinde dini nikahta otomatikman bitiyomuş canım... bana böyle bir açıklama getirdiler...
mihir konusuna gelince benim eşimde asla vermeyecek biliyorum fakat onun içinde dava açarsan alabiliyosun bunu biliyorum canım..
eşinin aklına gelmezse sen hatırlat istersen unutmuşta olabilir
saolasın canım. muhtemelen demeyecek ama belki insafa gelir. mihiri de hayatta vermez. dava bile açsam boşa külfet. çünkü şahitleri bulucamda tekrar falanda fişman. zaten yeterince sinir oluyorum birde öyle rezil olamam. sinir kısmımda şu insanların tepkileri. diyolarki ee şimdi napıcaksın boşandın ettin. ya kadınlar özellikle siz safmısınız? anlaşamadığım, beni mutlu etmeyen adamın kahrını neden çekeyim? napıcakmışım? senin gibi enayilik yapıp oturmayacağım işte. ben ayaklarımın üstünde durabilen biriyim çok şükür, kocasız yaşanmaz sizin mantığınız. bana göre yaşamak kocayla yaşamak değil, onurlu yaşamak.. hayret bişey ya. napıcakmışım. elinin körünü yapıcam. kocamlayken sanki 1 kere arayıp sordu da napıyosun diye şimdi beni merak ediyor!!!!!
ilahi hiç gelecegim yoktu vallahi :)) çok doğru diyosun inanki soran hatunlara kalacak olursak biz kadınız her şekilde erkeği çekmeliyiz çeke çekede mezara girmeliyiz hayat bu demek onlar için
mihir senedi için dava açarsan mahkeme düğün cd. delil olarak kabul ediyomuş canım avukatım söylemişti..
ne güzel yaa sizin dava tarihi belli olmuş benimki yapılan ufak bir hatadan dolayı ancak nisan gibi olurmuş şans olurda bir insanda bu kadar mı olur yaaa offff offf
kesinlikle canım. yaşasın direniş, yaşasın dik duruş :)) ezme, ezilme, çocuğunda ezilir...
canım evette mihirin pazarlığını yapmak istemem kendimi basit hissederim yani o zaman. kendisi bulsun, bilsin ben karışmam. zaten o aleviydi. imam nikahınıda ben isediğim için kıymıştık. mihiri de takmaz. bende söylemem.
haklısın canım ne kendimi nede çocuklarımı asla ezdirmeye niyetim yok benimde..
Allahım herkesin gönlüne göre versin inş...
Amin canım. çocuklarının hayatı çok güzel olur inşallah. Allah herkesin gönlüne göre versin, herşeyin hayırlısını versin ve iyi insanlarla karşılaştırsın.
aminn hepimizi Allahım iyilerle karşılaştırsın yaşadığımız sıkıntıları üzüntüleri yeniden yaşatmasın inş. hoş ben ikinci bir evliliği asla düşünmüyorum ama yinede sizler mutluluğu yakalarsınız inş..
hayırlısı inşallah be canım. evlilikten çok mutluluk istiyorum ben. evli yada evlenmeden.. ama huzurlu bir yaşam.. inşalah hepimiz çok mutlu oluruz.
Ne diyeyim kuzum :) sen çok güçlü bir insansın maşallah, mutsuz huzursuz o kadar insan varki, cesaretsizlik vb. sebeplerden dolayı o mutsuzluğu yaşamaya kendilerini zorluyorlar.
Senin cesaretine ben şapka çıkarırım ancak. rabbim asla pişman etmesin verdiğin karardan. Maddi hakkın yeniyorsada emin ol Allah sana daha çok verecek, senin emeğin olan şeylerde mutlu olabileceklerse buyrun olsun o geride kalanlar, ağlayanın malı gülene hayır etmezmiş derler hoş sende ağlamıyorsun :) Mihire gelince o konuyu tam bende bilemiyorum kuzum
ex eşinin vicdanına inancına kalmış bişey, ama düğün takıları gerek kanunen gerekse dinimizce geline aittir, istersen bunu alabilirsin.
canım sen bi ok de onada razıyım. özledim yazı yazmanı :) teşekkür ederim canım. çok kişi söylüyor güçlüsün diye ama ben bi yerde patlayacak diye bekliyorum hep. öylemi olur bilmiyorum ama sanki banada ne olduğunun farkında değilmişim gibi geliyor. yani bir an gelecek ve çok ağlayıp çok üzüleceğim. heralde öyle olur bilmiyorum tabi olmasa daha iyi. ama ben bekliyorum yani olmasada olmaz şimdi, bilemedim :))
amin canım benim.kimse kararlarından pişman olmasın hiç. hakkım da varsa mihirimle beraber kocamada helal olsun. o iyi bir insan hakkımıda yemek istemez sadece ailesinin, etrafındakilerin gazına geliyor bence. ona lafım yok ama ailesine hakkımı asla helal etmiyorum varsa bi hakkım onlarınkide bende varsa bu dünyada çıksın inşallah.
hala bana beni sevdiğini söyleyecek kadar cesur birisi ben de onu seviyorum ama gururumdan söylemiyorum bile. buraya böyle yazıyorum diye barışacağımda düşünülmesin ama ben onu iyi haliyle hatırlamak istiyorum hep..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?