canım düzelseydi 9 yıldır düzelirdi bizimki geri dönüşü olmayan bir yol artık bitti o kadar çevre baskısı çok fazla boşanma 2 tane bebeğin var bebeklerin babasız kalmasın vs. gibi şeyler çok söyleniyor ama ben yaşadığımı biliyorum.
bebeklerimin mama parasını kalkıpta onun kumar borcu için veremem asla geriye dönmem...
bende tuttum avukat ve çok doğru bir karar verdiğimi biliyorum kendim için değil bebeklerim için onların gelecegi için bitmesi gerekiyor bu evliliğin...
benimkide sanki boşanacak biz değilmişiz gibi halen aşkım gülüm hayatım dikkat et kendine üşütme stres yapma vs. gibi şeyler söylüyor sonrada dönüyor hayatına biri alırsam senide onuda kendimide öldürürüm keserim yakarım vs. gibi tehditleri havada uçuruyor işte kafasında noksanlık var anladım ama biraz geç oldu galiba..
zararın neresinden dönersen kardır hesabı bugünümede şükrediyorum inanki..
eşim olmadan bendaha huzurluyurm daha mutluyum yanımda kimsede olmasa yanlız başıma hayat mücadelesi versemde bebeklerim yetiyor ben çok mutluyum onlarla..
Allahım onların acılarını göstermesin bizlere gerisi olup gidiyor zaten.
bu dava açma nasıl olur nasıl hareket etmek lazım nasıl bir yol izlemeliyim.dava sürecinde eşimle görüşmelimiyim yoksa avukata mı bırakmalıyım herşeyi hiç bilmiyorum...
çocuk olunca mecburen hayatımız boyunca muhatap olmak zorundayız..(
off yaa ...
ailesi ondan daha çok rahatsız edecek..((
hiçbirini ne görmek ne yaşadıklarını bilmek istiyorum....
çocuk olunca daha farklıdır tabii durum. ben oralarını bilemiyorum ama bnce çocuklarınızın aklı yetiyora mutlaka psikoloğa götürün derim. eksiklik hissetmisin. üzülmesin
herkes evinde ne çektiğini kendisi biliyor. elalem ne der kadar duvarları yüksek bi hapishane yok. bende böyle kendime gaz vere vere verdim bu kararı. ilk 1 hafta konuştum ama artık ne açıyorum telefonlarımı nede mesajlarına cevap veriyorum. Yolu açlık olsun gölge etmesin başka ihsan istemem.
bebeklerim henüz 2 aylıkken eşim evi terketti şuan 11aylıklar herşeyden habersiz hatta ve hatta baba varlığını bile bilemeyecek kadar küçükler,boşandıktan sonra tabiiki babalarını görecekler onları engelleyecek değilim ben ne akdar anneleriysemde oda babaları, inş. eşim bebeklerimle iyi anlaşır ve ileride bebeklerim annemizle babamız anlaşamamışlar ayrılmışlar fakat babamız bizi çok seviyor bizde onu çok seviyoruz derler evliliğimiz için hiçbir şey yapmadı bari bebekleri için birşeyler yapsın istiyorum..
ne kadar yapar onuda bilemiyorum bebeklerimin üzülmesine asla ama asla dayanamam.
dediğin gibi hayatımıza gölge olmasınlar artık...
ya inanmıyorum. çok üzüldüm canım. hadi sana acımadı diyelim ama bu ansıl evlat sevgisidirki böylee. kusura bakma ama yazıklar olsun diyorum. ben yeğenimi bile 1 hafta görmeyince özlüyorum kaldıki bu onun bebeği. ne diyeyim.. canım boşanırken mutlaka tazminat al bebeklerin için. her ay nafakanı al. zaten evi terkettiği için kusurlu olan eş o. inşallah yavrularına iyi bir baba olur canım. düşüncenide takdir ediyorum. gaza gelip bir daha yüzlerini göremez tarzı davranmıyorsum çok mantıklısın.
bebeklerime 8 yıl sonra kavuşmuştu ben tüpbebekle oldular aslında eşimin bebekler üzerinde hiçbir hakkı yok onlar için bir kuruş bile masraf etmedi tüpbebek masraflarını bile ben karşıladım odalarını, kıyafetlerini herşeylerini ben aldım ailem çok destekci oldular, hiç unutmuyorum eşime demiştim ki Allah rızası için bir çift çorap bari alda bebeklerine ileride babam bizim için ne yaptı dediklerinde çorap almıştı bari diyeyim dedim onu bile almadı.. çocuklarımın üzerinde hiçbir hak idda edemez aslında 2 şey vermeyle baba olunmuyor bunlara rağmen sırf bebeklerimin baba sevgisinden mahrum kalmamaları için görüşmelerini istiyorum..
elbette durumlarına bakacagım babaları ne veriyor bebeklerim babalarının yanından geldiklerinde ne durumdalar onlara göre yeniden kararımı gözden geçirecegim, onlar benim canımdan öteler şuan ayaktaysam sırf bebeklerim için...
nafakayı bile ben istemesemde hakim bağlanmasına karar veriyomuş canım avukatım maddi ve manevi tazminat davasınıda açtı zaten kendimi eşim tarafından dolandırılmış gibi hissediyorum işin aslı gruruma dokunuyor bu durum alacagım tazminata bile ihtiyacım yok ama bebeklerimi düşününce almak istiyorum o her ne kadar vermek istemesede....
Allahım hakkımızda hayırlsını versin inş..
bebeklerime 8 yıl sonra kavuşmuştu ben tüpbebekle oldular aslında eşimin bebekler üzerinde hiçbir hakkı yok onlar için bir kuruş bile masraf etmedi tüpbebek masraflarını bile ben karşıladım odalarını, kıyafetlerini herşeylerini ben aldım ailem çok destekci oldular, hiç unutmuyorum eşime demiştim ki Allah rızası için bir çift çorap bari alda bebeklerine ileride babam bizim için ne yaptı dediklerinde çorap almıştı bari diyeyim dedim onu bile almadı.. çocuklarımın üzerinde hiçbir hak idda edemez aslında 2 şey vermeyle baba olunmuyor bunlara rağmen sırf bebeklerimin baba sevgisinden mahrum kalmamaları için görüşmelerini istiyorum..
elbette durumlarına bakacagım babaları ne veriyor bebeklerim babalarının yanından geldiklerinde ne durumdalar onlara göre yeniden kararımı gözden geçirecegim, onlar benim canımdan öteler şuan ayaktaysam sırf bebeklerim için...
nafakayı bile ben istemesemde hakim bağlanmasına karar veriyomuş canım avukatım maddi ve manevi tazminat davasınıda açtı zaten kendimi eşim tarafından dolandırılmış gibi hissediyorum işin aslı gruruma dokunuyor bu durum alacagım tazminata bile ihtiyacım yok ama bebeklerimi düşününce almak istiyorum o her ne kadar vermek istemesede....
Allahım hakkımızda hayırlsını versin inş..
çok tşk. ederim Allahıma şükürler olsunki bana güç kuvvet verdi ayaktayım işim var bebeklerim sağlıklı daha ne isterimki huzurumda yerinde ve çok mutyum ben böyle..canım durumuna çok üzüldüm. keşke elimden bişey gelse. bu arada fotoğraftaki eşin mi?
inşallah canım hakkında hayırlısı olur. davanda kesinlikle haklısın. babalığıda geçtim işte insan olmakla ilgili bişey bu. bu adamın vicdanı alınmış bana göre. insanım diye gezinmesin ortalıkta. bırak erkekliği aaah ah. Allah hepimize hayırlı evlatlar versin işte. bence bu adamla görüştürmek senin zararına. densizliğiyle uyuz eder seni.. çocuklarına sevgi göstereceğine daha çok üzer. Allah ıslah etsin kendisini.
Bebekler doğduktan sonramı eşinizle sorunlar başladı, öncesinde herşey yolundamıydı? geçmiş konularınızı bilmiyorum sadece merak ettim.
Allah yavrucuklarınızı size bağışlasın aslında şanslılar huzurlu bi ortamda büyüyecekler. Mutsuz evliliklerin çocuklarının psikolojileri daha kötü.
İyi bir eş olamamak, iyi bir baba olmaya engel değil ki.
boşanma aşaması anlaşmalı yada çekişmeli gerçekten insanın psikolojisini çok etkiliyor, bend boşanma davası açtım günü bekliyorum, bazen kendimi güçsüz hissetsemde hayat birşekilde devam ediyor, umarım kolay atlatırım bu aşamayı
boşanma aşaması anlaşmalı yada çekişmeli gerçekten insanın psikolojisini çok etkiliyor, bend boşanma davası açtım günü bekliyorum, bazen kendimi güçsüz hissetsemde hayat birşekilde devam ediyor, umarım kolay atlatırım bu aşamayı
aklıma bile gelmiyor özlemiyorum hiç , ama işte evlenip ayrılmış olmak biraz zorlar gibi geliyor, neyse hayırlısı artık :)
başkasıyla evleniriz ilerde hayırlısı olsun herşeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?