- 3 Kasım 2017
- 6.123
- 9.332
- 198
Bu da rehber öğretmenVar tabii ki bizim rehber öğretmen toplantıda boşanmış aile çocuğu bunlar dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu da rehber öğretmenVar tabii ki bizim rehber öğretmen toplantıda boşanmış aile çocuğu bunlar dedi
Çok üzüldüm sizin adınıza keşke oğlunuz küçük olsaydı herşey belki daha kolay olurduBiz de daha gecenlerde kavga ettik. Oglum 12 yasinda. Tartisma asamadinda is bosanmaya kadar geldi. Ogluma baktim cocuk yikim yasadi agliyordu. Ben de hadi bi sure daha idare edeyim dedim. De yani biraz ergenlik surecini atlatsa oyle diyorum. Ama aklimin bir kosesinde hep var bu durum. Kavgalarda kayinvalide kaynakli. Geliyor cokuyor evime gitmiyor baya bi. Sirf onu gormemek icin bile dusunuyorum. Bosanan bayanlar gercekten guclu kadinlar benim gozumde. Her seye yetebilen. Her ihtiyacini karsilayabilen .
Çok yanlış yapıyorsunuz çocuklar boşanmadı hala onların babası tabiki ileride çok etkilenecekler bu durumdan.yaşları büyüdükçe onlarda neyin ne olduğunu anlayacaklar sürekli babalarını kötülemeyin onlar zaten ileride anlaycaklar kim haklı kim haksız.adamıda çocuklardan soğutursunuz her zaman kolaylaştırıcı olun bu tür konularda çocuklarınızın iyiliği için adamın iyiliği için değil zaten yarın birgün evlenip başka çocukları olursa o zaman illaki sizinkilere az zaman ayıracak şimdi çocuklar babalarıyla büyüsünler.Nasıl böyle olgunlaştınız? O adamı görmeye tahammülüm yok çocuklarımı alması bile beni geriyor ki 3-4 haftada bir maksimum yarım gün alıyor. Be çocuklarımı da etkiledim özellikle büyüğüm 8 yaş hiç sevmiyor babayı küçüğüm 17 aylık farkında değil. Ben sanırım bu işi beceremedim. Biz kendi içimizde iyiyiz düzenimiz iyi ama babayla alakalı durum kötü
Çocukları teşhir ettiği için cimere şikayet edilebilir. Yerinizde olsam ağrıtırdım başınıVar tabii ki bizim rehber öğretmen toplantıda boşanmış aile çocuğu bunlar dedi
Önce ben de kendimi törpülesem mi diye düşündüm ama gerek yok öyle babaya. Korona olduğunu bile bile aldı çocuklarımı korona etti salak. Bir de ne var 18 aylık bebek hasta olduysa diyor ben anne de olurum baba da.Çok yanlış yapıyorsunuz çocuklar boşanmadı hala onların babası tabiki ileride çok etkilenecekler bu durumdan.yaşları büyüdükçe onlarda neyin ne olduğunu anlayacaklar sürekli babalarını kötülemeyin onlar zaten ileride anlaycaklar kim haklı kim haksız.adamıda çocuklardan soğutursunuz her zaman kolaylaştırıcı olun bu tür konularda çocuklarınızın iyiliği için adamın iyiliği için değil zaten yarın birgün evlenip başka çocukları olursa o zaman illaki sizinkilere az zaman ayıracak şimdi çocuklar babalarıyla büyüsünler.
Okullarda öğrenciye bakış açısı bu zaten, kimi kime şikayet edeceksiniz? Şöyle bir ayrıntı da var ki bu arkadaşımiz, huzurlu bir hayat için boşanmayı destekleyen biri. Yani aslında insanlar aşağılamak için söylemiyor bunu. Yanlış durum tespiti yapıyor. Tr deki birçok şey gibi insanlar bu konuda da saçma yorum yaparak aslında kendileri olumsuz sonuçlara sebep oluyorÇocukları teşhir ettiği için cimere şikayet edilebilir. Yerinizde olsam ağrıtırdım başını
Çalıştığım okullarda hiç böyle bir muameleye rastlamadım, biz yapmadık. O yüzden fazlasıyla şaşkınım. Kendi içimizde konuşuruz bu çocukları ama asla boşanmış aile çocuğu zaten problemlidir diye ön yargıyla başlamadık. Böyle eğitimcilerin varlığından utandım, yazıklar olsunOkullarda öğrenciye bakış açısı bu zaten, kimi kime şikayet edeceksiniz? Şöyle bir ayrıntı da var ki bu arkadaşımiz, huzurlu bir hayat için boşanmayı destekleyen biri. Yani aslında insanlar aşağılamak için söylemiyor bunu. Yanlış durum tespiti yapıyor. Tr deki birçok şey gibi insanlar bu konuda da saçma yorum yaparak aslında kendileri olumsuz sonuçlara sebep oluyor
Evet zor ne yazıkki,1 yaşında baba kavramı nedir hiç bilmemiş olacak, inanın ben de bazen keşke yeni doğduğunda ayrılsaydım daha mı iyi olurdu yoksa biraz büyüdükten sonra ayrıldığım daha mı iyi oldu diye düşünmeden edemiyorum, babaya düşkün olmasa içim çok rahat olacak ama ne yazıkki babaya düşkün benimkiBenim de 1 yaşında kızım var eşim beni dinen boşadı şiddet uyguladı ve evden kovdu bende yarın dava açıcam 22 yaşındayım kendisi 30 yaşında tam bir ana kuzusuydu beni hiç ailesi olarak görmedi şimdi kızım benimke ve görmesine izin vermiyorum zaten küçük aklı yetmiyor hatırlamıyor babasını..Ama ben şuan çok zorlanıyorum ne yapıcam nasıl baş edicem yeni bir düzen nasıl kurucam çocuğum dediğiniz gibi babası olan çocuklarla aynı ortama girecek üzülecek bu durumu nasıl atlatıcam tavsiyeleriniz var mı![]()
Bence 2 yaşında çocuk babasını zaten tanımış olacak uzatmadan ayrılın derim, 1 yaşında olsa aynı şeyi söyleyemezdim bence ama 2 yaş daha farklı gibi geliyor, zaman herşeyden daha değerli, uzatmadan minimum şekilde hayatınızı garanti altına almanızı sağlayarak ayrılın en hayırlısı bu olur.. süreç tabiki zor çocuk açısından ama alışıyorlar sevgi ile büyüdükleri sürece, Allah yardımcınız olsunBen de 2 sene önce boşandım, çocuğum 2,5 yaşındaydı, iyiki o zaman boşanmışım diyorum çünkü zaman geçtikçe babasına olan düşkünlüğü artacaktı, şimdi bu düzen içinde büyüdü ve alıştı. Tabiki tatilde ya da herhangi bir yerde herkes aile olarak karşımıza çıkıyor, herkesin babası yanındayken bizimki yok üzücü bir durum ama alışıyorlar bir şekilde ve hiç sorun ettiğini hissetmedim bu durumu. Evliyken de çok baba yanımızda değildi tabi bizde hep işte olduğunu söyledim babasının buna göre alıştı. Sonra sonra babasının kendi evi olduğunu anlaşamadığımızı aynı evde yaşasasaydık babasının beni üzeceğini söyledim ve inanılmaz bir olgunlukla karşıladı ve bu gerçek içinde büyüdü aslında çocuğum. Tabi bizde babaya inanılmaz bir düşkünlük var ama çocuklar ciddi derecede akıllılar, tüm o düşkünlüğüne rağmen bence ayrı yaşamamızın doğru bir karar olduğunu düşünüyor içten içe. Tüm boşanma aşaması süreçlerini atlatmış ve en sonunda boşanmayı başarmış biri olarak, aklınızın bir köşesinde bu kararı aldıysanız ertelememenizi öneririm, zaman aleyhinize işliyor, çocuk ufakken ne kadar erken bitirmek o kadar iyi oluyor
Nasıl bildiniz yaa gerçekten gorüştügü biri varmışhayatınızda birisi varmı çocuğunuz çok küçük neden bitiyor